Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Σ' αυτό έχεις δίκιο! Γιατί κι εμάς στη β' επιπέδου ταλαιπωρήθηκε πολύ η γιατρός μέχρι να γυρίσει να φανεί το κεφάλι του! Στο ντόπλερ που δεν τους ενδιαφέρει κιόλας να το δούνε μπορεί να μην προσπαθήσει καθολου... Σνιφ! Δεν πειράζει, θα περιμένω 2 μήνες το πολύ να τον δω από κοντά! Τι καλά που έχουν πάρει θέση όμως! Τουλάχιστον δεν έχουμε και αυτή τη έννοια...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Στα γρήγορα, όποια ενδιαφέρεται, μου ήρθε μήνυμα από το Alouette ότι σήμερα και αύριο έχουν 25% "για τα ρούχα των διακοπών μας". Ο,τι καταλαβαίνετε εσείς καταλαβαίνω κι εγώ. Φεύγω γρήγορα, έχω δουλειές! Σας φιλώ!

UaT6p3.png

Δε ξερω νεφελακι παντως εμας μας είπε πως εχει αρχισει να γινεται πιο δυσκινητο επειδη μεγαλωνει και δε γυρίζει ευκολα παντως μου εκανε εντυπωση που το κεφαλακι του είναι τοσο χαμηλα στην ηβικη περιοχη!

και μενα με το κεφαλι κατω ειναι!

χθες ηγαμε και τον ειδαμε, ειναι 1660γρ ανθρωπος :P

παντως δυσκολα να γυρισουν τωρα....θελω να πιστευω δηλαδη!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα νεφελακι! να φανταστεις χτες την περισσοτερη ωρα βλεπαμε την παρεγγεφαλιδα του! χαζευαμε τον πλακουντα... μετρουσαμε αρτηρίες το μονο που μας είπε είναι πως θα εχει μαλλια!

Τσα να μαι και εγώ...κοριτσάκια sorry δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας :oops::oops::oops:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η μετακόμιση τελείωσε......

Το καινούργιο σπίτι είναι super και εγώ ερείπιο....

Θα σας πω διαφορα αυριο αφού σας διαβάσω

φιλάκια σε όλες!!!!!!

Καλορίζικο να ειστε πάντα ευτυχισμένη:):)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!πως ειστε?απο θεμα υπνου πως πατε?πως κοιμαστε?εγω ολη νυχτα προσπαθω να κοιμαμαι στο αριστερο πλαι αγκαλια μ ενα μαξιλαρι αλλα επειδη απο κει κλωτσαει πολυ η μικρη φοβαμαι μηπως την πλακωνω γυριζω λιγο απ την αλλη κ λιγο ανασκελα αλλα διαβασα οτι δεν κανει ανασκελα.

Αχ και εγω όλο αλλαζω πλευρο μια δεξια μια αριστερα και στο τελος ξυπναω ανασκελα:oops:

χαχαχα ναι μολις χθες έγινε 30 ο συζυξ.. Μη μου λες για κρίση των σαραντα μόλις μπηκε στα 30, τι με περιμένει????? εγω δε σας λέω θα με πάρετε με τις ντομάτες.. εμ καλά θα σας πω 24 είμαι :P

εγω του χρονου θα περασω την κριση του τριάντα:|:-| Ο αντρας μου την εχει περασει εδω και 4 χρονια!!!!:):) Η αληθεια ειναι πως για δυο χρονια ελεγε πως ειναι 30!!!!!!

Τουρτα μοκα ή τουρτα κανελα χμ... η μηπως τουρτα παγωτο με μπολικο γλασο σοκολατας ή τιραμισου... χμμμμ νεφελακι τιλες;

Αχ τι μας κανεις πρωινιάτικα και εχω μερες που ονειρευομαι σοκολατινα:mad::mad: Αφου στην κλινικη οταν με το καλο γεννησω οποιος θελει να δει το παιδι υποχρεωτικα θα φερνει γλυκό:tongue::tongue:

Σε ευχαριστω sangreluna μου! Κορίτσια σας αφήνω γιατι πέρασε η ωρα κ έχω ραντεβού με τις σημειώσεις μου εδώ κ ώρα! Πολλά φιλιά!!

Με το καλό να δειτε την μικρη και να βγει ωραια φωτο:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια.............επειδη ακουω ολονων πηραν θεση απο τη β επιπεδου, το δικο μου ειναι αναποδα απο τοτε............να ελπιζω οτι θα γυρισει γιατι ακομα εχει χωρο ή οσο παει και δυσκολα θα αλλαξει? Αρχιζω και αγχωνομαι..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...