Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι σε περιμένει γιατί αυτά είναι στον άνθρωπο... Εμένα ο δικός μου είναι 35 και μέχρι πριν μείνω έγκυος δεν ήθελε να γιορτάζει γενέθλια. Τώρα όμως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου! Απλά μάλλον φοβόταν ότι θα είναι πολύ μεγάλος όταν με το καλό έρθει το μωράκι... Μπράβο πάντως, είστε μικροί και έχετε ήδη ένα παιδάκι! :P Εγώ δε θα σε πάρω με τις ντομάτες, είμαι 27!

Τέλεια μικρή είσαι κ εσύ! Μια χαρά! Κ ο αντρας σου δηλαδη μια χαρα 35 χρονων πολύ καλή ηλικία -και διαφορά! Ο δικός μου πάλι,ενώ καθε χρόνο ήθελε τουρτα, χθες από το πρωι μου χε ανακοινώσει μη μου πάρεις τίποτα, ενταξει κ εγω δεν πήρα, έφτιαξα ;)!Μετα βεβαια που ηρθε σπίτι τον είδα οτι έψαχνε να δει αν υπάρχει κάτι.. σαν παιδάκια είναι τελικά!Αχ κορίτσια το βραδυ εχω ντοκ κ ανυπομονω να μάθω νεα για τη μπεμπα! Μήπως μας κάνει και τη χαρη να δούμε προσωπάκι γιατι την προηγούμενη φορα είχε κρυφτει και δε γυρναγε με τίποτα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

βρε κοριτσακια για αυτο το θεμα καναμε ενα διωρο στα σεμιναρια και βαριεμαι να το ξανακουσω παντως αν πει κατι πολυ ενδιαφερον μας το μεταφερετε επιγραμματικα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες...

Μαράκι να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!

Μόλις ξύπνησα και ευτυχώς αυτές τις μέρες με την κούραση κοιμάμαι πολύ καλά, απλά ρε κορίτσια επειδή κοιμάμαι συνεχώς πλάγια, πονάνε πάρα πολύ οι ώμοι μου :(:(:( Εχει καμιά άλλη παρόμοιο πρόβλημα γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ!

Με το καλό Μαράκι να τη δείτε την κουκλίτσα! Πάντως εγώ δεν τους ευχαριστιέμαι τους υπερήχους πια... Είναι τόσο μεγάλο το μωρό που δεν καταλαβαίνω τι βλέπουμε! Γι' αυτό ανυπομονώ για το doppler να μας βγάλουν και καμιά φωτο να το χαζεύουμε μέχρι να βγει...

Ανατ καλημέρα! Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, ίσως επειδή ακόμα κοιμάμαι πλαγιο-μπρουμητα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι θα σε δυσαρεστησω αλλα ουτε στο ντομπλερ ει ναι ευκολο αν εχει γυρισμενο το κεφαλακι του προς τα κατω δυσκολα βλεπεις φατσακι ουφ υπομονη μεχρι να βγει να το χουμε λαιβ!

Τέλεια μικρή είσαι κ εσύ! Μια χαρά! Κ ο αντρας σου δηλαδη μια χαρα 35 χρονων πολύ καλή ηλικία -και διαφορά! Ο δικός μου πάλι,ενώ καθε χρόνο ήθελε τουρτα, χθες από το πρωι μου χε ανακοινώσει μη μου πάρεις τίποτα, ενταξει κ εγω δεν πήρα, έφτιαξα ;)!Μετα βεβαια που ηρθε σπίτι τον είδα οτι έψαχνε να δει αν υπάρχει κάτι.. σαν παιδάκια είναι τελικά!Αχ κορίτσια το βραδυ εχω ντοκ κ ανυπομονω να μάθω νεα για τη μπεμπα! Μήπως μας κάνει και τη χαρη να δούμε προσωπάκι γιατι την προηγούμενη φορα είχε κρυφτει και δε γυρναγε με τίποτα!

Α, μονο εγω μαλλον εχω μικρη διαφορα με τον αντρα μου ε? Εκεινος τον Δεκεμβρη θα κλεισει τα 30 κι εγω 28.........ευτυχως ακομα κρισεις ηλικιας δεν μας επιασαν αν και καμια φορα κοιταζεται στον καθρεφτη και μου λεει Αχ, ρε Δωρακι μεγαλωσαμε.........παιδαρα με γνωρισες και τωρα δες..........ειμαστε μαζι 8 χρονια γι'αυτο λεει ετσι! Πλακα εχουνε παντως.............

Καλημέρα σε όλες...

Μαράκι να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!

Μόλις ξύπνησα και ευτυχώς αυτές τις μέρες με την κούραση κοιμάμαι πολύ καλά, απλά ρε κορίτσια επειδή κοιμάμαι συνεχώς πλάγια, πονάνε πάρα πολύ οι ώμοι μου :(:(:( Εχει καμιά άλλη παρόμοιο πρόβλημα γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ!

Ανατ καλημερα.............μηπως πρεπει να αλλαξεις μαξιλαρι και να βρεις ενα πιο ανατομικο? Ή εστω ενα να παιρνει τη φορμα του κεφαλιου σου νομιζω θα βοηθουσε.............εγω το παθαινα αυτο οταν κοιμομουν σε σκληρα ή πολυ επιπεδα μαξιλαρια...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Ντορακι καλα που δε σου λεει μπουμπουκι με πηρες και με γερασες χιχιχιχιχιχιχιχι!

Μπουμπουκι δεν λεει Φεγγαρενια αλλα οτι τον "καταντησα" εγω ετσι το λεει δεν ξερω αν το πιστευει κιολας..............εν τω μεταξυ εμενα περισσοτερο εσπασαν τα χαρακτηριστικα μου απ'αυτον αλλα που να το δει.............νομιζει αυτος μεγαλωσε, καλα αν καλοκοιμηθει ικαι ξεκουραστει...........οταν ξυπναει ειναι σαν να πηγε για μποτοξ και γυρισε ανανεωμενο νιατο.....................:D:D:D:D:D:D

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

νεφελακι θα σε δυσαρεστησω αλλα ουτε στο ντομπλερ ει ναι ευκολο αν εχει γυρισμενο το κεφαλακι του προς τα κατω δυσκολα βλεπεις φατσακι ουφ υπομονη μεχρι να βγει να το χουμε λαιβ!

Λες; Γιατί και στη β' επιπέδου ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά βγάλαμε φωτο! Από τότε βέβαια δεν έχει αλλάξει θέση... :rolleyes:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δε ξερω νεφελακι παντως εμας μας είπε πως εχει αρχισει να γινεται πιο δυσκινητο επειδη μεγαλωνει και δε γυρίζει ευκολα παντως μου εκανε εντυπωση που το κεφαλακι του είναι τοσο χαμηλα στην ηβικη περιοχη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...