Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ανατ καλορίζικο το σπίτι! Κοίτα να ξεκουραστείς λίγο τώρα και να το χαρείς!

Ιωαννάκι δεν πειράζει να κοιμάσαι ανάσκελα! Το ιδανικό είναι στο πλάι αριστερά αλλά αν δε μπορείς δε θα χάσεις και τον ύπνο σου....

Μαράκι ακόμα στα 30 είστε εσείς;;; Εμείς κοντεύουμε να πάθουμε την κρίση των 40! Χαχαχαχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα εγω έχω φεις θα σου στείλω πμ. dsdoraki είναι λογικό να σε αγχώνει όλο αυτο το πρωτογνωρο αλλά να σου πω κάτι? Κ σε όλες τις πρωτομανούλες, πού το γουσταρω και σας ''ζηλεύω'' (δεν είναι η σωστη λέξη αλλά δεν ξερω ποια άλλη να βάλω) για όλο αυτο που ζείτε πρώτη φορά, που αγχώνεστε για διάφορες λεπτομέρειες για καρότσια ρουχα παπουτσάκια και όοολο αυτο και θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια πριν έρθουν τα μωρά σας! Να το ζήσετε όσο περισσότερο μπορείτε και να το ευχαριστηθείτε χωρίς αγχη εφόσο με την εγκυμοσύνη όλα βαινουν καλώς, γιατι κρατάει λίγο και τη δευτερη φορα μπαίνεις κατα κάποιο τρόπο στον αυτόματο πιλότο, εγω το βιώνω εντελώς διαφορετικά τώρα,είναι άλλη η αναμονή του πρώτου παιδιού, αλλιώς στο δεύετρο! Για αυτο, χαρείτε το στο φουλ κορίτσια μου, χωρίς άγχος, όλα θα γίνουν κ θα βρουν το δρόμο τους, με τον ένα η τον άλλο τρόπο..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Ανατ καλορίζικο το σπίτι! Κοίτα να ξεκουραστείς λίγο τώρα και να το χαρείς!

Ιωαννάκι δεν πειράζει να κοιμάσαι ανάσκελα! Το ιδανικό είναι στο πλάι αριστερά αλλά αν δε μπορείς δε θα χάσεις και τον ύπνο σου....

Μαράκι ακόμα στα 30 είστε εσείς;;; Εμείς κοντεύουμε να πάθουμε την κρίση των 40! Χαχαχαχ!!!

χαχαχα ναι μολις χθες έγινε 30 ο συζυξ.. Μη μου λες για κρίση των σαραντα μόλις μπηκε στα 30, τι με περιμένει????? εγω δε σας λέω θα με πάρετε με τις ντομάτες.. εμ καλά θα σας πω 24 είμαι :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι θα μας φτιάξεις τούρτα για τις 100 σελίδες που γεμίσαμε; ;)

Φεγγαρένια έχουμε πλήρη ταύτιση και δε μου κάνει πλέον εντύπωση...

Αμεεεε έχω κ βοηθο τον μικρο Κωστη θα βγει σουπερ, ακούω παραγγελιές!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κορίτσια, μου ήρθε mail από Νutriciaclub πως τη δευτερα θα γινει σεμινάριο με θεμα την επιλόχειο καυαθλιψη, όσες έχετε χρόνο κ θελετε μπείτε στη νουτριτσια για πληροφορίες!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ουτε εμενα μου κανει εντυπωση νεφελακι! ισα ισα δε κουραζομαι να πληξκτρολογω κιολας τα σκεφτομαι και εμφανιζονται! χιχιχιχι! Λοιπόν Μαρακι θελουμε μια τουρτιτσα σαν την χτεσινη αυτη τη φορα για το καφε οκ? Α και χρονια πολλα για τον καλό σου δε σου πα!

Αμεεεε έχω κ βοηθο τον μικρο Κωστη θα βγει σουπερ, ακούω παραγγελιές!!!

Τουρτα μοκα ή τουρτα κανελα χμ... η μηπως τουρτα παγωτο με μπολικο γλασο σοκολατας ή τιραμισου... χμμμμ νεφελακι τιλες;

Διαφημίσεις

χαχαχα ναι μολις χθες έγινε 30 ο συζυξ.. Μη μου λες για κρίση των σαραντα μόλις μπηκε στα 30, τι με περιμένει????? εγω δε σας λέω θα με πάρετε με τις ντομάτες.. εμ καλά θα σας πω 24 είμαι :P

Δεν ξέρω τι σε περιμένει γιατί αυτά είναι στον άνθρωπο... Εμένα ο δικός μου είναι 35 και μέχρι πριν μείνω έγκυος δεν ήθελε να γιορτάζει γενέθλια. Τώρα όμως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου! Απλά μάλλον φοβόταν ότι θα είναι πολύ μεγάλος όταν με το καλό έρθει το μωράκι... Μπράβο πάντως, είστε μικροί και έχετε ήδη ένα παιδάκι! :P Εγώ δε θα σε πάρω με τις ντομάτες, είμαι 27!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια, μου ήρθε mail από Νutriciaclub πως τη δευτερα θα γινει σεμινάριο με θεμα την επιλόχειο καυαθλιψη, όσες έχετε χρόνο κ θελετε μπείτε στη νουτριτσια για πληροφορίες!

Εγώ θα το παρακολουθήσω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...