Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

To εκανε ο ανηψιος μου όλη την ωρα στην αρχη(με κατουρισε στο προσωπο:)) και γι' αυτο ανοιγε το μπαμπερς η νυφη μου να παρει αερα και το ξαναεκλεινε με αποτελεσμα τα κατουραει στην πανα του:):)

ρωτάω γιατί μου είπαν οτι για αγόρια θα χρειαστεί παραπάνω ρουχαλάκια μες στην ημέρα..:rolleyes::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κατά πάσα πιθανότητα θα σας δώσουν δειγματάκι της sudocrem εκεί που θα γεννήσετε, το οποίο δειγματάκι έχει αρκετή ποσότητα και θα σας πάει αρκετό καιρό, οπότε αν θέλετε μην αγοράζετε ακόμα διότι η κανονική συσκευασία είναι πολύ μεγάλη (από κόστος δεν ξέρω).

όντως θα σας δώσουν δειγματάκια κ θα περάσετε μη σας πω κ χρόνο. εγώ έχω την μεγάλη συσκευασία (5 ή 6 ευρώ κάνει) 2 χρόνια περίπου. αφού τώρα την παίρνει η Αγγελική κ την απλώνει στα μούτρα της κ πάλι έχει ακόμα μέσα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνίτσα, αυτό που λες με τα τσίσα με το που ανοίξεις την πάνα είναι κανόνας στα αγοράκια και κατά 90% θα βραχούν τα ρουχαλάκια του. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα ανεβάζεις πολύ ψηλά τα ρούχα πριν ανοίξεις την πάνα ώστε να κατουρήσει μόνο την αλλαξιέρα.

Facebook δεν έχω εγώ...μόνο ένα Linked In στο οποίο έχω να μπω 2 μήνες.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημερα κοριτσια........

Τι κανετε?

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια παρα μονο απο ανιψια και οσο για τις κρεμες και τα σαμπουαν πιστευω οτι θα δειξει τι ταιριαζει στο καθε μωρο.............το καθενα εχει αλλο τυπο δερματος και νομιζω μονο εμπειρικα θα καταληξουμε στα καλυτερα για το δερμα του οπως και στις πανες............οσο για τα αγορακια παλι λογω ανιψιων ναι κατουρανε μολις ανοιγεις συνηθως αλλα θα πρεπει οταν θα κλεινετα τη πανα να τη κατεβαζετε προς τα κατω τη τσουτσου γιατι αν ειναι κατα πανω και κατουρησει θα λερωθουν τα ρουχα..............

Κατα τ'αλλα ειστε καλα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Ησυχα........κανω υπομονη γενικα...........υπομονη γιατι θελω να ερθει το μωρο αλλα και ταυτοχρονα τελευταια με αγχωνει κιολας αυτο το πρωτογνωρο.............υπομονη να βρουμε σπιτι γιατι βαρεθηκα να βλεπω κουτια..............υπομονη να φτιαξω κι εγω πραγματα για το μωρο και να ψωνισω τιποτα γιατι αρχισα να ζηλευω που ολες κατι ετοιμαζεται και ψωνιζεται:(:(:(

Ευτυχως ερχομαι και στο μαγαζι καθε πρωι και λιγο ξεφευγω γιατι αν καθομουν σπιτι συνεχεια θα χαζευα.............

Τα δικα σου?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Μαράκι να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Χαρά, εγώ έχω στείλει σε όλους για δειγματάκια και έχω μαζέψει τόσα πολλά που νομίζω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δε θα χρειαστώ τίποτα! Να στείλετε!!!

Μιλινάκι ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα πάρω τηλέφωνο να δω αν μπορώ να το συνδυάσω και με τα μαθήματα που έχω στο Έλενα!

Ζουζου ωραία θεματάκια συζητάτε!! Για τη weleda έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια αλλά δεν πρόκειται να την πάρω γιατί 1) όλες οι εταιρίες στέλνουν δείγματα για βρεφικά ενώ αυτούς τους παρακαλάω μήνες και δεν απαντάνε ούτε στα email και 2) σνομπάρω τις γερμανικές εταιρίες!

Μάγδα νομίζω ότι μαλακτικό δε βάζουμε, τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο!

Ζουνίτσα όντως τα αγοράκια λερώνουν περισσότερο, αλλά τι να κάνουμε... Συμφωνώ και για τον παιδίατρο που λες, εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να βρω, αλλά πρεπει να το κάνω πριν γεννήσω!

Καλημέρα Δωράκι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κ εγώ έρχομαι στο μαγαζί περισσότερο για να περάσει η ώρα, μιας κ δουλειά.... πολύ λίφα πράγματα. από ετοιμασίες λίγα πράγματα. αγοράσαμε μπανιερό γιατί τώρα έχουμε ντουζιέρα στο απίτι κ δεν έκανε αυτό που είχα. από ρούχα τπτ γιατί περιμένω κ΄ποια στιγμή να παραλάβω αυτά που είχα δώσει σε μια ξαδέρφη μου. τπτ το ιδιαίτερο. προς μετακόμιση κ εσύ.... το χειρότερό μου. ευτυχώς εμείς μετακόμισαμε τον Νοέμβρη σε δικό μας κ τέλος. βέβαια δεν πρόλαβα να τελειώσω όλες τις δουλείές που ήθελα γιατί έμεινα έγκυος, αλλά σε δικό σου σπίτι ποτέ δεν τελειώνουν οι δουλειές....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δωράκι!

Σε ποια περιοχή ψάχνετε σπίτι? Σε καταλαβαίνω που θέλεις να τακτοποιηθείς...εμείς μια βδομάδα τώρα είμαστε σε φάση μετακόμισης και μόλις συνειδητοποίησα πως θέλουμε σίγουρα ακόμα 2 εβδομάδες με έπιασε εγκεφαλικό...

FQzVp3.png

92nJp3.png

α επίσης Δωράκι να μην αγχώνεσαι καθόλου για αυτό το πρωτόγνωρο. θα δεις τι φυσικά που θα σου βγεί.... εγώ μόλις φύγαμε από την μονάδα τότε με την μικρή έκλαιγα. πως θα τα καταφέρω, πως θα τρώει, πως θα την κάνω μπάνιο κλπ. φαντάσου οτι ήταν 2 κιλά παιδί!!!!!! ε την επόμενη μέρα στο σπίτι μόνες μας, είπα ή εγώ ή το παιδί. ηρέμησα κ μου έβγαιναν όλα τόσο φυσικά, αφού με έβλεπαν όλοι κ μου έλεγαν "σαν να είσαι γιατρός το χειρίζεσαι". απλά θέλει ηρεμία κ να μην αγχωθείς γιατί το μεταδίδεις στο παιδί κ στο τέλος ούτε αυτό ηρεμεί ούτε εσύ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα Δωράκι!

Καλημερα Νεφελη.....τι κανεις?

κ εγώ έρχομαι στο μαγαζί περισσότερο για να περάσει η ώρα, μιας κ δουλειά.... πολύ λίφα πράγματα. από ετοιμασίες λίγα πράγματα. αγοράσαμε μπανιερό γιατί τώρα έχουμε ντουζιέρα στο απίτι κ δεν έκανε αυτό που είχα. από ρούχα τπτ γιατί περιμένω κ΄ποια στιγμή να παραλάβω αυτά που είχα δώσει σε μια ξαδέρφη μου. τπτ το ιδιαίτερο. προς μετακόμιση κ εσύ.... το χειρότερό μου. ευτυχώς εμείς μετακόμισαμε τον Νοέμβρη σε δικό μας κ τέλος. βέβαια δεν πρόλαβα να τελειώσω όλες τις δουλείές που ήθελα γιατί έμεινα έγκυος, αλλά σε δικό σου σπίτι ποτέ δεν τελειώνουν οι δουλειές....

Καλα κι εγω δεν βλεπεις? Ερχομαι και μιλαω στο ιντερνετ........απο δουλεια οπως τα λες...........αλλα τουλαχιστον ξεφευγουμε λιγο και περπαταμε κιολας...............σαν το δικο σου σπιτι δεν εχει οπως και να το κανουμε...........και φθορες να δημιουργηθουν σιγα σιγα τα φτιαχνεις αλλα ξερεις οτι δεν θα ξεβολευτεις ποτε ξανα............απο πραγματα κι εγω δεν θα αγορασω πολλα γιατι και τα χοντρα (καροτσια, καθισματακια,καλαθουνες κτλ) θα τα παρω απο τον αδερφο μου αλλα και ρουχαλακια και μπιπερο κτλ............εγω μονο θηλες θα παρω, πιπιλες μπανιερο και αλλα χαζακια ετσι για να νιωσω οτι περιμενω μωρο και ψωνιζω............ενταξει, εννοειτε στο καινουριο σπιτι θα κανω και δωματιακι για το μωρο αλλα παλι μονο ντουλαπα θα παρω.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Μαράκι να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Χαρά, εγώ έχω στείλει σε όλους για δειγματάκια και έχω μαζέψει τόσα πολλά που νομίζω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δε θα χρειαστώ τίποτα! Να στείλετε!!!

Μιλινάκι ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα πάρω τηλέφωνο να δω αν μπορώ να το συνδυάσω και με τα μαθήματα που έχω στο Έλενα!

Ζουζου ωραία θεματάκια συζητάτε!! Για τη weleda έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια αλλά δεν πρόκειται να την πάρω γιατί 1) όλες οι εταιρίες στέλνουν δείγματα για βρεφικά ενώ αυτούς τους παρακαλάω μήνες και δεν απαντάνε ούτε στα email και 2) σνομπάρω τις γερμανικές εταιρίες!

Μάγδα νομίζω ότι μαλακτικό δε βάζουμε, τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο!

Ζουνίτσα όντως τα αγοράκια λερώνουν περισσότερο, αλλά τι να κάνουμε... Συμφωνώ και για τον παιδίατρο που λες, εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να βρω, αλλά πρεπει να το κάνω πριν γεννήσω!

Καλημέρα Δωράκι!

Ειδες κατι που δεν ξανα ειχα ακουσει;) αρα δεν παιρνω μαλακτικο:)

Ησυχα........κανω υπομονη γενικα...........υπομονη γιατι θελω να ερθει το μωρο αλλα και ταυτοχρονα τελευταια με αγχωνει κιολας αυτο το πρωτογνωρο.............υπομονη να βρουμε σπιτι γιατι βαρεθηκα να βλεπω κουτια..............υπομονη να φτιαξω κι εγω πραγματα για το μωρο και να ψωνισω τιποτα γιατι αρχισα να ζηλευω που ολες κατι ετοιμαζεται και ψωνιζεται:(:(:(

Ευτυχως ερχομαι και στο μαγαζι καθε πρωι και λιγο ξεφευγω γιατι αν καθομουν σπιτι συνεχεια θα χαζευα.............

Τα δικα σου?

Σκεψου οτι μεχρι να τακτοποιηθητε στο σπιτακι σας να βαψετε τοιχους να διακοσμησετε το σπιτι θα ερθει και το μωρακι!!! Η αληθεια μιαα μετακομιση παιρνει 2-3 μηνες για να πουμε οτι ολοκληρωνετε!!! Αλλα στο τελος σου φτιαχνει την διαθεση(σιγουρα ειναι κουραστικη)!!!!

Καλημέρα Δωράκι!

Σε ποια περιοχή ψάχνετε σπίτι? Σε καταλαβαίνω που θέλεις να τακτοποιηθείς...εμείς μια βδομάδα τώρα είμαστε σε φάση μετακόμισης και μόλις συνειδητοποίησα πως θέλουμε σίγουρα ακόμα 2 εβδομάδες με έπιασε εγκεφαλικό...

αλλα δεν θα εχεις γενικη καθαριοτητα μετα!!!! Καλυτερη γενικη απο μια μετακομιση δεν υπαρχει ξεκαθαριζεις πραγματα και πετας πολλα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

είναι υποκειμενικό το θέμα της κρεμούλας. όποια "κάτσει" καλύτερα στο παιδί κ μετά σε εσένα. όσο για τον παιδίατρο, δεν θα ήθελες να τον ξέρεις πρώτα??? να ακούσεις τις απόψεις του??? αν δεν σ'αρέσει, θα ψάχνεις τότε για παιδίατρο?? εγώ θα σου έλεγα να τον ψάξεις από τώρα, αφού τον βρεις κ σ'αρέσει, μπορείς να τον ρωτήσεις πριν γεννήσεις για τέτοια πράγματα. να είσαι έτοιμη απο τέτοιες λεπτομέρειες.

Ειναι γνωστος του αντρα μου και εχει πολύ καλό ονομα!!! Τωρα δεν ξερω εαν θα ταιριάξουμε θα δειξει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...