Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μilinaki και Zuzu, κάθε πότε είναι τα μαθήματα; Πρέπει να είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ για να τα παρακολουθήσω; Το σκέφτομαι...

Μάγδα καλύτερα να πας με τον άντρα σου γιατί εγώ πετάχτηκα λίγο super και με έπιασε μια σκοτοδίνη, ζαλιζόμουν, ήθελα να σωριαστώ στο πάτωμα και ήμουν μόνη μέσα στο αμάξι να μην ξέρω τι να κάνω!!

Για τα καλλυντικά του μωρού (από ένα σεμινάριο περιποίησης νεογνών που πήγα):

σαμπουάν-αφρόλουτρο, της προδέρμ είναι μια χαρά

ενυδατική κρεμούλα, επίσης της προδέρμ είναι μια χαρά, τη βάζουμε και στην περιοχή της πάνας σε κάθε αλλαγή

sudocrem ΚΟΡΥΦΑΙΑ, όχι όμως καθημερινά, μόνο αν συγκαεί

Γενικά, η frezyderm είναι αρκετά καλή, προωθείται πάρα πολύ από γιατρούς και φαρμακοποιούς (εμένα αυτό με βάζει σε σκέψεις...), αλλά είναι ακριβούτσικη! Εγώ για αρχή θα χρησιμοποιήσω προδέρμ που έχω ένα σκασμό δείγματα και μετά θα πάρω όλη τη σειρά της pharmasept που είναι ελληνική και με πολύ καλύτερες τιμές!

flosummer, ωραία δουλειά! Τρελαίνομαι να τακτοποιώ τις ντουλάπες!!! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε? Σήμερα γενεθλιάζει ο συζυξ και του φτιάξαε με τον μικρό μια τουρτιτσα!

Μια πολύ καλή σειρα προιοντων που χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα καμια φορα είναι τα AVEENO από το φαρμακειο τα παίρνουμε. Κάποια από εσας ρωτησε για κρεμούλα σωματο για το μωρό? Αν κ πάνε χρόνια, κορίτσια εγω δε θυμάμαι να του έβαζα του μικρου κρεμα στο κορμακι του... Ο παιδίατρος τι σας είπε, θα χρειαστει?

Έφυγα πάω να διαβάσω κ ελπίζω να επανέλθω το βραδυ!!! (ΧΑΡΑ τι κορμαρα είναι αυτη που βλέπω στη φωτο προφιλ? Κ παραπονιούσουν κάποτε για τα κιλά? φτου φτου είσαι μια χαρα!!!)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

κορίτσια καλημέρα!!! να'μαι κ εγώ. λοιπόν, σας έχασα, δεν θυμάμαι να γράψω για κάθε μία ξεχωριστά, αλλά σημασία έχει οτι είστε καλά.

Μαράκι να τον χαίρεστε τον μπαμπά σας!!!! να τα χιλιάσει και με το καλό το νέο σας μωράκι!!!!!

Νεφέλη δεν έρχεσαι να μου τακτοποιήσεις κ τις δικές μου που δεν την αντέχω αυτή τη δουλειά με τις ντουλάπες.... χαχαχαα

εμείς πήγαμε εχτές τζάμπο, κάναμε μια καλή κατάθεση ως συνήθως κ γυρίσαμε. αλλά η αλήθεια είναι οτι πήραμε πολλά βρακάκια κ πυτζαμάκια που δεν είχα καθόλου. δεν έχει βρει η αδερφή μου τα ρούχα της ανηψιάς μου που είναι για εμάς τώρα κ δεν έχω κ πολλά πράγματα. κατά τα υπόλοιπα, καλά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α κορίτσια, επειδή λέτε για κρέμες σαμπουάν κλπ, μπορείτε αν θέλετε αν στείλετε μαιλ η να πάρετε τηλ σε κάποιες εταιρίες να σας στείλουν δειγματάκια. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

http://www.eimaimama.gr/2012/10/deigmata-kai-dwra-gia-mellouses-mamades.html

Εγώ για κρέμες κατέληξα στην frezyderm, η κρέμα σώματος έχει απίστευτα ωραία μυρωδιά, και η atoprel που είναι για το πρόσωπο είναι και θεραπευτική και κάνει πολύ καλή δουλειά στα σπυράκια που βγάζουν τα μωρουλίνια για διάφορους λόγους. Για σαμπουάν δεν έχω ένα συγκεκριμένο, έχω δοκιμάσει πολλά και όλα μια χαρά μου φαίνονται. Για κρεμούλα στον ποπουδάκο, όντως είναι καλή η sudocrem, όμως εμάς ακόμα καλύτερη μας φάνηκε η παλιά κλασική penaten που έβαζε η μαμά μου και στον δικό μου ποπουδάκο...χεχε!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Μαράκι σ' ευχαριστώ πολύ! Είπα να βγάλω καμιά φώτο να έχω με την κοιλιά στον 8ο και στον 9ο μήνα. Δεν το σκέφτηκα νωρίτερα για τους προηγούμενους μήνες. Κοίτα, δεν παραπονιέμαι για το πως έγινα γενικά αλλά συγκριτικά με μένα...η μεγάλη αλλαγή στο σώμα το δικό μου σε σχέση με πριν. Είμαι ψηλή και δεν μου πολυφαίνεται η κοιλιά αλλά από τα ρούχα μου δεν μου κάνει τίποτα. Ούτε ΕΝΑ μπλουζάκι...της αδερφής μου φοράω.

Καλέ, να χαίρεσαι τον σύζηξ!!!!!!! Να τα εκατοστήσει ευτυχισμένος σύζηγος, μπαμπάς, παππούς και πρόπαππους!!!!

Γεια σου Ζουνίτσα! Με γεια τα πραγματάκια!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Μάγδα, ιππότης ο σύζυγος, δεν το συζητώ! Όσο για τα κιλά, μόνο με +4 είσαι άψογη, υποκλίνομαι - ούτε δίαιτα δε θα χρειαστείς μετά τη γέννα!

Χαρά, κουράγιο, το σαββατοκύριακο δεν αργεί... κι εγώ έχω πάρει δουλειά για το γραφείο να την κάνω στο σπίτι και βαριέμαι αφόρητα, όλο το αναβάλλω...

Flosummer, καλές δουλίτσες! Κι εγώ έπαιρνα παλιά μια κρέμα σώματος της Frezyderm, την Kristialen ή κάπως έτσι και μύριζε απίστευτα, σαν παιδικό ταλκ. Όσο για τις ντουλάπες, συμφωνώ με τη zounitsa, βαριέμαι αφόρητα αυτή τη δουλειά κι αν δείτε τη ντουλάπα μου θα τρομάξετε, καμία τάξη, χι χι...

Νεφέλη, απ' ό,τι κατάλαβα έχει διάφορα γκρουπάκια για τα μαθήματα και υπάρχει τουλάχιστον ένα που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Είναι έξι συναντήσεις και κρατάνε μέχρι αρχές Ιουλίου περίπου, μετά ξαναρχίζουν από Σεπτέμβριο. Δυστυχώς είναι μόνο τις πρωινές ώρες (αυτό που με βάλανε εμένα είναι κάθε Τρίτη 11.30 με 13.30), το καλό είναι ότι το κέντρο αυτό είναι κοντά και στο σταθμό του ηλεκτρικού της Νέας Ιωνίας και του Νέου Ηρακλείου (είναι κάπου στη μέση). Α, και είναι και δωρεάν και δεν είναι μόνο για ασφαλισμένους στο ΙΚΑ, είναι για όλους! Αν θες πάρε τηλ. τη μαία, την κ. Σεχίδου στο 210-2775171 για περισσότερες λεπτομέρειες, από το τηλέφωνο μου φάνηκε πολύ καλή!

Μαράκι, χρόνια πολλά για το σύζυγο, να τον χαίρεστε και καλοφάγωτη η τουρτίτσα! Με τη βοήθεια του μικρού sous chef είμαι σίγουρη ότι θα έχει βγει σούπερ!

tt18a28c.aspx

καλημέρα!

Πολύ χαίρομαι, Milinaki, που βρήκες θέση! Κρίμα, μου φαίνεται καλό πρόγραμμα αλλά τους λείπει η διαφήμιση. Πρέπει να έχεις τον Α.Μ.Α. /βιβλιάριο για να συμμετέχεις. Το γκρουπ μου ξεκίνησε στις 4/06, είμαστε 8 περίπου και το επόμενο ραντεβού θα είναι την Τρίτη, 11/06, 9:30. Δεν νομίζω ότι θα είμαστε μαζί, αφού τα θέματα είναι σε μια σειρά για κάθε ομάδα. Αλλά σημαίνει ότι θα περάσουμε δίπλα δίπλα την Τρίτη αλλά δεν θα γνωριζόμαστε χιχιχιιι

Μάλλον όσες θα κάνετε μαθήματα θα ακούσετε παρόμοιες συμβουλές, δηλαδή και εσένα, Nefeli_13, θα σου πουν στο Έλενα για τις αγορές και μάλιστα στην κατάλληλη εβδομάδα. Όντως, είναι πολύ νωρίς να αγχωνόμαστε για τα βασικά ψώνια, είτε για μας είτε για το μωρό. Όποια έχει το χρόνο, τη χαρά, το κεφί, πολύ καλά είναι να το κάνει από τώρα. Αλλά και αυτές που νιώθουν ότι δεν ήρθε η ώρα ακόμα, εξίσου καλά, δλδ δεν είναι καθόλου αργά και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν και να αγχώνονται. Επίσης, όσες έχουν μεγάλο budget, μπόλικο χώρο στο σπίτι και προδιάθεση να πάρουν όλα τα προτεινόμενα είδη από τις τυποποιημένες λίστες, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Χαρούμενη μαμά, χαρούμενο μωρό, έτσι δεν λένε;

Ο στόχος αυτών των συζητήσεων είναι όμως να δίνουν έξυπνα tips και σε αυτούς που θέλουν να περιορίσουν κάποια πράγματα, είτε για οικονομικόυς λόγους είτε λόγου έλλειψης χώρου, ας πούμε. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει στο μπάνιο το πλυντήριο ρούχων, μια χαρά μπορεί με ένα σελτεδάκι να φτιάξει εκεί τον ειδικό χώρο για αλλαγή πάνας και να μην αγοράσει ολόκληρη αλλαξιέρα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μιλάμε για την ανακάλυψη της Αμερικής, αλλά για κοινό νου.

Άλλα παραδείγματα : πολλές λίστες προτείνουν μπατονέτες για τα μωρά - αυτό απαγορεύεται και από γιατρούς · οι ζώνες εγκυμοσύνης καλύτερα όχι · εναλλακτική για τα σουτιέν θηλασμού ( εγώ αγόρασα ήδη ένα χωρίς μπανέλα και μετά από 2-3 ώρες θέλω να το πετάξω, δεν είναι καθόλου άνετο, παρά ότι είναι αρκετά μεγάλο, δεν νομίζω να το αντέχω) μας εξήγησε για κάτι σε αυτό το στιλ http://www.marksandspencer.com/Zip-Through-Panel-Sports-Bra/dp/B003LEL72C · καλοκαίρι θα είναι, τα μωράκια μας μόνο ζιπουνάκια και πάνες θα χρειαστούν , ο,τι άλλο προκύψει μπορούμε να το αγοράσουμε και αργότερα, να μην λέμε και για όλα τα δωράκια που θα μας δώσουν · υπάρχουν μαγαζιά στο κέντρο που μπορεί κανείς να αγοράσει ακόμα και έτοιμο ύφασμα για σελτεδάκι με το μέτρο · όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα να πάρουμε το κάθισμα αυτοκινήτου · πολύ καλή και φυσική λύση και για το δέρμα μας και για το μωρό το αμυγδαλέλαιο · για ευκολία, ένα προϊόν 2 σε 1 για πλύσιμο - σπάνια έλεγε για μάρκες - για καλή και οικονομική σειρά είπε εδώ για τη Fissan, για εξαιρετικά καλή Weleda

Αυτά, περίπου...

UaT6p3.png

Χαρα οντως φαινεσε σαν 4 μηνων:):):) Μοντελο:):)

Εγω ειμαι κοντουλα και φαινετε αρκετα η κοιλια μου:):):)

Αυτην της penaten μου την ειπαν και εμενα οπως και την σουντοκρεμ!!! αρα θα παρω και τις 2 για να ξεκινησω με την απαλη κρεμα και εαν δεν κατσει θα βαλω την αλλη!!! Εκτος εαν φοβηθω και βαλω κατευθειαν της σουντοκρεμ για να εχω το κεφαλι μου ησυχω, παλι μπερδευτικα:shock::shock:

Για σαμπουαν θα παρω της προδερμ όπως και απορρυπαντικο και μαλακτικο(βαζουνε μαλακτικο?) και κρεμουλα σωματος της frezyderm!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ κρεμούλα της προδερμ, μετά από κάθε μπανιο. Μάγδα την sudocrem θα την βάλεις μόνο αν έχει συγκαεί το παιδί. όχι καθημερινή χρήση. κ λίγη ποσοτητα γιατί είναι σαν στόκος. όλα αυτά όμως θα στα πει κ ο παιδίατρος. ααα κ μία συμβουλή που άκουσα από έναν πωλητή παιδικών προϊόντων σε σουπερμαρκετ. όσο κ μεγάλα να είναι τα παιδάκια μας, να χρησιμοποιούμε προϊόντα που είναι για 0. είναι πιο αγνά. απορυπαντικό εγώ ακόμα της μικρής μου της βάζω προδέρμ (δεν χρειάζεται μαλακτικό, είναι ήδη πολύ απαλό) κ ξεχωριστό πλυντήριο με τα δικά της.

για τις μπατονέτες κ για την ζώνη συμφωνώ, έχουν απαγορευτεί.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαρακι να χαιρεστε τον αντρα-μπαμπα σας:):):)υγεια και ευτυχία:):)

Ζουζου πηγα σε γνωστο μαγαζι να χαζεψω και μου σπασανε τα νευρα(δεν θελω και πολύ) ειπα οτι θα παρω ζιπουνακια και μονο 2 φορμακια καλοκαιρινα, τα αλλα χειμωνιατικα και με κοιτουσαν λες και εξωγηινο!!!!! Μετα που θα σαραντισει η μπεμπα (τελος Σεπ) θα χρειαστει με μανικακι, μεσα στο σπιτι τι πειραζει να ειναι με το ζιπουνακι????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μάγδα μου, καθόλου δεν πειράζει..... κ μπράβο σου, γιατί δεν θα προλάβει να τα φορέσει αν πάρεις πολλά. + τα δώρα που θα πάρεις.

βρε κορίτσια. όλο ξεχνάω να ρωτήσω τις ήδη αγορομανούλες. μου είπαν οτι τα αγόρια τα αλλάζεις (ρούχα εννοώ) πιο συχνά γιατί όταν ανοίγεις την πάνα κάνουνε τσισάκια κ βρέχουν τα ρούχα τους. ξέρετε επειδή είναι συντριβάνι.

επίσης όπια έχει φεισμπουκ, ας μου στείλει πμ να γίνουμε φίλες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ κρεμούλα της προδερμ, μετά από κάθε μπανιο. Μάγδα την sudocrem θα την βάλεις μόνο αν έχει συγκαεί το παιδί. όχι καθημερινή χρήση. κ λίγη ποσοτητα γιατί είναι σαν στόκος. όλα αυτά όμως θα στα πει κ ο παιδίατρος. ααα κ μία συμβουλή που άκουσα από έναν πωλητή παιδικών προϊόντων σε σουπερμαρκετ. όσο κ μεγάλα να είναι τα παιδάκια μας, να χρησιμοποιούμε προϊόντα που είναι για 0. είναι πιο αγνά. απορυπαντικό εγώ ακόμα της μικρής μου της βάζω προδέρμ (δεν χρειάζεται μαλακτικό, είναι ήδη πολύ απαλό) κ ξεχωριστό πλυντήριο με τα δικά της.

για τις μπατονέτες κ για την ζώνη συμφωνώ, έχουν απαγορευτεί.

Τον παιδιατρο μου ειπαν να τον καλεσω μια εβδομαδα μετα που θα γυρισω στο σπιτι απο την κλινικη!!! επιση μου ειπε φιλη οτι προτινει μονο την Frezyderm!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα μου, καθόλου δεν πειράζει..... κ μπράβο σου, γιατί δεν θα προλάβει να τα φορέσει αν πάρεις πολλά. + τα δώρα που θα πάρεις.

βρε κορίτσια. όλο ξεχνάω να ρωτήσω τις ήδη αγορομανούλες. μου είπαν οτι τα αγόρια τα αλλάζεις (ρούχα εννοώ) πιο συχνά γιατί όταν ανοίγεις την πάνα κάνουνε τσισάκια κ βρέχουν τα ρούχα τους. ξέρετε επειδή είναι συντριβάνι.

επίσης όπια έχει φεισμπουκ, ας μου στείλει πμ να γίνουμε φίλες.

To εκανε ο ανηψιος μου όλη την ωρα στην αρχη(με κατουρισε στο προσωπο:)) και γι' αυτο ανοιγε το μπαμπερς η νυφη μου να παρει αερα και το ξαναεκλεινε με αποτελεσμα τα κατουραει στην πανα του:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

είναι υποκειμενικό το θέμα της κρεμούλας. όποια "κάτσει" καλύτερα στο παιδί κ μετά σε εσένα. όσο για τον παιδίατρο, δεν θα ήθελες να τον ξέρεις πρώτα??? να ακούσεις τις απόψεις του??? αν δεν σ'αρέσει, θα ψάχνεις τότε για παιδίατρο?? εγώ θα σου έλεγα να τον ψάξεις από τώρα, αφού τον βρεις κ σ'αρέσει, μπορείς να τον ρωτήσεις πριν γεννήσεις για τέτοια πράγματα. να είσαι έτοιμη απο τέτοιες λεπτομέρειες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια, κατά πάσα πιθανότητα θα σας δώσουν δειγματάκι της sudocrem εκεί που θα γεννήσετε, το οποίο δειγματάκι έχει αρκετή ποσότητα και θα σας πάει αρκετό καιρό, οπότε αν θέλετε μην αγοράζετε ακόμα διότι η κανονική συσκευασία είναι πολύ μεγάλη (από κόστος δεν ξέρω).

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...