Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

γεια σας, ωραία η κουβέντα για διακόσμηση και χρώματα. Για τη θέρμανση το χειμώνα, πρέπει να το ψάξουμε και εμείς, επειδή δεν έχουμε ακόμα μια λειτουργική λύση :( Είμαστε σε παλιά πολυκατοικία που ανοίγουν περίπου 3 ώρες την ημέρα το κεντρικό σύστημα, δεν υπάρχει αυτονομία.

Έχω να σας πω κάτι άλλο όμως. Αν θυμάστε, γράφτηκα και θα κάνω μαθήματα προετοιμασίας τοκετού στο Έλενα από τις 25/06. Μια φίλη μου που γεννάει όμως τον Ιούλιο δεν έχει ενημερωθεί εγκαίρως για το Έλενα και όταν πήρε τηλέφωνο ήταν πλέον αργά, δεν υπήρχαν θέσεις για τη συγκεκριμένη εβδομάδα γι' αυτήν. Πάντως, της έδωσαν κάποια τηλέφωνα, να ψάξει μήπως και άλλου. Τέλος πάντων, βρήκε και γραφτήκαμε και οι δυο σε ένα μάθημα που γίνεται τώρα, στο Κέντρο Προστασίας μάνας και παιδιού Νέας Ιωνίας. Εγώ ένιωθα καλυμμένη με τη συμμετοχή στο Έλενα, αλλά για παρέα, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και μόλις 10 λεπτά !!! με τα πόδια από το σπίτι μου, δήλωσα συμμετοχή και εδώ. Θα γίνουν συνολικά 7 συνεδρίες με μαία. Εμείς ξεκινήσαμε χτες, ήταν μια αρχική συνάντηση γνωριμίας και για γενικές πληροφορίες και σήμερα ήταν το πρώτο κανονικό μάθημα, με θέμα τη διατροφή, τις αλλαγές στο σώμα και στην καθημερινότητά μας, μιλήσαμε και για κάποια απαραίτητα για το νεογέννητο και για μας, με εμφανή στόχο να αποφεύγουμε τις άσκοπες αγορές και το άγχος γενικά. Θα μιλήσουμε αργότερα για ασκήσεις yoga, τοκετό, θηλασμό, λοχεία, κλπ.

Μέχρι τώρα μου φαίνεται πολύ ωραίο το στιλ, η προσέγγιση και η προσωπικότητα της μαίας, Άννα Σεχίδου την λένε.

Σκέφτηκα να το πω και σε 'σας που μένετε στην Αττική, έχετε χρόνο πρωινά (μόνο, δυστυχώς) και θα σας άρεσε να παρακολουθήστε τέτοια μαθήματα. Από ό,τι μας είπαν, τώρα υπάρχει τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα από τον ΕΟΠΥΥ μόνο εδώ και στον Πειραιά (ή άλλο κοντινό δήμο). Μπορείτε να ρωτήσετε στο 210-2754510-2717077. Μέχρι τις περίπου 17 Ιουλίου οργανώνονται ομάδες - αν θυμάμαι καλά την ημερομηνία. Τέλος πάντων, αν θέλετε, προλαβαίνετε νομίζω να γραφτείτε.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Να ξεκινήσω κατ' αρχήν με τα καλά νέα, πήγαμε στο γιατρό χτες και μας βρήκε μια χαρά. Ο μπέμπης είναι 930 γραμμάρια, πολύ δραστήριος και περίπου 8 μέρες μεγαλύτερος απ' ότι υπολογίζαμε κι εγώ μια χαρά στα κιλά μου, πήρα μόνο ένα κιλό τον τελευταίο μήνα (+7 συνολικά μέχρι στιγμής) οπότε γιόρτασα τα ευχάριστα νέα με κρέπα με διπλό παγωτό σοκολάτα :tongue:

Λοιπόν, για τη θέρμανση έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους θερμοπομπούς. Έχουν πάρει τα πεθερικά μου και έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι, καίνε πολύ λίγο ρεύμα και κάνουν πολλή ζεστασιά αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχεις τριφασικό ρεύμα για να τους βάλεις. Θα ρωτήσω και θα σας πω λεπτομέρειες. Πέρσυ πάντως κι εμείς είχαμε υγρασία στο μπάνιο γιατί το καλοριφέρ δε δούλευε πολύ καλά στο δωμάτιο αυτό αλλά έφταιγε ότι είχε και μια πολύ μικρή διαροή το καζανάκι που δεν την είχαμε πάρει καν είδηση. Όταν την έφτιαξε ο υδραυλικός σταμάτησε και η υγρασία.

Για τα έπιπλα ψηφίζω κι εγώ ανοιχτόχρωμα, εμείς έχουμε μάλιστα λευκό πάγκο στην κουζίνα και λευκή βιβλιοθήκη και, παρ' όλο που αρχικά πίστευα ότι το λευκό θα λερώνει εύκολα, στην πραγματικότητα δε φαίνεται η σκόνη, πολύ μας έχει βολέψει.

Ιωαννάκι, γιατρός δεν είμαι αλλά κι εμένα πολλά μου ακούγοντα τα 6 χάπια μαγνήσιο την ημέρα. Κάποια στιγμή που έπαιρνα 3 την ημέρα γιατί είχα λίγη αιμορραγία έπαθα κάτι σαν ταχυκαρδία και ρώτησα το γιατρό, γιατί κάπου διάβασα ότι η υπερβολική δόση μαγνησίου μπορεί να προκαλέσει καρδιακές αρρυθμίες. Ο γιατρός μου είπε ότι τα 3 δεν είναι πολλά πάντως και να το κοίταζα με τον ενδοκρινολόγο μου μήπως θέλει ρύθμιση ο θυρεοειδής. Τώρα παίρνω 2 την ημέρα και θα τα παίρνω μέχρι τη γέννα.

Zuzu, εγώ ενδιαφέρομαι για τα μαθήματα που λες! Για πες λεπτομέρειες, πού ακριβώς είναι αυτό το κέντρο υγείας - παιδιού, τι μέρες και ώρες γίνονται οι συναντήσεις; Έχω ήδη κλείσει τον Ιούλιο να πάω στη Φαιναρέτη αλλά αν μπορώ να πάω κι εκεί τον Ιούνιο μια χαρά θα με βόλευε (η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ;) )

Μαράκι, πώς πάει η εξεταστική;

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα Μιλινάκι!!! Τι κανεις? Μια χαρα σε βρισκω από κιλάκια πάντως, σούπερ! Εξεταστική όχι ακόμα.. 19 Ιουνίου ξεκινάω,4 Ιουλίου τελειών, προς το παρόν πολλές εργασίες κ αρκετό δαβασματάκι.. Έχετε κανει κορίτσια τη βαλίτσα για το μαιευτηριο? Τωρα σκεφτόμουν πως τελικά δε έχω αγοράσει τίποτα ούτε καν έχω δει κρεβατακι για τον Κωστη ούτε σρωμα για τη μπέμπα, ρουχάκια κάτι ελάχιστα εσωρουχα φορμάκια κ από βαλίτσα.. χμ χμ τίποτα!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Βαλίτσα για το μαιευτήριο; Δεν είναι πολύ νωρίς; Κι εμείς τίποτα δεν έχουμε κάνει, τίποτα δεν έχουμε ψωνίσει. Περιμένουμε κατ' αρχήν να μας δώσουν κάποιοι φίλοι μερικά πράγματα που έχουν για να δούμε τι θα χρειαστούμε (το κακό, όμως, είναι ότι δε μας έχουν πει κάτι πολύ συγκεκριμένο και ότι δεν ξέρουμε πότε θα μας τα δώσουν και φυσικά δε μπορούμε να τους πιέσουμε γι' αυτό) και στο μεταξύ κάνουμε έρευνα αγοράς αλλά με αργούς ρυθμούς δυστυχώς. Στο μεταξύ τώρα που έχει αρχίσει ο μπέμπης να κλωτσάει για τα καλά αρχίζω να το συνειδητοποιώ πόσο λίγος καιρός έχει μείνει και έχω αγχωθεί! Όχι μόνο για τα ψώνια αλλά γενικώς πώς θα είναι όταν θα έρθει ο μπεμπάκος!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Βαλίτσα για το μαιευτήριο; Δεν είναι πολύ νωρίς; Κι εμείς τίποτα δεν έχουμε κάνει, τίποτα δεν έχουμε ψωνίσει. Περιμένουμε κατ' αρχήν να μας δώσουν κάποιοι φίλοι μερικά πράγματα που έχουν για να δούμε τι θα χρειαστούμε (το κακό, όμως, είναι ότι δε μας έχουν πει κάτι πολύ συγκεκριμένο και ότι δεν ξέρουμε πότε θα μας τα δώσουν και φυσικά δε μπορούμε να τους πιέσουμε γι' αυτό) και στο μεταξύ κάνουμε έρευνα αγοράς αλλά με αργούς ρυθμούς δυστυχώς. Στο μεταξύ τώρα που έχει αρχίσει ο μπέμπης να κλωτσάει για τα καλά αρχίζω να το συνειδητοποιώ πόσο λίγος καιρός έχει μείνει και έχω αγχωθεί! Όχι μόνο για τα ψώνια αλλά γενικώς πώς θα είναι όταν θα έρθει ο μπεμπάκος!

Σίγουρα θα είναι περίεργα στην αρχη αλλά μετα όλα θα βρούνε τοδρόμο τους!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Το ελπίζω, Μαράκι!

Άσχετο, επειδή βλέπω ότι έγραψες ότι θα πάρετε στρώμα για τη μπέμπα, νομίζω ότι το στρώμα πρέπει να είναι σκληρό, έτσι δεν είναι; "Firm" γράφει στα περισσότερα site που διαβάζω αλλά αναρωτιέμαι αν εννοούν σκληρό ή απλώς όχι μαλακό.

tt18a28c.aspx

Αν σου πω οτι δε θυμάμαι καθόλου? Στον μικρό ειχαμε πάρει από το πρεναταλ ενα αρκετα οικονομικό κρεβάτι αλλά από τα στρωματα που μας προτεινανε, το ακριβότερο, όχι οτι έχω κολλημα να ναι μαρκες η κάτι τέτοιο, απλά μας τα πε ωραια αυτη ανατομικό, έτσι αλλιώς αλλιώτικα κ λέμε ας το πάρουμε!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μπράβο Milinaki για τα καλά αποτελέσματα!

Το κέντρο αυτό είναι στο υποκατάστημα ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, Α.Παναγούλη 91, 14 234. Έχει ένα Lidl και μια γέφυρα πάνω στις γραμμές του ισαπ, μάλλον το ξέρεις.

Πάρε τηλέφωνο το συντομότερο, ρώτα για την Άννα Σεχίδου ή αν δεν είναι αυτή εκεί απλώς πες ότι θες να παρακολουθείς τα μαθήματα, ξέρουν αυτοί :-)

Εμάς μας έβαλε 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, έτσι ώστε το τελευταίο μάθημα είναι 25/06, αλλά τα κανονίζουν διαφορετικά σε κάθε ομάδα. Μπορεί να συμμετάσχει και ο πατέρας. Θεωρώ ότι αξίζει, μετά από το σημερινό μάθημα. Παρεμπιπτόντως, είπαμε και για απαραίτητα ή εντελώς άχρηστα πράγματα που συστήνουν τα "διάσημα" μαγαζιά για την εγκυμοσύνη και το βρέφος και την επόμενη φορά θα σχολιάσουμε για τις ίδιες προτάσεις για τη βαλίτσα μαιευτηρίου.

UaT6p3.png

Μιλλινάκι μια χαρά τα κιλάκια σας, και τα δικά σου και του μπέμπη! Καλά της έκανες της κρέπας λοιπόν!! Εγώ για μαθήματα θα πάω στο Έλενα αλλά δε νομίζω ότι προλαβαίνω να πάω και αλλού γιατί μέχρι τέλος Ιουνίου έχω πολλές εκκρεμότητες και μετά θα είμαι στο μήνα μου οπότε μάλλον δε θα είναι εύκολο να μετακινούμαι... Σνιφ! Και μου αρέσουν τόσο πολύ όλα αυτά, σεμινάρια, μαθήματα κλπ...

Μαράκι ψυχραιμία! Μην κοιτάς εμάς που ψαχνόμαστε από νωρίς επειδή δεν ξέρουμε πού παν τα 4... Εσύ που είσαι πιο έμπειρη θα τα ετοιμάσεις όλα στο πιτς φυτίλι!! Όσο για το βαλιτσάκι, νωρίς δεν είναι; Εγώ λέω να ψωνίσω σιγά σιγά τα απαραίτητα αλλά να το φτιάξω αρχές Ιουλίου.

Zuzu πες μας κι εμάς τι έμαθες... Ειδικά αυτό το "απαραίτητες ή άχρηστες αγορές" πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Zuzu, όντως, για πες μας τι έμαθες!

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο και μίλησα με την κ. Σεχίδου, πράγματι μου φάνηκε πολύ καλή, και θα έρθω κι εγώ στο group που είναι κάθε Τρίτη στις 11.30. Σ΄αυτό το group είσαι κι εσύ;

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!!!!

Σημερα θελω να κατεβω αγορα αλλα ο αντρας μου δεν με αφηνει με τα ποδια ειπε θα με κατεβασει αυτος το απογευμα!!!!:)

Ζουζου πες μας τι εμαθες???? γιατι θελω να ψωνισω το απογευμα καποια πραγματακια:):)

Μιλινακι μια χαρα ο μπεμπης!!! Μια χαρα και εσυ:):):)

Εγω εχω κολλησει στα +4!!! Αλλα μεχρι της 31 εβδομαδες θελω να παω στα +6!!!:):)

Μαρακι καλό διαβασμα!!!

Αληθεια εσεις που πατε σε μαθηματα ρωτηστε σας παρακαλω για το πρωτο σαμπουαν και για την κρεμα συγκαματος, μου ειπαν να παρω της προδερμ το σαμπουαν- αφρολουτρο και για κρεμα συγκαματος να ξεκινησω με μια ελαφρια και εαν δω οτι το παιδι συγκαιετε να παρα της σουντοκρεμ!!!! Κρεμουλα σωματος τι βαζουμε??? της φρεζυντερμ???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα σε ολες

τι κανετε κοριτσακια μου?

Εμεις εδω τα ιδια παλευω με το θηριο που λεγεται καλοκαιρινα ρουχα.......

Βλεπω οι πρωτομανουλες αρχισατε να παρακολουθειτε σεμιναρια........καλα κανετε οταν ερθει το μωρο με το καλο να ειστε ετοιμες.......

magda εγω στα παιδια απο τοτε που γεννηθηκαν μεχρι και τα 2 περιπου ειχα ολη τη σειρα περιποιησης frezyderm σαμπουαν-αφρολουτρο-κρεμα σωματος και κρεμα συγκαματος την sudocream η οποια δεν το συζητω ειναι θαυματουργη!

Μαρακι κουραγιο με τα διαβασματα και καλη επιτυχια......

Milinaki σουπερ και το μωρο και εσυ........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

floreta λογικα θα εχεις προνοησει για καροτσι αλλα αν δεν εχεις πουλαω ενα καροτσι διδυμων σε πολυ καλη κατασταση. Το ειχα παρει οταν γεννηθηκε ο δευτερος γιος μου και επειδη ο πρωτος μου ηταν ακομα πολυ μικρος για να μπορων να τους βγαζω βολτα..........Αν θες λεπτομερειες πες μου.........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...