Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Δωράκι μου έχω βγάλει φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πώς να τις ανεβάσω... Οπότε το αφήνω στη φαντασία σας! Χιχιχιχιχιχ!! Πάντως σε ξένα site που κοιτούσα, παίζει πιο πολύ το concept σκούρο στους τοίχους και ανοιχτό στα έπιπλα παρά το αντίστροφο. Άρα είμαστε μέσα στη μόδα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω Νεφελη οτι ειναι πιο ωραιο ετσι..............εμενα παντως οι σκουροι τοιχοι μ'αρεσουν περισσοτερο και αισθητικα και πρακτικα γιατι θεωρω οτι δεν θελουν καθε λιγο ανανεωση λογω βρωμας.............και τα ανοιχτοχρωμα επιπλα ειναι πλεον οπως ειπες της μοδας..............το ξερω εκ πειρας...........επισης στα ανοιχτα επιπλα η σκονη δεν φαινεται εντονα οπως κι οι δαχτυλιες σς σχεση με τα βεγγε..........καλη επιλογη κανατε!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Εμένα μου λες....; Έχω βέγκε έπιπλα σε κρεβατοκάμαρα, γραφείο, σαλόνι και όλα τα ντουλάπια της κουζίνας!!! Περιττό να σου πω ότι είμαι όλη μέρα με ένα πανί στο χέρι να μαζεύω σκόνες, δαχτυλιές κλπ.! Το καλύτερο χρώμα είναι το φυσικό του ξύλου, και ανοιχτό να μη φαίνεται η σκόνη και σκούρο να μη φαίνονται λεκέδες! Ευτυχώς στο παιδικό όλα θα είναι σε αυτό το χρώμα οπότε θα είναι το μόνο δωμάτιο που θα χαίρομαι να καθαρίζω!!! Χιχιχιχιχι!! Χαιρετώ προς το παρόν, πάω για μια βόλτα στα μαγαζιά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια μου γεια σας.... άργησα να μπω, αλλά είχαμε παρεούλα εδώ στο μαγαζί κ πέρασε η ώρα.

συμφωνω για το χρώμα το φυσικό του ξύλου. κ έχω βεγγε στο σαλόνι, αλλά στην κρεβατοκάμαρα που την πήραμε τώρα, την πήρα στο φυσικό χρώμα. κ αυτό με την σκόνη, αλλά ανοίγει κ το μάτι σου βρε αδερφε....

τώρα όσο για τα πάνελ ναι είναι με υπέρυθρες. για την θέρμανση του συγκεκριμένου δωματίου είναι πάρα πολύ καλό. δεν κάνει για θέρμανση μεγάλου χώρου όπως σαλόνι. προσοχή όμως στις εταιρείες που τα κυκλοφορούν. ζεσταίνει πολύ τον χώρο χωρίς σκόνες, βρώμικο αέρα κλπ, δεν χάνεται η θερμοκρασία από τον χώρο γιατί ζεστα'ινει τα αντικείμενα κ όχι τον αέρα που χάνεται. είναι οικονομικό αλλά πάντα μετράει κ το κόστος του ρεύματος. πχ. έκαιγε 1 ευρώ τις 10 ώρες. έχουμε συγκεκριμένη μάρκα που τηρεί αυτές τις προδιαγραφές. ότι άλλο θέλετε ρωτάτε.

κατά τα υπόλοιπα καλά. αύριο θα πάμε μια βόλτα τζάμπο να πάρω βρακάκια στην μικρή μου γιατί τώρα θέλουμε ντουζίνες. αυτά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια εγω δεν αντεχω με τιποτα τα σκουρα επιπλα, με τιποτα ομως, θελω χρωμα στους τοιχους κ για να συνδιαστει αυτο θες ανοιχτοχρωμα επιπλα. Το σαλονι εχει τραπεζαρια , μπουφε, βιβλιοθηκη , τραπεζακι σε χρωμα το ανοιχτο της συμηδας, πολυ ανοιχτοχρωμο ξυλο δλδ ανοιχτο , πιο ανοιχτο κ απο το φυσικο, κ το ξεσκονιζει η καθαριστρια 1 φορα το μηνα κ δε φαινεται τιποτα. Επισης ανοιχτοχρωμες κουρτινες, κ γκρι καναπε κ καρεκλες κ κοκκινο στους τοιχους, ειναι τοσο αρμονικο το σπιτι, τοσο μοντερνο, τοσα χρονια κ καθε μερα μπαινω μεσα με τον ιδιο ενθουσιασμό. Αλλα ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ να βρουμε ανοιχτοχρωμα επιπλα. Καταληξαμε νεοσετ που εχει αυτο το χρωμα για τραπεζαρια κ μπουφε κ τραπεζακι κ βιβλιοθηκη τα φτιαξαμε γτ η βιβλιοθηκη ειναι τεραστια κ θελαμε να ναι απο καλο ξυλο για να ναι γερη. κ οτι περισεψε το καναμε τραπεζακι. Κ στο δωματιο μας ο τοιχος ειναι φουξια κ το κραββατι ανοιχτοχρωμο υφασμα, στο κεφαλαρι κ γυρω γυρω πιο σκουρο, ουτε μου χει λερωσει ποτε ουτε τιποτα γτ το φοβομουν κ τα επιπλα της κρεβατοκαμαρας, ειναι βεγκε το γυρω γυρω αλλα τα συρταρια μπεζ λάκκα. Τελειο κ αερινο αλλα περιτο να σας πω οτι μεχρι να φυγει η καθαριστρια εχει ξαναγεμισει σκονη. φανταστειτε να ηταν ολο το σπιτι ετσι. Του παιδιου το καναμε βερυκοκι, κ πρασινο απαλο οχι φυστικι πιο ζεστο χρωμα , του μπουμπουκιου λεγεται κ πορτοκαλι κουρτινα με παιδακια, κ εντονο πορτοκαλι ρολερ, κ μας εχει ταιριαξει τελεια, εχει ενταση δεν ειναι αυτο το χαζοπαλ, το αδιαφορο, ειναι ουδετερο, κ εχουν συνδιαστει ολα πολυ ωραια. Κ δεν ειναι τοσο εντονο οσο οι υπολοιποι τοιχοι του σπιτιου γτ δε θελω το παιδι να ναι ταραγμενο. Κ οσο για τα εντονα χρωματα που λενε οτι δημιουργουν ενταση, εεμενα το σπιτι μου με κανει να νιωθω ηρεμια, την ενταση μου τη δημιουργουν τα παιχνιδια στο πατωμα , τα ψωμια κ οι φρυγανιες. Τωρα δε που ερχεται κ το δευτερο εκει να δειτε μια ομορφια!!! Χαχα!!!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

νεφελ συμφωνω με τις επιλογες σου κι εμεις για πορτοκαλι εντονο σκεφτομαστε! και γενικα με το παλ δεν τα εχω καλα! τι ξυλο είναι η βιβλιοθηκη σας; γιατι θελουμε να φτιαξουμε κι εμεις κι αν επιτρεπεται ποσο σας στοιχισε περίπου;

νεφελ συμφωνω με τις επιλογες σου κι εμεις για πορτοκαλι εντονο σκεφτομαστε! και γενικα με το παλ δεν τα εχω καλα! τι ξυλο είναι η βιβλιοθηκη σας; γιατι θελουμε να φτιαξουμε κι εμεις κι αν επιτρεπεται ποσο σας στοιχισε περίπου;

Το χρωμα λεγεται ανοιχτο της συμηδας, ειναι μασιφ ξυλο το πηραμε ταβλα ολοκληρη δεν μπορουσαμε να επιλεξουμε διαστασεις, απο την ξυλεμπορικη κ στοιχισε 400 ευρω, αλλα ειναι τεραστια η βιβλιοθηκη, απο τοιχο σε τοιχο, το παχυ 2,5μμ , τη συναρμολογησαμε στο σπιτι κ αν μετακομισουμε πρεπει να την λυσουμε για να βγει εξω κ περισσεψε κ ξυλο κ φτιαξαμε ενα μεγαλο τραπεζακι , σαλονιου. Κ νομιζω εχει μεινει κ λιγο ακομα που μπορει να το κανουμε κανα γραφειακι αργοτερα. Το εφτιαξε ο πατερας μου , αν εχεις αντρα πατερα πεθερο που πιανουν τα χερια τους, αξιζει

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Αναλογα με το δωματιο , το μεγεθος του κ το φωτισμο, θα σου λεγα να μην βαλεις εντονο πορτοκαλι, εμας ειναι βερυκοκκι κ εχει εντονες πορτοκαλι λεπτομερειες. καλα δε το συζητω ποσο μαγευτικο χρωμα παιρνει το πρωι το δωματιο που μπαινει ο ηλιος απο το παραθυρο κ περναει μεσα απο το εντονο πορτοκαλι ρολερ. Α κ το καλοκαιρι εφτιαξα κ ενα τελειο παζλ με γατες κ του βαλα εντονη παχια πορτοκαλι κορνιζα κ το παζλ εχει διαφορες αποχρωσεις πρασινου κ ταιριαξε τελεια με το δωματιο. Οι κυουφορουσες το πρωτο τους παιδακι μπορειτε να φτιαξετε παζλ , θα περασει πολυ δημιουργικα κανας μηνας κ το αποτελεσμα θα ναι τελειο , το εχω δει σε πολλα παιδικα δωματια κ με μια ωραια κορνιζα γινεται πιο απιθανο κ απο καδρο. κ επειδη οι κορνιζες στοιχιζουν πολυ μπορειτε να περιμενετε τις εκπτωσεις, οπου το αφισοραμα τις βαζει 50%

b5vNp2.png

6SMBp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω καλα απο την παρασκευη ξεκινησα μαγνησιο παιρνω 6 τη μερα χτες ομως παρατηρησα κ το μεσημερι αλλα κ το βραδυ που το πηρα μετα απο κανα 45λεπτο μ επιασε κατι σαν σφιξιμο,πριξιμο ακριβως εκει που ειναι το στηθος γυρω γυρω εχετε ακουσει κατι παρομοιο?θα παρω κ το γιατρο μου μετα τηλ.οσο για τα επιπλα κ εμεις εχουμε βεγγε σαλονι κ κρεβατοκαμαρα πολυ σκονη βρε κοριτσια.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!

Ioannaki, η αλήθεια είναι πως επειδή δεν παίρνω μαγνήσιο δεν ξέρω να σου πω...ούτε έχω ακούσει κάτι σχετικά. Πάντως ο γιατρός σου θα σου πει σίγουρα. Απλά αναρωτιέμαι...6 τη μέρα δεν είναι πολλά?

Σχετικά με τα σκούρα ή παλ χρώματα που λέτε, εξαρτάται και από τους χώρους του κάθε σπιτιού και φυσικά από το γούστο του καθενός. Στα μικρά δωμάτια δεν συνιστάται να μπαίνουν σκούρα χρώματα γιατί μικραίνουν ακόμα περισσότερο τον χώρο. Ένα σκούρο χρώμα φέρνει τον τοίχο πιο μπροστά ενώ ένα ανοιχτό τον πάει πίσω. Το ίδιο ισχύει και για τα έπιπλα. Αυτά τουλάχιστον μας μάθαιναν στη σχολή...

Εμένα μου αρέσουν και τα παλ και τα έντονα χρώματα στους τοίχους...ανάλογα με τον χώρο πάντα. Απλά το έντονο το χρώμα θα το βάλω σε έναν μόνο τοίχο ή σε εσοχές-προεξοχές ανάλογα με το τι θέλω να τονίσω. Στα έπιπλα ψηφίζω το ανοιχτό χρώμα.

Εμείς είμαστε καλά...η μικρή με έχει ταράξει στις κλωτσιές...προσπαθώ να τρώω ελαφριά και να μην ανακατεύω πολλά-πολλά γιατί φαίνεται πως η μικρή έχει ανέβει αρκετά ψηλά και με πιέζει στο στομάχι προκαλώντας μου καούρες. Χτες για πρώτη φορά είχα για ένα 10λεπτο πονάκια περιόδου και αναρωτιέμαι μήπως είναι τίποτα συσπάσεις...θα το παρακολουθήσω και αν μου ξανασυμβεί θα πάρω την γιατρό.

Οι υπόλοιπες που είστε? Σαν να αραιώσαμε λίγο τελευταία....για να μαζευόμαστε!!!!!!!!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...Μα που εισαστε ολες σημερα???

zounitsa επειδη με ενδιαφερει πολυ θα μου στειλεις πμ για λεπτομερειες για το πανελ υπρυθρων.Θα εχω μεγαλο προβλημα το χειμωνα με την θερμανση και με νεογενητο και μικρο παιδακι ψαχνω εναλακτικες αλλα οικονομικες γιατι λογω κρισης ειμαστε στριμωγμενα....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα!!!

Ιωαννάκι εγω δεν ειχα παρενεργειες απο το μαγνησιο, παιρνω 3 την ημερα και θα τα ελλατωσω!!!!

Νεφελ πως εισαι???

Χαρά θα συμφωνησω πως εαν βαψεις εναν τοιχο εντονο οι αλλοι να ειναι ανοιχτοι!!! Εμας μας ξεφυγε λιγακι αλλα πιστευω θα το φωτησω με κουρτινες και διακοσμητικα και με την ταπετσαρια:):)

Ιωαννα και εγω σκεφτομαι για πανελ στο δωματιο της μικρης!! στο υπολοιπο σπιτι εχω ενεργειακο τζακι με αεραγωγους και ειμαι πολύ ευχαριστημενη(24C στην σαλονοκουζίνα και 21C στην κρεβατοκαμαρα)!! Στο μπανιο και στο παιδικο σπαει στους 19-20C επειδη εχουμε ανοιχτες τις πορτες αλλα θελω σταθερη θερμοκρασια στο παιδικο στους 22C βοηθητικά το βραδυ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια τον γιατρο μου πε οτι αυτο που νοιωθω μαλλον ειναι επειδη ανοιγει ο θωρακας αλλα για καλο κ για κακο μου τα κανε απο 6 3 μαγνησιο να παιρνω κ βλεπουμε.κοριτσια καμια λυση για τις καουρες εχετε?οσο για την θερμανση εμεις λεμε να βαλουμε πελετ σομπα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...