Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!!!:):)

Που χαθηκατε όλες????

Μαρακι καλό διαβασμα αλλα να ξεκουραζεσαι!!!

Με το που αλλαξα μηνα απο εχθες σταματησαν και τα πονάκια!!!:) Εχω παρατηρηση οτι μια εβδομαδα πριν αλλαξω μηνα εχω πονακια και πετρωματα και μετα ηρεμώ!!!!! Ξεκινησαμε το δωματιακι, αλλα μονο Σαββατοκυριακα μπορει να το συνεχιζει μεχρι να βγει ο μηνας πιστευω οτι θα τελειωσουμε:):)!!!! Το χρωμα μας βγηκε λιγο εντονο (παντως όχι παστελ) και τωρα αποφασισα εναν τοιχο να τον αλλαξω!!!

ΑΑΑ........ τα praktiker εχουνε προσφορα σε ταπετσαριες και αυτοκολλητα(ειχε τις τινκερμπελ 14 ευρω ενω το ιδιο το cosycorner 25!!! και μια ταπετσαρια που μου αρεσε 7 ευρω το ρολλο ενω την βρηκα στο ιντερνετ 29)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Μαράκι, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου. Ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα με το μεσιέ αυτή τη φορά.

Μάγδα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Μπράβο, βλέπω έχετε βάλει μπρος για τα καλά τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο! Εμείς πλύναμε τους τοίχους και διαπιστώσαμε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να μην το ξαναβάψουμε (έτσι κι αλλιώς όλο το σπίτι είχε βαφτεί πριν από δύο χρόνια). Έκανα έρευνα αγοράς για αυτοκόλλητα και είμαι ανάμεσα σε αυτά, ποιο σας αρέσει πιο πολύ:

α) Ψαράκια: http://www.amazon.co.uk/RoomMates-Adventure-Under-The-Sea/dp/B007J6RIXU/ref=pd_sim_sbs_kh_35

β) Τσίρκο: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001UCP5NO/ref=s9_simh_gw_p201_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1JEXYQZR159K602FYPF2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549767&pf_rd_i=468294

γ) Ζωάκια της ζούγκλας: http://www.amazon.co.uk/RoomMates-Repositionable-Childrens-Stickers-Adventure/dp/B0013RE69K/ref=pd_sim_sbs_kh_14 , το οποίο έχει και μπορντούρα: http://www.amazon.co.uk/Jomoval-Nursery-Self-Adhesive-Border-Adventure/dp/B0013RHZS4/ref=pd_bxgy_kh_img_y

Πιο πολλή πλάκα έχει το τσίρκο αλλά με το σύζυγο είμαστε κατά των τσίρκων γενικώς γιατί βασανίζουν τα ζωάκια (αν το βάλουμε μήπως περάσουμε λάθος μηνύματα στο μικρό; ) μετά μας αρέσουν τα ψαράκια και μετά τα ζωάκια της ζούγκλας, αλλά τα ζωάκια της ζούγκλας έχουν και μπορντούρα που δεν έχουν τα ψαράκια και έτσι μπορεί να γίνει πιο ολοκληρωμένη διακόσμηση. Μάλλον στα ψαράκια μας βλέπω αλλά είμαστε αναποφάσιστοι... εσείς τι λέτε;

tt18a28c.aspx

καλημέρα κορίτσια!!!!! πως είστε??? εμείς γενικώς καλά.

Μαράκι καλή επιτυχία κ υπομονή!!!

Μάγδα με το καλό να τελειώσετε!!!

Μιλινάκι πολύ ωραία όλα, έτσι όπως το φαντ'αζομαι μ'αρέσουν τα ζώα γιατί σε ένα τοίχο θα βάλεις τα ζωάκια κ στους άλλους την μπορντούρα. επίσης για το κουβαδάκι που λες δεν το ξέρω, αλλά μυρίζουν πολύ οι πάνες τους. μην το βάλεις μες στο δωμάτιο.

εμείς το σάββατο το πρωί, σπίτι. το απόγευμα είχαμε βάφτιση. περάσαμε πολύ ωραία. η μικρή λύσσαξε στο χορό (έμοιασε στη μαμά της :wink: ). αφού κάποια στιγμή μας πήρε κ τους δύο από το χέρι κ μας πήγε στον κύκλο που χορεύανε για να χορέψουμε. πολύ γέλιο. ήταν συνέχεια στο κέντρο της πίστας και χόρευε μόνη της. ήταν κ η παιδίατρός μας εκεί, καλεσμένη, κ έπαθε πλάκα. την κυριακή δυστυχώς λόγω καιρού καθίσαμε μέσα, ρίξαμε κ ένα γερό ματς πρωι-πρωι άνευ λόγου (σημαντικού), έκανα όλο το σπίτι κ μεμτά με έπιασε ένας νευρόπονος στο στήθος που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τπτ από τα νεύρα μου. κάποια στιγμή το βράδυ ψιλοηρέμησα κ μου πέρασε κ ο πόνος. σήμερα χαλαρά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Εμεις τελειώσαμε το βάψιμο του δωματίου και τώρα περιμένουμε να στεγνώσει εντελώς και να ξεμυρίσει για να συνεχίσουμε με τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... Βγήκε πολύ ωραίο τελικά αν και αρκετά σκούρο για παιδικό! Κατά τα άλλα, το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ, στριφογυρνάω και δε βολεύομαι πουθενά, ξυπνάω συνέχεια και τον άντρα μου (νομίζω ότι θα με διώξει τελικά από το κρεβάτι...) και το πρωί που φεύγει ξαναπαίρνω έναν υπνάκο για 2-3 ώρες!!!

Μιλλινάκι ωραία τα αυτοκόλλητα!! Πιο πολύ μου άρεσαν τα ψαράκια και τα ζώα της ζούγκλας!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια................

Νεφελη δεν σου ειπα διπλα αλλα ειναι ομορφα τα χρωματα τουυ δωματιου.........ακομα κι ειναι σκουρα ειναι πολυ ομορφα............και τα πολυ απαλα δεν μ'αρεσουν εμενα..........τελειο θα γινει.....μπραβο........κι αν ειναι να σε διωξει απο το κρεβατι ο αντρας σου, βαλε κατι μεσα στο παιδικο και πηγαινε εκει συ;);):D:D:tongue::tongue:

Ζουνιτσα τι κανεις? Εισαι ηρεμη τωρα?

Μαγδα Λιγο λιγο ρε συ δεν πειραζει............θα γινει καποια στιγμη!

Μιλινακι εγω πριτιμω τα ζωακια της ζουγκλας...........και τα ψαρια ειναι ωραια αλλα τα ζωακια ειναι και πιο εκπαιδευτικα για το μωρο..........θα του λες μετα, να ο ελεφαντας, το λιονταρι κτλ κι οχι να το χταποδι, η μεδουσα κτλ........χαχαχαχχα

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

καλως την..... μωρέ λίγο-λίγο το κάνω, αλλά από τα νεύρα μου....

Νεφέλη τι χρώματα βάλατε τελικά??

Μωρε μπερδευτικα................το λιγο λιγο πηγαινε στη Μαγδα και το δωματιο............

Εσυ τι κανεις λιγο λιγο ;);):rolleyes::oops:?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Μαράκι, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου. Ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα με το μεσιέ αυτή τη φορά.

Μάγδα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Μπράβο, βλέπω έχετε βάλει μπρος για τα καλά τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο! Εμείς πλύναμε τους τοίχους και διαπιστώσαμε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να μην το ξαναβάψουμε (έτσι κι αλλιώς όλο το σπίτι είχε βαφτεί πριν από δύο χρόνια). Έκανα έρευνα αγοράς για αυτοκόλλητα και είμαι ανάμεσα σε αυτά, ποιο σας αρέσει πιο πολύ:

α) Ψαράκια: http://www.amazon.co.uk/RoomMates-Adventure-Under-The-Sea/dp/B007J6RIXU/ref=pd_sim_sbs_kh_35

β) Τσίρκο: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001UCP5NO/ref=s9_simh_gw_p201_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1JEXYQZR159K602FYPF2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549767&pf_rd_i=468294

γ) Ζωάκια της ζούγκλας: http://www.amazon.co.uk/RoomMates-Repositionable-Childrens-Stickers-Adventure/dp/B0013RE69K/ref=pd_sim_sbs_kh_14 , το οποίο έχει και μπορντούρα: http://www.amazon.co.uk/Jomoval-Nursery-Self-Adhesive-Border-Adventure/dp/B0013RHZS4/ref=pd_bxgy_kh_img_y

Πιο πολλή πλάκα έχει το τσίρκο αλλά με το σύζυγο είμαστε κατά των τσίρκων γενικώς γιατί βασανίζουν τα ζωάκια (αν το βάλουμε μήπως περάσουμε λάθος μηνύματα στο μικρό; ) μετά μας αρέσουν τα ψαράκια και μετά τα ζωάκια της ζούγκλας, αλλά τα ζωάκια της ζούγκλας έχουν και μπορντούρα που δεν έχουν τα ψαράκια και έτσι μπορεί να γίνει πιο ολοκληρωμένη διακόσμηση. Μάλλον στα ψαράκια μας βλέπω αλλά είμαστε αναποφάσιστοι... εσείς τι λέτε;

Καλημερα!!! και εμενα τα ζωακια μου αρεσαν μου φαινονται εκπαιδευτικά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Εμεις τελειώσαμε το βάψιμο του δωματίου και τώρα περιμένουμε να στεγνώσει εντελώς και να ξεμυρίσει για να συνεχίσουμε με τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις... Βγήκε πολύ ωραίο τελικά αν και αρκετά σκούρο για παιδικό! Κατά τα άλλα, το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ, στριφογυρνάω και δε βολεύομαι πουθενά, ξυπνάω συνέχεια και τον άντρα μου (νομίζω ότι θα με διώξει τελικά από το κρεβάτι...) και το πρωί που φεύγει ξαναπαίρνω έναν υπνάκο για 2-3 ώρες!!!

Μιλλινάκι ωραία τα αυτοκόλλητα!! Πιο πολύ μου άρεσαν τα ψαράκια και τα ζώα της ζούγκλας!

Και εμενα βγηκε πιο σκουρο απο αυτο που ηθελα, μαλλον οταν διαλεγουμε χρωμα για να βγει αυτο που θελουμε πρεπει να παρουμε 1 τονο πιο ανοιχτο:) Αλλα και το πιο εντονο εχει τι χαρη του απλα θελει προσοχη πιστευω στην κουρτινα να ειναι ανοιχτοχρωμη και φωτεινη!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ααααα δεν πειράζει, έκανα όλο το σπίτι χτες από τα νεύρα μου κ στο τέλος τα έπαιξα...

Ε τοτε λιγο λιγο κι εσυ........βγαλε καπου αλλου τα νευρα σου.........μην καθαριζεις! Παλια κι εγω τα νευρα μου στην καθαριοτητα τα εβγαζα..........τωρα εκτος του οτι δεν εχω σπιτι να καθαρισω, κανω αλλα για να ηρεμησω............να μη με κουραζουν τοσο!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα κοριτσια................

Νεφελη δεν σου ειπα διπλα αλλα ειναι ομορφα τα χρωματα τουυ δωματιου.........ακομα κι ειναι σκουρα ειναι πολυ ομορφα............και τα πολυ απαλα δεν μ'αρεσουν εμενα..........τελειο θα γινει.....μπραβο........κι αν ειναι να σε διωξει απο το κρεβατι ο αντρας σου, βαλε κατι μεσα στο παιδικο και πηγαινε εκει συ;);):D:D:tongue::tongue:

ΧαΧαΧα συμφωνώ!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σημερα σας μπερδεψα ολες? Δεν καταλαβα τωρα ποια βαφει σιγα σιγα το δωματιο και ποια διαλεγε τα αυτοκολλητα..............καλα δεν τα ειπα?

Εσυ Μαγδα δεν βαφεις σιγα το δωματιο και το μιλινακι δεν ρωτησε για τα αυτοκολλητα?

Ααααα, μαλλον ζαλισμενη ειμαι σημερα.............θα σας αφησω να παω σπιτι μου, να περπατησω και λιγο να με χτυπησει ο αερας.............θα τα πουμε αυριο.

Καλη σας μερα!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...