Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Δωράκι, έχεις δίκιο. απλά εγώ έβαλα τα active fit γι'αυτό που λέει η Μάγδα. για τις αλλεργίες. τα libero τα έπερνα αργότερα λόγω των προσφορών 50%. τα μωρομάντηλά τους απαράδεκτα. κ εκεί πάλι με προσφορές έπερνα τα pampers.

Ιωάννα μια χαρά η μικρούλα!!!! το μπανάκι αυτό που λες με την θήκη μέσα βολεύει πολύ ειδικά για τον πρώτο χρόνο. για να μην γλιστράει προς τα κάτω το μωρό. μετά το βάζεις ή σε απλό μπανιερό ή από την άλλη μεριά που έχει πιο πολύ χώρο

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Πραγματι τα pampers σε οσα μωρα εχω δειι μεχρι τωρα ειναι μακραν τα καλυτερα............κανενα μωρο δεν το πειραξε ενω τα αλλα αναλογα με το δερματακι του μωρου..........το ιδιο και τα μωρομαντηλα...........βεβαια εγω στην αρχη τουλαχιστον τις σαραντα μερες σκεφτομαι να καθαριζω με τον παραδοσιακο τροπο το κολαρακι του, λεκανακι, βαμβακακι και πετσετουλα κι υστερα τα μωρομαντηλα ή σε εξοδους...............

Κοριτσια εγω παιρνω 1 μαγνησιο την ημερα κι αυτο λογω κραμπων κυριως στο ποδι αλλα ετσι που το περιγραφεται νιωθω κι εγω καποιες φορες..........σκληραινει η κοιλια μου αλλα χωρις πονο, ενα τραβηγμα μονο νιωθω σαν να τεντωνει.........ετσι ειναι οι συσπασεις??????

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ναι, κ εγώ μωρομάντηλα μόνο σε έξοδο στην αρχή. τι καλύτερο από το νεράκι???!!!!

οι συσπάσεις είναι ένα τράβηγμα και μετά αμέσως πέτρωμα για δευτερόλεπτα. δεν είναι αναγκαίο να έχεις πόνο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι, κ εγώ μωρομάντηλα μόνο σε έξοδο στην αρχή. τι καλύτερο από το νεράκι???!!!!

οι συσπάσεις είναι ένα τράβηγμα και μετά αμέσως πέτρωμα για δευτερόλεπτα. δεν είναι αναγκαίο να έχεις πόνο.

κι εγω πιστευω το νερο για αρχη ειναι καλυτερο για το δερματακι τους.........

Παντως οταν ξαπλωνω και ξεκουραζομαι και χαλαρωνω μαλακωνει πολυ η κοιλια μου............οταν ειμαι πολυ ωρα ορθια ή κουραστω τοτε γινεται πετρα και τραβαει...........δεν ξερω αν ειναι συσπασεις γιατι δεν νιωθω οπως ειπα τιποτα οπως πονο αλλα μολις νιωθω ετσι ξαπλωνω οπου βρω.............εχω ξ-απλωθει σε κεντρο σ'εναν γαμο, σε καφετερια, στην εκκλησια, και προχθες στο γιατρο ξαπλωσα κανονικα στο σαλονακι του...............αφου κουραστηκα στο περπατημα :tongue::tongue::tongue::tongue:

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μπράβο για τη μικρή σου!! Συμφωνώ ότι δεν είναι εποχές για έξοδα κι αν μπορείς να αραιώσεις το γιατρό, κάντο! Για το μπανάκι που λες κι εμείς το ψάχνουμε... Σίγουρα κάτι με βάση για να μη σκύβουμε συνέχεια, τώρα δεν ξέρω αν θα είναι με ράγες για τη μπανιέρα ή με χιαστή βάση που μετακινείται... Θα το αναλάβει ο άντρας μου αυτό! χιχιχιχιχ!!!

Συσπάσεις εγώ δεν έχω νιώσει ή τουλάχιστον έτσι νομίζω... Παίρνω βέβαια 1 trofocard τη μέρα από το 2ο τρίμηνο.

Βάψαμε και το δωμάτιο (το μισό) ένα γκρι-μπεζ και αύριο το υπόλοιπο ένα πράσινο σκούρο στον τοίχο που θα μπουν τα μαϊμουδάκια! Γίνεται πολύ ωραίο αν και αρκετά σκούρο.... Θα σας πω την τελική εντύπωση αύριο που θα τελειώσει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια μου τον προηγουμενο μηνα μολις περπατουσα η μολις τρωγα πετρωνε η κοιλια μου απ τον αφαλο κ πανω.το χα πει στο γιατρο κ μου πε αν εχω 3 φορες τη μερα συσπασεις κ με διαφορα 4 ωρων τοτε δεν μας ανησυχει.τωρα τελευταια ομως ειχα πολυ συχνα δηλαδη ενα πετρωμα της κοιλιας χωρις πονο απλα ενοιωθα οτι θα σκαω κ η κοιλια ηταν σκληρη κ μ επιανε σε ασχετες ωρες.μου δωσε τροφοκαρντ 6 τη μερα.α οσο για τα κιλα ειμαι στα +8.για το μπανακι δεν ξερω θα παρω την κουμπαρα μου να παμε μαζι που εχει παιδια κ ξερει.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωάννα μπράβο για τη μικρή σου!! Συμφωνώ ότι δεν είναι εποχές για έξοδα κι αν μπορείς να αραιώσεις το γιατρό, κάντο! Για το μπανάκι που λες κι εμείς το ψάχνουμε... Σίγουρα κάτι με βάση για να μη σκύβουμε συνέχεια, τώρα δεν ξέρω αν θα είναι με ράγες για τη μπανιέρα ή με χιαστή βάση που μετακινείται... Θα το αναλάβει ο άντρας μου αυτό! χιχιχιχιχ!!!

Συσπάσεις εγώ δεν έχω νιώσει ή τουλάχιστον έτσι νομίζω... Παίρνω βέβαια 1 trofocard τη μέρα από το 2ο τρίμηνο.

Βάψαμε και το δωμάτιο (το μισό) ένα γκρι-μπεζ και αύριο το υπόλοιπο ένα πράσινο σκούρο στον τοίχο που θα μπουν τα μαϊμουδάκια! Γίνεται πολύ ωραίο αν και αρκετά σκούρο.... Θα σας πω την τελική εντύπωση αύριο που θα τελειώσει!

μπραβο για το δωματιο αντε τελειωνετε σιγα σιγα.θα βαλεις το μωρο απ την αρχη σε δικο του δωματιο?εμεις δεν θα ετοιμασουμε γιατι θα την εχουμε στην αρχη μαζι μας ασε που λεμε αν βρουμε αλλο σπιτι να φυγουμε.θελουμε με τρια υπνοδωματια αυτο εχει δυο οπου το δευτερο ειναι γραφειο κ ο αντρας μμου θελει το δικο του χωρο σαν μωρο ειναι κ αυτος

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Στην αρχή κι εμείς θα το έχουμε στο δικό του δωμάτιο, αλλά μετά δε θα έχουμε χρόνο με το μωρό για να το φτιάξουμε οπότε θέλουμε να ξεμπερδεύουμε από τώρα! Α, το σπίτι είναι δικό μας οπότε δεν προβλέπεται μετακόμιση ούτε σε 30 χρόνια!!! Εσείς ξεκινήσατε να ψάχνετε για σπίτι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω εχω ακουσει οτι τα παμπερς ειναι τα καλυτερα.οποτε για αρχη θα παρουμε αυτα που γραφουν 2-5 κιλα?

Βασικά είναι τι θα κάτσει καλά στο μωρό! Ο ανηψιός μου για παράδειγμα έβγαζε κοκκινίλες με όλες τις πάνες και η μόνη που του έκανε τελικά ήταν η πιο φτηνή που είχαν τα lidl!!! Εγώ θα ξενικήσω με δείγματα από όσες εταιρίες έχω και αναλόγως ποια θα μας κάνει θα ψάξω να πάρω τις μεγαλύτερες συσκευασίες που συμφέρουν! Πάντως για αρχή (μέχρι τον 1ο μήνα) νομίζω ότι το Νο 1 (2-5 κιλά) είναι μια χαρά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αχ κοριτσάκια, σας διαβάζω εδώ κ πολύ καιρό κ δεν έχω κουράγιο να σας γράψω. Τεσπα αποφάσισα να σας πω κ τα δικά μου νέα εν τάχει. Εδω κ 10 μερες περιπου απο το μεσημερι κ μετά έχω συσπάσεις, χωρίς πονο. Με πιανουν οταν ξυπνάω κ το βραδυ κυριως, γενικα οταν καθομαι. Απο τον 7ο μηνα σταματησα τον εξωτερικο γιατρο κ στο νοσοκομειο δε βγαζω ακρη, οτι να ναι η κατασταση κ τωρα ντρεπομαι να ξαναγυρισω σαν απολωλο προβατο στον γιατρο μου. Μου δωσα yutopar, δεν τα πηρα γτ ανεβαζουν το ζαχαρο, ξαναπηρα το γιατρο τηλ του θυμισα οτι ηταν οριακο στη μικρη καμπυλη, μ εστειλε, για τη μεγαλη, βγηκε παθολογικη, αλλα οχι τραγικη, κ απο τοτε τρεχω μονη μου σε διαβητολογους κ δεν τον έχω βρει να συνενοηθουμε. Τραγικό;;;;;; Νομιζω οτι η αλλαγη απο ιδιωτη σε νοσοκομειο με ταραξε κ γι αυτο οι συσπασεις κ ο διαβητης. Νομιζω οτι το αγχος μου τα εχουν δημιουργησει ολα αυτα κ το διαβητη γτ ουτε κληρονομικοτητα εχουμε, κ πολυ μικρη ειμαι, ουτε πολλα κιλα εχω παρει, δεν μπορω να το εξηγησω. Να παρω κανα τροφοκαρντ;;; οσες τα πηρατε σας βοηθησαν με τις συσπάσεις;;;; 2 μερες ειμαι ξαπλα κ παει καλα το θεμα συσπασεις αλλα χωρις καθολου αγωγη

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Μην ανησυχειτε για τις συσπάσεις αυτές, είναι εντελώς φυσιολογικές. Έχω ξαναγράψει για το ίδιο θέμα, έβαλα και λινκ από babycenter, μου φάνηκε ότι εκεί εξηγεί καλύτερα. Ορίστε και στα ελληνικά

http://www.all4baby.gr/%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-braxton/

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες πρέπει να μεγαλώνει με πολύ έντονο ρυθμό το μωρό, είναι τόσο τεντωμενη η κοιλιά μου, νιώθω πως σκάει όχι μόνο το δέρμα, αλλά και τα βαθύτερα στρώματα, σαν να έχω ένα μεγάλο drum!

Είναι πολύ σκληρή και δυσκολεύομαι να αναπνέω :-(

Κάπως έτσι το ξανά ένιωθα στη 16η περίπου. Εσείς παρατηρήσατε κάτι τέτοιο;

UaT6p3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Τι κάνετε; Έλειψα μερικές μερούλες και έχω χάσει επεισόδια, ελπίζω να προλάβω να διαβάσω τα προηγούμενα.

Βλέπω έχετε αρχίσει την κουβέντα για τις πάνες, έχω ακούσει καλά λόγια και για τις πάνες του Lidl αλλά πέραν αυτών δεν έχω ιδέα για το θέμα.

Μου προτείνανε ότι είναι χρήσιμο ένα πράγμα σαν κουβαδάκι που βάζεις τις πάνες μέσα και τις συσκευάζει σε πλαστικές σακκουλίτσες και μάλιστα χτες που είχα βγει για έρευνα αγοράς είδα ότι κυκλοφορεί και ένα που χρησιμοποιεί απλές πλαστικές σακκούλες και δε χρειάζεται να παίρνεις ειδικά ανταλλακτικά που είναι και ακριβά. Αναρωτιέμαι αν είναι όντως χρήσιμο, υποτίθεται ότι έτσι οι πάνες δεν μυρίζουν και ότι μπορείς να τις πετάς μαζεμένες, αντί για μία - μία.

Για τις συσπάσεις νομίζω ότι υπάρχουν και οι συσπάσεις Braxton-Hicks που είναι προπαρασκευαστικές για τον τοκετό και είναι φυσιολογικές αλλά νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό για το πώς τις ξεχωρίζουμε από τις κανονικές του τοκετού. Εγώ δεν έχω πάθει τέτοιο πράγμα ακόμα αλλά παίρνω 2 ταμπλέτες trofocard την ημέρα από την αυχενική και μετά (κάποια στιγμή που είχα λίγη αιμορραγία έπαιρνα και 3). Ίσως να είναι καλή ιδέα αλλά Nefel ρώτα κανένα γιατρό τώρα. Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα γιατρό που να τον εμπιστεύεσαι και να μπορείς να τον βρεις ανά πάσα στιγμή. Άμα δε βρίσκεις άκρη με τους άλλους γιατί να μην ξαναπας σ' αυτόν που είχες στην αρχή, αν ήσουν ευχαριστημένη; Γιατρός είναι και είναι η δουλειά του να σε βοηθήσει, θα πληρωθεί γι' αυτό άλλωσε. Κρίμα είναι να σε πιάνουν οι ντροπές και να μένεις αγχωμένη και αβοήθητη!

Zuzu, κι εγώ έχω δύσπνοια (παρ' όλο που παίρνω σε καθημερινή βάση εισπνεόμενα) αλλά δεν ξέρω τι απ' όλα φταίει: η εγκυμοσύνη, το άσθμα, η σκόνη και η γύρη στην ατμόσφαιρα; Μάλλον όλα μαζί! Αν δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις πεσ'το στο γιατρό σου γιατί δεν είναι καλό να μένει το μωρό χωρίς οξυγόνο, μπορεί να σου δώσει κάτι για να βοηθήσει την κατάσταση.

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα σε όλες! Ελπίζω να είσαστε καλά, έγώ έχω πάρα πάρα πολύ διαβασμα και ερασίες, και ορίτσια αναγκαστικά έκοψ ώρες από τον ύπνο μουγ ια να προλαβαίνω.. Τι να κάνω ένας μηνας είναι, θα περάσει. Φιλιά σε όλες!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...