Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ευτυχώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. κ δεν είναι οτι προσέχω τι τρώω... έτυχε. θα κοιτάξω αυτές που είχα κάνει πριν 2 μήνες. νομίζω οτι ήμουν στο 32.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά είσαι τότε! Εμένα τώρα μου αύξησε το σίδηρο γιατί δεν ανέβαινε ο αιματοκρίτης με τίποτα! Κάτ άσχετο, είχαμε ανοίξει κουβέντα με το Δωράκι στο άλλο θέμα για τις πάνες... Από το Νο 1 (2-5 κιλά) να πάρουμε ή είναι άχρηστες;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Zounitsa μπραβο για τις εξετασεις!!!! Φαε και καμια σοκολατινα για εμενα:):):)

Νεφελι νομιζω πως για αρχη καλα ειναι 2-5 αυτες τελειωνουν και γρηγορα οποτε μετα θα παρουμε το αλλο νουμερο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Από την έρευνα που έκανα σήμερα κατέληξα στα εξής (με οικονομικά κριτήρια πάντα):

Για pampers στο www.babylikes.com

Για babylino στο www.parapharmacie.gr

Για libero στο www.apotheka.gr

Για paneschicco στο www.paneschicco.gr

Για Νο 1 είδα και αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080405&itmid=2095616#

Για Νο1 και Νο 2 πιο οικονομικές βγαίνουν οι Chicco, ενώ για Νο 3 Pampers και Libero.

Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ας μας πουν οι πιο έμπειρες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εχω να πω 1ον οτι ειπαμε με τη Νεφελη πως και στο καθε παιδι καθεται αλλιως η καθε πανα και πιστευω οτι ισχυει οποτε βλεποντας και κανοντας............2ον τα babylino ειναι ελληνικα τα αλλα εισαγωμενα για οποιες προτιμουν ελληνικα προιοντα για ενισχυση της οικονομιας..............3ον πραγματι τα babylino βγαζουν περισσοτερες προσφορες τουλαχιστον στο σουπερ που δουλευω και ειναι σχεδον παντα 50% φθηνοτερα σε πανες και μωρομαντηλα ενω η pampers βγαζει εκπτωσεις του 30% σε active fit & easy up τα οποια ειναι για μεγαλυτερα μωρακια κι οχι για νεογεννητα.............4ον τα λιμπερο τα μωρομαντηλα προσωπικα δεν μ'αρεσουν τα θεωρω στεγνα και κικο δεν εχω ιδεα πως ειναι.................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κοριτσια τι κανετε?εμεις χτες πηγαμε κ στους δυο ντοκτορ.πλα καλα η μπεμπα ειναι 958 γραμμαρια με ισχιακη προβολη.ξεκινησα κ μαγνησιο γιατι ειχα συχνα πετρωματα.καναμε κ ερευνα αγορας κ ειδαμε πολυ ωραια πραγματακια.ειπαμε απ τον αλλο μηνα να ξεκινησουμε τα ψωνια.για μπανακι προβληματιζομαι ειδα ενα απλο που κανε 12 ευρω κ ενα που ειχε κατι σαν βαση θεση πως να το πω για να καθεται το μωρο.τι βολευει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

α επισης μπερδευτηκα κ δεν ξερω τι να κανω να πηγαινω πλεον μονο στο γιατρο στο νοσοκομειο η κ στον απ εξω?χτες να φανταστειτε εδωσα 70 ευρω στον απ εξω κ μου κανε απλα εναν υπεροχο δε λεω χαλαλι για το μωρο μου αλλα οι εποχες ειναι δυσκολες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννάκι μεγαλωσε η μπεμπα!!:):)

Για μπανακι μου ειπαν να εχει ραγες στηριξης στην μπανιερα, δεν εχω βρει ακομη και δεν ξερω να σου απαντησω πως ειναι!!!

Αληθεια ποσο συχνα ειχες συσπασεις??? Εμενα με πιανουν ξαπλωμένη, πετρωνει η κοιλια απο τον αφαλο μου και κατω χωρις πονο πια και μου εδωσε 3 χαπια trofocart την ημερα.

Οσο για τον γιατρό η νυφη μου σταματησε τον εξωτερικο στον 8 μηνα, τωρα δεν ξερω τι να σου πω μπορεις να πας αλλη μια φορα και μετα βλεπεις!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπον εχω να πω 1ον οτι ειπαμε με τη Νεφελη πως και στο καθε παιδι καθεται αλλιως η καθε πανα και πιστευω οτι ισχυει οποτε βλεποντας και κανοντας............2ον τα babylino ειναι ελληνικα τα αλλα εισαγωμενα για οποιες προτιμουν ελληνικα προιοντα για ενισχυση της οικονομιας..............3ον πραγματι τα babylino βγαζουν περισσοτερες προσφορες τουλαχιστον στο σουπερ που δουλευω και ειναι σχεδον παντα 50% φθηνοτερα σε πανες και μωρομαντηλα ενω η pampers βγαζει εκπτωσεις του 30% σε active fit & easy up τα οποια ειναι για μεγαλυτερα μωρακια κι οχι για νεογεννητα.............4ον τα λιμπερο τα μωρομαντηλα προσωπικα δεν μ'αρεσουν τα θεωρω στεγνα και κικο δεν εχω ιδεα πως ειναι.................

Εμεις οικογενειακως προσπαθουμε να ψωνιζουμε Ελληνικα αλλα ολοι μου λενε να προτιμησω τα pampers, δεν βγαζουν αλλεργιες!!! Θα δω τι θα βαλουν στην κλινικη και αμα δεν πειραξουν στην μπεμπα μπορει να συνεχισω εκεινα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...