Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

μωρέ καλύτερα που δεν μπαίνουν, μην αγχώνεσαι καθόλου!!!!! θα σου γράψω.... έχεις πρόβλημα με αιματοκρίτη??

Εχω 23,5 Αιματοκριτη και 7,3 Αιμοσφαιρινη............Εχω στιγμα μεσογειακης βαριας μορφης γι'αυτο ειναι χαμηλος.............το κακο ειναι οτι δεν σταθεροποιειτε κι αν στις επομενες εξετασεις εχει παει 19-21 θα κανουμε μεταγγιση..............σιδηρο και φεριτινη ειμαι φουλ γι'αυτο και μου αραιωσε το σιδηρο!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ωωωωωω αχ μακάρι να μην χρειαστεί...!!!!!!! είναι μεγάλο πρόβλημα ο αιματοκρίτης κ ειδικά στην εγκυμοσύνη. πρόσεχε κοριτσάκι μου!!!

Εσενα σε τι επιπεδα ειναι και σε αγχωνει να τον δεις? Πεφτει κι εσενα πολυ?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

όχι είναι πολύ φυσιολογικός. απλά αυτές τις μέρες νιώθω τρελή ατονία, γι'αυτό έλεγα μήπως έχει πέσει λιγάκι. εντωμεταξύ η γιατρός της Τρίπολης θα θέλει να μου δώσει 3 την ημέρα (παίρνω 2) και δεν θα μπορώ να τα στριμώξω γιατί δεν μπορώ να μείνω νηστική. ο γιατρός της Αθήνας θα με δει σε 15 μέρες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

όχι είναι πολύ φυσιολογικός. απλά αυτές τις μέρες νιώθω τρελή ατονία, γι'αυτό έλεγα μήπως έχει πέσει λιγάκι. εντωμεταξύ η γιατρός της Τρίπολης θα θέλει να μου δώσει 3 την ημέρα (παίρνω 2) και δεν θα μπορώ να τα στριμώξω γιατί δεν μπορώ να μείνω νηστική. ο γιατρός της Αθήνας θα με δει σε 15 μέρες.

Εγω παντως επειδη παιρνω πολλα την ημερα σταματησα να μενω νηστικη...........αμα δεν αντεχω κι εχω φαει αφηνω απλα καμια ωρα να περασει και μετα το παιρνω...........καλα γιατι παιρνεις 3? Τοσο λιγο σιδηρο εχεις? Εγω παιρνω 1 χαπι μερα παρα μερα...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

όχι, 2 παίρνω. ένα πρωί, ένα βράδυ. τις πήρα, μια χαρά. αιματοκρίτης 35,3, αιμοσφαιρίνη 11,8, ζάχαρο δεν έχει, έχει γλυκόζη 78. όλα μες στα όρια.

Τελεια ειναι ολα.............μπραβο! Και η γλυκοζη 78 ειναι σουπερ..........δωστου να καταλαβει στα παγωτα!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε με τα κιλα..............μην αγχωνεστε............και τι εγινε αν παρετε και κανενα παραπανω? Μια χαρα σεξι μαμαδες μπορουμε να ειμαστε κι ετσι...............η νυφη μου πηρε συνολικα 23 και τωρα ειναι πιο αδυνατη κι απο πριν................μολις γυρισε στη δουλεια εχασε και λιγα ακομα που ειχαν μεινει.............φατε κοριτσια χωρις τυψεις...........τα μπεμπακια να'ναι καλα!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Τελεια ειναι ολα.............μπραβο! Και η γλυκοζη 78 ειναι σουπερ..........δωστου να καταλαβει στα παγωτα!!!!!!!!!

εννοείται!!!!! :P:p:p ούτως ή άλλιως τρώω ένα κάθε μέρα..... χαχαχαχααα

Αντε βρε με τα κιλα..............μην αγχωνεστε............και τι εγινε αν παρετε και κανενα παραπανω? Μια χαρα σεξι μαμαδες μπορουμε να ειμαστε κι ετσι...............η νυφη μου πηρε συνολικα 23 και τωρα ειναι πιο αδυνατη κι απο πριν................μολις γυρισε στη δουλεια εχασε και λιγα ακομα που ειχαν μεινει.............φατε κοριτσια χωρις τυψεις...........τα μπεμπακια να'ναι καλα!

μωρέ δίκιο έχεις. κ εγώ είπα οτι ας κάνω κ το 2ο κ μετά θα πλακωθώ κ θα τα χάσω μια κ καλή.... δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας......:shock:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...