Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Kalimera! Δεν έχω διαβάσεις καθόλου τι γραψατε είμαι στο τρεξιμο αυτές τις μερες με εργασίες όπότε ούτε για υπνο δν έχω χρόνο. Ελπίζω να σας διαωάσω κάποια στογμή ημερα και να επανελθω με σχολια.. Σας φιλώ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα

ουτε και εγω σας εχω διαβασει θα προσπαθησω μεσα στη μερα.....

δωρακι χωρις να ξερω τι εχει γινει σου λεω να μην στεναχωριεσαι και να τους γραψεις ολους.........

Εγω ευτυχως την Δευτερα τελειωσα με τη δουλεια και τωρα τουλαχιστον μπορω να ασχοληθω με το σπιτι τα παιδια και τη μανα μου φυσικα η οποια χρειαζεται μεγαλη βοηθεια................

Εχτες ειδαμε την μπεμπουλα μας ειναι 1300 γρ με το κεφαλι προς τα κατω απο την β επιπεδου και παραμενει ετσι (οπως και τα δυο προηγουμενα)...........μου φανηκε μαγουλου.....θα δειξει....

Την Παρασκευη καναμε και τα γενεθλια του Μαριουλη και το καταευχαριστηθηκε 60 ατομα ειχαμε και καταλαβαινετε χαμος που εγινε!Σημασια εχει ομως οτι το διασκεδασαν τα παιδια....

Αυτα προς το παρον

Θα επανελθω μαλλον μεσα στη μερα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Μάγδα μπράβο για τη μπεμπούλα!! Για τον άντρα σου, επειδή κι εμένα κάπνιζε μέσα στο σπίτι και τώρα βγήκε στο μπαλκόνι με το ζόρι, να βρεις ένα άρθρο να του δώσεις να διαβάσει για το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου που λίγο-πολύ λέει ότι ακόμα κι αν ο μπαμπάς είναι καπνιστής το μωρό κινδυνεύει, φαντάσου δηλαδή αν καπνίζει και στο σπίτι... Εμένα ο δικός μου μόλις το διάβασε τρομοκρατήθηκε τόσο που το ελάττωσε ήδη και ανυπομονεί να έρθει η μέρα που θα το κόψει!!

Φεγγαρένια για πες για τα μαθήματα!!! Εγώ έχω σε 3 εβδομάδες...

Φλο τέλεια η μπεμπούλα σας! Έχει πάρει και θέση το κορίτσι από τώρα... Να σε συγχαρώ και για το πάρτυ! Χαρά στο κουράγιο σου τόσα άτομα...

Μαράκι όποτε έχεις χρόνο μπες να μας πεις τα νέα σου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Πηγαμε στο γιατρο, το μαγνησιο μου εκανε καλό αλλα εαν ξανααρχησουν συσπασεις 2-3 σε μια ωρα να τον παρω αμεσως τηλεφωνο!!!! Η μεμονομενες συσπασεις δεν μας πειράζουν:):):) Η μπεμπα ειναι 1 κιλο και 100 γραμμαρια:):) Εχω ξανα ραντεβου σε 2 βδομαδες, δηλαδη τωρα οι γιατροι μας κοιταν πιο συχνα??? Και ειδε τον τραχηλο και ειναι κλειστος!!!

Ωραία κοριτσάκι μου, μια χαρά και η μπεμπούλα

Καλημερα κοριτσια..............

Τα ιδια εγραψα και στο αλλο τοπικ οσες μπαινετε κι εκει.............να ξερετε........

Πρωινη πρωινη..........παντα τετοια ωρα ξυπναω απλα σημερα μπορει να μη μπω μετα κι ειπα να σας πω νεα απο το γιατρο.............

το μωρακι ειναι μια χαρα...........εμενα οπως ξερετε ο γιατρος μου ειναι λιγομιλητος κι ετσι δεν ξερω κιλα και τα λοιπα........ειδαμε μονο οτι ολα ειναι καλα και εχειι ισχιακη θεση............ελπιζουμε να γυρισει. Εμενα τωρα μου δινει μαγνησιο καθημερινα οπως και ασβεστιο γιατι εχω κραμπες, 2 φιλισιν και μερα παρα μερα ενα σιδηρο........απο σιδηρο ειμαι καλα..........το επιφοβο ειναι μονο οτι ισως χρειαστει και πριν τη γεννα, ισως τον αλλο μηνα, να κανουμε μεταγγιση και να βαλουμε 2 φιαλες............θα εξαρτηθει απο τις εξετασεις που θα κανω σε 3 εβδομαδες μαζι με τη καμπυλη που μου εγραψε.............μου ειπε απλα ειδικα τωρα το καλοκαιρι ξεκουραση, πολλα φρουτα και λαχανικα και στη θαλασσα οχιι στον ηλιο, οχι πολυ μεσα στη θαλασσα,πολυ πρωινες ωρες ή αργα το απογευμα και παντα με καποιον μαζι μου..............ο αντρας μου μολις ακουσε για μεταγγιση γιατι πεφτει πολυ λεει γιατρε θελει ξεκουραση? κιι οταν εκεινος ειπε φυσικα γιατι δουλευεις λεει ο γιιατρος...........οχι του ειπα............να προσεχεις να μην κουραζεσαι........και μετα στο δρομο μου ελεγε ο αντρας μου ακουσες? επρεπε να του πω εγω που πας και στο μαγαζι, καθεσαι μαζευεις και κουβαλας κουτες, παμε επισκεψη στους δικους μας για φαι και σηκωνεσαι να μαζεψεις το τραπεζι να πλενεις πιατα κι οι αλλοι καθονται και καπνιζουν αλλα τελος παντων..................να σας πω την αληθεια φοβηθηκα και θελω να το αποφυγω..........ξερω οτι σιγουρα στη γεννα θα χρειαστω αλλα δεν θελω και πριν γι'αυτο μετα απο συμβουλες σας και πολυ σκεψη νομιζω οτι ο,τι εκανα, εκανα..........κι οσο ασχοληθηκα ασχοληθηκα............θα προσπαθησω να μην σκεφτομαι ουτε σπιτια ουτε τιποτα.............Αυτα ηταν τα νεα μου............Μια πολυ καλη μερα σας ευχομαι και τα λεμε...........

Δωράκι σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το Σάββατο μετακομίζω και μου έρχεται να τα σπάσω όλα!!! Και όχι λόγο ορμονών αλλά επειδή έχω κουραστεί τρελά.... σέρνομαι σου λέω!!!! Χθες όμως που πήγα σε ένα σεμινάριο περιποίησης βρεφών μου έβαλε χέρι η μαία και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε ότι ο 7ος είναι μήνας που μπορεί να προκαλέσεις τοκετό και λόγω κούρασης και λόγω άγχους και ο μόνος που θα φταίει είμαι εγώ ούτε ο άντρας μου ούτε κανένας!!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΈΧΕΙΣ

Kalimera! Δεν έχω διαβάσεις καθόλου τι γραψατε είμαι στο τρεξιμο αυτές τις μερες με εργασίες όπότε ούτε για υπνο δν έχω χρόνο. Ελπίζω να σας διαωάσω κάποια στογμή ημερα και να επανελθω με σχολια.. Σας φιλώ!

Σε περιμένουμε μαράκι!!!

καλημερα και απο μενα

ουτε και εγω σας εχω διαβασει θα προσπαθησω μεσα στη μερα.....

δωρακι χωρις να ξερω τι εχει γινει σου λεω να μην στεναχωριεσαι και να τους γραψεις ολους.........

Εγω ευτυχως την Δευτερα τελειωσα με τη δουλεια και τωρα τουλαχιστον μπορω να ασχοληθω με το σπιτι τα παιδια και τη μανα μου φυσικα η οποια χρειαζεται μεγαλη βοηθεια................

Εχτες ειδαμε την μπεμπουλα μας ειναι 1300 γρ με το κεφαλι προς τα κατω απο την β επιπεδου και παραμενει ετσι (οπως και τα δυο προηγουμενα)...........μου φανηκε μαγουλου.....θα δειξει....

Την Παρασκευη καναμε και τα γενεθλια του Μαριουλη και το καταευχαριστηθηκε 60 ατομα ειχαμε και καταλαβαινετε χαμος που εγινε!Σημασια εχει ομως οτι το διασκεδασαν τα παιδια....

Αυτα προς το παρον

Θα επανελθω μαλλον μεσα στη μερα

Τέλεια η μικρή Φλώρα μου και με πολύ ωραία θέση!!!

Οσο για το Μαριούλη φαντάζομαι τι χαρά πήρε!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ανατ περαστικά και καλή μετακομιση, μετα θελεις μια καλη εβδομαδα ξεκούρασης και νταντεματος;):):)

Φλο μπραβο στην μικρη, πηρε και θεση η ζουζούνα:):):) Η δικια μου ειναι ξαπλωτη(εγκαρσια) στο υψος του αφαλου γι' αυτο μαλλον ζοριζομαι λιγάκι!!!! Που θα παει θα γυρισει:):):)

Νεφέλι απο εβδομαδα βαφουμε το γραφειο και μετακομιζει μου λεει οτι θα καπνιζει αλλα νομιζω οτι με πειραζει!!!! Θα δειξει!!!!

Εγω τελικα ξεκιναω να φτιαχνω το δωματιακι της μικρης γιατι ο αντρας μου εχει λιγες μερες αδεια μετα θα ξαναπαρει αδεια στην γεννα!!! Ασε που μαλλον λογω φορτου εργασιας θελει να με στειλει στην μαμα μου να με προσεχει!!!:):):)

Πηρα και τα πρωτα ρουχαλάκια της μπεμπας απο τα mothercare τα φορμακια τους ειναι μεγαλα λιγάκι αλλα δεν πειραζει, πηρα το 0-3!!! Η πωλητρια ελεγε να παρω τα new baby!!!!

Ασε που μου μου ειπαν να παρω μονο μακρυμανικα γιατι το νεογεννητο τελος Αυγουστου θα κρυωνει!!! Με μπερδεψαν........

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κι εμείς αύριο θα βάψουμε το δωμάτιο και ανυπομονώ να αρχίσω να τακτοποιώ τα πραγματάκια του!!! Μάγδα, καλά έκανες και πήρες το 0-3, μπορεί να είναι λίγο μεγάλα στην αρχή αλλά τα 0 νομίζω ότι δεν τα φοράνε ούτε τον πρωτο μηνα! Ίσως χρειαστούν και λίγα μακρυμάνικα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ΚΑλημερα κοριτσια!

Ανατ μου ακριβως οπως το λες ειναι.........να τα σπασω ολα!!!!!! Και να μαλωσω φυσικα και με ολους μηπως ησυχασω! Τελος παντων απο προχθες δεν ασχολουμαι καθολου, μου μιλανε κι αλλαζω θεμα...........το ζορι μου ειναι που δεν βρηκαμε σπιτι ακομα........αν ειχαμε βρει θα ηξερα οτι σε λιγο θα ημουν εκει! Καλη μετακομιση να εχετε κι εσεις και καλη ξεκουραση μετα.................πολυ ξεκουραση ομως ε? Οπως ειπε η Μαγδα......νταντεμα! Περαστικα σου κιολας!

Μαγδα καλες ετοιμασιες να εχετε με ευκολια................οσο για τα φορμακια εγω θα επαιρνα και λιγα με κοντο μανικακι........μπορει τις πρωτες μερες να κρυωνει αλλα μεχρι το σεπτεμβρη καλοκαιρι εχει..........θα σκασει το μωρο μετα απο καμια 10ρια μερες.........εγω παντως ξερω οτι νιωθουν σαν εμας ισως και πιο ζεστα.........μη ξεχνας οτι θα θελει ολο αγκαλια, θα ειναι ξαπλα συνεχεια..........πιο πολυ θα ζεσταινεται.

Φλο τι καλα που εχει παρει θεση.............μακαρι να ειναι ως το τελος ετσι και να μη σας κανει καμια εκπληξη!!!!!!

Εμενα παντως ειναι με το κεφαλι πανω και τα ποδια κατω...........κι ωρες ωρες δινει με τα ποδια κατι κλωτσιες κατω που νομιζω οτι θελει να βγει κιολας............α, κι απο κιλα ειμαι +3!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! καλύτερα σας ακούω και χαίρομαι....

Ανάτ περαστικά και υπομονή με την μετακόμιση. και χαλαρά!!!

Δωράκι έτσι κορίτσι μου μην ασχολείσαι με τπτ. κα χαλάρωσε λιγάκι με το σπίτι κ θα βρεις. το ξέρω είναι "μανίκι" όλο αυτό που γίνεται αλλά πρέπει να το δεις κ λίγο πιο χαλαρα. φαντάσου να μην είχες κ τους γονείς???!!!!

εγώ περιμένω αποτελέσματα από εξετέσεις αίματος ρουτίνας. κάπως σήμερα είναι το στομάχι μου. κ ατονία... θα μου περάσει. ισως επειδή δεν κοιμήθηκα πολύ καλά κ σηκώθηκα νωρίς για να πάω για το αίμα. κατά τα υπόλοιπα, καλά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σου ζουνιτσα.........

προσπαθω να χαλαρωνω............ε, σε ενα βαθμο καταφερα να ειμαι καλυτερα αλλα εχω αναλαμπες αγχους και πιεσης ωρες ωρες..........βρισκω κατι τοτε για να ξεχαστω κι ετσι κυλαει το θεμα............

Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα? Φαε κατι, πιες κι ενα χυμο μηπως και συνελθεις.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

μωρέ κ έφαγα κ ήπια αλλά η ατονία, ατονία. μάλλον φταίει ο ύπνος... στις 12:30 θα πάω να τις πάρω. βασικά θέλω να δω αιματοκρίτη.

καλά κάνεις κ προσπαθεις. έτσι πρέπει.... α ξέχασα να σου πω πως σε μισώ για τα κιλά σου..... εγώ +7!! χαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

μωρέ κ έφαγα κ ήπια αλλά η ατονία, ατονία. μάλλον φταίει ο ύπνος... στις 12:30 θα πάω να τις πάρω. βασικά θέλω να δω αιματοκρίτη.

καλά κάνεις κ προσπαθεις. έτσι πρέπει.... α ξέχασα να σου πω πως σε μισώ για τα κιλά σου..... εγώ +7!! χαχαχααα

Στον αιματοκριτη εχω ντοκτορα να ξερεις...............1 παρα θα περιμενω να ακουσω αποτελεσματα!!!!!!!!!

Ελα ρε συ.......δεν φταιω εγω για τα κιλα.........δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπαινουν.............θα τα βαλω ολα μαζεμενα στο τελος.

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...