Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μπράβο Μάγδα!! Θα τον εκπαιδεύσεις πολύ καλά τον άντρα σου! Εγώ τώρα συμμάζεψα, ξεσκόνισα, έβαλα το φαγητό να γίνεται και έπιασα να σιδερώσω αλλά νιώθω ήδη ερείπιο... Τόσο πολύ μειώθηκαν οι αντοχές μου πια;

Δοξα τον Θεο μαθαινει γρηγορα;):)

καλημερα κοριτσακια α νεφελακι εγω πρωτα τον εκπαιδευσα και μετα εμεινα εγγυος τωρα ξερει να κανει όοοοοολες τις δουλειες του σπιτιου!

Αυτο θα πει οργάνωση!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!!! δουλειές ακούω κ κουράζομαι κ μόνο στο άκουσμα.... κ εγώ σαν την φεγγαρένια, δε πα να καίγεται το σύμπαν, όποτε μπορώ. αλλά έχω βοήθεια από μαμά κ αν θέλω κ από πεθερά. αλλά την λυπάμαι την πεθερά γιατί έχει το δικό της, όλους τους κήπους γύρω-γύρω, τα παιδιά, τον πεθερό μου που είναι σαν μικρό παιδί κ με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.... κ καμιά δουλειά της κόρης. ε πόσο να αντέξει η κακομοίρα....

λοιπόν, ξεκινήσαμε να κόψουμε πάνα με την Αγγελική. κ ο Θεος βοηθός. μέχρι τώρα φορούσαμε βρακάκι μόνο στο σπίτι κ συνεργαζόταν μια χαρά. κάθε ένα λεπτό μου έλεγε "μαμά κακά". μπορεί να ήταν μόνο πριτς (σόρρυ για το χύμα) αλλά τουλάχιστον το έλεγε. σήμερα την πήγα στη μαμά μου χωρίς πάνα. οκ, ένα πλυντήριο παραπάνω το πολύ-πολύ. κ βλέπουμε....

Καλη επιτυχια με το κοψιμο της πανας!!!!

Καλημερα κοριτσια.....

zounitsa αντε καλη επιτυχια.Εγω τα παρατησα για λιγες μερες γιατι ειδα οτι η μικρη φοβοταν το γιογιο το πεταγε οποτε δεν ηθελα να τη πιεσω.Θα αρχησω παλι σε καμια εβδομαδα.

dsdoraki και εγω το εχω παθει αυτο και μαλιστα το σ/κ που μας περασε.Με ειχε πιασει μια μελαγχολια αλλο πραγμα,ηθελα μονο να ειμαι ξαπλωμενη.Πιστευω οτι ειναι λογω ορμονων.Αλλα θεωρω οτι πρεπει να μιλησεις με τον αντρα σου ή αν δεις οτι δεν υπαρχει ανταποκριση γιατι κακα τα ψεματα δεν μπορουν να καταλαβουν τι περναμε μιλα με το γιατρο σου.Εμενα καποια στιγμη που ειχα αγχωθει με το θεμα του πλακουντα μονο αυτος με ηρεμησε αν και ολοι προσπαθουσαν.

Εμεις τελικα πηγαμε χτες στη παιδοδοντιατρο και ηταν παρα πολυ καλη αφου η μικρη δεν ηθελε να φυγει.Πρωτα τη πηραν και παιξανε οποτε συνηθησε το χωρο και μετα καθησε με το μπαμπα της στη καρεκλα και μου εδειξε πως να της βουρτσιζω τα δοντα και της αρεσε πολυ.Για το χτυπημα ειπε πως φαινεται για απλο αιματωμα αλλα αν μαυρισει το δοντι να τη ξαναπαμε.Μου ειπε επισης πως τα παιδια σε παιδοδοντιατρο πρεπει να τα πηγαινουμε μολις βγαλουν τα πρωτα δοντακια !!!!!!

Περαστικα να ειναι το δοντακι:):):)

μηπως θα σου κανε καλο εντελει να αδιαφορησεις και να βγεις καποιες βολτιτσες και να αφησεις και λιγο το σπίτι αμαζευτο...

Θα συμφωνήσω!!!!

Δωράκι ειναι μορφη ψυχοθεραπειας να βλεπεις μαγαζια με μωρουδιακα, αλλα εγω τρελενομουν οταν μετακομιζαμε λόγω δουλειας να κοιταω και σπιτια και να ονειρεύομαι:):)

Καταλλαβαινω πολύ καλά τι λες οταν ολοι μιλανε και κανενας δεν κανει τπτ!!! Τωρα σου φαινετε βουνο αλλα εαν βρειτε το σπιτακι σας μετα σιγα σιγα θα μεταφερθουν και τα πραγματα. Γιατι να φυγετε μεχρι τελος Μαιου??? Δεν μπορειτε να το καθυστερησετε στην κατασταση που εισαι??? για να τα κανεις πιο σιγα??? Ειναι δυσκολο για ενα ατομο μια μετακομηση. Και τον αντρα σου μην το φοβασαι εαν θελει να βοηθησει πραγματικα να ξερεις οτι μπορει!!!! θα του δειξεις εσυ πως θα γινουν και εαν δει οτι ειναι κουραστικο θα σου ζητησει ο ιδιος να φερεις τους δικους σου!!!

Ολα θα πανε καλά φαση ειναι και θα περασει σε λιγο:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε στο γιατρο, το μαγνησιο μου εκανε καλό αλλα εαν ξανααρχησουν συσπασεις 2-3 σε μια ωρα να τον παρω αμεσως τηλεφωνο!!!! Η μεμονομενες συσπασεις δεν μας πειράζουν:):):) Η μπεμπα ειναι 1 κιλο και 100 γραμμαρια:):) Εχω ξανα ραντεβου σε 2 βδομαδες, δηλαδη τωρα οι γιατροι μας κοιταν πιο συχνα??? Και ειδε τον τραχηλο και ειναι κλειστος!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Και για πες μου πως θα προγραμματισω τον αντρα μου τωρα που θα μεταφερουμε το γραφειο να μην καπνιζει στο νεο του γραφειο εντος του σπιτιου???? γιατι λεει οτι κλειστη πορτα δεν θα πειραζει το μωρο!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

να σου πω την αληθεια δε ξερω καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα εγω εχω μαθει ενα πολυ εξιδικευμενο προγραμμα... χιχιχιχχιχιχιχι! παντως πλακα πλακα είναι μεγαλος μπελας!

Καλημερα κοριτσια..............

Τα ιδια εγραψα και στο αλλο τοπικ οσες μπαινετε κι εκει.............να ξερετε........

Πρωινη πρωινη..........παντα τετοια ωρα ξυπναω απλα σημερα μπορει να μη μπω μετα κι ειπα να σας πω νεα απο το γιατρο.............

το μωρακι ειναι μια χαρα...........εμενα οπως ξερετε ο γιατρος μου ειναι λιγομιλητος κι ετσι δεν ξερω κιλα και τα λοιπα........ειδαμε μονο οτι ολα ειναι καλα και εχειι ισχιακη θεση............ελπιζουμε να γυρισει. Εμενα τωρα μου δινει μαγνησιο καθημερινα οπως και ασβεστιο γιατι εχω κραμπες, 2 φιλισιν και μερα παρα μερα ενα σιδηρο........απο σιδηρο ειμαι καλα..........το επιφοβο ειναι μονο οτι ισως χρειαστει και πριν τη γεννα, ισως τον αλλο μηνα, να κανουμε μεταγγιση και να βαλουμε 2 φιαλες............θα εξαρτηθει απο τις εξετασεις που θα κανω σε 3 εβδομαδες μαζι με τη καμπυλη που μου εγραψε.............μου ειπε απλα ειδικα τωρα το καλοκαιρι ξεκουραση, πολλα φρουτα και λαχανικα και στη θαλασσα οχιι στον ηλιο, οχι πολυ μεσα στη θαλασσα,πολυ πρωινες ωρες ή αργα το απογευμα και παντα με καποιον μαζι μου..............ο αντρας μου μολις ακουσε για μεταγγιση γιατι πεφτει πολυ λεει γιατρε θελει ξεκουραση? κιι οταν εκεινος ειπε φυσικα γιατι δουλευεις λεει ο γιιατρος...........οχι του ειπα............να προσεχεις να μην κουραζεσαι........και μετα στο δρομο μου ελεγε ο αντρας μου ακουσες? επρεπε να του πω εγω που πας και στο μαγαζι, καθεσαι μαζευεις και κουβαλας κουτες, παμε επισκεψη στους δικους μας για φαι και σηκωνεσαι να μαζεψεις το τραπεζι να πλενεις πιατα κι οι αλλοι καθονται και καπνιζουν αλλα τελος παντων..................να σας πω την αληθεια φοβηθηκα και θελω να το αποφυγω..........ξερω οτι σιγουρα στη γεννα θα χρειαστω αλλα δεν θελω και πριν γι'αυτο μετα απο συμβουλες σας και πολυ σκεψη νομιζω οτι ο,τι εκανα, εκανα..........κι οσο ασχοληθηκα ασχοληθηκα............θα προσπαθησω να μην σκεφτομαι ουτε σπιτια ουτε τιποτα.............Αυτα ηταν τα νεα μου............Μια πολυ καλη μερα σας ευχομαι και τα λεμε...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Να'σαι καλα Φεγγαρενια μου και θα προσπαθησω να ειμαι βουδας............ακομα δεν μπορω αλλα οπως μου εγραψε μια κοπελα δεν θυμαμαι τωρα ποια, αν ειχαμε βρει τουλαχιστον σπιτι δε θα αγχωνομουν-στεναχωριομουν τοσο...........αλλα μαλλον πρεπει να κανω το κοροιδο και να αρχισω τις βολτες οπως ειπες κι εσυ............

Αντε καλο μαθηματακι να εχεις κι εσυ και μη ξεχασεις να μεταλαμπαδεψεις τις γνωσεις σου σε εμας ε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

καλημέρες!!!!! Δωράκι μπράβο!!! απο'δω κ πέρα, μπενάκης-βγενάκης..... τον ξέρεις??? να τον μάθεις!!!!! και κάνε το κορόιδο σε δουλειές κ θα δεις πως θα "ξυπνήσουν" όλοι. εκμεταλεύσου λίγο την κατάστασή σου. θα τους πει κ ο άντρας σου για την μετάγγιση κ όλοι "χεζμεντέν".....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...