Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

απο μυτιληνη ειμαι.τα μερη που γραει ειναι ολα χωρια της μυτιληνης.ντορακι μην στεναχωριεσαι κ γω περασα μια ασχημη περιοδο καπου στο 2 μηνα .μιλα καπου μη τα κρατας μεσα σου.μη δινεις σημασια σε τιποτα μονο στο μωρακι σου αν εισαι λυπημενη ειναι κ αυτο.οι αντρες ειναι ιδιοι κ μενα ο δικος μου οταν του λεω αχ ποναω η κουραστικα λεει λογικο ειναι η αν φωναζω καμια μερα κ του λεω λογω εγκυμοσυνης ειναι κ λογω ορμονων δε το δεχεται.α κ το κορυφαιο που μου πε η πεθερα μου τον βλεπω πολυ αγχωμενο με την εγκυμοσυνη κ της λεω σοβαρα?γιατι τι εχει?κοιλια?ανησυχιες υπνου?τι?αυτος οτι εκανε πριν κανει κ τωρα ρωτα κ μενα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αχ κοριτσια μαλλον σχεδον ολες τα ιδια προβληματα ειχαμε και εχουμε.Οταν γεννησα περασαμε ασχημη φαση με τον αντρα μου λογω τριτων.Εγω τα ειχα με τους δικους του και αυτος με τους δικους μου.Μετα συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε και κοιταει ο καθενας τη καμπουρα της οικογενειας του οποτε ηρεμησαμε.Υπαρχουν βεβαια ψιλοτσακωμοι αλλα ειμαστε καλα.Οπως zounitsa και εγω εχω προβλημα με τη κουνιαδα μου.Μαλιστα ειχαμε ριξει και ενα τσακωμο (μαλλον αυτη εριξε τον τσακωμο) οταν ημουν 2,5 μηνων εγκυος και ειχα ταραχτει τοσο πολυ και δεν μιλαγαμε για 1 μηνα.Βεβαια τωρα δεν μπορω να ειμαι οπως παλια γιατι δεν σεβαστηκε ουτε εμενα,ουτε τη κατασταση μου οποτε ναι μεν ειμαι ευγενικη αλλα δεν θελω να εχω και πολλα πολλα.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα εμεις εχουμε το αντιθετο εγω μουρμουραω για τους δικους μου αυτος για τους δικους του χιχιχιχιχιχιχ! κι ετσι λεμε κι οι δυο δικιο εχεις και δεν τους περνουμε στα σοβαρα και κοιταμε την παρτη μας χιχιχιχιχιχι!

Αχ βρε κοριτσια εισαστε τρομερη παρεα και συμπαρασταση αυτο το καιρο.....Να ειμαστε ολες καλα,να ερθουν με το καλο τα ζουζουνια μας .......Θα τα πουμε....Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω κατι προσωπικο οταν γνωρισα τον αντρα μου υπηρχαν πολλα προβληματα που δεν προερχονταν από μας αλλα από αλλους και κατεληγαν σε μας οταν πελαγωνα και με ρωτουσε η μανα μου τι εχεις της ελεγα και η απαντηση ηταν πάντα ε αστον τοτε! τωρα ξερω οτι είχε αδικο ηταν η ευκολη λυση για να μην πληγωθει το παιδί της αν ομως το χα κανει ακουγοντας τη μανα μου που δεν το λεγε για κακο τωρα θα μουν δυστυχισμενη... ακουσα την καρδια μου και τον αντρα μου και σε ολα τα θεματα απο τη στιγμη που παντρευτηκαμε η γνωμη η δικια μου για τον αντρα μου και του αντρα μου γιοα μενα μετραει πανω από τη γνωμη οποιουδηποτε εμεις τα μιλησαμε εμεις συμφωνησαμε οι τριτοι να βλεπουν τη δουλεια τους
Ιωαννα εμεις εχουμε το αντιθετο εγω μουρμουραω για τους δικους μου αυτος για τους δικους του χιχιχιχιχιχιχ! κι ετσι λεμε κι οι δυο δικιο εχεις και δεν τους περνουμε στα σοβαρα και κοιταμε την παρτη μας χιχιχιχιχιχι!

Φεγγαρενια μου ευτυχως δεν μπορω να πω οτι μας επηρεαζει πολυ οι γνωμη των τριτων και δεν μαλωνουμε για τους δικους μας σχεδον ποτε περα απο μεγαλους τσακωμους αν συμβουν κι ακουστουν χοντραδες.................κι αυτο που λες κι εμεις το κανουμε.............εγω λεω για τους δικους μου κι εκεινος για τους δικους του..............απλα τωρα συμβαινει οτι αυτο που λενε οι δικοι μου ειναι αυτο που θελω κι εγω και η βοηθεια τους μου ειναι πολυτιμη ενω εκεινος εχει αλλη αποψη και βοηθεια μηδεν αποο την αλλη πλευρα............επιπλεον νομιζει οτι επειδη η αποψη μου συμπιπτει με των δικων μου οτι με κανουν οτι θελουν και μονο αυτους ακουω............φυσικα δεν εχω απαιτησεις απο πεθερικα για βοηθεια οπως κι απο τους δικους μου.....ο καθενας οτι και οσο μπορει αλλα κι αυτο το βλεπει σαν μπερδεμα στα ποδια μας.........κι εγω εχω θυμωσει με αυτο που εγινε για το σπιτι αλλα λογω εγκυμοσυνης δεν θελω να δινω συνεχεια αλλα ουτε και να με περασει η σπιτονοικ. για χαιβανι........ κι αυτο κανενας δεν το καταλαβαινει..........ακομα κι αν ακουγεται εγωιστικα εγω ηθελα να μου λενε ολοι πες μας εσυ τι θες κι ετσι θα γινουν τα πραγματα, οποτε θες εσυ καιι μπορεις θα παμε για ψαξιμο, μαζεψε οτι θες κι οτι δεν μπορεις θα τα κανω εγω...........τετοια πραγματα, λιγο να με ανεβασουν....................να νιωσω οτι ουσιαστικα ειναι ολοι διπλα μου να με στηριζουν και να βοηθανε..............ωστοσο το μονο που λενε ολοι ειναι εσυ μη στεναχωριεσαι, μην αγχωνεσαι, μη κουραζεσαι, μη κλαις, μη μαζευεις μονη σου τα πραγματα αλλα μονο στα λογια...............ενταξει για να μη γινομαι αδικη η μαμα μου με βοηθαει και οταν ξεσπαω και νευρα και ολα επανω της απο ενα σημειο και μετα απλα δεν μιλαει.........αλλα μονο εκεινη.............Αχ, ποσο σας ζαλισα σημερα...............ξεκιναω να πω ενα πραγμα και παλι γραφω ενα σωρο..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Επειδη δεν θυμαμαι αν σας ειπα για το λογο που νιωθω ετσι σας το κανω αντιγραφη απο το αλλο τοπικ για να εχετε μια ιδεα...............

Σας ευχαριστω για την κατανοηση και παρ'ολα τα δικα σας ππου ειστε σε θεση να ακουσετε..............δεν ειναι τιποτα καινουργιο ειναι αυτο που ειπε η Νεφελη...........το ολο θεμα της μετακομισης δεν το αντεχω αλλο γιατι ολοι ειναι καλα τελικα και μονο εγω ζοριζομαι και πιεζομαι και κουραζομαι και και και.............οι γονεις μου απο ενδιαφερον ρωτανε τι καναμε για σπιτι, ερχονται με βοηθανε, κουβαλανε πραγματα που εγω δεν θελω να τα εχω στο σπτι κι αυτο τον πειραζει τον αντρα μου γιατι λεει μπερδευτηκαν πολυ και καμια μερα θα μπει στο σπιτι και θα λειπουν ολα.............σημερα δεν ηθελα να ερθω στο μαγαζι για να ερθει η μαμα μου να καθαρισουμε το μπαλκονι κι εκεινος θυμωσε γιατι λεει σιγα μη το γυαλισουμε κιολας για να φυγουμε.............ενω η σπιτονοικοκυρα ειπε οτι τελη μαιου θα ηθελε να φυγουμε κι εγω θελω ετσιι να γινει κι ας μεινουμε για λιγο στους δικους μας, το ιδιο λενε οι δικοι μου, εκεινος κι οι δικοι του λενε μολις βρουμε σπιτι να φυγουμε, κι εχθες μου λεει αν θες τοσο να φυγεις για να μη χαλασετε τις καρδιες σας καθως η σπιτονοικοκυρα ειναι γνωστη, να πας στους γονεις σου εγω θα κατσω μεχρι να βρουμε σπιτι κι αν θελει ας ερθει με την αστυνομια ή την εφορια ή οτι αλλο θελει για να με βγαλει...........ενω του λεω οτι ακομα και να κατσουμε πρεπει να κανω δουλειες ασχετα αν πακεταρησα, γιατι τα χαλια δεν τα μαζεψα, τα μπαλκονια ειναι χαλια, το μπανιο θελει καθαρισμα οπως και τα ντουλαπια της κουζινας κι εγω μονη δεν μπορω γι'αυτο φωναζω τη μαμα εκεινος το παιρνει στραβα και λεει οτι κουμαντο με κανουν οι γονεις μου κι επειδη εκεινοι θελουν να φυγουμε απο το σπιτι και να το αφησουμε καθαρο για να μη λενε γι'αυτο θελω να τα κανω.............κι απο την αλλη οι δικοι μου να λενε φερτε τα εδω και φυγετε απο εκει, να βαψουμε και να καθαρισοουμε πριν φυγουμε, οτι δεν ψαχνουμε εντατικα για σπιτι κι οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε βρει κι οτι κανενα δεν μας κανει (οτι δηλαδη ειμαστε παραξενοι)...............η αληθεια ειναι οτι κι αυτοι ειναι λιγο πιο πιεστικοι απο οτι πρεπει και με καποια πραγματα δεν συμφωνω μαζι τους οπως με το πως θα αφησουμε το σπιτι αλλα επιμενουν και μαλωνουμε στο τελος.................νιωθω οτι ολοι μονο μιλανε και εκει που καθονται μονο ιδεες ειναι και μονο εγω τελικα πρεπει να ασχοληθω με ολα χωρις καμια βοηθεια ουσιαστικη............νιωθω οτι ο χρονος κυλαει και κανεις δεν σκεφτεται οτι δεν μπορω αλλο, δεν εχω περιθωρια και αλλο κουραγιο, αν το μωρακι ερθει νωριτερα?..........τον ρωτησα τον αντρα μου ποιος θα μαζεψει το νοικοκυριο......εγω δεν ειμαι η νοικοκυρα του σπιτιου? και μου λεει εγω θα τα κανω χωρις ομως να καταλαβαινει οτι αυτο ειναι χαζομαρα...........ποτε δεν ασχοληθηκε για το που ειναι το καλο σερβιτσιο που μπαινουν τα σεντονια και πως χωριζω τις πετσετες του μπανιου και ξαφνικα θα τα κανει αυτος? Και για σπιτι ψαχνουμε αλλα δεν παραταει και τη δουλεια του μια μερα να αφοσιωθει μονο σε αυτο............εχθες εκλεισα ραντεβου 5 σε μεσιτη για να ανοιξει το μαγαζι κατα της 6 και θυμωσε γιατι δεν τον ρωτησα και δεν ειχε ατομο να παει απο της 5 στο μαγαζι..............

Συγνωμη και παλι που ειναι πολλα ελπιζω να μη σας κουραζω...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Αχ doraki...υπομονή κοπέλα'μ! Μπόρα είναι θα περάσει. Προσωπικά είμαι υπερ του να συζητάει το ζευγάρι πολύ και για όλα...ακόμα και αν κάτι εμάς μας φαίνεται χαζό ή ανάξιο λόγου... Θα πρότεινα σε μια στιγμή ηρεμίας...εκεί που θα έχει χαλαρώσει και ο καλός σου από τη δουλειά και κάθεστε ήρεμα στον καναπέ (χωρίς τηλεόραση να παίζει...), να του τα πεις όλα αυτά που σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες και την πίεση που νιώθεις, να του δώσεις να καταλάβει πως δεν βάζεις την μαμά σου πάνω από εκείνον και να του εξηγήσεις πως κάποια πράγματα που σε εκείνον φαίνονται άνευ ή μικρής σημασίας (όπως η καθαριότητα...το νοικοκυριό) για σένα είναι σημαντικά. Πιστεύω θα το εκτιμήσει...δεν ξέρω...εγώ αυτό κάνω και σίγουρα αυτό θα έκανα αν ήμουν και στη θέση σου. Μέχρι στιγμής η κουβέντα μεταξύ μας μόνο σε καλό μας έχει βγει. Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...κάθε ζευγάρι διαφορετικό και σίγουρα εγώ δεν είμαι ειδικός. Έτσι απλά μια πρόταση αν θες........

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...