Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κορίτσια δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε στο χιλιοστό τι περνάμε και είναι λογικό. ούτε μπορούμε να τους το βάλουμε στο μυαλό. και φυσική συνέπεια οτι το προσπερνάνε σαν κάτι φυσιολογικό που το κάνουμε θέμα...!!!!!!

Δωράκι μίλα σε εμάς. κοριτσάκι μου, το καταλαβαίνω οτι δεν μπορείς να μιλήσεις στους δικού σου. κ εγώ πολλές φορές δεν τους λέω πράγματα γιατί μετά με πρήζουν, "σου πέρασε?, πως είσαι τώρα?, τι θα γίνει μετά?" κλπ. φυσικά κ να πας στον γιατρό σου όποτε εσύ αισθανθείς καλά να του μιλήσεις κ φυσικά μόνη σου. εδώ είμσατε, βγάλτο από μέσα σου όμως, μην το αφήσεις να σε τρώει. όποτε εσύ θες!!!!

θα το βρω το τηλ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: 210.38.00.635

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: 210.74.83.492

3. Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη 1034

Προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, ενημέρωση για την κατάθλιψη και τα προβλήματα ψυχικής υγείας, παραπομπή στις διαθέσιμες, δημόσιες υπηρεσίες ψυχικής υγείας που βρίσκονται στην περιοχή διαμονής του εξυπηρετούμενου ή πλησίον αυτής. Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00

(αυτό δεν το έβαλα γιατί έχεις κατάθλιψη, απλά είναι κ για μεγάλους)

δεν έχω βρει κάτι άλλο αλλά θα ψάξω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα.............εφοσον πολλοι λενε οτι πω πω η γυναικα μου στην εγκυμοσυνη της ολο νευρα ειχε...........πως γινεται να μην καταλαβαινουν τιποτα αλλο.........μονο τα νευρα βλεπουν? Κι ενω τα βλεπουν, νιωθω οτι μας νευριαζουν και παραπανω λεγοντας κουβεντες τυπου, χαλαρωσε λιγο........πω πω τι νευρα ειναι αυτα.........καλα ενταξει και φευγουν γυρνοντας τη πλατη............εγω ολο αυτο δεν μπορω να το αντιμετωπισω αλλο δυστυχως...........θα ηθελα να κλειστω σε ενα ησυχο σπιτι μονη,κανοντας πραγματα που εγω θελω οποτε θελω κι οπως θελω, εγω με το μωρο μεχρι να ερθει η ωρα να το γεννησω...........να βγω για ψωνια για το μωρο εντελως μονη και να ετοιμαζω μονη με τον μπεμπη τον χωρο του ωσπου να ερθει η ωρα να εμφανιστει.............μονο αυτο θα ηθελα..........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: 210.38.00.635

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: 210.74.83.492

3. Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη 1034

Προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, ενημέρωση για την κατάθλιψη και τα προβλήματα ψυχικής υγείας, παραπομπή στις διαθέσιμες, δημόσιες υπηρεσίες ψυχικής υγείας που βρίσκονται στην περιοχή διαμονής του εξυπηρετούμενου ή πλησίον αυτής. Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00

(αυτό δεν το έβαλα γιατί έχεις κατάθλιψη, απλά είναι κ για μεγάλους)

δεν έχω βρει κάτι άλλο αλλά θα ψάξω.

Ναι το καταλαβαινω.........ειναι ψυχολογικη υποστηριξη...........ξερω οτι η εγκυμοσυνη ειναι περιεργη περιοδος και εχει μεταπτωσεις..........δεν το λαμβανω σαν καταθλιψη..............αλλα ειναι ασχημη φαση και ξερω οτι ολες λιγο πολυ το ζουνε..............η αποψη μου τελικα ειναι θα επρεπε η εγκυος να στηριζετε απο καποιον ειδικο αλλα και το περιβαλλον της να ενημερωνεται για την ψυχολογια που εχουν οι εγκυες............εμενα παντως οσο περναει ο καιρος ολα γινονται πιο εντονα..........ενω ημουν αρκετα ηρεμη αι χωρις αγχος ακομα και για το μωρο..........οσο περναει αρχιζω και σκεφτομαι πολλα και πολυπλοκα πραγματα απο το οτι μπορει να ερθει και νωριτερα μεχρι και το τι εχω να κανω μεχρι να μεγαλωσει λιγακι γιατι στην αρχη δεν θα εχω χρονο για πολλα πολλα.............μεγαλωνοντας η κοιλια κι η ηλικια εγκυμοσυνης μεγαλωνει κι ανησυχια, και το αγχος και η τελειομανια και ολα και γι'αυτο νομιζω οτι η βοηθεια ειδικου ειναι πολυτιμη ειτε του γιατρου ειτε της μαιας ειτε οποιουδηποτε.

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

zounitsa μου και στη λεκανη την εβαλα με στεφανι αλλα δεν ηθελε να καθησει με τιποτα....Οποτε ειπα αστο λιγο και μετα ξαναπροσπαθουμε.

dsdoraki θα συμφωνησω με τη nefeli οτι ναι μεν καλο ειναι να μιλησεις με το γιατρο σου αλλα πρεπει να μιλησεις και με τον αντρα σου γιατι στο τελος της ημερας οτι και να γινετε εσεις οι δυο εισαστε.Μιλα του ετσι ωστε να αλλαξει καποιες συμπεριφορες γιατι για να σε καταλαβει δεν μπορει γιατι σε εμας μιλανε οι ορμονες..Ακομα και σε διαφορετικες εγκυες τα συναισθηματα ειναι διαφορετικα!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

κ εμένα μου την δίνει αυτό, όλο νεύρα είσαι λόγω εγκυμοσύνης, λόγω περιόδου, λόγω παιδιού..... αυτοί δεν φταίνε ποτέ όμως.....!!!!! εγώ το αντιμετώπισα με τις "ξένες" φίλες μου. δλδ με τα κορίτσια από το καφέ, με μια φίλη που δεν είμασταν ποτέ κοντά αλλά τελικά ήταν η μόνη που νοιάστηκε για όλα για εμένα. αντίθετα από την κολλητή μου.... ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!! γι'αυτό σου λέω μίλα σε εμάς. δεν στο λέω καταπιεστικά, απλά οτι μην αισθανθείς οτι μας κουράζεις. δυστυχώς από τον κύκλο σου μην περιμένεις πολλά. γιατί κάποιοι δεν μπορούν να το διαχειριστούν κ γιατί οι υπόλοιποι από την έννοια τους θα τα κάνουν χειρότερα.

το είχα πει κ παλιότερα, οταν γέννησα κόνταψα να χωρίσψ με τον άντρα μου κ δεν ήξερε κανείς τπτ από τους δικούς μας.

WeDjp2.png

0hUop3.png

μηπως θα σου κανε καλο εντελει να αδιαφορησεις και να βγεις καποιες βολτιτσες και να αφησεις και λιγο το σπίτι αμαζευτο...

Φεγγαρενια μου πιστεψε με οταν ειμαι εκει θελω να κοιμαμαι για να μη κανω τιποτα και να μη σκεφτομαι τιποτα κι οταν δεν κοιμαμαι φευγω συνεχεια και παω ή στη μαμα μου ή στο μαγαζι μονο και μονο να μη βρισκομαι εκει...........δεν θελω ουτε εγω να βρισκομαι εκει............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

οχι δωρακι οταν λεω να βγεις εννοω μονη σου καπου ασχετα η μανα σου απλα θα σε μπερδεψει περισσοτερο και στο μαγαζι δεν ξεφευγεις πηγαινε μια βολτα σε μαγαζι με βρεφικα περπατα στο παρκο στο δρομο στην πλατεια και μακρια απο γονεις και πεθερικα ξερω τι σου λεω τα κανουν απλα χειροτερα!

Οχι δεν εχω ψαξει αυτα που λες αλλα ακουγονται ιδανικα..............για αρχη θα μιλησω οχι σημερα αλλα μονη αλλη μερα με το γιατρο και στη συνεχεια αναλογα με το τι θα μου πει θα τα ψαξω κι αυτα σιγουρα.................

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ ειλικρινα..................πρεπει να σας αφησω για να παω σπιτι..............Αν καταφερω θα ξαναμπω αλλιως θα τα πουμε αυριο το πρωι! Να'στε ολες καλα!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Να σου πω κατι προσωπικο οταν γνωρισα τον αντρα μου υπηρχαν πολλα προβληματα που δεν προερχονταν από μας αλλα από αλλους και κατεληγαν σε μας οταν πελαγωνα και με ρωτουσε η μανα μου τι εχεις της ελεγα και η απαντηση ηταν πάντα ε αστον τοτε! τωρα ξερω οτι είχε αδικο ηταν η ευκολη λυση για να μην πληγωθει το παιδί της αν ομως το χα κανει ακουγοντας τη μανα μου που δεν το λεγε για κακο τωρα θα μουν δυστυχισμενη... ακουσα την καρδια μου και τον αντρα μου και σε ολα τα θεματα απο τη στιγμη που παντρευτηκαμε η γνωμη η δικια μου για τον αντρα μου και του αντρα μου γιοα μενα μετραει πανω από τη γνωμη οποιουδηποτε εμεις τα μιλησαμε εμεις συμφωνησαμε οι τριτοι να βλεπουν τη δουλεια τους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...