Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!! δουλειές ακούω κ κουράζομαι κ μόνο στο άκουσμα.... κ εγώ σαν την φεγγαρένια, δε πα να καίγεται το σύμπαν, όποτε μπορώ. αλλά έχω βοήθεια από μαμά κ αν θέλω κ από πεθερά. αλλά την λυπάμαι την πεθερά γιατί έχει το δικό της, όλους τους κήπους γύρω-γύρω, τα παιδιά, τον πεθερό μου που είναι σαν μικρό παιδί κ με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.... κ καμιά δουλειά της κόρης. ε πόσο να αντέξει η κακομοίρα....

λοιπόν, ξεκινήσαμε να κόψουμε πάνα με την Αγγελική. κ ο Θεος βοηθός. μέχρι τώρα φορούσαμε βρακάκι μόνο στο σπίτι κ συνεργαζόταν μια χαρά. κάθε ένα λεπτό μου έλεγε "μαμά κακά". μπορεί να ήταν μόνο πριτς (σόρρυ για το χύμα) αλλά τουλάχιστον το έλεγε. σήμερα την πήγα στη μαμά μου χωρίς πάνα. οκ, ένα πλυντήριο παραπάνω το πολύ-πολύ. κ βλέπουμε....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια............

Τι κανετε? Δεν διαβασα τιποτα απο τα νεα σας συγνωμη..........

Εγω δεν ειμαι καθολου καλα..............ψυχολογικα ειμαι σκ@τ@ εδω και μερες............μεσα στο κλαμα συνεχεια, ενω θελω να κοιμαμαι συνεχεια για να μην σκεφτομαι δεν εχω υπνο καθολου, τα νευρα μου και την πιεση τα βγαζω μονο στη μαμα μου και μετα στεναχωριεμαι, δεν θελω να κανω τιποτα απολυτως τα βαρεθηκα ολα και ολους και γενικα το μυαλο μου βρισκεται σε μια συγχυση που με εχει κουρασει απιστευτα..........σκεφτομαι οτι δεν κανει καλο στο μωρο ολο αυτο αλλα δεν ελεγχεται δυστυχως.........ειναι τοσο αυθορμητα ολα αυτα που δεν εχω δυναμη να τα ελεγξω κι αυτο με θυμωνει ακομα περισσοτερο γιατι μονο κακο κανω..............σημερα εχω γιατρο και ουτε με ενδιαφερει, δεν ειμαι χαρουμενη, θελω να παω αν γινοταν μονη και να του πω ολα αυτα, να τον δω δηλαδη περισσοτερο σαν ψυχολογο παρα σαν γυναικολογο, και εφοσον μου μιλουσε και εν μερει ειχε να μου πει κατι μετα να πηγαινα με τον αντρα μου να δουμε και το μωρο αλλα μπροστα στον αντρα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησω γιατι ειναι μερος της πιεσης κι αυτος δυστυχως................φιλες ανυπαρκτες...........η καθεμια στην καθημερινοτητα της, η μια γεννησε κιολας σημερα, και δεν νιωθω οτι θελω να τις μιλησω κιολας μονο σε μια αλλα απο κοντα δεν εχει βολεψει να τη δω και τηλεφωνικα εγω δεν "κλαιγομαι".........

Τελος παντων δεν θελω να στεναχωρω κι εσας και συγνωμη για τη μακρυγορια αλλα ηθελα τοσο καπου να τα πω............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα κοριτσια.....

zounitsa αντε καλη επιτυχια.Εγω τα παρατησα για λιγες μερες γιατι ειδα οτι η μικρη φοβοταν το γιογιο το πεταγε οποτε δεν ηθελα να τη πιεσω.Θα αρχησω παλι σε καμια εβδομαδα.

dsdoraki και εγω το εχω παθει αυτο και μαλιστα το σ/κ που μας περασε.Με ειχε πιασει μια μελαγχολια αλλο πραγμα,ηθελα μονο να ειμαι ξαπλωμενη.Πιστευω οτι ειναι λογω ορμονων.Αλλα θεωρω οτι πρεπει να μιλησεις με τον αντρα σου ή αν δεις οτι δεν υπαρχει ανταποκριση γιατι κακα τα ψεματα δεν μπορουν να καταλαβουν τι περναμε μιλα με το γιατρο σου.Εμενα καποια στιγμη που ειχα αγχωθει με το θεμα του πλακουντα μονο αυτος με ηρεμησε αν και ολοι προσπαθουσαν.

Εμεις τελικα πηγαμε χτες στη παιδοδοντιατρο και ηταν παρα πολυ καλη αφου η μικρη δεν ηθελε να φυγει.Πρωτα τη πηραν και παιξανε οποτε συνηθησε το χωρο και μετα καθησε με το μπαμπα της στη καρεκλα και μου εδειξε πως να της βουρτσιζω τα δοντα και της αρεσε πολυ.Για το χτυπημα ειπε πως φαινεται για απλο αιματωμα αλλα αν μαυρισει το δοντι να τη ξαναπαμε.Μου ειπε επισης πως τα παιδια σε παιδοδοντιατρο πρεπει να τα πηγαινουμε μολις βγαλουν τα πρωτα δοντακια !!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημερα κοριτσια............

Τι κανετε? Δεν διαβασα τιποτα απο τα νεα σας συγνωμη..........

Εγω δεν ειμαι καθολου καλα..............ψυχολογικα ειμαι σκ@τ@ εδω και μερες............μεσα στο κλαμα συνεχεια, ενω θελω να κοιμαμαι συνεχεια για να μην σκεφτομαι δεν εχω υπνο καθολου, τα νευρα μου και την πιεση τα βγαζω μονο στη μαμα μου και μετα στεναχωριεμαι, δεν θελω να κανω τιποτα απολυτως τα βαρεθηκα ολα και ολους και γενικα το μυαλο μου βρισκεται σε μια συγχυση που με εχει κουρασει απιστευτα..........σκεφτομαι οτι δεν κανει καλο στο μωρο ολο αυτο αλλα δεν ελεγχεται δυστυχως.........ειναι τοσο αυθορμητα ολα αυτα που δεν εχω δυναμη να τα ελεγξω κι αυτο με θυμωνει ακομα περισσοτερο γιατι μονο κακο κανω..............σημερα εχω γιατρο και ουτε με ενδιαφερει, δεν ειμαι χαρουμενη, θελω να παω αν γινοταν μονη και να του πω ολα αυτα, να τον δω δηλαδη περισσοτερο σαν ψυχολογο παρα σαν γυναικολογο, και εφοσον μου μιλουσε και εν μερει ειχε να μου πει κατι μετα να πηγαινα με τον αντρα μου να δουμε και το μωρο αλλα μπροστα στον αντρα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησω γιατι ειναι μερος της πιεσης κι αυτος δυστυχως................φιλες ανυπαρκτες...........η καθεμια στην καθημερινοτητα της, η μια γεννησε κιολας σημερα, και δεν νιωθω οτι θελω να τις μιλησω κιολας μονο σε μια αλλα απο κοντα δεν εχει βολεψει να τη δω και τηλεφωνικα εγω δεν "κλαιγομαι".........

Τελος παντων δεν θελω να στεναχωρω κι εσας και συγνωμη για τη μακρυγορια αλλα ηθελα τοσο καπου να τα πω............

Δωράκι είναι φάση κ αυτή.... πες τα, εδώ είμαστε κ ακούμε. πρέπει να τα βγάλεις από μέσα σου. κ στη μαμά σου, φώναξε, μάνα είναι καταλαβαίνει κ συγχωρεί. μίλα στο γιατρό σου, ξέρουν πολύ καλά από ψυχολογία και μαλιστα εγκύου. είναι πολύ καλοί σ'αυτά. κλάψε, φώναξε, ξέσπασε. πάρε τηλ στην γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης (θα βρω τον αριθμό, αν τον ξέρει καμία..), μίλα καλύτερα σε "άγνωστους". κάντο, θα νιώσεις καλύτερα. και το μωράκι, μια χαρά θα είναι. πρώτα πρέπει να είσαι εσύ καλά. όλες λίγο-πολύ έχουμε περάσει τέτοια φάση. κ εγώ την πέρασα κ μάλιστα μες στο νοσοκομείο. κ μετά στο σπίτι. ΜΙΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.....

zounitsa αντε καλη επιτυχια.Εγω τα παρατησα για λιγες μερες γιατι ειδα οτι η μικρη φοβοταν το γιογιο το πεταγε οποτε δεν ηθελα να τη πιεσω.Θα αρχησω παλι σε καμια εβδομαδα.

dsdoraki και εγω το εχω παθει αυτο και μαλιστα το σ/κ που μας περασε.Με ειχε πιασει μια μελαγχολια αλλο πραγμα,ηθελα μονο να ειμαι ξαπλωμενη.Πιστευω οτι ειναι λογω ορμονων.Αλλα θεωρω οτι πρεπει να μιλησεις με τον αντρα σου ή αν δεις οτι δεν υπαρχει ανταποκριση γιατι κακα τα ψεματα δεν μπορουν να καταλαβουν τι περναμε μιλα με το γιατρο σου.Εμενα καποια στιγμη που ειχα αγχωθει με το θεμα του πλακουντα μονο αυτος με ηρεμησε αν και ολοι προσπαθουσαν.

Εμεις τελικα πηγαμε χτες στη παιδοδοντιατρο και ηταν παρα πολυ καλη αφου η μικρη δεν ηθελε να φυγει.Πρωτα τη πηραν και παιξανε οποτε συνηθησε το χωρο και μετα καθησε με το μπαμπα της στη καρεκλα και μου εδειξε πως να της βουρτσιζω τα δοντα και της αρεσε πολυ.Για το χτυπημα ειπε πως φαινεται για απλο αιματωμα αλλα αν μαυρισει το δοντι να τη ξαναπαμε.Μου ειπε επισης πως τα παιδια σε παιδοδοντιατρο πρεπει να τα πηγαινουμε μολις βγαλουν τα πρωτα δοντακια !!!!!!

Ιωαννα μου κι εγω πιστευω οτιι ειναι λογω ορμονων που τα μεγαλοποιω αλλα δεν μπορω να τα διαχειριστω................η αληθεια ειναι οτι ακρη δεν βγαζω γιατι παρ'οτι ο αντρας μου λεει μην στεναχωριεσαι για τιποτα, μη σε δω να κλαις κτλ οταν θυμωσει ή κατι ειναι αντιθετο απο αυτο που λεω εγω ή θελω δεν λογαριαζει να μετριασει τις αντιδρασεις του και τα θελω του και δυστυχως πιστευω οτι πραγματικα δεν καταλαβαινουν μονο νομιζουν οτι κουβαλαμε ενα μωρο και δεν εχει αλλαξει τιποτα αλλο.............ολα νομιζουν ειναι οπως πριν αλλα με να μωρο στην κοιλια..............αυτο θελω να κανω να μιλησω στον γιατρο αλλα οχι σημερα θα τον παρω να παω αλλη μερα..........

Περαστικα στη μικρη σας!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Δωράκι είναι φάση κ αυτή.... πες τα, εδώ είμαστε κ ακούμε. πρέπει να τα βγάλεις από μέσα σου. κ στη μαμά σου, φώναξε, μάνα είναι καταλαβαίνει κ συγχωρεί. μίλα στο γιατρό σου, ξέρουν πολύ καλά από ψυχολογία και μαλιστα εγκύου. είναι πολύ καλοί σ'αυτά. κλάψε, φώναξε, ξέσπασε. πάρε τηλ στην γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης (θα βρω τον αριθμό, αν τον ξέρει καμία..), μίλα καλύτερα σε "άγνωστους". κάντο, θα νιώσεις καλύτερα. και το μωράκι, μια χαρά θα είναι. πρώτα πρέπει να είσαι εσύ καλά. όλες λίγο-πολύ έχουμε περάσει τέτοια φάση. κ εγώ την πέρασα κ μάλιστα μες στο νοσοκομείο. κ μετά στο σπίτι. ΜΙΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.....

Ζουνιτσα θα ηθελα ιδανικα να νιωθω την κατανοηση απο τους δικους μου ολους και να μπορω να μιλαω ελευθερα αλλα απο την αλλη νιωθω οτι κανεις απο ολους δεν θα καταλαβει πραγματικα............ισως η μαμα μου αλλα αρκετα της εχω φωναξει χωρις λογο...........οσο τιποτα θελω να μιλησω ειδικα στον γιατρο μου αλλα δεν θελω να μαθει κανεις τιποτα για την τοσο κακη ψυχολογια μου απο τους δικους μου.............μπροστα τους δεν δειχνω κατι, ουτε κλαιω απλα ειμαι αγελαστη και χωρις διαθεση και το μονο που λεω οταν με ρωτανε ειναι οτι ειμαι κουρασμενη λογω μετακομισης.............αν βρεις το τηλεφωνο πες το για να ξερω τουλαχιστον οτι μπορω καπου να παρω αν νιωσω τοσο χαλια ...........Ευχαριστω!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι μερικές φορές ο άντρας μου είναι σε άλλη διάσταση... Του λέω ότι πονάει όλο μου το σώμα από τις ελάχιστες δουλειές που κάνω και νομίζει ότι απλά θέλω να γκρινιάξω! Δεν καταλαβαίνουν ότι το σώμα μας αλλάζει, οι αντοχές μας περιορίζονται, τα νεύρα μας είναι κρόσια....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δωράκι νομίζω ότι πρέπει να μιλήσεις ανοιχτά και στους γονείς σου και στον άντρα σου! Καλές είμαστε κι εμείς και οι ειδικοί, αλλά οι δικοί σου άνθρωποι πρώτα πρέπει να καταλάβουν ότι σε επιβαρύνουν ψυχολογικά! Αξίζει τουλάχιστον να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...