Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ανατ, δε θα άντεχα με την κοιλιά να κάνω τέτοιες δουλειές! Εδώ μου έχει μείνει μόνο η κουζίνα για γενική κι αν δεν ερχόταν η μαμά μου μεθαύριο, θα την τελείωνα σε 1 εβδομάδα! Νιώθω εξαντλημένη... Δεν κοιμάμαι και τα βράδια καλά... Αλλά πού θα πάει, δυο μήνες μας έμειναν!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εσύ έχεις τον άντρα σου... Αν δεν είχες επιλογή μια χαρά θα τις έκανες όλες και μόνη σου! Άσε τώρα που το σκέφτομαι, θα πάμε Αγ. Πνεύματος πάλι χωριό, θα έρθουν τα έπιπλα και θα πρέπει να καθαρίσω όλο το σπίτι αφού τελειώσουν όλοι... Σκέφτομαι να βρω μια γυναίκα να έρθει για λίγες ώρες κι εγώ να επιβλέπω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω άλλη επιλογή κορίτσια, καθόλου δε θέλω να τα κάνω αλλά η μανούλα μου είναι μακρυά για να με βοηθήσει και η κουνιάδα μου δουλεύει και έχει και ένα παιδί στο δημοτικό που το διαβάζει τα απογεύματα! Οι φίλες μου είναι και εκείνες μπλοκαρισμένες με δουλειές οπότε τζίφος!!!! Ευτυχώς αύριο έχω πάλι μια κοπέλα να με βοηθήσει με το πακετάρισμα! Ρώτησα και για μεταφορική να μου το κάνει το πακετάρισμα και τη μεταφορά και έπαθα πλάκα με την τιμή ήθελαν πιο πολλά και από οτι ο γιατρός στη γέννα :tongue::tongue:

Anat σε καταλαβαινω απολυτα εγω ολες τις μετακομισεις που εκανα ολες εγω κ ο αντρας μου μονο γιατι η μααμ μου ηταν μακρια εδω που ηρθαμε με μεταθεση που ειναι η πεθερα κ η κουνιαδα κοντα οταν ειχαμε ερθει να φανταστεις το σπιτι να ναι ανωκατω κ η κουνιαδα μου ερχοταν για να πιουμε καφε ωσπου μια μερα της λεω ελεος βλεπεις οτι εχω ενα σπιτι ανω κατω κ συ ερχεσαι για καφε?ουτε καν ειπε να με βοηθησει.ολο μονοι μας το φτιαξαμε το σπιτι.τωρα λεμε αν βρουμε ενα με τρια υπνοδωματια να μετακομισουμε κ λεει η πεθερα μου πλακα κανεις που θα κανετε μετακομιση με το μωρο?ε δεν αντεξξα κ της λεω γιατι θα μας βοηθησεις κ δεν το ξερω?ε ελεος.παντως κοριτσια 6 μηνων που ειμαι τωρα δεν μ εχει βοηθησει καθολου η πεθερα μου με τις δουλειες αφου ξερει οτι η μαμα μου ειναι μακρια .αλλα αν νομιζει οτι θα την εχω μετα μεσα στα ποδια μου οταν γεννησω ειναι πολυ γελασμενη χαχα.εεπειδη θα κανω καισαρικη κ η μαμα μου λογω δουλειας θα ρθει μονο μια βδομαδα πριν γεννησω λεω να παρω γυναικα για μια καλη γενικη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Α, εγώ δεν έχω παράπονο! Το Πάσχα που κάναμε μια μικρομετακόμιση στο χωριό και ήθελε γενική το σπίτι, βάλαμε γυναίκα και την επέβλεπε η πεθερά μου! Και το προηγούμενο Σ/Κ που ξαναπήγαμε τα είχε όλα στην εντέλεια! Αλλά νιώθω άσχημα να μου καθαρίζει το σπίτι ενώ έχει και το δικό της και δεν μένει μόνιμα εκεί... Τώρα που θα χρειαστεί πάλι καθάρισμα του Αγ. Πνεύματος δεν ξέρω τι θα κάνω, ίσως βρω μια γυναίκα να με βοηθήσει στα χοντρά! Ευτυχώς στο σπίτι μας εδώ δεν έχω πρόβλημα, έχω μια κοπέλα χρόνια τώρα που έρχεται κάθε δυο εβδομάδες και το γυαλίζει το σπίτι! Αφού τώρα σκέφτομαι να της πω από χειμώνα να έρχεται κάθε εβδομάδα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!!!!

Απο εχθες το βραδυ ειμαι πολύ καλυτερα!!!! Μαλλον αρχισε να πιανει το μαγνησιο εχω και γιατρο το μεσημερι οποτε οκ!!!:):):)

Τωρα για το θεμα δουλειες εγω παραπονο δεν εχω απο τοτε που εμεινα εγκυος η πεθερα μου μου σιδερωνει και ο αντρας μου βαζει 1 φορα την εβδομαδα σκουπα και σφουγγαριζει(το κανει πολυ καλά) Εγω σκουπιζω με σουιφερ. Πριν το Πασχα ηρθε η μαμα μου και μου εκανε γενικη(Ειναι μακρυα) Τωρα που πρεπει να καθαρισουμε το γραφειο να το κανουμε παιδικο νομιζω ο κληρος θα πεσει στον αντρα μου θα μαθει να καθαριζει και παραθυρα:):):)

Αν περασουν τα πονακια θα το ετοιμασω το δωματιο μην εχουμε καμια ακινησια και δεν εχουμε δωματιο μετα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!!

Απο εχθες το βραδυ ειμαι πολύ καλυτερα!!!! Μαλλον αρχισε να πιανει το μαγνησιο εχω και γιατρο το μεσημερι οποτε οκ!!!:):):)

Τωρα για το θεμα δουλειες εγω παραπονο δεν εχω απο τοτε που εμεινα εγκυος η πεθερα μου μου σιδερωνει και ο αντρας μου βαζει 1 φορα την εβδομαδα σκουπα και σφουγγαριζει(το κανει πολυ καλά) Εγω σκουπιζω με σουιφερ. Πριν το Πασχα ηρθε η μαμα μου και μου εκανε γενικη(Ειναι μακρυα) Τωρα που πρεπει να καθαρισουμε το γραφειο να το κανουμε παιδικο νομιζω ο κληρος θα πεσει στον αντρα μου θα μαθει να καθαριζει και παραθυρα:):):)

Αν περασουν τα πονακια θα το ετοιμασω το δωματιο μην εχουμε καμια ακινησια και δεν εχουμε δωματιο μετα!!!

μπραβο κοριτσακι.τι ακριβως ενοιωσες?νοιωθω κατι πετρωματα αυριο που χω γιατρο θα του το πω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εννιωθα να σκληρενει η κοιλια απο τον αφαλο και κατω και να πεταγετε λιγο εξω, καθως επισης και πονακια περιοδου μια περιεργη αισθηση!!! Οταν σηκωνομουν παθαινα κραμπες και δεν μπορουσα να περπατησω ξανακαθομουν και μετα απο 5 λεπτα ημουν οκ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπράβο Μάγδα!! Θα τον εκπαιδεύσεις πολύ καλά τον άντρα σου! Εγώ τώρα συμμάζεψα, ξεσκόνισα, έβαλα το φαγητό να γίνεται και έπιασα να σιδερώσω αλλά νιώθω ήδη ερείπιο... Τόσο πολύ μειώθηκαν οι αντοχές μου πια;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...