Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

zounitsa και να φανταστεις οτι εγινε απο ενα απλο κλασικο πεσιμο..Δεν εβαλε τα χερια και επεσε με τη μουρη...Ασε μεχρι να παμε στο γιατρο να μας πει οτι δεν εχει χτυπησει ριζα δεν θα ηρεμησω......

Συσπασεις νιωθω και εγω αραια και που ομως.Αλλα νομιζω οτι λογω εβδομαδας ειναι φυσιολογικο απλα να μην ειναι συνεχομενες....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Ζουνιτσα την μερα εχω το πολύ μια στο δυοωρο αλλα το βραδυ ποναω οταν σηκωνομαι ειναι 2 την ωρα και μετα κοιμαμαι και ηρεμω!!! Ελπιζω με την ξαπλα και το μαγνησιο να ηρεμησω!!! Εσυ ειχες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη?

Nefeli πες του να μαζεψει τα χοντρα!!!

Ιωαννα περαστικα στην μικρη δεν θα ειναι τπτ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μάγδα μου δεν είναι πολλές, σίγουρα με το μαγνήσιο κ ξεκούραση θα περάσει. είχα όταν είχα πάθει λοίμωξη στους 5,5 μήνες περίπου. μου είχε δώσει youtopar. είναι συνηθισμένο χάπι για τις συσπάσεις. ήταν αρκετές όμως εμένα. αλλά ξέρω οτι με μαγνήσιο (το οποίο περιέχεται κ σε μπανανες, οπότε φάε κ καμία) περνανε όλα. μήπως κουράστηκες??? ξάπλα κ παλί ξάπλα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έφυγε... Τα μάζεψε τα πολλά πολλά αλλά τώρα πρέπει να σαπουνίσω τα ντουλάπια και να τακτοποιήσω πιάτα-ποτήρια κλπ γιατί δεν έχουμε ούτε τραπέζι ελεύθερο να φάμε!!! Προς το παρόν τρώω γιατί κόντεψα να λιποθυμήσω και θα τα πιάσω αργότερα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.....Χαθηκα και εγω αλλα απο χτες παλι μεσα στο αγχος.Η κορη μου επεσε και χτυπησε στο ουλο στα μπροστινα δοντια και εχει πρηστει,εχει κανει αιματωμα και ειναι μελανιοσμενο οποτε σημερα πρεπει να τη παμε σες παιδοδοντιατρο....Η μικρη απο διαθεση μια χαρα φαινεται,εγω εχω αγχωθει και νιωθω οτι μου κοβονται τα ποδια..

Κατα τα αλλα ο μικρος εχει βρει στοχο το δεξι μου πλευρο και ολο εκει κλωτσαει....

Καλησπέρα!

Και εμένα η μικρή μου είχε πέσει τον Οκτώβρη και είχε σπάσει λίγο στην άκρη τα δύο μπροστινά της δοντάκια. Δεν είχε αιμάτωμα, ούτε μελανιά οπότε το είχα αφήσει λίγες ημέρες γιατί το θεώρησα ελαφρύ. Όταν μίλησα όμως με μια φίλη μου ορθοδοντικό μου εξήγησε ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα αν δεν παρακολουθηθεί. Έτσι με έστειλε σε μια παιδοδοντίατρο και από τότε το παρακολουθούμε. Έχει γίνει λίγο γκρι το ένα από τα δύο (που είχε τη μεγαλύτερη ζημιά) αλλά ευτυχώς δεν χειροτερεύει. Ίσως το καλοκαίρι που είναι να ξαναπάμε βγάλουμε και ακτινογραφία.

Πάντως, καλά κάνεις και δεν το αφήνεις!

Διαφημίσεις

Ιωάννα περαστικά στη μικρή! Συμβαίνουν αυτά... Εγώ άνοιγα το κεφάλι μου κάθε 6 μήνες και τρέχαμε για ράμματα οπότε όλα τα περιμένω από το μικρό!!!

Μαγδα, πάρε το μαγνήσιο και ξεκουράσου... Θα πας να σε δει γιατρός;

Βιβή τι καλά που μεγάλωσε ο μπεμπούλης!! Σας είπε ο γιατρός ότι από δω και πέρα δε γυρίζει; Εμείς αργούμε να πάμε γιατρό και ανυπομονώ...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλώς σας βρήκα, τι κάνετε; Πολλά θέματα ανοίξατε αυτές τις μέρες.

Για τη δουλειά, καλά είναι πρώτα να υπάρχει, εγώ είμαι κάπως απελπισμένη, δεν κατάφερα το τελευταίο έτος να βρω μια κατάλληλη και ζούμε από ένα μισθό μόνο. Πριν, όταν εργαζόμασταν και οι δύο, τουλάχιστον καταφέραμε να μαζέψουμε στην άκρη έτσι ώστε να μην δυσκολευόμαστε τώρα ιδιαίτερα. Βοηθά βέβαια ότι δεν πληρώνουμε ενοίκιο, είναι της οικογένειας το σπίτι και γενικά είμαστε πολύ μαζεμένοι όσον αφορά τα έξοδα. Λίγο μυαλό και ψυχραιμία χρειάζεται, να βάζει κανείς προτεραιότητες και δεν είναι τόσο δύσκολο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς τα συνηθισμένα υπερβολικά έξοδα που κάποιοι θεωρούν απαραίτητα για την ευτυχία. Διάβαζα πρόσφατα σε ένα βιβλίο ενός ψυχολόγου ότι για τα μωρά το πρώτο έτος είναι καθοριστικό για την πορεία τους σε όλη τη ζωή και οι μελέτες δείχνουν ότι η σταθερή παρουσίαση της μαμάς βοήθα εξαιρετικά στο να ωριμάσει και να εξελιχτεί σωστά το παιδί. Τουλάχιστον για μένα είναι καλή παρηγοριά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν έχω άλλη επιλογή να βρω δουλειά εντός πρώτου έτους. Και ας περάσει ας πούμε, και να βρω μετά από 12 μήνες, τότε τι επιλογές έχω όταν δεν υπάρχουν παππούδες στην ίδια πόλη; Πόσο θα ζητήσει κάποιος για ένα 8ώρο να σου προσέχει το παιδί; Και τι μισθό θα βρεις τώρα στην κρίση για να σου μείνουν λεφτά;

The best case scenario είναι βέβαια όταν η μαμά εργάζεται στην εγκυμοσύνη και παίρνει άδεια, μέχρι να επιστρέψει ξανά στη δουλειά. Εδώ όμως οφείλω να πω ότι το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο είναι πολύ άδικο. Στις περισσότερες χώρες η ιδική άδεια είναι τουλάχιστον 1 έτος :( Εδώ δεν υποστηρίζει καθόλου το κράτος την ομαλή λειτουργία μιας οικογένειας...

Floreta, respect για τα ροκ τραγούδια, δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τόσο καλό στο internet, πραγματικά ευχαριστώ! Για το πονόδοντο σε καταλαβαίνω καλά, έγραψα και εγώ πριν μια εβδομάδα ότι πέρασα από ένα παρόμοιο περιστατικό. Τελικά, τυχαία, αποχώρησε ο πόνος, πριν καν την επίσκεψη στην οδοντίατρο, εκεί μόνο ένα καθαρισμό στα ούλα έκανε και το αφήσαμε έτσι. Για να γίνει η σωστή δουλειά - απονεύρωση εδώ - χρειάζεται μια ακτινογραφία. Ο γυναικολόγος μου ήταν κάπως αυστηρός, είπε ένα ξεκάθαρο "'όχι". Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η τύχη, δυστυχώς ο πόνος παραμένει εκεί, σταθερά και σε χαμηλό επίπεδο. Μάλλον πρέπει να τον ξαναρωτήσω αν ισχύει και τώρα το όχι ή αν ήταν μόνο για τον έκτο μήνα. Η οδοντίατρος λέει ότι από τον 7ο δεν είναι επικίνδυνο. Λογικά μου φαίνεται και εμένα, αφού θα φορούσα και την ειδική ποδιά από μόλυβδο. Εσείς τι λέτε;

h11rous1, καλωσόρισες!

zounitsa, ελπίζω τώρα να γελάς με αυτό που έγινε με την κουνιάδα σου. Από μακριά είναι γελοίο, αλλά καταλαβαίνω καλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθες όμορφα. Κρίμα που είστε τόσο κοντά, περισσότερη αδιαφορία συνιστώ.

sangreluna, δεν θυμάμαι πού είναι τα μαθήματα ανώδυνου που θα κάνεις. Καλή αρχή πάντως και να μας πεις πώς πάει. Τώρα που γράφω ακούω τα τραγούδια από το playlist σου, ευχαριστώ πολύ για τον κόπο!

Milinaki, υπομονή με τα φάρμακα για το άσθμα, τι άλλο να κάνεις; :( Για το δίλημμα κούνια - λίκνο, είναι θέμα διαστάσεων. Το λίκνο είναι περίπου 60 x 90 cm, ενώ η κούνια 75 x 140 cm. Τελικά, δεν είναι τόσο μικρό, θέλει και αυτό το χώρο του. Η ενδιάμεση λύση για μένα είναι αυτή http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...tview&iID=2522 , επειδή είναι 60 x 120 cm και θα κάνει μέχρι και 2 ετών τουλάχιστον, ενώ το λίκνο κάνει μέχρι 6 μηνών. Και εμείς στο δικό μας υ/δ θα την βάλουμε, λοιπόν ο χώρος είναι το παν! Φαντάσου, κάποιοι φίλοι μας έχουν στρώσει το δωμάτιο της μπέμπας τους κανονικά, σαν από περιοδικό το έκαναν, με την μεγάλη κούνια αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι δεν τους βόλευε και έβαλαν στο δικό τους μια από ikea και είναι πολύ ευχαριστημένοι και η μπέμπα τους είναι τώρα 1 ετών. Στο πόσο γρήγορα θα χρειαστείς να αλλάξεις τα διαφορετικά είδη, παίζουν βέβαια και τα λεφτά, υπολόγισε και αυτά. Για να πάρεις το μωρό σε άλλο δωμάτιο, δες κανένα ριλάξ η καλαθούνα, μήπως και σας τα δανείσουν. Άσε το κρεβατάκι να έχει σταθερό ρόλο και παρουσίαση στο υ/δ.

MagdaTS, κρίμα με τις συσπάσεις, μέχρι ένα βαθμό είναι εντελώς φυσιολογικές, είναι τα λεγόμενα Braxton Hicks που κανονικά δεν τα νιώθουμε καν http://www.babycenter.com/0_braxton-hicks-contractions_156.bc, αλλά αν είναι πάνω από 4 φορές σε μια ώρα, μόνο ο γιατρός μπορεί να κρίνει αν πρέπει να πάρεις κάποια αγωγή. Οι συσπάσεις των μυών σχετίζονται με ένα συνδιασμό μαγνήσιο - ασβέστιο, αλλά και να παίρνεις αρκετά συμπληρώματα στην εγκυμοσύνη μπορούν να υπάρχουν και άλλες αιτίες. Εγώ το παθαίνω τακτικά τελευταία με τις γάμπες και προσέχω πάρα πολύ να παίρνω τη σωστή δόση κάθε μέρα, αλλά και πάλι, μια φορά την εβδομάδα θα το έχω. Και πονάει τόσο πολύ, δεν μπορώ να κρατήσω και καμία κραυγή ... αναρωτιέμαι τότε για τις ωδίνες του τοκετού... Ioanna27, ααχ, με το κοριτσάκι σου, πρέπει να πόνεσε πολύ! Περαστικά!

Nefeli_13, σκέψου ότι γίνεται για καλό, μετά θα σου αρέσει πολύ! Και άστα και έτσι, θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος να τα μαζέψεις, να μην τα κάνεις μόνη!

Βιβή , μπράβο για το μπεμπέ σου! Καλά νέα!

Τέλος έλαβε το μυθιστόρημα για σήμερα!

UaT6p3.png

χαχα ζουζου χαιρομαι που σ ααρεσει η λιστα ωραιο το μυθιστορημα αν το λικνο είναι 60 εκ υπαρχουν και κουνιες τετιοες οποτε μην το σκεφτεστε! μαθηματα ανωδυνου θα κανω στο δημο αιγαλεω!

ακου πιο ακουει και χοροπηδαει!

Πολύ ωραίος ο μικρός.......... μάγκας από κούνια

Καλημερα!!!

Φλορετα περαστικα!!!!

Ζουνιτσα υπομονη συνηθως αυτοι που θυμωνουν ευκολα ξεχνανε και ευκολα!!!

Νεφελι με γεια της πανουλες!!! Εγω αγορασα 3 μεγαλες (1 πετσετε, 1 βαμβακερη και 1 διπλη ροζ:))

Ειμαι ξαπλα απο το Σαββατο γιατι το βραδυ με πιανουν κραμπες και εχτες ηταν δυνατες μαλλον ειναι συσπασεις γιατι πετρωνε και η κοιλια κατω απο τον αφαλο με λιγο πονο, αμα ξαπλωνω περναει!!! πηρα τηλ και μου εδωσε μαγνησιο και αυριο θα παω να με δει!!!! Αληθεια ειναι ανησυχητικο???

Μάγδα μου πρίν ένα μήνα ένιωθα πέτρωμα της κοιλιάς και πόνους σα συσπάσεις πήγα στο γιατρό πολύ φοβισμένη και τελικά ήταν πόνος συμπίεσης δηλαδή κάπου είχε στριμωχτεί η μικρή και πίεζε νεφρό και έντερο μου έδωσε μαγνήσιο για 1 μήνα πρωί βράδυ και όλα οκ!

Καλημερα κοριτσια μου.....Χαθηκα και εγω αλλα απο χτες παλι μεσα στο αγχος.Η κορη μου επεσε και χτυπησε στο ουλο στα μπροστινα δοντια και εχει πρηστει,εχει κανει αιματωμα και ειναι μελανιοσμενο οποτε σημερα πρεπει να τη παμε σες παιδοδοντιατρο....Η μικρη απο διαθεση μια χαρα φαινεται,εγω εχω αγχωθει και νιωθω οτι μου κοβονται τα ποδια..

Κατα τα αλλα ο μικρος εχει βρει στοχο το δεξι μου πλευρο και ολο εκει κλωτσαει....

Περαστικά σας Ιωάννα μου!!!!

έχω μια ατονία σήμερα...!!!! άλλο πράγμα!!! είναι ο καιρός που μας κάνει όλους χάλια. κ ο άντρας μου έτσι νιώθει. και κοιμήθηκα κ καλά το βράδυ...

Ζουνίτσα υπομονή είναι οι ορμόνες!!!!

Εγώ έχω έναν μάστορα στο σπίτι και μου έχει κάνει την κουζίνα χάλια!! Δεν έχω αντοχές να συμμαζέψω αλλά δε γίνεται αλλιώς...

Νεφέλη μου σήμερα είχα καθαρίστρια ηλεκτρολόγο και υδραυλικό στο καινούργιο σπίτι και εγώ μάζεψα όλα τα κουζινικά πετσέτες σεντόνια και κουβέρτες και τα πήγαμε και τα τακτοποίησα στα ντουλάπια τώρα πονάω ολόκληρη:(:(:( και αυτό είναι μόνο η αρχή! Ευτυχώς ο καλός μου είχε άδεια σήμερα και βοήθησε πάρα πολύ!

Επίσης, χθες πήγαμε στο γιατρό. Ο μπεμπούλης είναι 1600γρ. και με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Λογικά δε θα μπορεί να ξαναγυρίσει εύκολα τώρα πια...οπότε μάλλον πάμε καλά!

Μπράβο ρε Βιβή μου μεγάλωσε ο παίδαρος πήρε και καλή θέση τι άλλο θέλεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...