Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχ! λοιπόν η κουνια θελει 60 ποντους μες στο δωματιο εμεις όσο θα την εχουμε μεσα θα βγαλουμε τα κομοδινα στο παιδικο και μετα θα τα ξαναφερουμε εγω λεω να βαλω στην αρχη την καλαθουνα μες στην κουνια και μετα τους τρεις μηνες να το χω στην κουνια του αν βγαζατε τα κομοδινα δε χωραει;

Διαφημίσεις

Καληνύχτα, zuzu!

Sangreluna, τώρα μέτρησα το υπνοδωμάτιο - χωράει μεν αλλά θα πρέπει το κρεββάτι να στριμωχτεί στον έναν τοίχο και θα είναι τσίμα - τσίμα. Επιπλέον, σκέφτομαι ότι ένα λίκνο θα είναι βολικό, γιατί είναι πιο χαμηλό και θα μπορώ να το έχω δίπλα ακριβώς από το κρεββάτι πού και πού και να το κουνάω κιόλας για να κοιμάται ο μπέμπης. Από την άλλη, έχω ακούσει ότι δε θεωρείται και πολύ καλό να κουνάς το μωρό. Μου φαίνεται πρέπει να βρω παιδίατρο για να τον ρωτήσω γι' αυτά τα πράγματα!

tt18a28c.aspx

τα λικνα είναι μικρα και το μωρο θα χει αναγκη επικοινωνιας με τον εξω κοσμο οταν θα είναι ξαπλωμενο τις περισσοτερες ωρες μετα ετσι κι αλλιως θα βγαινει θα καθετε οποτε να το κλεισεις τωρα που το χρειαζεται καπου που δε θα βλεπει αλλωστε το λικνο ποσο πιο στενο είναι επίσης στο λικνο θα χωραει για κατι μηνες και μετα θα είναι διπλα εξοδα δε μπορεις να βγαλεις τιποτα από το δωματιο για να ανοιξει ο χωρος;

Δεν έχεις κι άδικο, sangreluna. Απλά σκεφτόμουνα ότι το φορητό λίκνο θα ήταν πολύ βολικό για να το τσουλάω και σε άλλα δωμάτια και επίσης ότι θα βόλευε σε καμιά εκδρομούλα ή σε επίσκεψη σε παππούδες και γιαγιάδες. Τώρα από έπιπλα μόνο τα κομοδίνα μπορούμε να βγάλουμε από το υπνοδωμάτιο και πάλι στριμωχτά θα είναι. Θέλει σκέψη το ζήτημα. Καληνύχτα προς το παρόν και τα λέμε αύριο!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες γιατί είχαμε πάει στο χωριό για τη βάφτιση της ανηψιάς μας. Περάσαμε τέλεια!!! Μου έδειξε και η πεθερά μου τα "προικιά" του μπέμπη και ξετρελάθηκα! Έφτιαξε 4 πάνες αγκαλιάς τεράστιες με κολλημένα ζωάκια πάνω και μια κεντητή κουβερτούλα για τα πρώτα κρύα! Αυτή την εβδομάδα τελειώνω με το καθάρισμα του σπιτιού και ξεκινάει ο άντρας μου βάψιμο στο παιδικό.

11hrous1 καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!

Φεγγαρένια με γεια τα ρουχαλάκια! Είναι αρκετά ή θα χρειαστεί να αγοράσεις κι άλλα; Καλή αρχή και στα μαθήματα ανώδυνου!! Πολύ καλή η Playlist!!!

Φλορέτα περαστικά με τα δόντια! Κι εγώ έχω οδοντίατρο αυτή την εβδομάδα να αλλάξουμε ένα σφράγισμα που μου έκανε φλεγμονή!

Ζουνίτσα τι να πω για την κουνιάδα σου; Υπομονή....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα!!!

Φλορετα περαστικα!!!!

Ζουνιτσα υπομονη συνηθως αυτοι που θυμωνουν ευκολα ξεχνανε και ευκολα!!!

Νεφελι με γεια της πανουλες!!! Εγω αγορασα 3 μεγαλες (1 πετσετε, 1 βαμβακερη και 1 διπλη ροζ:))

Ειμαι ξαπλα απο το Σαββατο γιατι το βραδυ με πιανουν κραμπες και εχτες ηταν δυνατες μαλλον ειναι συσπασεις γιατι πετρωνε και η κοιλια κατω απο τον αφαλο με λιγο πονο, αμα ξαπλωνω περναει!!! πηρα τηλ και μου εδωσε μαγνησιο και αυριο θα παω να με δει!!!! Αληθεια ειναι ανησυχητικο???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σ' ευχαριστούμε! Με γεια και σε σας!! Δεν έπαιρνες μαγνήσιο από την αρχή; Ο γιατρός τι σου είπε; Δε νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχιτικό γιατί στο τελευταίο τρίμηνο ξεκινάνε οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις. Εγώ δεν έχω νιώσει ακόμα τίποτα τέτοιο και έχω απορία να δω πώς είναι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγω βρε κοριτσακια εχω νοιωσει προπαρασκευαστικες κλωτσιες με εχει ξεπατωσει από χτες ο παιδαρος.

Νεφελακι φχαριστω ναι τα ρουχακια είναι αρκετα ενα συρταρι γεματο ως πανω και κουβερτούλες και πανουλες και σελτεδακια. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλη η προικα σημερα θα πάμε να παρω ενα στρωμα γυμναστικης για τα μαθηματα και μια βαλιτσουλα για το μαιευτηριο. Μιλινακι τωρα για το λικνο σκεφτομια πως δε θαθελα να το μεταφερω σε άλλους χωρους και μετα να κοιμαται εκει το παιδι όλο το βραδυ για αυτο υπάρχουν τα πορτ μπεμπε τα βρεφικα καροτσακια και οι καλαθούνες.

Καλημέρα

Αχαχαχα!!! Κι εμείς έχουμε προπαρασκευαστικές κλωτσιές όλο το 24ωρο!!! Εγώ έτσι όπως το βλέπω, το λίκνο είναι μια μικρή κούνια σε περίπτωση που δεν έχεις χώρο για κανονική κούνια στο δωμάτιο. Αλλιώς όπως λέει η Φεγγαρένια με το καροτσάκι (αφού έχεις καθαρίσει τις ρόδες μετά τη βόλτα στις λάσπες) το μετακινείς μέσα στο σπίτι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!! πως είστε??? ελπίζω προσεχώς καλύτερα....

Μάγδα μου δεν είναι κ ότι καλύτερο να έχεις τώρα συσπάσεις.. γι'αυτό κ το μαγνήσιο. τις συσπάσεις τις θέλουμε τον τελευταίο μηνα.

όσο για την κουνιάδα μου, ξέχασα να σας πω οτι είναι βρεφονηπιοκόμος.... για να φανταστείτε εγώ την κόρη μου δεν θα την πάω στο σταθμό που δουλεύει.....

Νεφέλη μου να μείνει με την απορία για τις συσπάσεις, να τις μάθεις στο τέλος.... χαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Δεν το ήξερα αυτό με τις συσπάσεις... Άρα καλύτερα που δεν έχω, ε; Ε, θα περιμένω να τις νιώσω στο τέλος!! Άσε που τώρα δεν προλαβαίνω να μου τύχει τίποτα... Ο Ιούνιος είναι μήνας φουλ στο πρόγραμμα, από Ιούλιο μπορεί να έρθει ο κύριος αν θέλει, δε μας πειράζει καθόλου...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.....Χαθηκα και εγω αλλα απο χτες παλι μεσα στο αγχος.Η κορη μου επεσε και χτυπησε στο ουλο στα μπροστινα δοντια και εχει πρηστει,εχει κανει αιματωμα και ειναι μελανιοσμενο οποτε σημερα πρεπει να τη παμε σες παιδοδοντιατρο....Η μικρη απο διαθεση μια χαρα φαινεται,εγω εχω αγχωθει και νιωθω οτι μου κοβονται τα ποδια..

Κατα τα αλλα ο μικρος εχει βρει στοχο το δεξι μου πλευρο και ολο εκει κλωτσαει....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ναι Νεφέλη μου, τον άλλο μήνα καλύτερα... χαχαχαχαα

Ιωάννα, περαστικά σας!!! πόσο τα φοβάμαι αυτά τα χτυπήματα..... κάθε φορά που γυρνάω σπίτι, σκέφτομαο πως θα την βρω... ψυχραιμία, αφού είναι καλά, μια χαρά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...