Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ζουνιτσα είναι καποιο που σου αρεσει ιδιαιτερα;

εκτός από τα πολυακουσμένα του, όλα...!!!!!!:tongue::tongue: Αλκίνοος να'ναι κ ξερό ψωμί. έχει μια μαγευτική φωνή που μπορεί και να σε εξιτάρει και να σε πορώσει αλλά κ να σε ηρεμήσει!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock:

ναι χριστινακι και ψαχνοταν η γυναικα και μετα της είπαν πως είναι από το αγχος... σε εναν αλλο γνωστο μου συνομιληκο βρηκαν τριγλυκεριδια γιατι δεν περπαταει αρκετα παρακαλω...

εκτός από τα πολυακουσμένα του, όλα...!!!!!!:tongue::tongue: Αλκίνοος να'ναι κ ξερό ψωμί. έχει μια μαγευτική φωνή που μπορεί και να σε εξιτάρει και να σε πορώσει αλλά κ να σε ηρεμήσει!!!!!

συμφωνω απόλυτα και εξελισετε δε κολαει καπου μη χασει το κοινό του εχει πει τα πάντα και μενει παντα μαγευτικος και είναι παντα Καλλιτεχνης με το Κ κεφαλαιο και ανθρωπος σκεπτομενος δε μπεμπεκιζει είναι η ηλικια του! τον λατρευω υπαρχουν βεβαια κι αλλες αδυναμιες θηβαιος πχ. ολα τα λεφτα και φυσικα Λακης!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ξέρω, έχω πάρει απουσία τις τελευταίες μέρες αλλά έτρεχα με διάφορα η κακομοίρα... πήγα και πνευμονολόγο την Παρασκευή και έχω τα μαύρα μου τα χάλια, το άσθμα μου έχει επιδεινωθεί δραματικά και αναγκαστικά πρέπει να παίρνω εισπνεόμενα κάθε μέρα μέχρι να γεννήσω. Καθόλου δε μου αρέσει η ιδέα να παίρνω τόσα φάρμακα αλλά αν δεν τα πάρω δεν μπορώ να αναπνεύσω και προφανώς αυτό είναι πιο επικίνδυνο :(

Μια γρήγορη ερώτηση και θα επανέλθω αφού διαβάσω τα τελευταία μηνύματα: λέω αύριο να πάω να κάνω την καμπύλη σακχάρου, μου είπαν από το εργαστήριο να μην έχω φάει τίποτα 12 ώρες πριν αλλά ξέχασα κι εγώ να ρωτήσω αν κάνει να έχω πάρει τις βιταμίνες μου και τα λοιπά "οικοδομικά υλικά" - σίδηρο και μαγνήσιο δηλαδή που παίρνω το πρωί (τα άλλα τα παίρνω πιο αργά), μήπως το ξέρετε;

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ξέρω, έχω πάρει απουσία τις τελευταίες μέρες αλλά έτρεχα με διάφορα η κακομοίρα... πήγα και πνευμονολόγο την Παρασκευή και έχω τα μαύρα μου τα χάλια, το άσθμα μου έχει επιδεινωθεί δραματικά και αναγκαστικά πρέπει να παίρνω εισπνεόμενα κάθε μέρα μέχρι να γεννήσω. Καθόλου δε μου αρέσει η ιδέα να παίρνω τόσα φάρμακα αλλά αν δεν τα πάρω δεν μπορώ να αναπνεύσω και προφανώς αυτό είναι πιο επικίνδυνο :(

Μια γρήγορη ερώτηση και θα επανέλθω αφού διαβάσω τα τελευταία μηνύματα: λέω αύριο να πάω να κάνω την καμπύλη σακχάρου, μου είπαν από το εργαστήριο να μην έχω φάει τίποτα 12 ώρες πριν αλλά ξέχασα κι εγώ να ρωτήσω αν κάνει να έχω πάρει τις βιταμίνες μου και τα λοιπά "οικοδομικά υλικά" - σίδηρο και μαγνήσιο δηλαδή που παίρνω το πρωί (τα άλλα τα παίρνω πιο αργά), μήπως το ξέρετε;

Εμένα milinaki μου είπαν να μην πάρω τίποτα! ούτε σίδηρο ούτε τα υπόλοιπα καθέκαστα. Ούτε το Τ4 μου. Και να μην πιω νερό το πρωί. Εγώ ήπια βέβαια μερικές γουλίτσες γιατί έλεος πια... Νομίζω ότι για το νερό στο λένε για να μην κάνεις εμετό όταν θα πιείς τη γλυκόζη! Γιατί η κοπέλα εκεί μου είπε ότι πολλοί τα βγάζουν.. εγώ βέβαια δεν το βρήκα τόσο φοβερό, ούτε είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, τι να πω! Απλά μετά πεινούσα πάρα πολύ και πήγα και χτύπησα καφεδούμπα και ζαμπονοτυρόπιτα να στανιάρω!

Α, και καλό κουράγιο με τις αλλεργίες :( Ξέρω ότι είναι πολύ άσχημα! Κι εγώ βάζω nasonex σχεδόν κάθε μέρα, δεν είσαι η μόνη που παίρνει φάρμακα...

Φεγγαρένια πολύ ωραία η playlist! Ευχαριστούμε!!!

Καλησπέρα, κορίτσια!

κοπελα μου τοσο νωρις σου ειπε ο γιατρος σου να την κανεις?εμενα μου ειπε την 28 εβδομαδα περιπου.εχει δικιο η Φλωρετα τιποτα δεν πρεπει να παρεις απο χαπια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ιωαννάκι, κανονικά ήταν να κάνω την επόμενη εβδομάδα την καμπύλη σακχάρου αλλά επειδή θα πάω στο εργαστήριο και για κάτι άλλες εξετάσεις είπα να τα κάνω όλα μαζί. Ρώτησα το γιατρό και είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν έχω προλάβει να ακούσω τα υπόλοιπα νανουρίσματα αλλά αυτό των guns and roses που έβαλε η Φλορέτα δεν παιζότανε... έριξα πολύ γέλιο!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ακούω τη λίστα της sangreluna και είναι πολύ καλή! Αποθηκεύτηκε στους σελιδοδείκτες για πρώτη ζήτηση. Πρέπει να κάνουμε μία λίστα και με πιο "γλεντζέδικα" κομματάκια, όμως, για χορούς με τα μπεμπέ μας. Ξέρετε, παπάκια, στρουμφάκια και άλλα τέτοια :P

Xara_84, αυτό που λες να αφήσεις τη δουλειά θέλει πολλή σκέψη... εμείς πάντως με 2 μέσους μισθούς στριμωγμένα τα βγάζουμε πέρα. Δε νομίζω να τα καταφέρναμε αν δούλευε μόνο ο ένας και μη νομίζεις ότι κάνουμε και τίποτα σπατάλες. Όταν θα προστεθούν και τα έξοδα του μωρού πραγματικά δεν έχω ιδέα πώς θα τα καταφέρουμε!

Floreta περαστικά για τον πονόδοντο και Zounitsa για την κουνιάδα - εντάξει, μερικοί άνρωποι πραγματικά έχουν μείνει στο νηπιαγωγείο, ούτε παιδάκια δεν κάνουν έτσι! Δείξε ανωτερότητα και μην ασχολείσαι με την ξυνή!

Κορίτσια, το σ/κ πήγαμε για έρευνα αγοράς για είδη μπεμπέ και ενθουσιάστηκα με αυτό το λίκνο: http://www.babyhome.es/gr/en/products/dream . Έχει το καλό ότι είναι πανάλαφρο, διπλώνει και αποθηκεύεται χωρίς να πιάνει πολύ χώρο, πέρα από τη σταθερή θέση και τη θέση λικνίσματος λειτουργεί και με ροδάκια και μπορεί να τσουλάει μέσα στο σπίτι (οπότε μπορείς να παίρνεις το μωράκι μαζί σου σε όποιο δωμάτιο είσαι) αλλά μεταφέρεται και εύκολα, οπότε μπορείς να το πάρεις μαζί σου και σε μια εκδρομή, ενδεχομένως ακόμα και σε μια επίσκεψη! Τα μόνα που με προβληματίζουν είναι: α) ότι στην στάνταρ έκδοση το εξωτερικό είναι από νάιλον και το εσωτερικό από βαμβάκι, οπότε αναρωτιέμαι αν θα παραείναι ζεστό για το μωράκι (υπάρχει όμως και all cotton έκδοση) και β) επειδή δεν έχει καγκελάκια το μωράκι δε θα βλέπει έξω και αναρωτιέμαι μήπως αυτό δε θα είναι τόσο καλό, μήπως δηλαδή δε θα έχει ερεθίσματα. Έχει καμία εμπειρία από κάτι παρόμοιο;

tt18a28c.aspx

μιλινακι εμενα μου είπαν κατευθειαν να παρω κουνια με γυρω γυρω καγκελακια και καθολου ξυλο ενοιαιο για αυτο ακριβως το λογο επίσης απεφυγε το ναυλον θα σου ιδρωνει συνεχεια το μπεμπε! οσο για γλεντζεδικα να προτεινω το αβοκαντο καιτο μικρο καρδερινακι καθως και το γιαταπάτα εγω βεβαια για χορευτικα σκοπευω να περασω κατευθειαν στα ρεμπετικα γιατι από τι φαινεται ο παιδαρος εχει ιδιαιτερη εκτιμηση στο πινω και μεθω!

Sangreluna, δηλαδή θα βάλεις το μωράκι κατ' ευθείαν στην κανονική κούνια; Ξέρω ότι αυτό συνιστάται πλέον αλλά δεν είναι τεράστια η κούνια για ένα τόσο δα μωράκι; Άσε που εμείς δεν έχουμε χώρο στο δωμάτιό μας για ολόκληρη την κούνια, οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάρουμε κάτι σε καλαθούνα ή λίκνο για τον πρώτο καιρό.

Όσο για τον παίδαρο, τον βλέπω πολύ μόρτη από τώρα!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...