Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

όχι, δεν κάνουν εδώ τέτοια πράγματα κ να πάω Αθήνα μόνο γι'αυτό δεν γίνεται. αλλά εγώ γέννησα με καισαρική, οπότε....

καισαρικη θα ξανακανεις ε; δε μου λες κανεις ολικη ναρκωση η επισκληριδιο; εχεις καποιο θεμα και το ξερεις ή απλα εσυ το θες κοιτα για τα μαθηματα μπορεις να πεις σε μια μαια να σου δειξει πεντε πραματα η να σου πει.

Διαφημίσεις

τελικα βρε χριστινακι αυτο με το ζαχαρο δε μπορω να το καταλαβω δεν ειναι αν τρως γλυκα είναι θεμα οργανισμου πιστευω! είμαι αμετανοητη γλυκατζου και δεν εχω θεμα υπαρχουν και ατομα που ξερω που πραγματικα δε τρωνε και εχουν... υπομονη μονο και μην αγχωνεσαι για τίποτα!

δεν ειναι μονο τα γλυκα φεγγαρενια μου,ειναι και πολλα φαγητα και συνδυασμοι φαγητων που στο ανεβαζουν στα υψη το ζαχαρο!!!

ζουνιτσα μου ναι υπομονη θα κανω τι αλλο!λιγο μας εμεινε.....

καλα και αυτη η κουνιαδα σου ζηλευε το παιδι?????ρε δεν παμε καλα λεω !

NkOFp3.png

αααα Χριστίνα, ζηλεύει τον ίδιο της τον εαυτό...!!!!!!!

είχα κάνει καισαρική με ολική λόγω της περίπτωσής μου. θα το συζητήσω με τον γιατρό μου για το πως θα γεννήσω, αλλά αν υπάρξει πάλι θέμα προωρότητας, λογικά για καισαρική θα ξαναπάω.

όσο για το ζάχαρο, στο ανεβάζουν πχ τα μακαρόνια, το ψωμι, οι πατάτες επειδή έχουν άμυλο. είναι μπέρδεμα λιγάκι...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

τελεια η λιστα με τα ναναουρισματα!!!θα την χρειαστουμε!!!!

με γεια τα ρουχαλακια σας φεγγαρενια!!!

εμενα μου ειπε η πεθερα μου χθες οτι εχει μια ταιραστια σακουλα με ρουχαλακια για τον μπεμπη!

NkOFp3.png

αααα Χριστίνα, ζηλεύει τον ίδιο της τον εαυτό...!!!!!!!

είχα κάνει καισαρική με ολική λόγω της περίπτωσής μου. θα το συζητήσω με τον γιατρό μου για το πως θα γεννήσω, αλλά αν υπάρξει πάλι θέμα προωρότητας, λογικά για καισαρική θα ξαναπάω.

όσο για το ζάχαρο, στο ανεβάζουν πχ τα μακαρόνια, το ψωμι, οι πατάτες επειδή έχουν άμυλο. είναι μπέρδεμα λιγάκι...

ξερω εχει η μανα μου... οπως επισης με τη χοληστερινη ασχετο αλλα είχαν βρει σε φιλη μου χορτοφαγο!!!!!!

Διαφημίσεις

τελεια η λιστα με τα ναναουρισματα!!!θα την χρειαστουμε!!!!

με γεια τα ρουχαλακια σας φεγγαρενια!!!

εμενα μου ειπε η πεθερα μου χθες οτι εχει μια ταιραστια σακουλα με ρουχαλακια για τον μπεμπη!

και μενα από τον αδερφο μου είναι ο ανηψιος μου γενηθηκε ιδια εποχη και μου φερε σημερα ενα γεματο συρταρι απ όλα χριστινα δεν είναι μονο νανουρισματα αλλα θα εμπλουτιζετε και διαρκως εχετε το νου σας!:P

Αχ ζουνιτσα Αλκινοος η ζωη μου όλη που να αρχισεις που να τελειωσεις οχι πως ο Βασιλης παει πισω μα δεν είναι τελειο τραγουδι; δηλαδη ειναι οτι ακριβως νιωθω αυτη την περιοδο κι οτι περασα πριν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...