Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια έχω κάποιες απορίες για το θηλασμό!

Όσες το έχετε κάνει, είναι δύσκολη η άντληση με θήλαστρο; Παίρνει πολλή ώρα; Είναι πιο γρήγορη από το θηλασμό; Πληγώνονται οι θηλές;

το θέμα είναι οτι σε 2 μέρες θα μιλάμε σαν να μην έχει συμβει τπτ.... έτσι κάνει πάντα, για να φαινεται η αδικημένη.... τεσπα το έχω ξεπεράσει το όλο θέμα συμπεριφοράς μαζί της γιατί σας λέω, πάντα κάπως έτσι γίνονται τα πράγματα.....

δεν είναι δύσκολη η άντληση, πρέπει να βρεις το κατάλληλο μέγεθος από τα χωνιά (αυτά που βεντουζάρουν στο στήθος). εγώ για λιγότερο χρόνο κ περισσότερη ευκολία είχα νοικιάσει το διπλό. έτσι δεν χρειαζόταν να αντλήσω λίγο από το ένα κ λίγο από το άλλο. μαζί ταυτόχρονα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλα κανεις και τα λες γιατι καποια ατομα απλα δε παλευονται και κατι αλλο να εκανες παλι θα εβρισκε να γκρινιαξει να σου πω νομιζω πως το καλυτερο είναι μακρια κι αγαπημενοι οι δυσκολιες που θα βρεις επειδη δεν εχεις καποιον πολυ κοντα σου είναι τιποτα μπροστα στα νευρα που θα σου σπασουν οταν τους εχεις πάνω απο το κεφαλι σου

καλημερα κοριτσια μου!

φλο περαστικα βρε μαναρι, ασε και μενα με πονουσε ενα δοντι το οποιο ειναι και σφραγισμενο,πηγα το καθαρισε και το ξαναεκλεισε και εχει στρωσει τωρα

για απονευρωση παει αλλα μετα την γεννα,τωρα δεν την παλευω!

Ζουνιτσα η κουνιαδα σου ειναι πιο μικρη απο τον γιο της μου φαινεται! τι να πεις για μερικους ανθρωπους ......

εγω κανω μετρησεις καθημερινα για το ζαχαρο μου το οποιο ειναι στον ουρανο και την πεμπτη θα παω στον ντοκ να δουμε τι θα μου πει......

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

καλως την Φεγγαρένια!!!!1 μεγεια τα ρουχαλάκια σας!!! καλοφόρετα!!!!

'εχεις απόλυτο δίκιο. στην αρχή προσπαθούσα να βγάλω άκρη κ να βρω το δίκιο μου, τώρα που την έμαθα, απλά το προσπερνάω για να μην στεναχωρήσω τα πεθερικά μου (ειδικά τον πεθερό μου που αν μάθει τι μου κάνει θα πεθάνει απο την στεναχώρια του γιατί την ξέρει τι σκ!#$%μαθημένη είναι). εδώ ο αδερφός της ο ίδιος μου λέει να μην της δίνω σημασία κ οι πάντα έτσι έκανε. "εδώ δεν της δίνω εγώ, θα κάτσεις εσύ να σκάσεις?" μου λέει. κ όντως για να μην σκοτωθούνε κάνει κ αυτός το μ!#$%^κα. τεσπα. για βγάλε καμιά λίστα, δεν πειράζει, θα την δούνε μετά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοριτσια μου!

φλο περαστικα βρε μαναρι, ασε και μενα με πονουσε ενα δοντι το οποιο ειναι και σφραγισμενο,πηγα το καθαρισε και το ξαναεκλεισε και εχει στρωσει τωρα

για απονευρωση παει αλλα μετα την γεννα,τωρα δεν την παλευω!

Ζουνιτσα η κουνιαδα σου ειναι πιο μικρη απο τον γιο της μου φαινεται! τι να πεις για μερικους ανθρωπους ......

εγω κανω μετρησεις καθημερινα για το ζαχαρο μου το οποιο ειναι στον ουρανο και την πεμπτη θα παω στον ντοκ να δουμε τι θα μου πει......

εχω πολλά να σας πω αν είχα όρεξη κ δεν βαριόμουν. ένα μόνο θα πω, όταν παντρεύτηκε ήταν έγκυος στην αρχή. λογικό είναι να ρωταμε όλοι για το μωρό (μετά το γάμο) να μην κουράζεται κλπ... ξέρετε τώρα. απάντηση: "εγώ παντρεύτηκα κ είμαι η νύφη κ όλοι ασχολείστε με το μωρό????" ζήλευε το ίδιο της το παιδί... κάτι που εξακολούθησε κ όταν γεννήθηκε το παιδί κ όλοι είχαν πέσει πάνω στο μωρό. απο εκεί καταλαβένετε τι εστί....!!!!!:shock:

υπομονή με το ζάχαρο, είναι κουραστικό αλλά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

τελικα βρε χριστινακι αυτο με το ζαχαρο δε μπορω να το καταλαβω δεν ειναι αν τρως γλυκα είναι θεμα οργανισμου πιστευω! είμαι αμετανοητη γλυκατζου και δεν εχω θεμα υπαρχουν και ατομα που ξερω που πραγματικα δε τρωνε και εχουν... υπομονη μονο και μην αγχωνεσαι για τίποτα!

Διαφημίσεις

χαιρομαι γιατι είχα μπλεχτει λιγο με το πως θα εμφανιζεται δημοσια θα προσπαθησω να το εμπλουτισω αν και ο γιος μου εδειξε σαφη προτιμηση στα ρεμπετικα χτες βραδυ που κοπανιοταν χιχιχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...