Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Κορίτσια είμαι ένα χάλι, έχω πονόδοντο φοβερό εδώ και μια εβδομάδ, πήγα στην οδοντίατρο προχτες και με καθάρισε τοπικά και μου είπε να κάνω υπομονή, είναι λεει από τα ούλα, όχι τα δόντια.... αλλά μιλάμε για απίστευτο πόνο, αντανακλάται στο κεφάλι, το αυτί και το σβέρκο μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω...:cry:

Μεγάλη κουβέντα βλέπω ανοίξατε χτες...

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι θα μαραζώσω αν καθήσω για πολύ καιρό στο σπίτι με τα μωρά...είμαι συνηθισμένη να έχω πολλή δουλειά και είναι και το διδακτορικό στη μέση οπότε έχω την αίσθηση ότι πάντα έχω ανοιχτούς λογαριασμούς!

Κατά βάση με το μισθό του άντρα μου ζούμε κι εμείς, που είναι κι αυτός μηχανικός αλλά σε μεγάλη εταιρία. Εγώ φέρνω στο σπίτι χρήματα στη χάση και στη φέξη, είτε από καμιά μελετούλα δική μου είτε από κανένα ερευνητικό στο πανεπιστήμιο... μη φανταστείτε τίποτα φοβερό, για μερικά κατοστάρικα μιλάμε. Αλλά νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα με βολεψει όταν έρθουν τα μωρά, γιατί δεν έχω συγκεκριμένο ωράριο εργασίας και γενικά είμαι κύριος του εαυτού μου! Αν και πολλές φορές έχω σκεφτεί τι καλά που θα ήταν να δούλευα κι εγώ σε μια εταιρία, να μην έχω το άγχος να ψάχνω για δουλειές και να παρακαλάω να με πληρώσουν όλοι αυτοί που μου χρωστάνε...

Ευτυχώς υπάρχουν και οι γονείς μας και τσοντάρουν, ειδικά τώρα με τα έξοδα των μωρών ;)

Εγώ κατέβασα μια πολύ ωραία συλλογή από τραγούδια για μωρά. Είναι ξένα ροκ τραγούδια που τα παίζουν με ξυλόφωνο και χωρίς λόγια.

Το αγαπημένο μου είναι αυτό:

Μαύρο δάκρυ ρίχνω όταν το ακούω... κι εδώ οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο! ο άντρας μου με βλέπει που κλαίω και το διασκεδάζει.. ακούς Μάγδα;

Εμενα με βλεπει που κλαιω και με μαλώνει!!!! Και αυτοι δεν ξερουν τι να κανουν:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες μου! Τι κάνετε? Χάθηκα άλλά ο καιρός στενεύει για την εξεταστική και ζορίζομαι! Floreta μου υπομονη με τον πονοδοντο και περαστικά.. Κορίτσια από νευρα άλλο τίποτα! Άτιμες ορμόνες! Δεν κάνω τίποτα για να τα διαχειριστω όμως, βαθιές ανασες κ όπου πάει, άλλωστε εγκυες είμαστε, θα γεννησουμε κ θα μας πράσουν, όποιος μας αγαπάει θα μας ανεχτει(και φυσικά θα τους ανεχτούμε κ εμείς σε άλλες φάσεις ης ζωής τους!). Ελπίζω πως θα καταφερω να μπω το βραδακι να πετυχω καμία από εσας για κουβεντούλα! Σας φιλώ, να περάσετε καλά σήμερα! (εγ επιστρέφω στις εργασίες μου σνιφ σνιφ σνιφ :-( )

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα κοριτσάκια καλή εβδομάδα :P

Sorry για την απουσία αλλά τα μαζέματα για τη μετακόμιση είναι στο πικ και τρέχω και δε προλαβαίνω.......

Σας διάβασα όμως και μου άρεσαν τόσο πολύ τα νανουρίσματα!

News πήγαμε την Πέμπτη στο γιατρό και το ζουζούνι μας είναι 1450gr!!!!!!!!με εγκάρσια για την ώρα θέση αλλά που θα πάει θα γυρίσει, ο υπέρηχος μας την βγάζει και μια εβδομάδα μεγαλύτερη!!!!

καθε φορα που ειναι για να παω στο γιατρο αγχωνομαι.το καλο ειναι οτι αυτη την πεμπτη εχουμε ραντεβου κ στον εξωτερικο γιατρο κ στο γιατρο του νοσοκομειου.κοριτσια σημερα νοιωθω ενα περιεργο τραβηγμα στον αφαλο που γινεται λιγο πιο εντονο οταν κανω πιπι ξερετε τι μπορει να ειναι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσακια!!!!!! ήρθε η Δευτέρα, άντε να μαζευόμαστε..... χαχαχα

Φλώρα περαστικά, είναι οι ορμόνες που σου προκαλούν τον πόνο. εγώ με απονευρωμένο δόντι κ πονούσα... φαντάσου!!!

11ώρες, καλως την, αν θυμάμαι έχεις ξαναγράψει. μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν.

οι υπόλοιπες οκ???

εγώ το Σάββατο ήμουν ένα χάλι μαύρο. αφενός δεν είχα κοιμηθεί όλη τη νύχτα, αφετέρου είχα νεύρα πολλά όμως από την Παρασκευή το βράδυ. κ ήταν ο ένας λόγος που δεν κοιμήθηκα. μου ανέβαση η κουνιάδα μου (μένει από κάτω μας) 850!!!!! έσείς έχετε πρόβλημα με τις πεθερές, εγώ έχω με την κουνιάδα μου.... όχι με την πεθερά μου!!!!

ακούστε εν ολίγοις τι έγινε. την παρασκευή θα κοιμόταν εδώ ο ανηψιός μου γιατί η αδερφή μου έλειπε κ η μαμά μου δεν μπορούσε. ηλικία 8 χρονών. κ του άρεσε η ιδέα. λοιπόν έχει γυρίσει από εκδρομή με το σχολείο του 7μμ. πάω τον παίρνω κ κάθεται κάτω στην αυλή να παίξει με τον γιο της κουνιάδας μου που είναι στην ίδια ηλικία. κατά τις 9:30 τον φωνάζω να έρθει επάνω κ έχω παραγγείλει πίτσα. δεν ήθελα να έρθει επάνω ο άλλος ανηψιός γιατί ο Πάνος (της αδερφής μου) θα έτρωγε-γάλα κ ύπνο. όπως κ έγινε. τους πήγε ο άντρας μου κάτω πίτσα κ μας τη γύρισε πίσω!!!!! γιατί δεν φώναξα τον Γιώργο επάνω!!!!!!! έλεος!!!!! τσαντίστηκε ο άντρας μου, τα έβαλε μαζί μου γιατι δεν κατάλαβε τι έγινε, ρίξαμε ένα ματς. όταν κατάλαβε τι έγινε, ήρθε με το μέρος μου. είναι ένα άτομο που το μόνο που θέλει είναι να ασχολούνται όλοι μαζί της, να γκρινιάζει για όλα για να τραβάει την προσοχή και γενικά να είναι αυτή και κανένας άλλος..... είναι μεγάλο σενάριο να σας πω τι έχω περάσει κ εγώ κ οι γονείς της με αυτήν. αλλά είναι το κακομαθημένο της ιστορίας.... την είδα εχτές κ δεν μου μίλησε κ δεν της μίλησα.... σαν 5χρονα παιδάκια στο δημοτικό.....

ο άλλος λόγος που δεν κοιμήθηκα είναι κάτι σκυλιά που έχουμε στη γειτονιά κ γαύγιζαν όλη νύχτα.... τεσπά!

την κυριακή βολτούλα, καφέ με φίλους κ πιτσιρίκια κ μετά ξεκούραση στο σπίτι.

σας έπριξα αλλά ληθελα να τα πω να ξεσπάσω γιατί κάθε φορά καταφέρνει κ με κάνει τούρμπο με το τπτ...!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κοριτσάκια καλή εβδομάδα :P

Sorry για την απουσία αλλά τα μαζέματα για τη μετακόμιση είναι στο πικ και τρέχω και δε προλαβαίνω.......

Σας διάβασα όμως και μου άρεσαν τόσο πολύ τα νανουρίσματα!

News πήγαμε την Πέμπτη στο γιατρό και το ζουζούνι μας είναι 1450gr!!!!!!!!με εγκάρσια για την ώρα θέση αλλά που θα πάει θα γυρίσει, ο υπέρηχος μας την βγάζει και μια εβδομάδα μεγαλύτερη!!!!

μια χαρά το ζουζούνι!!!!!!!! :)

καθε φορα που ειναι για να παω στο γιατρο αγχωνομαι.το καλο ειναι οτι αυτη την πεμπτη εχουμε ραντεβου κ στον εξωτερικο γιατρο κ στο γιατρο του νοσοκομειου.κοριτσια σημερα νοιωθω ενα περιεργο τραβηγμα στον αφαλο που γινεται λιγο πιο εντονο οταν κανω πιπι ξερετε τι μπορει να ειναι?

δεν ρωτάς το γιατρό γι'αυτό????? μην περιμένεις την Πέμπτη

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα μπουμπούδες!!

Ευτυχώς το δοντι πάει καλύτερα, ξεκίνησα αντιβίωση (πάλι, δυστυχως!!!!) αλλά σώθηκα... Νιώθω πάρα πολλές τύψεις για τις δυο αντιβιώσεις που έχω πάρει ρε γμτ.. φοβάμαι μην κάνω κακό στα μωρά... χτες ξύπνησα στις 6 για τουαλέτα και επειδή δεν κουνιόντουσαν τρομοκρατήθηκα μήπως έπαθαν τίποτα και άρχισα να σκουντάω την κοιλιά να τα ξυπνήσω!! Ευτυχώς φαίνονται να είναι καλά, μάλλον στο μυαλό μου είναι όλα! Απλά σκέφτομαι ότι είναι τόσο μικρούλια, ένα κιλό το καθένα, που ο οργανισμός τους είναι αδύνατο να αντέξει αυτά που αντέχει ο δικός μου..:(

Ζούνι μου νευράκια; Σε καταλαβαίνω.. Κι εγώ είχα ένα θέμα με την κουνιάδα μου κάποια στιγμή γιατί ήταν πολύ κακομαθημένη... αλλά τελικά όλα θεμα προθέσεων είναι.. Πες της εσύ μια καλημέρα κι ας πέσει κάτω! Σε λίγες μέρες θα είστε όλοι μια χαρά! Και εξήγησέ της τον λόγο που δεν ήθελες να έρθει ο γιός της πάνω, γιατί απ΄ότι κατάλαβα ούτε ο άντρας σου το καταλάβε εξαρχής, οπότε μάλλον πρόκειται για απλή παρεξήγηση ;););)

Ε αν τώρα της εξηγήσεις αλλά δε θέλει να καταλάβει η ξινή, πρόβλημά της..

Κορίτσια έχω κάποιες απορίες για το θηλασμό!

Όσες το έχετε κάνει, είναι δύσκολη η άντληση με θήλαστρο; Παίρνει πολλή ώρα; Είναι πιο γρήγορη από το θηλασμό; Πληγώνονται οι θηλές;

Ανατ τελεια η μπεμπούλα. μεγαλώνει!!Μπράβο! Ιωαννάκι υπομονη η ψυχραιμία! Όλα καλά θα είναι! Ζουνίτσα, θα συμφωνήσω με τη Floreta πες της εκεί μια καλημέρα αφού μενετε κ πανω κατω κ αν δε σου μιλήσει ξυδακι να της περάσει. Πντως, απαραδεκτη η συμπεριφορά της. Τελος Floreta αν πάρεις ένα καλό θηλαστρο η αντληση δεν πονάει και δεν κραταει πολύ ωρα.. Θα στα πούνε κ τα κορίτσια που θηλασαν πολύ καιρό, εγω δεν είμαι κ το καλύτερο παράδειγμα.. Όσο για την αντιβιωση,πρνάει από τν πλακούντα στα μωρά? Γιατι αν δεν περνάει, δε νομίζω να ταλαιπωρουνται καθόλου!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...