Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Βιβή το έθεσες πολύ σωστά! Πάντως εγώ είμαι στο σπίτι 4,5 μήνες τώρα και δεν έχω βαρεθεί ακόμα... Όλο και κάτι βρίσκω να κάνω! Με το μωρό μετά φαντάζομαι ότι δε θα προλαβαίνω καθόλου, αλλά ίσως αυτό να με κουράζει και να θέλω να γυρίσω στη δουλειά... Θα δείξει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

sangreluna εγω καποια στιγμη ειχα ακουσει ενα νανουρισμα αλλα πειδη συγκρατησα μονο μια φραση που μου αρεσε τραγουδαγα συνεχεια αυτο.

΄Κοιμησου αγγελουδι μου παιδι μου νανι νανι,να μεγαλωσεις γρηγορα σαν το ψηλο πλατανι'......

Και παλι απο την αρχη..........χαχαχαχα

αυτο λες;

Βιβή είσαι στον ιδιωτικό τομέα? Κι εγώ θα ήθελα να κάτσω 4-5 μήνες αλλά που? Αν δεν γυρίσω αμέσως ίσως χάσω την θέση μου. Αυτό με τις τύψεις που λες είναι γεγονός...εγώ κάθε βράδυ που γύριζα και έβαζα το μωρό στο στήθος έκλαιγα από τύψεις....το έβλεπα τόσο μικρό και αβοήθητο να με χρειάζεται και να σου τα δάκρυα και η κατάθληψη..."μάνα είμαι εγώ?" και τέτοια.....και για να πω την αλήθεια ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει...μόλις γυρνάω σπίτι και τον βλέπω να θέλει αχώρταγα να παίζει μαζί μου πάλι με πιάνει....κακά τα ψέμματα...είναι δύσκολο. Αλλά εσύ βρε θηρίο δούλευες 12 ώρες?? και τώρα 10?? και νόμιζα πως είμαι η μόνη......

Ναι κοπέλα μου, στον ιδιωτικό τομέα είμαι. Εγώ ήμουν στο μαιευτήριο και με έπαιρναν τηλέφωνο για να τους δώσω οδηγίες. 4,5 μήνες μαζί με την άδεια του Αυγούστου (επέστρεψα τέλος Αυγούστου στη δουλειά). Εγώ ευτυχώς ήμουν λίγο εξασφαλισμένη ως προς το να χάσω τη θέση μου, γιατί η θέση μου είναι τέτοια που δεν είναι εύκολο να με απολύσουν από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά το μειωμένο ωράριο δεν το τήρησα και δε συζητάω για το εξάμηνο. Τότε τουλάχιστον ήταν απαγορευμένη λέξη.

Μη νομίζεις...δεν είσαι η μόνη! Νομίζω λίγο πολύ όλες που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω οσο ημουν στο νησι δουλευα απο τοτε που ηρθαμε εδω ομως εψαξα στην αρχη δεν βρηκα τιποτα ε μετα εμεινα εγκυος κ δεν ξαναασχοληθηκα.ζουμε με εναν μισθο αλλα βοηθανε κ οι γονεις μου.αν ειχα τη μαμα μου κοντα θα εψαχνα δουλεια οταν γεννουσα γιατι δεν εχω συνηθισει να καθομαι σπιτι.εχω κοντα την πεθερα αλλα ειναι πολυ στο κοσμο της η γυναικα κ δεν της εχω καθολου εμπιστοσυνη οποτε θα μεγαλωσω εγω την μπουμπου.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλά Μαγδα μου, εσύ? Όχι εγω δεν κοιμάμαι καλά, λίγες ωρες και διακεκομένες, αλλεργιες και άγχη δε με αφήνουν!!

Μαρακι με πήρε ο υπνος ακουγοντας νανουρισματα αφου πρωτα ειχα βαλει τα κλάματα:):):) Εχουν χαζεψει οι ορμόνες!!!!

Δωράκι δεν είναι τπτ, μεγαλώνει η λεκάνη σου.... το έχω κ εγώ αυτό κ φαντάσου στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα τπτ τέτοιο ποτέ. τώρα ανοίγω.

Δωράκι θα συμφωνήσω με την Ζουνιτσα και εγω ετσι νομιζω!!! Πριν απο 3-4 εβδομαδες πονούσα και εγω!!! Τωρα εχω απο κανενα πονακι περιοδου!!!!

Φεγγαρενια δεν ακουσα τα τραγούδια γιατι κοιματε στο σαλόνι ο αντρας μου θα τα ακουσω το απογευμα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδια!!!

Κορίτσια είμαι ένα χάλι, έχω πονόδοντο φοβερό εδώ και μια εβδομάδ, πήγα στην οδοντίατρο προχτες και με καθάρισε τοπικά και μου είπε να κάνω υπομονή, είναι λεει από τα ούλα, όχι τα δόντια.... αλλά μιλάμε για απίστευτο πόνο, αντανακλάται στο κεφάλι, το αυτί και το σβέρκο μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω...:cry:

Μεγάλη κουβέντα βλέπω ανοίξατε χτες...

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι θα μαραζώσω αν καθήσω για πολύ καιρό στο σπίτι με τα μωρά...είμαι συνηθισμένη να έχω πολλή δουλειά και είναι και το διδακτορικό στη μέση οπότε έχω την αίσθηση ότι πάντα έχω ανοιχτούς λογαριασμούς!

Κατά βάση με το μισθό του άντρα μου ζούμε κι εμείς, που είναι κι αυτός μηχανικός αλλά σε μεγάλη εταιρία. Εγώ φέρνω στο σπίτι χρήματα στη χάση και στη φέξη, είτε από καμιά μελετούλα δική μου είτε από κανένα ερευνητικό στο πανεπιστήμιο... μη φανταστείτε τίποτα φοβερό, για μερικά κατοστάρικα μιλάμε. Αλλά νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα με βολεψει όταν έρθουν τα μωρά, γιατί δεν έχω συγκεκριμένο ωράριο εργασίας και γενικά είμαι κύριος του εαυτού μου! Αν και πολλές φορές έχω σκεφτεί τι καλά που θα ήταν να δούλευα κι εγώ σε μια εταιρία, να μην έχω το άγχος να ψάχνω για δουλειές και να παρακαλάω να με πληρώσουν όλοι αυτοί που μου χρωστάνε...

Ευτυχώς υπάρχουν και οι γονείς μας και τσοντάρουν, ειδικά τώρα με τα έξοδα των μωρών ;)

Εγώ κατέβασα μια πολύ ωραία συλλογή από τραγούδια για μωρά. Είναι ξένα ροκ τραγούδια που τα παίζουν με ξυλόφωνο και χωρίς λόγια.

Το αγαπημένο μου είναι αυτό:

Μαύρο δάκρυ ρίχνω όταν το ακούω... κι εδώ οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο! ο άντρας μου με βλέπει που κλαίω και το διασκεδάζει.. ακούς Μάγδα;

Διαφημίσεις

Γειά σε όλες!

Εγώ άργησα λιγάκι, καθώς φοβόμουν λιγουλάκι, αλλά πιστεύω ότι όλες με καταλαβαίνετε! Περιμένουμε 9 Αυγούστου το Μάριο μας και έχω κάνει τα εξής:

1. Πήρα την κούνια (μεταχειρισμένη) την Little Village η οποία ήλθε απο μαμά διδύμων απο τη Λάρισα και είναι σχεδόν καινούρια!

2. Μου έφεραν δανεικό και ένα λίκνο για τον πρώτο καιρό.

3. Απο φορμάκια, ρουχάκια, σεντονάκια και παρελκόμενα δεν έχω τίποτα και έχω αγχωθεί. Θα γεννήσω στο Πανεπιστημιακό στα Γιάννενα και δεν έχω πάρει ακόμα λίστα! Μήπως έχει καμία σας να μου δώσει μπάς και μπώ σε μια σειρά; Γιατί φοβάμαι ότι θα πάρω ένα κάρο πράγματα που σε δύο μήνες θα είναι άχρηστα.

Απο νεύρα πως πάτε; εγώ όχι και πολύ καλά... Είναι μέρες που γίνομαι ανυπόφορη. Ο άντρας μου με βοηθά και με στηρίζει όσο μπορεί καθώς δεν έχουμε βοήθεια απο κανένα άλλο. Καμία συμβουλή;;

2013.pngMake a pregnancy ticker

Καλημερούδια!!!

Κορίτσια είμαι ένα χάλι, έχω πονόδοντο φοβερό εδώ και μια εβδομάδ, πήγα στην οδοντίατρο προχτες και με καθάρισε τοπικά και μου είπε να κάνω υπομονή, είναι λεει από τα ούλα, όχι τα δόντια.... αλλά μιλάμε για απίστευτο πόνο, αντανακλάται στο κεφάλι, το αυτί και το σβέρκο μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω...:cry:

Μεγάλη κουβέντα βλέπω ανοίξατε χτες...

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι θα μαραζώσω αν καθήσω για πολύ καιρό στο σπίτι με τα μωρά...είμαι συνηθισμένη να έχω πολλή δουλειά και είναι και το διδακτορικό στη μέση οπότε έχω την αίσθηση ότι πάντα έχω ανοιχτούς λογαριασμούς!

Κατά βάση με το μισθό του άντρα μου ζούμε κι εμείς, που είναι κι αυτός μηχανικός αλλά σε μεγάλη εταιρία. Εγώ φέρνω στο σπίτι χρήματα στη χάση και στη φέξη, είτε από καμιά μελετούλα δική μου είτε από κανένα ερευνητικό στο πανεπιστήμιο... μη φανταστείτε τίποτα φοβερό, για μερικά κατοστάρικα μιλάμε. Αλλά νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα με βολεψει όταν έρθουν τα μωρά, γιατί δεν έχω συγκεκριμένο ωράριο εργασίας και γενικά είμαι κύριος του εαυτού μου! Αν και πολλές φορές έχω σκεφτεί τι καλά που θα ήταν να δούλευα κι εγώ σε μια εταιρία, να μην έχω το άγχος να ψάχνω για δουλειές και να παρακαλάω να με πληρώσουν όλοι αυτοί που μου χρωστάνε...

Ευτυχώς υπάρχουν και οι γονείς μας και τσοντάρουν, ειδικά τώρα με τα έξοδα των μωρών ;)

Εγώ κατέβασα μια πολύ ωραία συλλογή από τραγούδια για μωρά. Είναι ξένα ροκ τραγούδια που τα παίζουν με ξυλόφωνο και χωρίς λόγια.

Το αγαπημένο μου είναι αυτό:

Μαύρο δάκρυ ρίχνω όταν το ακούω... κι εδώ οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο! ο άντρας μου με βλέπει που κλαίω και το διασκεδάζει.. ακούς Μάγδα;

Σε καταλαβαίνω απίστευτα... και εγώ στην ίδια φάση είμαι, και κάνω και εγώ μεταπτυχιακό και έρευνα παράλληλα, για ψίχουλα...αλλά απο τα ολότελα... δεν είναι καθόλου εύκολο τώρα, και δεν θα είναι καθόλου εύκολο και μετά. Για την ώρα ξεχνάω πολύ, δεν ξέρω αν το παθαίνεις και εσύ. Χθές θυμήθηκα ένα σεμινάριο που είχα να πάω, μια εβδομάδα πρίν... τόσο καλά. Μάλλον φταίει η έλλειψη ύπνου, οι ορμόνες, who knows.

συμφωνώ με την Φεγγαρένια, εγώ έρχομαι στο μαγαζί μόνο τα πρωινά, τα απογεύματα είμαι με το παιδάκι μου κ περνάμε μαζί. βέβαια θα μου πεις τα πρωινά "δουλέυεις".. απλά βοηθάω στα λογιστικά. και δεν έχουμε 2 μισθούς. δικό μας σπίτι, λογαριασμοί που πληρώνονται απο πεθερικά (εν μερει). θέλει σκέψη

Εμείς ουσιαστικά έχουμε μόνο το μισθό του άντρα μου (ευτυχώς είναι μόνιμος στο στρατό) αλλά μην φανταστείτε, απο 1300 μας τον πήγαν 850...

Εχουμε 300 ευρώ δάνειο για το σπίτι που ανακατασκευάσαμε και χρωστάμε ακόμα σε μάστορες... εγώ απο μια σύμβαση που έχω παίρνω μόλις 200 ευρώ το μήνα και δεν φτάνουν ούτε για την μετακίνηση μου... τις προάλλες στεναχωρήθηκε ο άντρας μου γιατί ήλθαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν "πόσο τις πλήρωσες" και όταν το συνειδητοποίησε ήταν να σκάσει...

Βοηθεια δεν έχουμε απο κανένα και δεν περιμένουμε και απο κανένα....

Να μας έχει ο Θεός καλά και πρώτα απο όλα το μωράκι μας....

Γειά σε όλες!

Εγώ άργησα λιγάκι, καθώς φοβόμουν λιγουλάκι, αλλά πιστεύω ότι όλες με καταλαβαίνετε! Περιμένουμε 9 Αυγούστου το Μάριο μας και έχω κάνει τα εξής:

1. Πήρα την κούνια (μεταχειρισμένη) την Little Village η οποία ήλθε απο μαμά διδύμων απο τη Λάρισα και είναι σχεδόν καινούρια!

2. Μου έφεραν δανεικό και ένα λίκνο για τον πρώτο καιρό.

3. Απο φορμάκια, ρουχάκια, σεντονάκια και παρελκόμενα δεν έχω τίποτα και έχω αγχωθεί. Θα γεννήσω στο Πανεπιστημιακό στα Γιάννενα και δεν έχω πάρει ακόμα λίστα! Μήπως έχει καμία σας να μου δώσει μπάς και μπώ σε μια σειρά; Γιατί φοβάμαι ότι θα πάρω ένα κάρο πράγματα που σε δύο μήνες θα είναι άχρηστα.

Απο νεύρα πως πάτε; εγώ όχι και πολύ καλά... Είναι μέρες που γίνομαι ανυπόφορη. Ο άντρας μου με βοηθά και με στηρίζει όσο μπορεί καθώς δεν έχουμε βοήθεια απο κανένα άλλο. Καμία συμβουλή;;

καλωσορισες με το καλο το μωρακι σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλως ηρθες Η11ρους!!! με το καλό ο Μαριος για τα υπόλοιπα μην στεναχωριεσαι οτι κανουν όλοι θα κανουμε και εμεις!!!!:):):) Το βασικο ειναι να ειμαστε καλά!!!!:):)

Εγω γενναω τελος Αυγούστου και σκεφτομαι να αγορασω γυρω στα 10-12 ζιπουνακια νουμερο 0-3.

Τρια καλοκαιρινα φορμακια γιατι δεν βλεπω να τα φοράμε και 5-6 φοραμακια μακό με μακρυ μανικάκι!!!!

Τωρα απο κουβερτούλες μια πικέ, μια φλις, μια χοντρούλα(ισπανικη) και μου επλεξε και μια ροζ η μαμα μου:):):)

4 Πανες αγκαλιάς και 4 σελτεδακια μικρα και 2 σελτεδακια μεγάλα!!!! 2 σετ σεντονακια κουνιας (διπλωμένα θα τα χρησιμοποιώ και στο λικνο)!!! Αυτα εγραψα στο χαρτι μου για αρχη!!!! Μετα θα ρωτησω και θα δω τι αλλο απο τετοια ειδη!!!! Σκεφτομαι οτι θα φερουν και δωρα και δεν θελω να παρω πολλα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...