Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Η νυφη ελεγε πολλα τργουδια στον ανιψιο μου αλλα δεν τα θυμαμαι μπορω ομως να μαθω και να σου παω ή το βραδυ ή καποια στιγμη................

Οχι δεν ειναι ο πριγκηπας.................μαλλον τον μαρμαρωμενο βασιλια μου ελεγε ο παππους μου.........

να μαθεις και να μου πεις να τα βρω να στα στειλω ήμουν σιγουρη γιατι και μενα η γιαγια μου αυτο μου και τραγουδουσε κι αυτο το τραγουδι...

Διαφημίσεις

να μαθεις και να μου πεις να τα βρω να στα στειλω ήμουν σιγουρη γιατι και μενα η γιαγια μου αυτο μου και τραγουδουσε κι αυτο το τραγουδι...

Αχ, Φεγγαρενια απο μικρα ασια ηταν ο παππους.............μπραβο, αυτο ειναι και σαν κατι να μου λεει το τραγουδι...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εμεις δουλευουμε κι οι δυο αλλα εγω παιρνω 250 ευρω το μηνα οποτε ισα ισα το ενοικιο σχεδον............του αντρα μου πανε σε ολα τα αλλα, αλλα συμφωνω με τη Φεγγαρενια οτι ειναι θεμα διαχειρησης και προτεραιοτητων..............εμεις ειμαστε τσιμα τσιμα αλλα Δοξα Τω Θεω ειμαστε καλα..........δεν εχουμε ανοιχτει φυσικα για τιποτα...........κι οπως ειπε κι η ζουνιτσα θα πρεπει να τα ζυγισεις καλα ειδικα με το μωρακι..........

Καλημέρα και από εμένα...καλησπέρα δηλαδή τέτοια ώρα!

Εμείς δουλεύουμε και οι δύο και ο άντρας μου ειδικά τρελές ώρες, έχει και νυχτερινά και εκτός έδρας ταξίδια αρκετά συχνά και επίσης κάνει και μεταπτυχιακό (το δεύτερο παρακαλώ) και έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις - και δίδακτρα.

Εγώ από την πρώτη εγκυμοσύνη και μετά έχω μειώσει λίγο τις ώρες δουλειάς μου από 10-12 σε μέχρι 10 την ημέρα.

Κορίτσια από τη δική μου εμπειρία της πρώτης εγκυμοσύνης, σταμάτησα τη δουλειά όταν μπήκα στο μήνα μου και τα είχα τελειώσει όλα (πλυσίματα, σιδερώματα κλπ) μέσα σε μια εβδομάδα. Το δωμάτιο του μωρού όμως δεν το είχα ετοιμάσει. Το κρεβάτι και το στρώμα, όπως και η συρταριέρα ήρθαν όταν εγώ ήμουν στο μαιευτήριο γιατί εγώ το είχα ζητήσει να έρθουν τότε (προλήψεις!). Έτσι και αλλιώς το μωρό θα το είχα στο δικό μας δωμάτιο στην αρχή, οπότε δεν αγχώθηκα να της ετοιμάσω το δωμάτιό της. Τη μετακόμισα όταν ήταν περίπου 15 μηνών - λίγο αργά γενικά, αλλά γλύτωσα τα πήγαινε - έλα στο δωμάτιό της νωρίτερα.

Γύρισα στη δουλειά όταν η μικρή μου ήταν περίπου 4,5μηνών. Είχα λίγο βαρεθεί στο σπίτι, γιατί δεν είχα ξανακαθίσει τόσο καιρό μαζεμένο απ'όταν έπιασα δουλειά, αλλά επιστρέφοντας και για αρκετό καιρό με έτρωγαν οι τύψεις ότι δεν ήμουν καλή μαμά που είχα αφήσει το μωρό μου τόσο μικρό για να πάω δουλειά.

Δεν μπορώ να πω τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Εξαρτάται από τη μαμά, πως έχει συνηθίσει, πόσο της αρέσει η δουλειά της, είναι και τα ορμονικά στη μέση...χαμός.

Η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω είναι κάντε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε εσείς καλά. Γιατί χαρούμενη μαμά σημαίνει και χαρούμενο μωράκι και αυτό είναι σίγουρο!

Βιβη μου συμφωνω απολυτα.Πρεπει να κανει η μαμα αυτο που την ευχαριστει.Εμενα μου αρεσει να καθομαι με τη μικρη μου σπιτι.Βεβαια τωρα επειδη ανυπομωνω να ερθει το μωρο και δεν κανω τιποτα απο δουλειες βαριεμαι αλλα και παλι μου αρεσει.Η κολλητη μου γυρισε πριν λιγο καιρο στη δουλεια της μετα απο 7 μηνες και περιμενε πως και πως να παει για δουλεια.Δεν πρεπει να νιωθουμε τυψεις αν αφηνουμε τα μικρα μας και παμε για δουλεια.Οπως ειπες και εσυ χαρουμενη μαμα χαρουμενο μωρο....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια φτιάξτε μια λίστα στο youtube κ πειτε μας πως να τη βρούμε. Εγώ δεν αντέχω τα παιδικα, ουτε τα παιδια τα αντεχουν γιατι εχουν πολλα νταπαντουπα, εμεις ακουμε συνέχεια τη λιστα που εβαλε καποια κοπέλα με τα παλια παιδικα τραγουδακια κ τωρα μαλιστα καθεται κ προσπαθει να τα μαθει, γιατι ειναι απλα, απλες μελωδίες κ οτι πρεπει για τ αυτάκια μας. Κ επίσης πρόσφατα ανακάλυψα άλλη μια τέλεια λίστα αν γράψεται παιδιακά τραγούδια κυπουργός θα τη βρείτε, κωστας νικολάου λέγεται αυτος που την έχει φτιάξει.

Τώρα όσο για τη δουλειά , δε λέω οτι αξιζει να δουλευεις για μισθο ψιχουλα, αλλα αν έχετε εναν καλο μισθο ή μέτριο μη το σκεφτεστε βραχυπροθεσμα κ αφησετε τη δουλεια σας. Γτ τα παιδια ξεπεταγονται γρηγορα κ στα 4 πανε νηπιαγωγειο κ θα μεινουμε εμεις μεσα στο σπιτι να νιωθουμε αχρηστες. Επίσης κακά τα ψέματα, εγω εκπαιδευτικος ειμαι κ ειχα αδεια ανατροφής αλλά δεν ασχολιομουν κ δημιουργικα 24 ωρες το 24ωρο. Οκ ζυμωνα το ψωμακι μου, εφτιαχνα το σπιτικο φαγακι, ψωνιζα τα διαλεχτα φρουτα κ λαχανικά, θήλαζα κ όλα αυτά θεωρούνται επίσης μεγάλωμα των παιδιών αλλα δε θα θελα να το κανω για πάντα. Τώρα ο μισθος μου εχει πάει 800 ευρω κ θα πεσει πολυ συντομα στα 750 κ μετα δεν ξερω ποσο αλλο, αλλα τρεμω μη χάσω τη δουλειά μου.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

δε μπορω βρε να διακινησω δημιουργηματα αλλων εχουν πνευματικα δικαιωματα θα μπλεξω! πως θα βγαλω λεφτα με ξενο κοπο ε ειπαμε! το ιδανικο θα ταν να χα καμια εκπομπη με παιδικα τραγουδια να σας εχω ακροατριες.... χιχιχιχιχιχιχ!

sangreluna εγω καποια στιγμη ειχα ακουσει ενα νανουρισμα αλλα πειδη συγκρατησα μονο μια φραση που μου αρεσε τραγουδαγα συνεχεια αυτο.

΄Κοιμησου αγγελουδι μου παιδι μου νανι νανι,να μεγαλωσεις γρηγορα σαν το ψηλο πλατανι'......

Και παλι απο την αρχη..........χαχαχαχα

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Βιβή είσαι στον ιδιωτικό τομέα? Κι εγώ θα ήθελα να κάτσω 4-5 μήνες αλλά που? Αν δεν γυρίσω αμέσως ίσως χάσω την θέση μου. Αυτό με τις τύψεις που λες είναι γεγονός...εγώ κάθε βράδυ που γύριζα και έβαζα το μωρό στο στήθος έκλαιγα από τύψεις....το έβλεπα τόσο μικρό και αβοήθητο να με χρειάζεται και να σου τα δάκρυα και η κατάθληψη..."μάνα είμαι εγώ?" και τέτοια.....και για να πω την αλήθεια ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει...μόλις γυρνάω σπίτι και τον βλέπω να θέλει αχώρταγα να παίζει μαζί μου πάλι με πιάνει....κακά τα ψέμματα...είναι δύσκολο. Αλλά εσύ βρε θηρίο δούλευες 12 ώρες?? και τώρα 10?? και νόμιζα πως είμαι η μόνη......

FQzVp3.png

92nJp3.png

νεφελ πρωτα απ όλα γιατι να μη βρεις δουλεια όταν φτασει 4 χρονων; κι επειτα εσυ είσαι εκπαιδευτικος εκατσες ενα χρονο αλλες που πρεπει να τα αφησουν στο τριμηνο; εμενα μου φαινετε πολυ σκληρο; και γιατι να είσαι αχρηστη όλη σου η υπαρξη αυτο το παιδι είναι προσωπικη ζωη δεν εχεις αυτο θα ναι κακο και για το παιδι! λοι΄πον καλα θα ρυθμισω την πλειλιστ μου να ναι ορατη και θα σας τη πω σιγα σιγα ομως ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...