Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συμφωνώ με την Φεγγαρένια, εγώ έρχομαι στο μαγαζί μόνο τα πρωινά, τα απογεύματα είμαι με το παιδάκι μου κ περνάμε μαζί. βέβαια θα μου πεις τα πρωινά "δουλέυεις".. απλά βοηθάω στα λογιστικά. και δεν έχουμε 2 μισθούς. δικό μας σπίτι, λογαριασμοί που πληρώνονται απο πεθερικά (εν μερει). θέλει σκέψη

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια...για πείτε μου...εσείς που δεν δουλεύετε...με ένα μισθό τα βγάζετε πέρα? Πολύ το σκέφτομαι να σταματήσω από τη δουλειά...αλλά βγαίνει το οικονομικό μετα? Εμείς με 2 σχετικά καλούς μισθούς ούτε 2-3 κατοστάρικα δεν μπορούμε να βάλουμε στην άκρη. Και δεν έχουμε ούτε ενοίκια ούτε πετρέλαια...ούτε ρεύματα κλπ (μένουμε κάτω από τους γονείς μου και έρχεται κοινός λογαρισμός για όλο το σπίτι οπότε τους πληρώνουν εκείνοι). Πολλές φορές όταν σας ακύω να λέτε για μαγειρέματα...για δουλειές στο σπίτι κλπ κλπ.....ζηλεύωωωωω.................

Βέβαια και το να μην δουλεύω για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ξέρω αν θα το άντεχα γιατί δεν μου έχει τύχει μέχρι τωρα...

Εμεις δουλευουμε κι οι δυο αλλα εγω παιρνω 250 ευρω το μηνα οποτε ισα ισα το ενοικιο σχεδον............του αντρα μου πανε σε ολα τα αλλα, αλλα συμφωνω με τη Φεγγαρενια οτι ειναι θεμα διαχειρησης και προτεραιοτητων..............εμεις ειμαστε τσιμα τσιμα αλλα Δοξα Τω Θεω ειμαστε καλα..........δεν εχουμε ανοιχτει φυσικα για τιποτα...........κι οπως ειπε κι η ζουνιτσα θα πρεπει να τα ζυγισεις καλα ειδικα με το μωρακι..........

ωραίο το προγραμματάκι.... Δωράκι θα σε πάρω για dj. χαχαχαχαχα

Χαρά δύσκολα τα πράγματα. πρέπει να τα ζυγίσεις πολύ....

Μπερδευτηκες ζουνιτσα................η Φεγγαρενια ειναι dj :D:D:D:D:D:D

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

δωρακι μου κλεβεις τη δοξα χαχαχαχαχαχαχα! οχι βρε καταγωγες από που ηταν τα νανουρισματα που σου λέγαν!

Ααααααααα, δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια τα νανουρισματα τους γιατι οι δυο του μπαμπα μου ηταν στην Πρεβεζα και σπανια τους εβλεπα κι οι δυο της μαμας μου, η γιαγια πεθανε οταν ημουν 6 και δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απο τραγουδακια κι απο τοο παππου που ζει ακομα ο καλος μου θυμαμαι μονο ενα παραμυθι που μου ελεγε συνεχεια...........τον μαρμαρωμενο πριγκιπα αλλα σε δικη του εκδοση γιατι οταν τον ρωτησα μεγαλυτερη να μου το πει μου ειπε οτι που να θυμαμαι, καθε φορα αλλα ελεγα!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα!!! Φεγγαρένια φτιάχνεις πρόγραμμα, ε; Εγώ κορίτσια να σχολιάσω ότι γενικά κοιμάμαι καλά, αν εξαιρέσουμε τις φορές που σηκώνομαι για πιπί και τις νύχτες που ροχαλίζει ο καλός μου... Χαρά, πίστεψέ με αν μείνεις στο σπίτι κάτι θα βρεις να κάνεις και δε θα βαρεθείς καθόλου! Τώρα, αν βγαίνεις οικονομικά, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ δύσκολα γιατί κι εμείς με δυο μισθούς, χωρίς ενοίκιο και όχι πολύ σπάταλη ζωή βάζουμε ελάχιστα στην άκρη και ακόμα δεν έχει έρθει το μπεμπε.... Α, παρήγγειλα από amazon και περιμένω να μου τα στείλουν αρχές Ιουνίου!! (και μισή τιμή από εδώ... ;))

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ντορακι οταν είπες πως η ξαδερφη σου σου ελεγε τα τραγουδια ποια ήταν θυμασαι τιτλους φρασεις; αν σου λεγε το μαρμαρωμενο πριγκηπα είναι του οσκαρ

εννοεις αυτο;

ευτυχισμενος πριγκηπας του οσκαρτ ουαιλντ

η το μαρμαρωμενο βασιλια ;

Διαφημίσεις

Έχω και τη μαμά μου να μου λέει κάθε 3 και λίγο "δεν γινόσουν μια δασκαλίτσα?"...........

Φεγγαρένια μου (έτσι θα σε λέω κι εγώ από δω και πέρα...), ούτε κι εγώ ψωνίζω κάθε μήνα ρούχα...για την ακρίβεια είχα να πάω στην αγορά για μένα πάνω από 8 μήνες και ακριβά πράγματα ποτέ δεν αγόραζα...η μόνη "πολυτέλεια" (αν μπορείς να το πεις έτσι) που έχουμε είναι που πηγαίνουμε κανένα σινεμά ή για κανα ποτό κάθε Κυριακή...αλλά μας χρειάζεται κι αυτό βρε κορίτσια....50 ώρες την εβδομάδα δουλεύουμε........

Αν δεν είχα τη μαμά μου να μου κρατάει τα παιδιά σίγουρα δεν θα δούλευα...τώρα λέω κρίση που είναι...όσο έχω δουλειά ας πηγαίνω.

Βέβαια να πω και το άλλο...στον πρώτο μου έκατσα 40 μέρες σύνολο αφού γέννησα και κόντευα να σκάσω...ήθελα οπωσδήποτε να ξεκινήσω δουλειά!

Είμαι διχασμένη προσωπικότητα μάλλον και αυτό δεν φαίνεται να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης.........................................................

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημερα κοριτσια....

Εγω με τον υπνο εχω θεμα,σηκωνομαι πολλες φορες για τουαλετα και πολλες φορες δεν βολευομαι οποτε κοιμαμαι με το ζορι.

xara και εγω μεχρι να ερθει η μικρη μου δουλευα και περναμε καλα λεφτα και οι δυο αλλα επειδη τωρα δεν εχω καποιον να μου κραταει τη μικρη καθομαι εγω σπιτι.Ειπαμε απο το να δουλευω και να πληρωνουμε νταντα (δεν εχω και εμπιστοσυνη) καλητερα να καθομαι εγω αφου οικονομικα ειναι το ιδιο.Ενοικιο δεν εχουμε αλλα τσιμα τσιμα τα βγαζουμε το μηνα αλλα ολα ειναι θεμα διαχειρισης και επιλογων.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

ντορακι οταν είπες πως η ξαδερφη σου σου ελεγε τα τραγουδια ποια ήταν θυμασαι τιτλους φρασεις; αν σου λεγε το μαρμαρωμενο πριγκηπα είναι του οσκαρ

εννοεις αυτο;

ευτυχισμενος πριγκηπας του οσκαρτ ουαιλντ

η το μαρμαρωμενο βασιλια ;

Η νυφη ελεγε πολλα τργουδια στον ανιψιο μου αλλα δεν τα θυμαμαι μπορω ομως να μαθω και να σου παω ή το βραδυ ή καποια στιγμη................

Οχι δεν ειναι ο πριγκηπας.................μαλλον τον μαρμαρωμενο βασιλια μου ελεγε ο παππους μου.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ουπς..... Φεγγαρένια λοιπόν, για σκέψου να το κανεις επαγγελμα.... αρχικά ξεκίνα με την πωληση του cd που θα φτιάξεις....

εγω το χω σκεφτει πολλες φορες εσυ ξερεις καποιον πουν α θελει ντιτζει και να πληρωνει χιχιχιχιχι! εστω ραδιοφωνικο παραγωγο... οσο για το σιντι παιζουν πνευματικα δικαιωματα... οποτε προς το παρον χαιρομαι που σας αρεσουν το ντορακι με ξερει κι απο το αλλο καφε που εβαζα εντεχνα κοψοφλεβικα και πεφτε τοοοοοο κλαμα! ;)

οποια προταση δεκτη να αυτη τη δουλεια θα την εκανα αλλα για μενα όχι για να βγαλω λεφτα μονο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...