Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κατσε εχω καναλι και το εμπλουτιζω αλλα δε ξερω κατα πόσο φαινεται ε δεν είσαι και κοντα να σου δινα ενα σιντακι 4 γκιγκα που χα γραψει για το ανηψι μου και το χουν πάρει οοοοοοοοοοοοολα τα γνωστα μας νεογεννητα!
τι να κανω βρε η θωκος είναι η μουσα μου! αλλωστε αυτη βοηθουσε και σχολιαζε εσεις δε βοηθατε το ντιτζει θα κανω; καλα λοιπόν πες νανουρισματα ή παιδικα γενικα;

Αααααα, ναι ε? Σιντακι.................να σου δωσω το μειλ να μου στελνεις λιγα λιγα καθε φορα βρε Φεγγαρενια.............εκει ειναι το θεμα.........η αποσταση μηδενιζεται με την τεχνολογια!!!!!!!!!

Δεν ξερω τιποτα απο αυτα δυστυχως...........αφου τη νυφη μου που ενα σωρο τραγουδια ελεγε στον ανιψιο μου της ειπα οτι θα τη βαζω συνεχεια να τα τραγουδαει μπας και μαθω τιποτα, ειδικα απο τα παλια τα κλασικα που μεγαλωσαμε κιι εμεις!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κατσε δε πρεπει να ναι ρυθμισμενο μην παιδευεσαι θα πω στον καλο μου να το φτιαξει για να μπορεις να το βλεπεις λοιπόν το βραδυ θα το χεις!

Οκ..........θα περιμενω και θα σου πω το βραδακι αν ολα ειναι οκ

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια...για πείτε μου...εσείς που δεν δουλεύετε...με ένα μισθό τα βγάζετε πέρα? Πολύ το σκέφτομαι να σταματήσω από τη δουλειά...αλλά βγαίνει το οικονομικό μετα? Εμείς με 2 σχετικά καλούς μισθούς ούτε 2-3 κατοστάρικα δεν μπορούμε να βάλουμε στην άκρη. Και δεν έχουμε ούτε ενοίκια ούτε πετρέλαια...ούτε ρεύματα κλπ (μένουμε κάτω από τους γονείς μου και έρχεται κοινός λογαρισμός για όλο το σπίτι οπότε τους πληρώνουν εκείνοι). Πολλές φορές όταν σας ακύω να λέτε για μαγειρέματα...για δουλειές στο σπίτι κλπ κλπ.....ζηλεύωωωωω.................

Βέβαια και το να μην δουλεύω για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ξέρω αν θα το άντεχα γιατί δεν μου έχει τύχει μέχρι τωρα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου νταξει δε λεω πως είμαστε πασαδες αλλα δε με χαλαει κιολας επειδη εχω αλλαξει πολλους εργοδοτες με συμβασεις τωρα λέω εχω την ηρεμια μου θα χω το μωρακι μου χρόνο για τον εαυτο μου εχουμε δικο μας σπίτι αλλα και δικους μας όλους τους λογαριασμους είναι θεμα διαχειρισης και προτεραιοτητων πιστευω σιγουρα οταν δε δουλευεις δε περνεις ρουχα καθε μηνα δε θα πάρεις το πιο ακριβο ουτε θα σαι καθε μερα εξω αλλα να σου πω δε με χαλαει για να βγαινεις δε χρειαζεται να πηγαινεις στη δουλεια μπορεις να εχεις καποια αλλη ασχολια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...