Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι Δωράκι! Ζουνίτσα εμείς ευτυχώς είμαστε και οι δυο οικονομολόγοι, κάτι σκαμπάζουμε και από λογιστικά οπότε αναλαμβάνουμε τις φορολογικές όλης της οικογένειας! Από βδομάδα θα ξεκινήσω να φτιάχνω και τη δική μας... Δουλίτσες μάλλον τελειώσαμε... Έχουμε κάνει γενική σε όλο το σπίτι και μένει μόνο η κουζίνα (ντουλάπια, πλακάκια κλπ.) αλλά περιμένω πρώτα να έρθει ο κουζινάς να μου κάνει κάποιες επιδιορθωσούλες και μετά.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κοριτσια.....

zounitsa πραγματικα το ιδιο σκευτομαι και εγω με τη xara.Αν γενιοταν τωρα πιστευω πως θα ηταν καλα και λαμπρο παραδειγμα εσυ....

Εμενα η μικρη γεννηθηκε μεγαλο μωρο και μαλλον και ο κυριος εκει οδευει...

zounitsa ξεκινησες το ξεσκαρταρησμα των ρουχων της μικρης σου?Εγω σ/κ θα αρχησω γιατι θελω μεχρι 37 εβδομαδων να τα εχω τελειωσει οποτε εχω 7 εβδομαδες για ολες τις προετοιμασιες (μαζι με πλυσιμο και σιδερωμα ρουχων)

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

μωρέ βρήκα κάποια, περιμένα κάποι άλλα από μια ξεδερφή μου που της τα είχαμε στείλει κ μετά θα ξεδιαλέξω κ της μικρής γιατί είχα κάποια unisex. βρήκα κ τα φορμάκια της τα 0 και ευτυχώς είχα πάρει κάποια κίτρινα-πράσινα. μπορεί να τα φορέσει κ ο μπέμπης. το ένα έχει λίγο βολάν αλλά για το σπίτι καλό θα είναι.... τι να κάνουμε θα βολευτούμε γιατί δεν μπορώ να αγοράσω 0. προτιμώ να πάρω λίγα πιο μεγάλα.

Νεφέλη μια χαρά τότε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εμείς λέμε να βάψουμε το δωμάτιο το αργότερο μέχρι αρχές Ιουνίου και μετά θα ξεκινήσω να πλένω και να σιδερώνω, για να έχω και κάπου να τα βάλω... Βέβαια έχω ψωνίσει ελάχιστα προς το παρόν, μόνο κορμάκια και λίγα σεντονάκια που μου έδωσε η μαμά μου! Κι εγώ θέλω αρχές Ιουλίου που μπαίνουμε στον 9ο να είναι όλα έτοιμα! Μετά άντε να περάσει ο μήνας...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κ εγώ θέλω να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά γιατί δεν μπορώ να τα αφήνω όλα στοε τέλος. γενικά θέλω να έχω τα πράγματα έτοιμα πιο νωρίς. αλλά αυτή η ξεδέρφη μου μένει Πετρούπολη κ δεν υπάρχει πολύ επικοινωνία ως προς το να μου τα στείλει. δεν έρχονται συχνά εδώ, εμείς δύσκολα θα πάμε γιατί είναι μακριά. θα πρέπει ν απάμε επι τούτου κ δεν μας πολυβγαίνει. κ αν δεν έρθουν αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να προχωρήσω. τεσπα, κάπως θα το κανονίσουμε, απλά λίγο βιάζομαι για να ξέρω αν και τι θα ψωνίσω.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Nefeli μου τιποτα δεν εχω κανει.....Ηθελα να κανω και μια ερευνα αγορας πριν αρχησω να ψωνιζω γιατι πολλα μαγαζια βγαζουν προσφορες.Αλλα πρωτα πρεπει να δω τι εχω και μετα να κανω τη λιστα για τα ψωνια.Βεβαια η μικρη μου γεννηθηκε καταχειμωνο ενω ο μπεμπης πρωτα ο Θεος κατακαλοκαιρο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορμάκια, φορμάκια, καλτσάκια πήρα από εδώ:

http://www.clothingattesco.com/kids/baby-essentials/icat/kids-baby-essentials/#esp_cf=pdxtgender&esp_viewall=y

Είχα στο μυαλό μου ότι μέχρι το Σεπτέμβρη θα είναι μόνο με το κορμάκι και μετά με τα φορμάκια. Τώρα αν χρειστώ τίποτα πιο ζεστό νωρίτερα λέω να πάρω ένα παντελονάκι κι ένα ζακετάκι έτσι να βρίσκονται... Θα κοιτάξω στα μαγαζιά που θα τριγυρνάω για τα υπόλοιπα ψώνια και αν βρω τίποτα καλό θα πάρω αλλιώς και πάλι μέσω internet!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Χαχαχα...doraki...όχι δεν τα έκοψα κοντά. Έχω αρκετά μακρυά μαλλιά οπότε και λίγο να τα κόψω πάλι μακρυά θα είναι. Ένα φιλάρισμα έκανα και έκοψα και φραντζάκι μετά από πολλάααα χρόνια.

zounitsa...την λοίμωξη την έπαθες στο νοσοκομείο?????

nefeli, με το καλό η ανανέωση!!!! Μας χρειάζεται γιατί εξακολουθούμε να είμαστε γυναίκες βρε κορίτσια!!!!!

Μιας και λέτε για δηλώσεις...λένε πως οι μηχανικοί είναι οι χειρότεροι με τα λογιστικά και πρέπει να ομολογήσω πως αν πάρω από το παράδειγμά μου...έχουν απόλυτο δίκιο. Εγώ την περιοδική μου δήλωση κάθε 3μηνο την έκανα μόνη μου (σιγά το πράγμα...ένα ποσό έβαζα...πάντα το ίδιο...και έτοιμη!)...το 1ο 3μηνο όμως του 2013 δεν έκοψα τιμολόγιο και έτσι δεν μπήκα καν στον κόπο να την κάνω την δήλωση. Δεν σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω μηδενική...οπότε πλήρωσα ένα ωραίο πρόστιμο 40?....

FQzVp3.png

92nJp3.png

να ρωτησω κι εγω κατι ειπανε πως οσοι εχουν μοναδικο εισοδημα από μισθωτες υπηρεσιες δε χρειαζεται να υποβαλλουν δηλωση εμεις ομως εχουμε και ενα σπίτι από γοανικη παροχη να δηλωσουμε φετος θα κανουμε η οχι δηλωση;

Kαλησπέρα σας!!!!

κοριτσια καλησπερα

ζουζου καλωσηρθες και με το καλο το αγορακι σου.............

οσες πρωτομανουλες σκεφτεστε συντομα δευτερο πιστευω καλα κανετε!!!!!!!!!!Ειναι πολυ δυσκολα τα δυο πρωτα χρονια αλλα ειναι τοσο ωραιο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν μαζι και το δεσιμο που αποκτουν ειναι απιστευτο!και εμενα τα αγορακια μου 18 μηνες διαφοερα εχουν.........

Η κατασταση με τη μανουλα μου εξακολουθει να ειναι πολυ δυσκολη αλλα σημερα εχει γενεθλια ο Μαριουλης μου το μεγαλο αγορακι μου και ειμαι πολυ συγκινημενη!Τον κοιταζω και δεν πιστευω ποσο γρηγορα περασανε 4 χρονια.........

Εσεις μανουλες που περιμενετε το πρωτο σας παιδακι εχετε να βιωσετε την απολυτη ευτυχια.........

Με το καλο βεβαια να ερθουν ολα τα μωρακια του καφε μας, πρωτα δευτερα τριτα.......Αληθεια θα εμφανιστει καμια αλλη τριτομανουλα?

Καληνυχτα σε ολες

Να χαιρεστε τον Μαριούλη και να εχετε υγεια όλη η οικογενεια!!!!:)

Καλημέρα κορίτσια!

flosummer, να τον χαίρεστε τον λεβέντη σας και να τον καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!!! Για πότε θα πάνε και στον στρατό ούτε που θα το καταλάβουμε... Εγώ δευτερομανούλα είμαι αλλά θα ήθελα πολύ να γίνω και τριτομανούλα και τεταρτομανούλα...καλά να είμαστε!

zounitsa και sangreluna, πιστές στο ραντεβού του καφέ μας!!!

Πήγαμε χτες στην γιατρό και είδαμε την κοράκλα μας, 1350γραμμάρια με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Ελπίζουμε τώρα να μην γυρίσει. Ψιλή και αδύνατη την χαρακτήρισε η γιατρός...πάντα όμως στα φυσιολογικά πλαίσια. Όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές όπως και το doppler οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να το κάνω έξω.

Χαρα μου μεγάλη η μικρη εγω εχω ραντεβου απο εβδομαδα και λεω το κιλο θα το φτάσουμε???

μωρέ βρήκα κάποια, περιμένα κάποι άλλα από μια ξεδερφή μου που της τα είχαμε στείλει κ μετά θα ξεδιαλέξω κ της μικρής γιατί είχα κάποια unisex. βρήκα κ τα φορμάκια της τα 0 και ευτυχώς είχα πάρει κάποια κίτρινα-πράσινα. μπορεί να τα φορέσει κ ο μπέμπης. το ένα έχει λίγο βολάν αλλά για το σπίτι καλό θα είναι.... τι να κάνουμε θα βολευτούμε γιατί δεν μπορώ να αγοράσω 0. προτιμώ να πάρω λίγα πιο μεγάλα.

Νεφέλη μια χαρά τότε.

Ζουνίτσα βγαλτο φωτο για να σε κυνηγαει ο μπεμπης οταν μεγαλώσει!!!!:):)

Εγω δεν εχω κανει τπτ!!! Εχω βρει στο ιντερνετ τι θελω αλλα εχω αγορασει μόνο ενα φορμάκι!!! Απο εβδομαδα θα ξεκινησω το ψαξιμο!!!! Πρεπει να βαψω δωματιο να δω κουρτινες και αυτοκολλητα και να παρω καροτσι κρεβατακι(αλλαξιερα θα μου δωσουν) και να αγορασω τα πρωτα φορμάκια απο τα mothercare που ειδα!!!!

Πολλα ακουγονται!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας και από μένα!

Χτες ήταν μια καλή μέρα, έκανα μεγάλη πρόοδο με τα παλιότερα posts. Όντως, είδα ότι επικρατεί η γνώμη για δωρεά, είμαι χαρούμενη που έχουμε κοινές αξίες. Και είδα και την αναφορά στο καλό ντοκιμαντέρ Εξάντας, είμαστε όλες πολύ ενήμερες :)

sangreluna, είδα την κούνια από motherbaby, καλή φαίνεται και αυτή, θα το σκεφτώ.

Nefeli_13, ναι, μια εβδομάδα διαφορά στο Έλενα. Μήπως γράφτηκε καμία άλλη για 25 Ιουνίου;

xara_84, με γεια το μαλλί!

Σήμερα πρωί πρωί με ξύπνησε μια κράμπα και δεν μπόρεσα να ξαναπέσω για ύπνο, οπότε βρήκα αφορμή να πάω για μια δουλειά στο ΙΚΑ. Χαμός, 08:01 ήμουν εκεί και ένας φύλακας μοίραζε νούμερα σ ένα μεγάλο ανοργάνωτο πλήθος, δεν ξέρω γιατί, σε ονόματα γραμμένα σε μια λίστα. Τι σύστημα ήταν και αυτό; Anyway, 08:02 μου έδωσε αυτός το νούμερο 50 κάτι... Στην αρχή ησύχασα, είπα ότι θα περιμένω όμορφα σε ένα παγκάκι, διαβάζοντας το βιβλίο μου, αλλά μετά από 5' το ξανασκέφτηκα και πλησίαζα το φύλακα και ρώτησα με μισή φωνή αν υπάρχει καμία προτεραιότητα για έγκυες. "Βεβαίως-βεβαίως", με πήρε μέσα και σε περίπου 20' έκανα τη δουλειά μου - έπρεπε και εκεί να περιμένω άλλα 4-5 άτομα. Λοιπόν, έκανα χρήση για πρώτη φορά των δικαιωμάτων μας :-D

Για καρότσι τώρα, ανατροπή, χτες μας προσέφεραν καλοί φίλοι το δικό τους κάθισμα αυτοκινήτου :) και τώρα ψάχνω για σκέτο καρότσι της προκοπής, που να χωράει σε μικρό πορτ μπαγκάζ :-P

Για άλλα ρουχαλάκια, σεντόνια, κλπ θα περιμένω με ψυχραιμία τις εκπτώσεις / 15 Ιουλίου. Γιατί να τα έχω νωρίτερα, έτσι κι αλλιώς; Τουλάχιστον για μένα υπάρχει περιθώριο 1 μήνας. Πέρυσι τέλος Ιουλίου γέμισα μια ολόκληρη τσάντα από Marks & Spencer με 40Ε, ζιπουνάκια, σαλοπέτες τζιν, διάφορα, όλα πολύ όμορφα και ποιοτικά. Ήταν τότε για δώρο για την αδερφή μου που θα γεννούσε το φθινόπωρο και τώρα μάλλον σε μένα θα επιστρέψουν :-D.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...