Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ήρθα πάλι, έκανα νανάκια μιας κ το βράδυ δεν πολυκοιμάμε.

λοιπόν σήμερα είναι η γιορτή των Νεομάρτυρων Δημητρίου και Πάυλου, πολιούχοι της πόλης μας. δεν είναι μεγάλη γιορτή.

εμείς ευτυχώς από έπιπλα έχουμε από αδερφή μου, δανεική αλλαξιέρα από ξαδέρφη, μόνο λίκνο αγοράσαμε κ αυτό σε προσφορά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα

ζουζου καλωσηρθες και με το καλο το αγορακι σου.............

οσες πρωτομανουλες σκεφτεστε συντομα δευτερο πιστευω καλα κανετε!!!!!!!!!!Ειναι πολυ δυσκολα τα δυο πρωτα χρονια αλλα ειναι τοσο ωραιο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν μαζι και το δεσιμο που αποκτουν ειναι απιστευτο!και εμενα τα αγορακια μου 18 μηνες διαφοερα εχουν.........

Η κατασταση με τη μανουλα μου εξακολουθει να ειναι πολυ δυσκολη αλλα σημερα εχει γενεθλια ο Μαριουλης μου το μεγαλο αγορακι μου και ειμαι πολυ συγκινημενη!Τον κοιταζω και δεν πιστευω ποσο γρηγορα περασανε 4 χρονια.........

Εσεις μανουλες που περιμενετε το πρωτο σας παιδακι εχετε να βιωσετε την απολυτη ευτυχια.........

Με το καλο βεβαια να ερθουν ολα τα μωρακια του καφε μας, πρωτα δευτερα τριτα.......Αληθεια θα εμφανιστει καμια αλλη τριτομανουλα?

Καληνυχτα σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημέρα ζουζούνες???? τι κάνετε?? εχτές δεν σας προλάβαινα, σήμερα εξαφανιζόλ... χαχαχαχααα

Φλο να χαίρεσαι τον μικρούλη σου, χιλιόχρονος, γεμάτος υγεία και χαμόγελα!!!!! κ με την μανούλα, υπομονή και κουράγιο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κορίτσια!

flosummer, να τον χαίρεστε τον λεβέντη σας και να τον καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!!! Για πότε θα πάνε και στον στρατό ούτε που θα το καταλάβουμε... Εγώ δευτερομανούλα είμαι αλλά θα ήθελα πολύ να γίνω και τριτομανούλα και τεταρτομανούλα...καλά να είμαστε!

zounitsa και sangreluna, πιστές στο ραντεβού του καφέ μας!!!

Πήγαμε χτες στην γιατρό και είδαμε την κοράκλα μας, 1350γραμμάρια με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Ελπίζουμε τώρα να μην γυρίσει. Ψιλή και αδύνατη την χαρακτήρισε η γιατρός...πάντα όμως στα φυσιολογικά πλαίσια. Όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές όπως και το doppler οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να το κάνω έξω.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.......

τι κανετε?

Φλο να χαιρεστε το γιοκα σας!!!!!!!!!

Μπραβο Χαρα για την κορακλα...............εγω λεω μαλλον δεν θα γυρισει τωρα πια...........λιγο δυσκολο δεν ειναι πλεον με το χωρο που διαθετει? Μακαρι και με το καλο........εφτασες στην τελικη ευθεια...............

Οι υπολοιπες πως ειστε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Χαρά, κοράκλα η μικρή..... εμένα στην Αγγελική μου, έβγαινε ψηλή κ είχε το βάρος σε ύψος, την γέννησα μία εβδομάδα μετά από όσο είσαι εσύ τώρα κ ήταν 1670. πάρα πολύ καλό βάρος έχει κ η δικιά σου!!! μια χαρά!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ναι doraki, και η γιατρός αυτό είπε...πως δεν έχει και πολύ χώρο πλέον να γυρίσει. Όντως έχω αρχίσει να νιώθω αυτό με την τελική ευθεία που λες...πάνε τα 3/4...

Βρε κορίτσια....τι σου είναι η ψυχολογία ε? Λίγο τα μαλλιά μου κούρεψα και αγόρασα ένα ζευγάρι πεδιλάκια και νιώθω άλλος άνθρωπος!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Πωπω zounitsa...κάθε φορά που το λες ανατριχιάζω...στην 31η εβδομάδα ε? Μου δίνει μεγάλο κουράγιο αυτό γιατί παρ' όλο που όλα πάνε καλά...σκέφτομαι καμιά φορά πως και κάτι να πάει στραβά η μικρούλα μου έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει από δω και πέρα! Θέλεις να μου θυμίσεις λίγο τον λόγο (αν αρχίσω το ψάξιμο μπορεί ούτε αύριο να μην το βρω γιατί θυμάμαι πως το είχες μοιραστεί μαζί μας) γιατί από μνήμη...άστα!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Χαρά, κοράκλα η μικρή..... εμένα στην Αγγελική μου, έβγαινε ψηλή κ είχε το βάρος σε ύψος, την γέννησα μία εβδομάδα μετά από όσο είσαι εσύ τώρα κ ήταν 1670. πάρα πολύ καλό βάρος έχει κ η δικιά σου!!! μια χαρά!!!

Στην 30η? Πω πω ζουνιτσα............μπραβο.........ειστε πολυ δυνατες κι εσυ κι η κορη σου.............

Ναι doraki, και η γιατρός αυτό είπε...πως δεν έχει και πολύ χώρο πλέον να γυρίσει. Όντως έχω αρχίσει να νιώθω αυτό με την τελική ευθεία που λες...πάνε τα 3/4...

Βρε κορίτσια....τι σου είναι η ψυχολογία ε? Λίγο τα μαλλιά μου κούρεψα και αγόρασα ένα ζευγάρι πεδιλάκια και νιώθω άλλος άνθρωπος!!!!

Μονο μην πεις οτι τα ειχες μακρια και τα εκοψες κοντα Χαρα.................πες πως δεν ισχυει κατι τετοιο..............με γεια παντως και για τα δυο και πραγματικα νομιζω οτι αυτη τη περιοδο η αλλαγες παντως τυπου επιβαλλονται γιατι αλλιως δεν ξερεις που θα χτυπησουν οι ορμονες!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Χαρά μου μην ανησυχείς για τπτ.... εγώ είχα προβλήματα. γέννησα γιατί άνοιξε ο σάκος κ έχανα υγρά. νοσηλεύτηκα κ μετά έπαθα λοίμωξη (φυσιολογικό) κ γέννησα. αλλά να ξέρεις τα μωράκια μετά την 27-28η εβδομάδα είναι βιώσιμα. βέβαια μπαίνουν θερμοκοιτίδα, αλλά οκ. έχω δει περιπτώσεις στην Νίκαια, να γεννιέται παιδί 5,5 μηνών στο σπίτι. κ το μόνο πρόβλημα που είχε το παιδάκι ήταν οτι έπρεπε να πάει σε λογοθεραπευτή!!!! δλδ τπτ........ κακώς το αναφέρω, αλλά θέλω να σας πω οτι τα πράγματα πλέον είναι τόσο εξελιγμένα και όλα αντιμετωπίζονται!!!! αλλά χωρίς ενδείξεις, μην φοβάστε για τπτ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κι από δω!! Έχω πλακωθεί στις δουλειές από το πρωί και μπαίνω στα κλεφτά, όποτε με πιάνει η μέση και πρέπει να καθίσω...

Φλο να χαίρεσαι το γιό σου!! Περαστικά να είναι της μανούλας σου...

Χαρά με το καλό να βγει η κοράκλα σου! Αν ενδιαφέρεσαι κι εμείς είμαστε ψηλοί και λυγεροί αν και θα βγούμε μάλλον μια εβδομάδα αργότερα από σας... Όσο για την ανανέωση, είδες που μας έφτασε η κρίση; Λίγο το μαλλί, λίγο τα ψώνια και με 50 ευρώ ηθικόν ακμαιότατον! Εγώ έχω αύριο χτένισμα και μανικιούρ, αλλά λέω σήμερα να κάνω αποτρίχωση και πεντικιούρ να είμαι έτοιμη για το Σ/Κ!

Ζουνίτσα τώρα μου θύμισες ότι τρέχουν και οι δηλώσεις... Μόλις γυρίσουμε από χωριό έχω τρελή δουλειά!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...