Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σε αυτή κοιτάμε: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2522

christina27, είμαι η Zuzu, 32 χρόνων, από Νέο Ηράκλειο, περιμένω το πρώτο μου αγοράκι στις 17/08, μάλλον θα γεννήσω στο Λητώ και θα κάνω μαθήματα στο Έλενα από 25/06. Εσύ;

UaT6p3.png

Εμάς κορίτσια λίκνο και κούνια θα μας τα δώσει η κουνιάδα μου τα οποία είναι ολοκαίνουργια όποτε θα πάρω μια συρταριέρα η μόνο αλλαξιέρα και καρότσι!

Χριστινάκι και μένα ανεβασμένη ήταν στις 2 ώρες ήταν 177 και στις 3 119 για να δούμε σήμερα τι θα μας πει ο ντοκτορ :(

zuzu και εμείς για δωρεά των βλαστοκυτταρων σκεφτόμαστε!

Κορίτσια..εσείς που ψάχνετε για κούνια για δείτε και αυτό http://www.moroudokosmos.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=525

έψαχνα καιρό μία σχετικά οικονομική αλλά και όμορφη και πρακτική κούνια που θα την χτησιμοποιήσω πάνω από 2-3 χρόνια και το καλύτερο που βρήκα ήταν αυτό. Πήγα και την είδα και από κοντά και φαίνεται πολύ καλή ποιοτικά και επίσης υπάρχει και σε πολλά χρώματα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

για μενα πολλη μεγαλη και καπως ακριβη επισης δε θελω πολυμορφικη προτιμω κουνια κανονικη και μολις το παιδι δε χωραει να του πάρω κρεββατακι παιδικο! από περιεργεια σου δωσαν δωρακι όταν πήγες;

τωρα να ρωτησω καποιες αποριες αν δε γινομαι αδιακριτη! σε πόσους μηνες αδιαθετησες; μετα τη γεννα θήλαζες; γιατι λενε πως όταν θηλαζεις δε σου ρχεται περιοδος επειδη θελουμε να κανουμε το δευτερο συντομα γι αυτο ρωταω!

Ρώτα ό,τι θες. Θήλαζα μέχρι και τον 7ο μήνα (στον οποίο και δεν είχα πλέον πολύ γάλα αλλά έμεινα και έγκυος οπότε και το λίγο το σταμάτησα). Περίοδο είδα 3 μήνες μετά τη γέννα...σχετικά σύντομα...έχω ακούσει για κοπέλες που για ένα χρόνο δεν είχαν.

(Να διευκρινίσω πως δεν πήγα στον μορουδόκοσμο αλλά στα beboulino στη Θεσσαλονίκη)

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

μαλιστα δηλαδη το οσο θηλαζεις δεν αδιαθετεις δε παιζει ε; και για πες μου για το θηλασμο ειχες κανα θεμα η εντελως απλά και φυσικα α και κατι αλλο αδιακριτο πότε βγαλατε το παιδι από το δωματιο σας; πωπω πολλες αποριες; αλλα εισαι το ιδανικο ατομο να τις απαντησει

Όχι sangreluna μου, δεν ισχύει αυτό με τον θηλασμό και την περίοδο. Επίσης το οτι δεν έχεις περίοδο δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να μείνεις έγκυος γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει. Οπότε ο θηλασμός σίγουρα δεν είναι αντισύλληψη. Τον μικρό δεν τον βγάλαμε ακόμα από το δωμάτιό μας γιατί δεν είχαμε άλλο δωμάτιο. Τώρα που μετακομίζουμε θα πάει στο δικό του. Την μικρή πάντως σκέφτομαι να την κρατήσω μέχρι 6 μήνες το πολύ. Το παραπάνω το θεωρώ περιττό αλλά φυσικά όλα εξαρτώνται και από το παιδί...

Όσο για τον θηλασμό θα σε παραπέμψω σε ένα άλλο ποστ μου (σελ. 65 #2564) όπου περιγράφω την κατάσταση. Μόνο εύκολα δεν μου ήρθαν τα πράγματα...όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Επίσης είμαι πολύ αισιόδοξη για αυτή τη φορά οτι θα τα καταφέρω καλύτερα.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Ζuzu, θα δεις σε παλαιότερα post ότι κι άλλες κοπέλες θα κάνουν δωρεά τα βλαστοκύτταρα, ανάμεσά τους κι εγώ! Μάλλον από Ιούνιο θα πάω να παρακολουθήσω την ενημέρωση και να πάρω το κιτ γιατί μέσα στο Μάιο έχουμε δουλειές με φούντες!!! Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, εγώ θα πάω μια εβδομάδα πριν από σένα 17-20 Ιουνίου στο Έλενα γιατί τα 120 ευρώ σύνολο στο Λητώ μου φάνηκαν πολλά, οπότε θα σου πω εντυπώσεις! Καροτσάκι πήραμε το trilogy 386 ευρώ και καθισματάκι θα πάρουμε πάλι της inglesina αλλά 0-18 γιατί -για άλλη μια φορά συμφωνώ με τη Φεγγαρένια- το θεωρώ περιττό έξοδο ένα καθισματάκι για 9 μήνες το πολύ!

Φεγγαρένια λένε ότι μόνο αν έχεις αποκλειστικό θηλασμό δε μπορείς να μείνεις έγκυος αλλά και πάλι... Αφού το θες άμεσα, ξεκίνα μόλις περάσουν οι 40 μέρες!! Χιχιχιχιχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...