Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εγω τωρα μαζευτηκα τρεχαμε για κατι δουλιτσες, κλεισαμε και για την αλλη τεταρτη τον πολιτικο να τελειωνουμε με αυτο!

εκανα που λετε την καμπυλη προχτες,βγηκαν λιγο πανω απο το οριο οι τιμες,δεν μιλησαμε με τον γιατρο,ηταν να παω χθες αλλα του ετυχε γεννα και δεν ηταν στο ιατρειο!!

παω να σας διαβασω....

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

εμεις σκεφτομαστε το απλο γιατι καθισμα θα παρουμε χωριστα και ριλαξ θα μας δωσουν οποτε δεν οφελει

Είστε τυχεροί που σας δίνουν κάθισμα αυτοκινήτου. Εμείς δεν έχουμε από κανέναν, οπότε χρειαζόμαστε έτσι κι΄αλλιώς κανονικό καροτσάκι και κάθισμα αυτοκινήτου, λοιπόν είπα να είναι τότε συμβατά, να μπορώ να το βάζω και στο σκελετό του καροτσιού. Για ριλάξ δεν έχω σκεφτεί καθόλου.

Όσο για την κούνια, επειδή θα μπει στο δικό μας δωμάτιο, θέλω να ταιριάζει με τα υπόλοιπα που έχουμε, δηλαδή Ikea - birch. Έτσι, και την κούνια 90% από Ikea θα την πάρουμε, να μην είναι χρωματιστή, αλλά φυσικό ανοιχτόχρωμο ξύλο.

UaT6p3.png

zuzu ρηλαξ θα μας δωσουν οχι καθισμα! βασικα υπαρχει ενα θεμα το καθισμα που είναι πάνω στο καροτσι είναι μεχρι τον πρωτο χρονο μετα πρεπει να πάρεις άλλο! ετσι είπαμε να πάρουμε καθισμα από 0-18 κιλά ξεχωριστο γιατι ουσιαστικα είναι διπλα έξοδα και παραπάνω σαβουρα μες στο σπίτι για κουνια είδατε;

zuzu ρηλαξ θα μας δωσουν οχι καθισμα! βασικα υπαρχει ενα θεμα το καθισμα που είναι πάνω στο καροτσι είναι μεχρι τον πρωτο χρονο μετα πρεπει να πάρεις άλλο! ετσι είπαμε να πάρουμε καθισμα από 0-18 κιλά ξεχωριστο γιατι ουσιαστικα είναι διπλα έξοδα και παραπάνω σαβουρα μες στο σπίτι για κουνια είδατε;

Ναι ναι, έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα!

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω σήμερα......!!!!!!

zuzu καλωσόρισες και με το καλό!!!!

Doraki που ήσουν κορίτσι μου??? θα μείνεις μεταξεταστέα..... χαχαχαχαα

λοιπόν εμείς σήμερα έχουμε τοπική γιορτή και είναι κλειστά τα μαγαζιά οπότε πήγαμε βολτούλα.

κιλά +7 ενώ στην 1η εγκυμοσύνη μέχρι τον 7ο +13 με εμετούς κ λίγο φαγητό. τώρα τρώω συνέχεια κ παγωτά. :wink:

ο μπέμπης μας είναι μια χαρά, πήρε κ 130 γρμ μέσα σε 15 μέρες, πολύ καλά δλδ. λόγω της αρτηρίας πρέπει να το κοιτάμε συχνά. πολύ ήσυχος, πάλι κοιμόταν κ δεν κουνιόταν. το βράδυ όμως αρχίζει τις κλωτσίσες, ευτυχώς όχι πολύ ενοχλητικές ακόμα.

δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...