Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αχαχαχαχα!!! Κι εμένα είχε λόξυγκα χθες!! Εγώ Δωράκι το έχω καταλάβει δυο φορές που κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά, με ρυθμό και για αρκετή ώρα!! Πάντως δεν είναι ανησυχητικό ούτε το να έχει ούτε το να μην έχει λόξυγκα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αυτές τις μέρες ψάχνω εντατικά για καρότσι στο internet, κυρίως στο pramworld και amazon. Τελικά θέλω ένα διπλό travel system, που να 'χει μόνο το συμβατό κάθισμα αυτοκινήτου extra, χωρίς την καλαθούνα δηλαδή. Μέχρι στιγμής μόνο το Chicco έχει κάτι τέτοιο, κρίμα, επειδή μου αρέσουν πολύ τα Inglesina, μου φαίνεται ότι είναι τα καλύτερα σε αντοχή, design και λειτουργικότητα.

Είδα κάτι χαριτωμένο εδώ http://www.amazon.co.uk/Fun-Labour-Socks-One-Size/dp/B009NTPBFS/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1369214934&sr=1-5&keywords=maternity+socks Χαχαχααα, δεν είναι γλύκες; :-))

Έχω ακόμα κενό, δεν διάβασα όλα τα posts, δεν ξέρω αν συζητήσατε για τη φύλαξη ομφαλοπλακουντιακού αίματος ή για τα μαθήματα προετοιμασίας τοκετού. Μιας και έκανα κάποιες ενέργειες αυτές τις μέρες, να σας πω για 'μένα. Αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε δωρεά - αν δεν το έχετε δει, είναι πολύ χρήσιμο το ντοκιμαντέρ http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2009-2010/140-the-precious-cell - και σκοπεύω αυτές τις μέρες να πάω σε ένα ενημερωτικό σεμινάριο και να προμηθευτώ το kit από 'δω : http://www.bioacademy.gr/health-services/H8KK/hellenic-cord-blood-bank?lang=gr#pos%20tha%20enhmerotho . Θέλει να πάει κάποια από 'σας, όσες είστε από την Αθήνα;

Όσο για τα μαθήματα τοκετού, με έχουν προγραμματίσει στο Έλενα για το γκρουπ που ξεκινά 25 Ιουνίου. Νομίζω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούμε κάποιες από αυτή την παρέα εκεί, αν το έχετε ήδη κανονίσει.

Anat, καλά να πάει η επίσκεψη στον γιατρό σήμερα!

UaT6p3.png

κορίτσια μπήκα για διαλειμματάκι και είδα το βίντεο που γεννάει η κοπέλα στο σπίτι της... ένα εχω να πω κι ας με παρεξηγήσετε: τρελογερμανοι!!!! Δεν πάνε καθόλου καλά!!! Ούτε μια μαία; Αν κάτι πήγαινε στραβά; Αν και την είδα βετεράνα την κοπέλα... αλλα τρια κουτσούβελα έτσι τα γέννησε... και το τέταρτο βγήκε αρκετά ευκολα! τρελογερμανοι, δεν πάτε καλά!

ζουζου κι εμεις το ιδιο σκεφτομαστε! θα πάει ο αντρας μου να παρει τσαντακι σεμιναρια θα κανω στο δημο αιγαλεω! κι εμεις κικο θα πάρουμε ήταν οτι μας βολευε περισσοτερο επίσης αυτο το μαγαζι το χεις δει;

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=24&the2id=71&theid=71&open1=24&open2=71

Διαφημίσεις

βρε γι αυτο μας κοβουν και μας κοβουν σου λέει μπορειτε και μονοι σας σπιτι τι θελετε τα μαιευτηρια; το πιασες το υπονοουμενο;

ε ναι σου λεει εμεις οι γερμανοί πεθαίνουμε και σε ένα γιατρό δεν πάμε...

εσείς οι ελληναράδες θέλετε δημόσια υγεία; Όχι βέβαια κύριοι! Αλλά πληρώστε εσείς 6 χιλιάριακα το χρόνο στον ΕΟΠΠΥΥ (εγώ τόσα πληρώνω) για να ξεπληρώσετε το χρέος. Τί είπατε; είστε άνεργοι; Να ψοφήσετε! Και μόνο που αναπνέετε, έχετε τεκμήριο! Τα χω μαζεμένα, γιατί έκανα και την εξωσωματική και δεν μου έδωσαν δεκάρα τσακιστή.. και τώρα τα ίδια με τη γέννα!

ασταδιάλα, τσατίστηκα με το βίντεο... χιχιχιι! :cool::cool::cool:

διάβαζα ένα παλιό post της Nefeli_13, βλέπω ότι σε Λητώ θες να γεννήσεις και ότι ήθελες να κλείσεις και μαθήματα εκεί, για να δεις τους χώρους. Ρώτησα και μου είπαν ότι είναι 40Ε το κάθε μάθημα, για ένα ζευγάρι μόνο. Έχω περισσότερες επιλογές για το μαιευτήριο λόγο γιατρού, αλλά κατάφερα να δω τους χώρους στο Λητώ (και τα δωμάτια και τις αίθουσες ωδίνων) σε μια ξενάγηση και 90% θα το διαλέξω και εγώ. Έτσι, για τα μαθήματα μόνο θα προτιμήσω το Έλενα, διάβασα καλά πράγματα.

Sangreluna, είδα τα trio αλλά είπα ότι είναι πιο οικονομικό ένα σύστημα "duo" (περίπου 200£ στο amazon) και εν τέλει, το Port Bebe είναι μια μικρή πολυτέλεια, που ναι μεν χρήσιμο, αλλά θα το χρησιμοποιείς το πολύ 6 μήνες και μετά σου πιάνει και το χώρο - εμείς έχουμε μεγάλο θέμα με την αποθήκευση γενικώς. Τουλάχιστον οι περισσότεροι που ήδη αγόρασαν ένα trio λένε ότι μπορείς μια χαρά και χωρίς το Port Bebe, αφού το κάθισμα του καροτσιού είναι κατάλληλο και για νεογέννητο.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...