Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Xαχαχαχα...έχουν πολλή πλάκα οι άντρες μας. Καλά... εννοείται πως για πλάκα μου είπε να γεννήσω έτσι...στην πραγματικότητα και να ήθελα ο ίδιος δεν θα με άφηνε. Σε θέματα πόνου και υγείας είναι πολύ ευαίσθητος. Και ο δικός σου δεν νομίζω να το εννοεί έτσι...μάλλον περισσότερο να σε καθυσηχάσει θέλει...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια......

suzu να σε καλωσορισω και εγω με τη σειρα μου.

Μαρακι εγω ειχα γραψει για τον παιδιατρο απο Ηλιουπολη αλλα πως στελνω πμ (ειμαι ασχετη).

Κοριτσια απο προχτες ξεκινησαμε την επιχειρηση κοψιμο πανας με μεγαλη αποτυχια!!!!Ειναι νωρις βεβαια αλλα μου φαινεται οτι λογω ορμονων δεν εχω την υπομονη που ειχα και θελει αφθονη.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Έτσι πιστεύω κι εγώ γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ φοβιτσιάρης!!!

Ιωάννα, σε ένα βιβλίο που διάβαζα έλεγε ότι ακόμα κι αν μάθει χωρίς πάνα μπορεί μόλις έρθει το αδερφάκι του να αρχίσει πάλι να κατουριέται γιατί ασυναίσθητα ζητάει την προσοχή σου...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια......

Μαρακι εγω ειχα γραψει για τον παιδιατρο απο Ηλιουπολη αλλα πως στελνω πμ (ειμαι ασχετη).

Κοριτσια απο προχτες ξεκινησαμε την επιχειρηση κοψιμο πανας με μεγαλη αποτυχια!!!!Ειναι νωρις βεβαια αλλα μου φαινεται οτι λογω ορμονων δεν εχω την υπομονη που ειχα και θελει αφθονη.....

Καθολου νωρις δεν ειναι.............Ειναι καταρχας η καταλληλη εποχη για να μαθει που δεν υπαρχουν χαλια............2ον αν μαθει σιγα σιγα θα εχεις μονο 1 μωρο να αλλαζεις μετα και θα ειναι και οικονομια για τη τσεπη............ θελει υπομονη αλλα προσπαθησε...........θα σε βοηθησει να εχει καθαρισει οταν ερθει το μωρο!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Αχ dsdoraki αυτο θα ηθελα και εγω.Τωρα που ανοιξε ο καιρος και εβγαλα τα χαλια ειναι καλα να μαθει.Και για λογους οικονομιας βεβαια.Εστω την ημερα γιατι ξερω οτι το βραδυνο θα αργησει.....Αλλα δεν θελω να την πιεσω,σιγα σιγα θα τα καταφερουμε....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια......

Ιωάννα, και εμείς στην ίδια φάση είμαστε. Το πάω πολύ σιγά βέβαια γιατί ακόμη δεν έχω σηκώσει όλα τα χαλιά, αλλά τη βάζω στο καθισματάκι που της έχω πάρει για την τουαλέτα για να συνηθίζει. Ακόμα απλώς κάθεται εκεί, δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά την πρώτη φορά που την είχα βάλει έκλαιγε για να κατέβει, οπότε έχουμε κάνει μια μικρή πρόοδο. Θέλει όμως αρκετή υπομονή.

Είσαι και εσύ από Ηλιούπολη? Και είναι και κοντά στην ηλικία τα παιδάκια μας! Η δικιά μου είχε γενέθλια 25/04, αλλά το τικεράκι μου συνεχίζει να έχει πρόβλημα...κάτι έχω κάνει λάθος!

Αχ dsdoraki αυτο θα ηθελα και εγω.Τωρα που ανοιξε ο καιρος και εβγαλα τα χαλια ειναι καλα να μαθει.Και για λογους οικονομιας βεβαια.Εστω την ημερα γιατι ξερω οτι το βραδυνο θα αργησει.....Αλλα δεν θελω να την πιεσω,σιγα σιγα θα τα καταφερουμε....

Εννοειτε πως δε θα τη πιεσης αλλα οπως ειπες θελει υπομονη κι απο εσενα πολυ..........εχει να πεσει σφουγγαρισμα αρχικα...........αξιζει ομως το κοπο. Απο θεμα ηλικιακο παντως δεν ειναι νωρις για προσπαθεια να ξερεις..........εννοειτε οτι βραδυ θα φοραει αλλα ξεκινα απο λιγο καθε μερα!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Ε μα πια δε σας προλαβαινω! παλι καλα που είναι το νεφελακι και με καλυπτει μονο μια λεπτομερεια ναι +5 αλλα στην 30η εβδομαδα και χωρις ναυτιες στο πρωτο τριμηνο και τρωγοντας σαν αδηφαγο σβουρακι! Καλημερα και νεφελακι ευχαριστω που απαντας αυτα που θα απαντουσα χιχιχιχιχιχι! σοβαρα κατω από καθε ερωτηση παω να γραψω και βλεπω την απάντηση ηδη γραμμενη! χχιχιχιχιχιχιχιι!

Διαφημίσεις

ασε καναμε το τεστ με τη μουσικη λοιπόν παρατηρησα πως όποτε παιζει εισαγωγη ρεμπετικου εχουμε κλωτσιες επισης αν ακουμε ρεμπετικα στο ενδιαμεσο μεχρι το επομενο τραγουδι εχουμε ανυπομονησια επίσης χιχιχιχιχιχιχ! θα ναι το πρωτο παιδι που θα νανουριζεται με καρσιλαμαδες!

με πήρε ο υπνος κι εγειρα ασε ξυπνησα και στις 5 το πρωι γιατι ο παιδαρος κλωτσουσε με φόρα και μετα με πήρε ο υπνος ως τις 11

Κι εγω Φεγγαρενια μου ξυπνησα στις 4 κι οταν ξαναεπεσα κλωτσουσε, το χαιδεψα λιγο και μετα κοιμηθηκα..........βεβαια δεν ξερω ποσο ιδια κλωτσανε, νομιζω πολυ λιγοτερο εμενα...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

winterbalm κοπελια! εγω τα λεω και ουζακια και τσιπουρακια και μπυριτσες! Στα βαφτισια ήπια μισο ποτηρακι κρασακι και τον επιασε λοξυγγας! χιχιχιχιχιχιχιχι!

Μια και το αναφερες βρε Φεγγαρενια, ηθελα να ρωτησω πως καταλαβαινετε τον λοξυγγα............μια φιλη μου ειπε οτι ειναι ρυθμικος χτυπος στο ιδιο σημει για κανενα 2λεπτο.........εγω μονο για λιγο νιωθω κατι τετοιο οχι 2λεπτο και νομιζω οτι κουνιεται........πως ειναι ο λοξυγγας?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...