Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια........Τι εγινε και χαθηκατε ολες ξαφνικα? Ειπα να μπω να μιλησω κι εγω μετα απο καιρο κι ενω διαβαζα κι ειχε λαο.....ξαφνικα μονο το Νεφελακι εμεινε...............γυριστε πισω να τα πουμε!!!!!!!!!

Αααααα, και επειδη εχω καιρο να ενημερωσω για νεα.......με συγχωρειτε.........στη λιστα μπορει καποια να με βαλει και επισημως ΜΠΛΕ!!!!!!!!

Βρε καλώς το κορίτσι!!!!!!! Εμείς εδώ είμαστε άρχισε να διαβάζεις νεα μας γιατί έχεις πάρει απουσίες!

Διαφημίσεις

Σταματήστε όμως να μιλάτε για κιλά γιατί θα τα πάρω!!!! Δωράκι καλημέρα! Εδώ είμαι αλλά μπαινοβγαίνω... Καθάριζα τα καρότσια με τον ατμοκαθαριστή! Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Βρε καλώς το κορίτσι!!!!!!! Εμείς εδώ είμαστε άρχισε να διαβάζεις νεα μας γιατί έχεις πάρει απουσίες!

Ναι ναι, εχω απουσιες..........διαβαζα νεακια σας αλλα με απορροφουσε η κουβεντα στο αλλο τοπικ οταν εμπαινα κι ετσι ξεχνιομουν..............θα επανορθωσω ομως!!!!!!!:D:D:D:D

Σταματήστε όμως να μιλάτε για κιλά γιατί θα τα πάρω!!!! Δωράκι καλημέρα! Εδώ είμαι αλλά μπαινοβγαίνω... Καθάριζα τα καρότσια με τον ατμοκαθαριστή! Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή...

Ειναι πιο ευκολο Νεφελακι? Εγω θα τα βγαλω να τα βαλω πλυντηριο..........δεν εχω ατμοκαθαριστη!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Ήξερα εγώ ότι καλύτερα είναι να μην πούμε τα κιλά, συγγνώμη :-D ... Μόνο εδώ, σε σχετική ανωνυμία τόλμησα να πω την αλήθεια. Έχω 2 καλές φίλες που εγκυμονούν μαζί μου εξ αποστάσεως και δεν είναι σωστό να τις ταλαιπωρώ, τους λέω 5-6 και ότι δεν μετράω ακριβώς. Είναι τύχη, εγώ στην κανονική μου ζωή έτρωγα αρκετά, με όρεξη κλπ.

Anyway, εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα posts, οπότε συνηθίσετε και συγγνώμη και πάλι!

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πιο ευκολο Νεφελακι? Εγω θα τα βγαλω να τα βαλω πλυντηριο..........δεν εχω ατμοκαθαριστη!!!!!!!

Καθαρά ήταν απλά ήθελα να τα φρεσκάρω, για ψυχολογικούς λόγους ότι και καλά απολυμάνθηκαν! Σε αυτό ο ατμοκαθαριστής είναι σωτήριος γιατί βγάζει ατμό που είναι ότι πρέπει για απολύμανση, αλλά δεν καθαρίζει αν π.χ. έχει πέσει κάτι πάνω και έχει αφήσει λεκέ! Εκεί θέλει τρίψιμο, ίσως και πλυντήριο! Βασικά τον ατμοκαθαριστή τον έχω για τους τοίχους που κάνουμε μια φορά το χρόνο κι εγώ και η μαμά μου οπότε τα βγάζει τα λεφτά του!! :tongue:

Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα θα δούμε το μωρουδάκι μας...... το βραδάκι έχουμε γιατρό και ανυπομονώ τρελά:P

Με το καλό να δείτε το μπεμπάκι σας!!!! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Zuzu μη ζητάς συγγνώμη!! Πλάκα κάνω για τα κιλά! Μπορεί να έχω πάρει περισσότερα από εσάς αλλά και πάλι είμαι στα φυσιολογικά! Να σημειωθεί σαν ελαφρυντικό ότι μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος έκοψα και το τσιγάρο.... Χιχιχι!! Δικαιολογίες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ήξερα εγώ ότι καλύτερα είναι να μην πούμε τα κιλά, συγγνώμη :-D ... Μόνο εδώ, σε σχετική ανωνυμία τόλμησα να πω την αλήθεια. Έχω 2 καλές φίλες που εγκυμονούν μαζί μου εξ αποστάσεως και δεν είναι σωστό να τις ταλαιπωρώ, τους λέω 5-6 και ότι δεν μετράω ακριβώς. Είναι τύχη, εγώ στην κανονική μου ζωή έτρωγα αρκετά, με όρεξη κλπ.

Anyway, εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα posts, οπότε συνηθίσετε και συγγνώμη και πάλι!

Αχ, επιτελους!!!!!!!!! Βρηκα ανθρωπο που θα λεμε πολλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κι εμενα ζουζου η συνηθεια μου ειναι να γραφω πολλα...........κι αν παρω φορα δεν σταματαω............ειδικα αν εχω να πω πολλα.........τα οποια φυσικα τα μπερδευω στο μυαλο μου, και απο το ενα θεμα παω στο αλλο, και αλλα θελω να πω κι αλλα λεω γιατι τα ξεχναω κι ετσι συμπληρωνω πολλες αραδες!!!!!!!!!!!!!!!! Ολο συγνωμη ζηταω αλλα καποια κοριτσια με εμαθαν πια και νομιζω δεν με παρεξηγουν..........:D:D:D:D welcome λοιπον..........

Καθαρά ήταν απλά ήθελα να τα φρεσκάρω, για ψυχολογικούς λόγους ότι και καλά απολυμάνθηκαν! Σε αυτό ο ατμοκαθαριστής είναι σωτήριος γιατί βγάζει ατμό που είναι ότι πρέπει για απολύμανση, αλλά δεν καθαρίζει αν π.χ. έχει πέσει κάτι πάνω και έχει αφήσει λεκέ! Εκεί θέλει τρίψιμο, ίσως και πλυντήριο! Βασικά τον ατμοκαθαριστή τον έχω για τους τοίχους που κάνουμε μια φορά το χρόνο κι εγώ και η μαμά μου οπότε τα βγάζει τα λεφτά του!! :tongue:

Με το καλό να δείτε το μπεμπάκι σας!!!! :P

Ε, μια χαρα ειναι τοτε για ενα φρεσκαρισμα στα μωρουδιακα που και που αν δεν λερωνονται.............ας πουμε το καθισματακι του αυτοκινητου εγω θα το εκανα συχνα αν γινοταν να μην το πλενω στο πλυντηριο................καλα εκανες και το φρεσκαρισες!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Λογικά σε καροτσάκι, καθισματάκι, ρηλάξ κλπ θα βάζεις μια πάνα αγκαλιάς ή ένα σελτεδάκι ώστε αν είναι να λερωθεί αυτό και να μη χρειάζεται να ξηλώνεις υφάσματα!

Εννοειτε οτι θα βαζω...............ετσι συνηθισα κιολας...........σε ολα τα ανιψια θυμαμαι στρωναμε σεντονακια στα παντα και για να μη λερωθουν αλλα και για να μην ερχονται σε επαφη αυτα τα υφασματα (συνθετικα) με το δερματακι τους..........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες και από μένα!

Αρχικά να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τη zuzu. Με το καλό το μωράκι σου και να σου πάνε όλα τόσο τέλεια όπως μέχρι τώρα!!!

Κι εγώ δεν γράφω συχνά φίλες μου αλλά σας διαβάζω καθημερινά. Γράφω μόνο αν έχω να πω κάτι πάνω σε κάποιο θέμα ή αν έχουμε νέα από το μπεμπάκι μας διότι πολλή δουλειά βρε κορίτσια...έχω αρχίσει και κουράζομαι. Από το πρωί... 8 το βράδυ γυρνάω σπίτι. Και μετα τι να πρωτοκάνω. Ευτυχώς έχω από πάνω την μανούλα μου και με βοηθάει στα του σπιτιού.

Για το θέμα του ύπνου με το μωρό στο ίδιο κρεβάτι, εμείς επιλέξαμε πως δεν θέλουμε (φοβόμουν μην το πλακώσω) και έτσι ήταν στην κούνια του κανονικά. Ήταν αρκετά κουραστικό να σηκώνομαι για να πάρω το μωρό τη νύχτα 3-4 φορές να το θηλάσω κι έτσι φέτος αποφάσισα (μιας και με τη μετακόμιση δεν θα χωράει κούνια στο δωμάτιό μας) να πάρω ένα τέτοιο http://www.ursafe.gr/special-offers-beds-babycots-accessories/geuther/vrefiko-krevati-aladdin-co-sleeper-leyko?ref=bestprice.gr θα δείξει αν θα είναι τόσο βολικό όσο φαίνεται...απλά το παραθέτω σαν μία εναλλακτική.

Από κιλάκια είμαι στα +6με7. Αρχικά το είχα μεγάλη αγωνία πόσα θα πάρω αλλά τώρα δεν με νοιάζει πια. Το αστείο είναι πως ενώ μου φαίνεται πως έχω μεγάλη κοιλιά (τουλάχιστον πιο μεγάλη από τον πρώτο μου) χτες που δοκίμαζα σε ένα μαγαζί ένα μπλουζάκι ριχτό με λάστιχο από κάτω μου λέει η πωλήτρια "μπορείτε να το κάνετε και έεετσι και να πέφτει σαν μπουφανάκι στυλ.." και της λέω "ε με την κοιλιά τώρα δεν προσβλέπω σε μπουφανάκι στυλ" εκείνη κάνει παύση...κοιτάει την κοιλιά μου...την ξανακοιτάει και με ρωτάει "είστε έγκυος????".....χαχαχαχα..."σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο" της λέω.

Τέλος να σας πω και το κορυφαίο. Μου στέλνει χτες ο άντρας μου ένα λινκ http://www.paraskhnio.gr/2013/05/20/sigklonistiko-vinteo-gineka-genna-entelos-moni-tis/

και σημειώνει από κάτω "λοιπόν...έτσι θα γεννήσεις...άντε γιατί όλο πολυτέλειες μου είσαι..."

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

FQzVp3.png

92nJp3.png

Nefeli, αυτό ακριβώς τον ρώτησα κι εγώ. Του λέω "άντε, εγώ θα σφίξω τα δόντια και θα γεννήσω μόνη στο σπίτι...εσύ θα μπορέσεις να κρατάς την κάμερα χωρίς να λιποθμήσεις???". Ε...την απάντηση στην φαντάζεσαι...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Εμ... Γιατί όλο μαγκιές είναι! Κι ο δικός μου λεει "σιγά μωρέ πόσο θα πονάς πια"; Αλλά όταν του λέω να είναι μέσα στην αίθουσα μου λέει ότι δε μπορεί να με βλέπει να πονάω! Που να πόναγε ο ίδιος δηλαδή...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...