Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Millinaki εγώ είμαι αυτή που έγραψα για αντικρουόμενες απόψεις και ότι ήδη έχω αρχίσει να μπερδεύομαι με το τι πρέπει να κάνω, αλλά νομίζω η Φεγγαρένια το έθεσε ολόσωστα! Ενημερωνόμαστε, ακούμε τα πάντα αλλά στο τέλος κάνουμε το δικό μας ακολουθώντας το μητρικό ένστικτο! Άλλωστε κανένας γονιός δεν είναι τέλειος...

Ζuzu καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ milinaki , και εγώ διάβαζα τώρα για την έρευνα για παιδίατρο και ότι μένουμε κοντά :-)

Είναι μάλιστα το πρώτο μου παιδί, μας πήρε λίγο χρόνος να αποφασίσουμε και μετά ακόμα λίγο να το αποκτήσουμε - btw, αν ξέρετε κάποιον που έχει ανάγκη από τεστ ωορρηξίας, μου έχουν μείνει 20-30 από εκείνη την περίοδο χιχιχιιιι... it's been really fun!

Τι άλλο... Όπως φαίνεται και στο ticker, είμαι στην 27η εβδομάδα, μέχρι τώρα όλα καλα πάνε, έχω κάνει και τη β΄επιπέδου, πρόσφατα και την καμπύλη σακχάρου. Είμαι ένα βαρετό παράδειγμα των φυσιολογικών τιμών, καμία φορά νομίζω ότι και ο ιατρός μου βαριέται με την καλή πρόοδό μου, αφού δεν υπάρχει καμία πρόκληση.

Πέρασα ωστόσο δύσκολα τους πρώτους 3 μήνες με έντονη ναυτία, με χτύπησε πολύ δυνατά. Μήπως και γι 'αυτό τα κιλά που πήρα μέχρι τώρα είναι προκλητικά λίγα, δεν θέλω να σας στενοχωρήσω λέγοντάς τα :-D. Ααα, επίσης, είχα μια ουρολοίμωξη > αντιβίωση στον 4ο μήνα και τελευταία ένα δόντι με βεβαρημένο ιστορικό δείχνει σημάδια ότι θα χρειαστεί μάλλον απονεύρωση. Τώρα δεν είναι και προτεινόμενη η ακτινογραφία... :(

UaT6p3.png

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και μήνες κάθε βράδυ, είστε η τέλεια παρέα για 'μένα τελευταία και όλο λέω να μπω κι εγώ ενεργά στη συζήτηση, αλλά δεν σας προλαβαίνω! Ξεκίνησα από την πρώτη σελίδα του forum, έφτασα στη 66 - τέλος Απριλίου περίπου και κοιτάξτε, έφτασε και τέλος Μαΐου και ακόμα δεν πλησιάζω το παρόν :(

Λοιπόν, αποφάσισα να συστηθώ τουλάχιστον και θα συνεχίζω παράλληλα την ανάγνωση, δεν θέλω να με βρείτε αδιάβαστη.

Περιμένω το πρώτο μας παιδί (αγοράκι) στις 17 Αυγούστου, είμαι 32 χρόνων και μένω στο Νέο Ηράκλειο. Ξέρω πολλά για όλες σας, σας διαβάζω και συγκινούμαι με τις εμπειρίες σας. Θα μου άρεσε πολύ να σας κάνω παρέα, μοιραζόμαστε τόσα κοινά τώρα!

καλωσορισες με το καλο το μωρακι σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

zuzu καλωσόρισες!!! Εύχομαι καλό υπόλοιπο και ένα γερό μωράκι!!

Αφού έχουμε την κουβέντα για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, διάβασα ότι ότι οι τελευταίες έρευνες λένε ότι τα κατακόρυφα προστατευτικά μαξιλάρια που βάζουν στις κούνιες (αυτά δηλαδή που παίρνει κανείς με την προίκα) είναι κι αυτά επικίνδυνα :shock: τί να πω πια....

Να, δείτε πχ εδώ:

http://edition.cnn.com/2011/10/18/health/no-bumpers-cribs-sids-parenting

Καλησπέρα!!!

Καλως ηρθες ζουζου με το καλό το μωράκι σου!!!

Τι κανετε??? Αληθεια κουνια αγοράσατε??? Σκεφτομαι για ασπρη με πολύ απαλο λαχανι-φυστικη καγκελάκι για να σπάει!!!!

Νεφέλι αγορασες το τριλοτζυ της ινγλεσινας το γρι??? Πως σου φανηκε???(αυτο σκεφτομαι ή το μπεζ αλλα Θα παω να τα δω απο κοντα)

Φλορετα κατεληξες στο γεννεσις??? Εγω ειμαι αναμεσα στο διαβαλκανικο και σε αυτο θα το συζυτησω με το γιατρο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Καλως ηρθες ζουζου με το καλό το μωράκι σου!!!

Τι κανετε??? Αληθεια κουνια αγοράσατε??? Σκεφτομαι για ασπρη με πολύ απαλο λαχανι-φυστικη καγκελάκι για να σπάει!!!!

Νεφέλι αγορασες το τριλοτζυ της ινγλεσινας το γρι??? Πως σου φανηκε???(αυτο σκεφτομαι ή το μπεζ αλλα Θα παω να τα δω απο κοντα)

Φλορετα κατεληξες στο γεννεσις??? Εγω ειμαι αναμεσα στο διαβαλκανικο και σε αυτο θα το συζυτησω με το γιατρο!!!!

Μάγδα εμείς παμε Γένεσις χωρίς άλλη επιλογή γιατί η γυναικολόγος μου είναι μέτοχος και ξεγεννάει αποκλειστικά εκεί.

Αλλά αν είχα επιλογή μάλλον στο Διαβαλκανικό θα πήγαινα. Γιατί είναι νοσοκομείο (και όχι κλινική), τα χρήματα είναι κάπως λιγότερα, και γιατί μετά σου προσφέρουν παιδίατρο στα εξωτερικά ιατρεία δωρεάν για ένα χρόνο....

αλλά τί να κάνουμε, εμείς δεν έχουμε περιθώριο επιλογής ;)

zuzu καλωσόρισες!!! Εύχομαι καλό υπόλοιπο και ένα γερό μωράκι!!

Αφού έχουμε την κουβέντα για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, διάβασα ότι ότι οι τελευταίες έρευνες λένε ότι τα κατακόρυφα προστατευτικά μαξιλάρια που βάζουν στις κούνιες (αυτά δηλαδή που παίρνει κανείς με την προίκα) είναι κι αυτά επικίνδυνα :shock: τί να πω πια....

Να, δείτε πχ εδώ:

http://edition.cnn.com/2011/10/18/health/no-bumpers-cribs-sids-parenting

Κοιτα να δεις!!! αμαν πολύ περιεργα όλα μου φαινονται!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πηρα τηλ στο Γεννεσις για Φυσιολογικο με όλα 1700 σε τρικληνο για 3 ημερες και για καισαρικη 2200

ενω στο Διαβαλκανικο 1450 για 3 ημερες χωρις αναισθησιολογο και 2200 για καισαρική!!!

Αρα κοστιζουν το ιδιο!!! Τον παιδιατρο δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω γιατι ειμαι από επαρχια.

Εγω λεω διαβαλκανικο ο αντρας μου Γενεσις γιατι εκει καναμε αυχενικη και β επιπεδου(ασχετο) αρα θα αποφασισει ο γιατρος;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπόν, κορίτσια, το άρθρο της Floreta ήταν πολύ χρήσιμο και για έναν ακόμα λόγο: με αφορμή αυτό εντόπισα το site της Αμερικανικής Παιδιατρικής Ακαδημίας που έχει σαφείς οδηγίες και επικαιροποιημένα άρθρα για τα θέματα που μας απασχολούν! Δείτε στο http://www.healthychildren.org/English/ages-stages/prenatal/decisions-to-make/Pages/default.aspx .

Καλό διάβασμα!

tt18a28c.aspx

ω νεφελακι με αυτο το εθεσε ολοσωστα η φεγγαρενια κοπηκα!... σ ευχαριστω!

λοιπόν ζουζου προκαλεις για πες ποσα κιλα εχεις παρει γιατι μεχρι στιγμης εχω τα πιο λίγα... και χωρις ναυτίες... χιχιχιχιχιχι!:D μου πήρες τα σκήπτρα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν ή είχαν κάποιο δικό τους να γιορτάζει.

Zuzu, καλώς μας ήρθες στο καφέ και με το καλό το μωράκι σου.

Κορίτσια, το θέμα του παιδιάτρου είναι ίσως από τα σημαντικότερα...ψάξτε, ρωτήστε, μη συμβιβαστείτε! Βασικό είναι να μην είναι πολύ μακριά σας, γιατί ειδικά τον πρώτο καιρό θα έχουμε συχνές επισκέψεις. Ρωτήστε γνωστούς σας και ενημερωθείτε για τους αντικειμενικά καλούς γιατρούς που έχετε στην κοντινή σας ακτίνα. Και όταν λέω καλούς εννοώ συτούς με τους οποίους και εσείς - με τον τρόπο σκέψης σας και το πως φαντάζεστε ότι θέλετε να μεγαλώσει το μωρό σας - συμφωνείτε. Καλό είναι ο παιδίατρος να είναι και λίγο πιο εξειδικευμένος σε κάτι που εσάς μπορεί να σας ενδιαφέρει πχ. ομοιοπαθητικός, αναπτυξιολόγος κλπ). Επίσης, καλό θα είναι να είναι ή απλά να έχει πρόσβαση σε κάποιο νοσοκομείο κατά προτίμηση δημόσιο (αχρείαστος να είναι αλλά καλύτερα να έχεις έτοιμη λύση παρά να ψάχνεις και να μην ξέρεις τι να κάνεις).

Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα στα εμβόλια, στον τρόπο διατροφής κλπ. Είναι σημαντικό να τον έχετε γνωρίσει από πριν και να έχετε ρωτήσει όλα όσα μπορεί να σας απασχολούν...ακόμη και αν κάτι σας φαίνεται ακραίο, πάντα να ρωτάτε από τη στιγμή που σας απασχολεί. Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...μόνο χαζές απαντήσεις!

Καλημέρα στα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τις ευχες! Τι κάνετε? Zuzu καλώς μας ήρθες κ με το καλό το μπεμπέ σας! Ποια κοπελα έλεγα οτι έχει παιδίατρο στην Ηλιουπολή? αν μπορεί να μου στειλει τα στοιχεια του σε πμ, δεν ξέρω αν θα κρατησουμε τον ιδιο γιατρό και στη μπέμπα. Και όποια άλλη κοπέλα φτσικά έχει κάποιον καλό γιατρό να προτείνει, κατα προτιμηση νοτια προαστια! Αχ κορίτσια έχω να κάνω μια εργασία από το Πάσχα, και τη βαριέμαι θανασιμα. Πλησιαζει ο καιρός που την παραδιδουμε κ εγω δεν έχω καν αρχίσει. Κ είπα σημερα να μην πάω σχολή, να κάτσω να στρωθω. !0.30 θα ξεκινησω κ οπου βγει...

Από ψωνια, είχα πάει χθες το πρωι στο μωλ είδα κάτι καροτσακια μουρλια κ μπερδευτηκα τα θελω ολα! Αγορασα και πολλα πολλά εσωρουχα φορμάκια όλα ροοοοζ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...