Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ε νταξει αν σου πει καποιος πληρωσε μου επίσκεψη από τωρα απλα δε ξαναπατας λοιπόν εγω θελω να ειναι φιλικος στο θηλασμο οσο πιο μακρια από εταιρειες να είναι σιγουρος να με αντιμετωπιζει και μενα σαν παιδακι στην αρχη θα τα χω χαμενα περισσοτερο απ αυτο να μου είναι οικείος να βλεπει το παιδι σα γειτονακι του όχι σα πελατη αυτα!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου....Ο γιατρος μου ποτε δεν προσπαθησε να μου προωθησει τιποτα και με στηριξε χωρις ομως πιεση στο θηλασμο.Και σημαντικο ειναι να σε συμβουλευει σε ψυχολογικο επιπεδο,πως δηλ θα πρεπει να συμπεριφερερεσαι στο παιδι σε διαφορες φασεις διοτι να ενημερωσω τις πρωτομανουλες οτι τα παιδια περνανε συνεχως και πολλες μα πολλες φασεις!!!!

Μου γραφει και τα εμβολια πλεον....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωάννα, μένω στο Νέο Ηράκλειο οπότε ψάχνω κάποιον που να είναι σχετικά κοντά ή έστω στο κέντρο. Αν θες στείλε μου τα στοιχεία του παιδιάτρου σου με π.μ., ακούγεται πολύ καλός και μου αρέσει που σου έκανε και μίνι σεμινάριο.

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα έλεγε το πρωί για αντικροουόμενες απόψεις... Στα σεμινάρια θηλασμού που είχα πάει διαβεβαιώνανε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να κοιμούνται τα μωράκια στο ίδιο κρεββάτι με τους γονείς και σήμερα διαβάζω ότι έρευνα λέει το ακριβώς αντίθετο: http://health.in.gr/kid/news/article/?aid=1231249355 . Τελικά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευθείς!

milinaki επειδη απο Αθηνα ειμαι ασχετη παρολο που ζω τα τελευταια 5 χρονια η Ηλιουπολη ειναι κοντα?:oops::oops:

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωάννα, μένω στο Νέο Ηράκλειο οπότε ψάχνω κάποιον που να είναι σχετικά κοντά ή έστω στο κέντρο. Αν θες στείλε μου τα στοιχεία του παιδιάτρου σου με π.μ., ακούγεται πολύ καλός και μου αρέσει που σου έκανε και μίνι σεμινάριο.

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα έλεγε το πρωί για αντικροουόμενες απόψεις... Στα σεμινάρια θηλασμού που είχα πάει διαβεβαιώνανε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να κοιμούνται τα μωράκια στο ίδιο κρεββάτι με τους γονείς και σήμερα διαβάζω ότι έρευνα λέει το ακριβώς αντίθετο: http://health.in.gr/kid/news/article/?aid=1231249355 . Τελικά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευθείς!

το μητρικο σου ενστικτο!

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε? Εμείς έχουμε τρεξιματα και δουλίτσες σήμερα! Το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα της μιας καλλιεργιας κολπικού, αυριο της άλλης και την Πέμπτη επιτέλους το τοξοπλασμα(μια αγωνία την έχω..) Ανατ αντε με το καλό να μετακομίσετε να τακτοποιηθείτε σιγα σιγά! Σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια, και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες (Μαράκι, γιορτάζει ο μικρός σου σήμερα, έτσι δεν είναι; Χρόνια του πολλά!!!)

Πολλή κουβέντα για δουλειές ακούω - εγώ πάντως συντάσσομαι με τη sangreluna, κανένα ένστικτο φωλιάς... Το σπίτι σε ένα μόνιμο χάος είναι, το δε δωμάτιο του μωρού είναι μια απερίγραπτη αποθήκη προς το παρόν. Αφού όταν έμεινα έγκυος μία φίλη μου μου είπε ξεκινήστε να το καθαρίζετε από τώρα και ποιος ξέρει, μέχρι να γεννήσεις μπορεί και να προλάβετε αυτό το χάλι να γίνει δωμάτιο! Χα χα!

Μιας και θέσατε το θέμα του παιδιάτρου, έχετε βρει κανέναν καλό;

Ναι milinaki μου κ θα έχω κόσμο το απόγευμα! Οπότε είμαι στο τρεξιμο! Σε ευχαριστω πολύ!!

Κορίτσια να χαίρεστε τους δικούς σας όσοι γιορτάζουν! Δεν έχω πολυδιαβασει τα προηγούμενα, θα τα πούμε το βραδυ! Σας φιλώ!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Ιωαννάκι, η Ηλιούπολη είναι αρκετά μακρυά, ευχαριστώ πάντως!

Sangreluna, έχεις δίκιο για το ένστικτο, απλά τσαντίζομαι γιατί προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για το μωράκι μας, πάμε σε σεμινάρια, προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενήμεροι και μετά αποκαλύπτεται ότι δε μας τα λένε και τόσο καλά στα σεμινάρια :confused::confused::confused: Τώρα που το γκουγκλάρω βρήκα άρθρο του 2004 παρακαλώ (http://health.in.gr/news/healthpolicies/article/?aid=1231090026) που λέει ότι παλιότερα επικρατούσε η άποψη ότι ο ύπνος γονέων και βρεφών στο ίδιο κρεβάτι ήταν ασφαλής, υπό την προϋπόθεση ότι οι πρώτοι δεν καπνίζουν, πίνουν ή παίρνουν φάρμακα και ότι πλέον αυτό δε συνιστάται γιατί είναι ύποπτο για σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, και μας λένε σε σεμινάριο εν έτει 2013 ότι είναι ασφαλές;;;; Και αν δεν ισχύει αυτό, ποιος μας λέει ότι ισχύουν και τα υπόλοιπα που μας λένε;

tt18a28c.aspx

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και μήνες κάθε βράδυ, είστε η τέλεια παρέα για 'μένα τελευταία και όλο λέω να μπω κι εγώ ενεργά στη συζήτηση, αλλά δεν σας προλαβαίνω! Ξεκίνησα από την πρώτη σελίδα του forum, έφτασα στη 66 - τέλος Απριλίου περίπου και κοιτάξτε, έφτασε και τέλος Μαΐου και ακόμα δεν πλησιάζω το παρόν :(

Λοιπόν, αποφάσισα να συστηθώ τουλάχιστον και θα συνεχίζω παράλληλα την ανάγνωση, δεν θέλω να με βρείτε αδιάβαστη.

Περιμένω το πρώτο μας παιδί (αγοράκι) στις 17 Αυγούστου, είμαι 32 χρόνων και μένω στο Νέο Ηράκλειο. Ξέρω πολλά για όλες σας, σας διαβάζω και συγκινούμαι με τις εμπειρίες σας. Θα μου άρεσε πολύ να σας κάνω παρέα, μοιραζόμαστε τόσα κοινά τώρα!

UaT6p3.png

Καλώς ήρθες, zuzu, και με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Είμαστε και γειτόνισσες και τα αγοράκια μας θα έχουν ουσιαστικά την ίδια ηλικία - μπορεί να πάνε και μαζί σχολείο! Είναι το πρώτο σου παιδάκι;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

μιλινακι μην αγχωνεσαι από δω και περα ακουμε μονο τον παιδιατρο και κανεναν αλλο τα αλλα ειναι γνωμες! και νταξει εμεις καπως μεγαλωσαμε και ζησαμε ε κι ακριβως τα ιδια με τη μανα σου να κανεις το παιδι στη χειροτερη θα βγει με τις δικες μας ελλειψεις που δε νομιζω πως είανι τραγικες ε τωρα αν μπορεσουμε και κατι καλύτερο ευπροσδεκτο!

Σωστό κι αυτό! Δε θυμάμαι ποιος είπε ότι πρέπει να είμαστε ευτυχείς αν καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας τουλάχιστον όσο καλά όσο και οι γονείς μας και ότι μπορούμε να τα πάμε και λίγο καλύτερα, αρκεί να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες!

Κορίτσια, σας αφήνω προς το παρόν, καλό μεσημέρι και τα λέμε αργότερα!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...