Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

θα το ξεπεράσεις όπως το ξεπέρασα κ εγώ..... ας το κάνουν όπως θέλουν, αρκεί το αποτέλεσμα να είνα πάαααααααρα πολύ καλό!!!:tongue:

Εννοείται ότι θα το ξεπεράσω! Ήδη δεν είμαι τόσο υστερική όσο παλιά, βελτιώνομαι! :P Άσε που αν είχα πραγματικά κάποιο πρόβλημα και δεν έπρεπε ή δε μπορούσα να κάνω δουλειές, μια χαρά θα βολευόμουν! Απλά όσο μπορώ -αφού μ'αρέσει κιόλας- τις κάνω μόνη μου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εννοείται ότι θα το ξεπεράσω! Ήδη δεν είμαι τόσο υστερική όσο παλιά, βελτιώνομαι! :P Άσε που αν είχα πραγματικά κάποιο πρόβλημα και δεν έπρεπε ή δε μπορούσα να κάνω δουλειές, μια χαρά θα βολευόμουν! Απλά όσο μπορώ -αφού μ'αρέσει κιόλας- τις κάνω μόνη μου!

μπράβο σου!!!! εγώ έχω επαναπαυθεί κιόλας λιγουλάκι...:oops::oops:

πάω για νυχάκια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια κι εγώ είμαι υστερική με το να είναι το σπίτι στην εντέλεια... ευτυχώς όμως ο άντρας μου βοηθάει πολύ με πλυντήρια, σιδέρωμα και καθαριότητα γιατί ζουσε μόνος από φοιτητής ακόμη και τα έκανε όλα μόνος του! Και όπως η είπαμε, η πεθερά (ευτυχώς) είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν μπορούσε να στείλει ούτε φαγητά ούτε καθαρά ρούχα.. χεχε

Πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε τα σπίτια μας να είσαι ασυμμάζευτα.. με τα μωρά δε θα έχουμε καθόλου χρόνο, αφήστε που αν αρχίσουν και περπατάνε θα είναι σκορπισμένα τα παιχνίδια τους παντού! Οπότε θα πρέπει να κουλάρουμε για τα πρώτα χρόνια ;)

Κι εγώ από καφέ πίνω κυρίως ντεκαφεινέ. Και όπως είχα πει και στην αρχή που πρωτοέμεινα έγκυος, δεν παίρνω ποτέ σε καφετέριες ντεκαφεινέ γιατί τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης 2 φορές που είχα παραγγείλει με ξεγέλασαν και έφεραν κανονικό καφέ (σιγά μην ενδιαφερθούν). Και επειδή είχα κόψει τον καφέ με πείραξαν πάρα πολυ και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.

Zounitsa εγώ ζητάω μπύρα χωρίς αλκοολ! Becks και μια άλλη (δε θυμάμαι το όνομα τώρα) και είναι μια χαρά! Μη σου πω ότι κάποιες φορές νόμισα ότι μέθυσα κιόλας (το placebo effect)!

Sagreluna και Milinaki πως επιλέγει κανείς για παιδίατρο; Θέλω να πω, πήγατε και τους συναντήσατε από κοντα; Δε φανταζομαι να σας χρέωσαν.. :shock:;

Διαφημίσεις

οχι βρε φλορετα πηγαινεις σε καποιον καποια που σου χουν πει στη ψυχρα λες να σας απασχολησω λιγακι μπαινεις και του λες προκειται να γεννησω τοτε εχω ακουσει καλα λόγια για σας και θα θελα να σας ρωτησω λες τις αποριες σου κι αν σε ικανοποιει ρωτα πότε να σας τηλ αυτα και φευγεις

Πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε τα σπίτια μας να είσαι ασυμμάζευτα.. με τα μωρά δε θα έχουμε καθόλου χρόνο, αφήστε που αν αρχίσουν και περπατάνε θα είναι σκορπισμένα τα παιχνίδια τους παντού! Οπότε θα πρέπει να κουλάρουμε για τα πρώτα χρόνια ;)

Εμείς έχουμε συνηθίσει από τώρα, χι χι χι!!! Επί την ευκαιρία, Floreta, εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα:

http://www.infokids.gr/2013/05/i-pio-tryferi-fotografia-tis-xronias/

Sangreluna, thanks για την άμεση απάντηση. Εγώ μέχρι στιγμής κάνω έρευνα για τον παιδίατρο μέσω γνωστών, ψάχνω κάποιον που να μου τον συστήσουν και που να έχω ακούσει καλά λόγια (αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι στιγμής...) Λέω να καταλήξω σε 2-3 ονόματα και μετά να πάω να τους επισκεφθώ, όπως λέει και η sangreluna. Κυρίως με ενδιαφέρει ο γιατρός να είναι καλός άνθρωπος, συνεννοήσιμος και να απαντάει στις απορίες μου - φυσικά να είναι και ενημερωμένος αλλά δε θέλω κάποιον που να είναι κοφτός και απότομος και να φοβάμαι να τον πάρω τηλ. για οποιαδήποτε απορία! Το θέμα είναι η ενημέρωση και η κατάρτιση να περνάει και στους γονείς, να μη μένει μόνο στο γιατρό!

tt18a28c.aspx

milinaki και εγω μπορω να σου πω τον δικο μας παιδιατρο αλλα σε ποιες περιοχες ψαχνεις?Τον δικο μου μας το συστησαν και πραγματικα με βοηθησε απο τη πρωτη στιγμη.....Στην αρχη πηρα μια μεσα απο το μαιευτηριο αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενη και ετσι λεω δεν παιρνω αυτον.Ηρθε σπιτι οταν η μικρη ηταν 15 ημερων,εκατσε πανω απο μιση ωρα,μου εκανε και ενα μινι σεμιναριο για τα παντα (απο το πως την αλλαζω,πως τη κανω μπανιο,πως την ταιζω τα παντα).Και ακομα με βοηθαει και εμενα να μην εχω αγχος.Εγω δεν τον αλλαζω με τιποτα και ειναι και αρκετα οικονομικος...Αν θες σου στελνω...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

sangreluna κανενα προβλημα.Μας παιρνει 40ε στο ιατρειο επισκεψη και 50ε στο σπιτι οταν ερχεται.Και η τιμη δεν αλλαζει πχ αν εχει να κανει 2 εμβολια γιατι εχω ακουσει και κατι τετοια!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

οχι βρε φλορετα πηγαινεις σε καποιον καποια που σου χουν πει στη ψυχρα λες να σας απασχολησω λιγακι μπαινεις και του λες προκειται να γεννησω τοτε εχω ακουσει καλα λόγια για σας και θα θελα να σας ρωτησω λες τις αποριες σου κι αν σε ικανοποιει ρωτα πότε να σας τηλ αυτα και φευγεις

ααα... μάλιστα! Όχι τίποτα, αλλά το αντικείμενο της εξέτασης είναι ακόμη στην κοιλιά μας οπότε μόνο για γνωριμία μπορούμε να τους προσεγγίσουμε ;)

Εμείς έχουμε συνηθίσει από τώρα, χι χι χι!!! Επί την ευκαιρία, Floreta, εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα:

http://www.infokids.gr/2013/05/i-pio-tryferi-fotografia-tis-xronias/

τι γλυκό! Ευχαριστώ!

Ε νταξει αν σου πει καποιος πληρωσε μου επίσκεψη από τωρα απλα δε ξαναπατας λοιπόν εγω θελω να ειναι φιλικος στο θηλασμο οσο πιο μακρια από εταιρειες να είναι σιγουρος να με αντιμετωπιζει και μενα σαν παιδακι στην αρχη θα τα χω χαμενα περισσοτερο απ αυτο να μου είναι οικείος να βλεπει το παιδι σα γειτονακι του όχι σα πελατη αυτα!

Ιωάννα, μένω στο Νέο Ηράκλειο οπότε ψάχνω κάποιον που να είναι σχετικά κοντά ή έστω στο κέντρο. Αν θες στείλε μου τα στοιχεία του παιδιάτρου σου με π.μ., ακούγεται πολύ καλός και μου αρέσει που σου έκανε και μίνι σεμινάριο.

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα έλεγε το πρωί για αντικροουόμενες απόψεις... Στα σεμινάρια θηλασμού που είχα πάει διαβεβαιώνανε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να κοιμούνται τα μωράκια στο ίδιο κρεββάτι με τους γονείς και σήμερα διαβάζω ότι έρευνα λέει το ακριβώς αντίθετο: http://health.in.gr/kid/news/article/?aid=1231249355 . Τελικά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευθείς!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...