Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια, και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες (Μαράκι, γιορτάζει ο μικρός σου σήμερα, έτσι δεν είναι; Χρόνια του πολλά!!!)

Πολλή κουβέντα για δουλειές ακούω - εγώ πάντως συντάσσομαι με τη sangreluna, κανένα ένστικτο φωλιάς... Το σπίτι σε ένα μόνιμο χάος είναι, το δε δωμάτιο του μωρού είναι μια απερίγραπτη αποθήκη προς το παρόν. Αφού όταν έμεινα έγκυος μία φίλη μου μου είπε ξεκινήστε να το καθαρίζετε από τώρα και ποιος ξέρει, μέχρι να γεννήσεις μπορεί και να προλάβετε αυτό το χάλι να γίνει δωμάτιο! Χα χα!

Μιας και θέσατε το θέμα του παιδιάτρου, έχετε βρει κανέναν καλό;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα φουσκιτσες.....

Κοριτσια να ρωτησω κατι τωρα που ανοιξε ο καιρος τι καφεδακι πινετε?Εγω μεχρι τωρα επερνα φιλτρου (μια στις τοσες ) αλλα τωρα λιγουρευομαι μια φραπεδια τοσο πολυ !!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Φεγγαρένια θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου!!! κ για το ένστικτο και με τον καφέ.

κ εμένα το σαλόνι μου είναι μονίμως με παιχνίδια μες στη μέση. δεν μπορώ. αλλά μετά από 5 λεπτά έτσι γίνεται πάλι. όσο για τους συζύγους, χειρότερα από μικρά παιδιά είναι γιατί έχουν πρόσβαση σε όλα....!!!!! κ δεν τους ενοχλεί αν είναι κ μες στη μέση... χαχαχα

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

εγώ έξω πίνω ή τσαι παγωμένο ή χυμόα φυσικό ανάμεικτο. θέλω τόσο πολύ να πιω μια μπύρα...!!!!! την έχω επιθυμήσει τόοοοοοοοοσσσσοοοοοοο πολύ!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια, και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες (Μαράκι, γιορτάζει ο μικρός σου σήμερα, έτσι δεν είναι; Χρόνια του πολλά!!!)

Πολλή κουβέντα για δουλειές ακούω - εγώ πάντως συντάσσομαι με τη sangreluna, κανένα ένστικτο φωλιάς... Το σπίτι σε ένα μόνιμο χάος είναι, το δε δωμάτιο του μωρού είναι μια απερίγραπτη αποθήκη προς το παρόν. Αφού όταν έμεινα έγκυος μία φίλη μου μου είπε ξεκινήστε να το καθαρίζετε από τώρα και ποιος ξέρει, μέχρι να γεννήσεις μπορεί και να προλάβετε αυτό το χάλι να γίνει δωμάτιο! Χα χα!

Μιας και θέσατε το θέμα του παιδιάτρου, έχετε βρει κανέναν καλό;

έτσι είχα εγώ το δωμάτιο της Αγγελικής πριν γεννήσω κ είπα οτι από τον 7ο κ μετά θα το τακτοποιούσα αλλά δεν πρόλαβα, γέννησα :D:D το ετοίμασαν οι μαμάδες (το καθάρισαν δλδ) μέσα σε μια μέρα όταν τους πήρα τηλ κ τους είπα ερχόμαστε το απόγευμα. όχι οτι χρειάστηκε το δωμάτιο αλλά τουλάχιστον ήταν καθαρό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α κι εγω ετσι είπα οταν παω με το καλο να γεννησω εχετε 3 μερες να καθαρισετε! Ο Χριστος εκανε ολοκληρη Ανασταση ενα σπίτι δε θα προλαβουν; χιχιχιχιχιχιχχι!

έτσι....!!!!!!!!! σωστή!!!!!!!!! :tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Sangreluna, αν θες στείλε μου π.μ. με τα στοιχεία του παιδιάτρου και γιατί τον διαλέξατε, να τον έχουμε υπόψη - το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη από την παρέα έχει να μου συστήσει καλό παιδίατρο.

Ιωάννα, εγώ το έχω γυρίσει στο ντεκαφεϊνέ από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πίνω πολύ συχνά. Γενικά προτιμώ χυμούς και τώρα τελευταία θυμήθηκα και το παιδικό μου ρόφημα... γαλατάκι με hemo!

tt18a28c.aspx

Α εσείς είστε πολύ καλές! Εγώ δεν είχα σκεφτεί καν να το καναθέσω στις μαμάδες!!!! Αν και όταν ξεκίνησα τη γενική (πριν ένα μήνα δηλαδή...) είχε έρθει και η μάμα και η πεθερά μου και κάναμε 3 δωμάτια σε 2 μέρες! Τούρμπο συνεργείο!! Αλλά δε μπορώ να τις αφήνω χωρίς επίβλεψη.... Θέλω να βλέπω τι κάνουν και πώς το κάνουν!! χιχιιχιιιχ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Α κι εγω ετσι είπα οταν παω με το καλο να γεννησω εχετε 3 μερες να καθαρισετε! Ο Χριστος εκανε ολοκληρη Ανασταση ενα σπίτι δε θα προλαβουν; χιχιχιχιχιχιχχι!

Χαχαχαχαχα!!!!! Καλό :P:p:p

tt18a28c.aspx

Το να επιβλέπω είναι το χειρότερό μου! Θέλω να τα κάνω εγώ!!! Δεν ξέρω, απλά δεν έχω εμπιστοσύνη ότι θα τα κάνει ο άλλος όπως τα θέλω! Τη μόνη που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια είναι την κοπέλα που έρχεται στο σπίτι κάθε 15 μέρες και είναι πραγματικά χειρότερη από μένα!!!

Για τους καφέδες που λέγατε κι εγώ το έχω γυρίσει στο ντεκαφεινέ και απολαμβάνω τους φρέντους μου τώρα που καλοκαίριασε!! Αλλά κι ένα φραπεδάκι μου έχει λείψει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Φεγγαρένια θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου!!! κ για το ένστικτο και με τον καφέ.

κ εμένα το σαλόνι μου είναι μονίμως με παιχνίδια μες στη μέση. δεν μπορώ. αλλά μετά από 5 λεπτά έτσι γίνεται πάλι. όσο για τους συζύγους, χειρότερα από μικρά παιδιά είναι γιατί έχουν πρόσβαση σε όλα....!!!!! κ δεν τους ενοχλεί αν είναι κ μες στη μέση... χαχαχα

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

εγώ έξω πίνω ή τσαι παγωμένο ή χυμόα φυσικό ανάμεικτο. θέλω τόσο πολύ να πιω μια μπύρα...!!!!! την έχω επιθυμήσει τόοοοοοοοοσσσσοοοοοοο πολύ!!!!!

Αχ ζουνιτσα εγω ενα ουζακι πεθυμησα...:(

Α εσείς είστε πολύ καλές! Εγώ δεν είχα σκεφτεί καν να το καναθέσω στις μαμάδες!!!! Αν και όταν ξεκίνησα τη γενική (πριν ένα μήνα δηλαδή...) είχε έρθει και η μάμα και η πεθερά μου και κάναμε 3 δωμάτια σε 2 μέρες! Τούρμπο συνεργείο!! Αλλά δε μπορώ να τις αφήνω χωρίς επίβλεψη.... Θέλω να βλέπω τι κάνουν και πώς το κάνουν!! χιχιιχιιιχ!

θα το ξεπεράσεις όπως το ξεπέρασα κ εγώ..... ας το κάνουν όπως θέλουν, αρκεί το αποτέλεσμα να είνα πάαααααααρα πολύ καλό!!!:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...