Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Χριστινούλα δόξα το θεό, κι εγώ καλά είμαι απο πεθερά.... γιατί μένει σε άλλη πόλη!!! χαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχχ!!!!

μακρια και αγαπημενες δηλαδη!μια χαρα Φλο!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχχ!!!!

μακρια και αγαπημενες δηλαδη!μια χαρα Φλο!!!

Ακριβώς όπως τα λες. Μόνο στις διακοπές που βρισκόμαστε μας τα χαλάει λίγο, αλλά συνήθως είναι λίγες μέρες και αντέχω :tongue::tongue::tongue:

millinaki τέλειο το" μαξιλαράκι".......χαχχαχαχα

Γέλασα πάρα πολύ με τα σχολια σας για τα πεθερικά αν και τα δικά μου είναι πολύ εντάξει!!!!

Ιωαννάκι μου δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς όλα καλά!

Τώρα κορίτσια αυτό με τη θάλασσα το βρίσκω πολύ αυστηρό να φανταστείτε ότι εγώ τον ρώτησα για κολυμβητήριο για εγκύους και μου είπε κανένα πρόβλημα μέχρι και τον 9ο που στην πισίνα οι πιέσεις που δεχόμαστε είναι πολύ μεγαλύτερες θα ρώτησω και για τη θάλασσα την Τετάρτη που έχω ραντεβού!

Διαφημίσεις

Κατάφερα και σας διάβασα! Έριξα πολύ γέλιο με τις ατάκες για πεθερές και πεθερούς αν και δε μπορώ να πω ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα δικά μου τα πεθερικά δεν ανακατεύονται πουθενά! Πιο πολύ με νευριάζει η μαμά μου παρά η πεθερά μου! Χαχαχαχα!!! Τα δικά μας νέα.... Την Κυριακή πηγα στο σεμινάριο μητρικού θηλασμού και ενθουσιάστηκα με αυτά που μας είπαν και με τα δωράκια που μας έδωσαν! Χθες πήγα σε ένα άλλο σεμινάριο στα prenatal πάλι για το θηλασμό! Γενικά, έχω βαλθεί να τα παρακολουθήσω όλα αλλά ομολογώ ότι έχω αρχίσει να μπερδεύομαι λίγο γιατί οι απόψεις διίστανται... Επίσης, πήραμε το καρότσι και παρήγγειλα την αλλαξιέρα, θα μας έρθει μαζί με την κούνια περί τα μέσα Ιουνίου! Κατά τα άλλα έχουμε ένα σπίτι μπάχαλο... Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και το χειρότερο; Δε μπορώ να κάνω καμία δουλειά μόνη μου πλέον!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κατάφερα και σας διάβασα! Έριξα πολύ γέλιο με τις ατάκες για πεθερές και πεθερούς αν και δε μπορώ να πω ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα δικά μου τα πεθερικά δεν ανακατεύονται πουθενά! Πιο πολύ με νευριάζει η μαμά μου παρά η πεθερά μου! Χαχαχαχα!!! Τα δικά μας νέα.... Την Κυριακή πηγα στο σεμινάριο μητρικού θηλασμού και ενθουσιάστηκα με αυτά που μας είπαν και με τα δωράκια που μας έδωσαν! Χθες πήγα σε ένα άλλο σεμινάριο στα prenatal πάλι για το θηλασμό! Γενικά, έχω βαλθεί να τα παρακολουθήσω όλα αλλά ομολογώ ότι έχω αρχίσει να μπερδεύομαι λίγο γιατί οι απόψεις διίστανται... Επίσης, πήραμε το καρότσι και παρήγγειλα την αλλαξιέρα, θα μας έρθει μαζί με την κούνια περί τα μέσα Ιουνίου! Κατά τα άλλα έχουμε ένα σπίτι μπάχαλο... Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και το χειρότερο; Δε μπορώ να κάνω καμία δουλειά μόνη μου πλέον!!!!

Καλημέρα Νεφελάκο!!!

Και εδώ μια από τα ίδια! Πρέπει να κάνουμε ένα σωρό δουλειές κι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου! Λέει ο άντρας μου ότι θα τα κάνει όλα αυτός αλλά εγώ νιώθω άσχημα να κάθομαι στον καναπέ και να του δίνω εντολές. Μάλλον άργησα να ξεκινήσω τις ετοιμασίες :?

Τέσπα, δε νομίζω να μωρά μας να διαμαρτυρηθούν αν δεν είναι όλα έτοιμα... μια ζεστή αγκαλίτσα και γαλατάκι χρειάζονται στην αρχή!!! :D:D:D

Να σε ρωτήσω.. τι εννοείς "οι απόψεις διίστανται" περί θηλασμου;

Εμείς αύριο έχουμε σεμινάριο στο Γένεσις (την κλινική που θα γεννήσουμε) αλλά δεν είναι για το θηλασμό.. είναι για τον τοκετό γενικά, για τη χαρτούρα, για το πως λειτουργεί η κλινική κτλ!

Αχ.....φίλες μου τι να πω και εγώ με τη μετακόμιση!!!!

Χάος στο παλιό χαμός στο καινούργιο!

Ευτυχώς τα χρώματα βγήκαν φανταστικά!!!!

10 μέρες μείνανε.... άντε τουλάχιστον να είμαι μόνο στο ένα γιατί τώρα έχω γίνει ελατήριο!

καλημέρες και χρόνια πολλά σε όσους κ όσες γιορτάζουν!!!!!!!! και όσα παιδάκια μας γιορτάζουν!!!!!

υπομονή με τις δουλειές κ ψυχραιμία. όντως αν δεν είναι πανέτοιμα στην αρχή δδν πειράζει.... δεν θα μας κρατήσουν κακία!! χιχιχιχι

όπως μου είχε πει μια παιδίατρος στην μονάδα της Νίκαιας που την είχα ρωτήσει αν μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου την περίοδο θηλασμού, "δεν νομίζω να σας κρατήσεις μούτρα το μωρό σας επιεδή δεν θα είστε τόσο όμορφη με τα άβαφα μαλλιά σας...".

εκεί κατάλαβα οτι δεν έχει τπτ άλλο σημασία παρά μόνο η αγκαλίτσες που του χάριζα!!!!!!!!!!!

κατά τα υπόλοιπα σε λίγο έχω ραντεβού με την εδώ γιατρό μου και μετά μποτέ νυχιών στα πόδια, επιτέλους. αυτά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ανατ με το καλό να μετακομίσετε! Αχ αυτές οι δουλειές... Μόλις έκανα τα μπαλκόνια και έχω ακόμα σίδερο και μαγείρεμα για σήμερα! Το απόγευμα θα έρθουν για τη συντήρηση των κλιματιστικών και μεθαύριο περιμένω την κοπέλα να κάνουμε γενική στο σαλόνι και την κλασική εβδομαδιαία καθαριότητα. Μου μένει μόνο η κουζίνα για Ιούνιο αλλά περιμένω να έρθει ο κουζινάς να κάνει κάποιες επιδιορθώσεις πρώτα και μετά να καθαρίσω! Α και μόλις τελειώσω εγώ με τα καθαρίσματα θα αναλάβει ο άντρας μου να βάψει το παιδικό!!! Το κακό είναι ότι κάθε μέρα αλλάζει γνώμη για τα χρώματα, οπότε πρέπει να λήξει άμεσα το ζήτημα γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια!!!!

Φλορέτα, δεν εννοώ μόνο για το θηλασμό... Άλλος λέει το μωρό να κοιμάται ανάσκελα άλλος στο πλάι, άλλος λέει να βάζεις κρέμα σε κάθε αλλαγή πάνας άλλος μόνο αν συγκαεί κλπ κλπ... Φαντάζομαι ότι τον τελικό λόγο θα τον έχει ο παιδίατρος τον οποίο ακόμα δεν έχουμε ψάξει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

αααχχχχχ Νεφέλη μου..... δουλειές, ατελείωτες..... μα κάθε μέρα να τις κάνεις, κάθε μέρα χάλια θα είναι το σπίτι. εγώ δεν έχω διάθεση κιόλας. όλα μου φαίνονται βουνό.

όσο για τις απόψεις, όσους ρωτήσεις, διαφορετική γνώμη θα πάρεις... για όλα τα θέματα. οπότε ξεκίνα κ την αναζήτηση παιδιάτρου μετά το γενικό....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βρε Ζουνίτσα μου εγώ είχα μάθει τόσα χρόνια να έχω το σπίτι στην εντέλεια, όχι ότι με βοηθούσε ο άντρας μου, μόνη μου τα έκανα όλα και πραγματικά το ευχαριστιόμουν! Αλλά τώρα δεν έχω τις ίδιες αντοχές, όλα μένουν πίσω... Χθες γυρνώντας από το σεμινάριο βρίσκω το δωμάτιο του μωρού γεμάτο κουτιά και σακούλες (ήταν το περιτύλιγμα του καροτσιού), το μπάνιο γεμάτο νερά (αποφάσισε ο άντρας μου να ξυριστεί...), το σαλόνι με το καροτσάκι μες τη μέση και την κουζίνα γεμάτη πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες... Τα μπαλκόνια μέσα στα χώματα και το αποκορύφωμα, αποφασίζει ο καλός μου ότι θέλει να κάτσει στο μπαλκόνι και αναστατώνει όλο το σπίτι (τα ελάχιστα δωμάτια που είχαν μείνει όπως τα άφησα) για να βρει τα ΛΕΥΚΑ μαξιλάρια για τις καρέκλες, τις οποίες δε θεώρησε χρήσιμο να πλύνει πρώτα!!!!! Ε, το πρωί που σηκώθηκα και τα βρήκα όλα όπως ήταν χθες το βράδυ με έπιασε πανικός!! Ευτυχώς τώρα τα συνέφερα λίγο αλλά και πάλι... Λίγη κατανόηση....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

μη ξεχνατε και το ενστικτο της φωλιας! αυτους τους μηνες εμφανιζεται!

Μπα... Εμένα είναι το ένστικτο του διμηνου Μάιος-Ιούνιος! Κάθε χρόνο αυτές τις δουλειές κάνω!! Απλά το πήγαινα πιο γρήγορα από ότι φέτος... :tongue:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...