Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια......

Πρεπει να παρω και εγω τηλ για τιμες στο Λητω αν και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

κοριτσια θελω τη συμβουλη σας γιατι εχω φρικαρει,χτες ειχα παει στα πεθερικα μου και μας ειχαν τραπεζι,εφαγα,εσκασα μεχρι και 2 κομματια τουρτα σοκολατα.Μετρησα το ζαχαρο μου και ηταν 112 με οριο 140 οποτε απο ζαχαρο ειμαστε καλα.Αλλα μου ζητησε ο πεθερος μου να τον βοηθησω να μετρησει και αυτος και ενω τον βοηθουσα γρατσουνιστηκα με τη βελονα που τον ειχα τρυπησει.Ξερω βεβεαια οτι ο ανθρωπος ειναι υγειεστατος αλλα εχω φρικαρει λιγο...Τι λετε εσεις?

όχι βρε Ιωάννα μου, δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς...

αν είχε κάτι σοβαρό θα το ξέρατε...

Διαφημίσεις

ουτε καν τρυπηθηκες δηλαδη?αφου ο ανθρωπος ειναι υγιεστατος μην φοβασαι παιρνει φαρμακα?

ioannaki τιποτα δε παιρνει.Ειναι 76 χρονων και δεν εχει τιποτα,μονο αγχος....:P.Γρατσουνιστηκα αρκετα αφου βγηκε και αιματακι και εβαλα αμεσως 3-4 φορες οινοπνευμα.

Και μαλιστα πριν 2 εβδομαδες εκανε μαζι μου γενικες εξετασεις,τιποτα δεν εχει ουτε ζαχαρο,ουτε χοληστερινη,τιποτα!!!!

Ξερω οτι ειμαι υπερβολικη γιατι ειμαι απο τις τυχερες και δοξα το Θεο εχω αντισωματα για τοξοπλασμα,ερυθρα,υπατιτιδα δηλ δεν κολλαω αλλα ενταξει δεν μου εχει ξανατυχει και φρικαρα.......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

ιωαννακι το αντισωμα του τοξοπλασματος χρειαζεται αν εχεις ζωα και αν τρως λαχανικα ωμα οχι αν εχεις πεθερο χαχαχαχαχαχαχαχ! εκει χρειαζεται αντισωμα υπομονης χαχαχαχαχαχαχ!

Α κοριτσια ξεχασα να σας πω......Ρωτησα το γιατρο μου για τα μπανια και μου ειπε πως απο τον αλλο μηνα που μπαινω στον 8,δηλ σε 2 εβδομαδες (χαχαχα τι καλα) επειδη δεν ξερεις ποτε θα αποφασησουν τα μπουμπουκια μας να βγουν και μπορει ενω ειμαι στο νερο να μου σπασουν τα νερα και εννοειται οτι μπορει να μην το καταλαβω μεσα στη θαλασσα εγω μπανια φετος γιοκ......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

ιωαννακι το αντισωμα του τοξοπλασματος χρειαζεται αν εχεις ζωα και αν τρως λαχανικα ωμα οχι αν εχεις πεθερο χαχαχαχαχαχαχαχ! εκει χρειαζεται αντισωμα υπομονης χαχαχαχαχαχαχ!

Ενταξει......θεα.....προσκυνω στην απαντηση σου.......:P:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχχαααααααα προσκυνώ....!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαγδούλα εγώ πήρα τις τιμές του Γένεσις πριν 10 μέρες που πήγα σε μια φίλη που γέννησε αλλα είναι για δίδυμη κύηση :(. Δίκλινο καισαρική τομή 1490 ευρώ + παιδίατρος 225 ευρώ+ παιδιατρική παρακολούθηση 150 ευρώ + αναισθησιολόγος 160 ευρώ.

Και αν χρειαστεί θερμοκοιτίδα είναι 55 ευρώ/ημέρα (άουτς!!)

Κανονίστε να μη χρειαστείτε θερμοκοιτίδα, δηλαδή...

Και η λάμπα για τον ίκτερο είναι πάρα πολύ ακριβή, μια φίλη που χρειάστηκε της τη χρέωσαν 700 ευρώ για μια μέρα :shock::shock::shock::shock::shock:

Στο Διαβαλκανικό:

για δίκλινο με φυσιολογικό τοκετο: 1.125 (συμπ. ΦΠΑ)

για δίκλινο με καισαρική: 1.485 (αυμπ. ΦΠΑ)

Η τιμή περιλαμβάνει: υγειονομικό υλικό, φάρμακα, νεογνολόγο, εργαστηριακό έλεγχο μητέρας και νεογνού, δωρεαν εξέτσαη από παιδίατρο 24 ώρες το 24ωρο για 1 χρόνο

Λεω να παρω και εγω τηλ να δω τι θα μου πουν!!! Αυτο με νευριάζει στο γεννεσις όλα τα εχουν χωρια στα αλλα απο οτι καταλλαβα η τιμη ειναι στανταρ!!!!

Καλημερα κοριτσια......

Πρεπει να παρω και εγω τηλ για τιμες στο Λητω αν και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

κοριτσια θελω τη συμβουλη σας γιατι εχω φρικαρει,χτες ειχα παει στα πεθερικα μου και μας ειχαν τραπεζι,εφαγα,εσκασα μεχρι και 2 κομματια τουρτα σοκολατα.Μετρησα το ζαχαρο μου και ηταν 112 με οριο 140 οποτε απο ζαχαρο ειμαστε καλα.Αλλα μου ζητησε ο πεθερος μου να τον βοηθησω να μετρησει και αυτος και ενω τον βοηθουσα γρατσουνιστηκα με τη βελονα που τον ειχα τρυπησει.Ξερω βεβεαια οτι ο ανθρωπος ειναι υγειεστατος αλλα εχω φρικαρει λιγο...Τι λετε εσεις?

Νομιζω οτι ξαμπα ανησυχησες!!!

ΧΑΧΑΧΑ

Α κοριτσια ξεχασα να σας πω......Ρωτησα το γιατρο μου για τα μπανια και μου ειπε πως απο τον αλλο μηνα που μπαινω στον 8,δηλ σε 2 εβδομαδες (χαχαχα τι καλα) επειδη δεν ξερεις ποτε θα αποφασησουν τα μπουμπουκια μας να βγουν και μπορει ενω ειμαι στο νερο να μου σπασουν τα νερα και εννοειται οτι μπορει να μην το καταλαβω μεσα στη θαλασσα εγω μπανια φετος γιοκ......

και εγω πρεπει να ρωτησω τελη του μηνος που εχω γιατρό!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

lol!!! και που να δείτε με την πεθερά.............. εκεί χρειάζεσαι εμβόλιο ακόμη κι αν έχεις ήδη αντισώματα!!!! Και ένα λεξοτανίλ για να ηρεμήσεις (τουλάχιστον αν έχεις τη δική μου πεθερά!)

Περίεργο μου φαίνεται αυτό, γιατί μέσα στο νερό λόγω άνωσης είσαι πιο ελαφριά και ζορίζεσαι λιγότερο... άρα γιατί να σπάσουν τα νερα; πρέπει να είσαι πολύ άτυχη για να σου συμβεί αυτό!

Διαφημίσεις

φλορετα εμενα ειναι ακρως τοξικη και ακαταλληλη προς βρωσιν (κοινως δε τρωγεται με τιποτα) οποτε τι να σου κανουν τα αντισωματα οταν γραφει η ετικετα επικινδυνο οταν ερθει σε επαφη με το δερμα σε περιπτωση επιμονης των ενοχληματων επισκεφτειτε τον (ψυχ)ιατρό σας!

lol!!! και που να δείτε με την πεθερά.............. εκεί χρειάζεσαι εμβόλιο ακόμη κι αν έχεις ήδη αντισώματα!!!! Και ένα λεξοτανίλ για να ηρεμήσεις (τουλάχιστον αν έχεις τη δική μου πεθερά!)

αχαχαχαχαχαχα Φλο εχω πεθανει στα γελια!!!!!!!!!!!

αχ αυτες οι πεθερες μωρε γιατι βασανιζουν ετσι τις νυφες τους!!

εχω δοξα τον Θεο καλα ειμαι απο πεθερα!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...