Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα, κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε καλά το σαββατοκύριακο

Το έχω milinaki το μαξιλάρι, μου το δάνεισε μια φίλη μου! Είναι όντως πάρα πολύ βολικό!! Αλλά εσύ τί κάνεις όταν αλλάζεις πλευρό; Το παίρνεις μαζί σου;

εγώ για να αλλάξω μεριά, μαζί με την κοιλιά μου και μαζί με το μαξιλάρι, ξυπνάω εντελώς.. γιατί μπερδεύεται το μαξιλάρι στα σεντόνια και ξεσκεπάζομαι και μετά μέχρι να τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή και να ξαναβολευτώ στο άλλο πλευρό έχω ξυπνήσει, οπότε λεω "αφού ξύπνησα που ξύπνησα, ας πάω και μια τουαλέτα". Οπότε διακόπτεται ο ύπνος εντελώς. Τελικά κατέληξα να έχω το μαξιλάρι μόνο από τη μια μεριά και να μην το μετακινώ! και από την άλλη έβαλα ένα κανονικό μαξιλάρι ύπνου. Και φυσικά ο άντρας μου δε χωράει πια στο κρεββάτι με όλα αυτά πάνω, οπότε τον εξόρισα κι αυτόν στο παιδικό!!!χαχαχαχα μπάχαλο είμαστε σου λέω!

Floreta, εγώ το βάζω το μαξιλάρι από την αριστερή πλευρά, γιατί διάβασα ότι όταν κοιμάσαι στην αριστερή πλευρά διευκολύνεις τη ροή θρεπτικών συστατικών προς τον πλακούντα, και όταν ξυπνάω από την άλλη πλευρά προσπαθώ να ξαναγυρίζω στα αριστερά. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ και πάντα το μαξιλάρι, μόνο όταν νοιώθω πιασμένη τη μέση μου. Βρήκα, όμως, τη λύση στο πρόβλημά σου, για δες αυτό: http://www.amazon.com/Todays-Mom-Comfort-Pregnancy-Pillow/dp/B000M44SN4 Μ' αυτό όμως σίγουρα δε θα χωράει ο άντρας σου στο κρεββάτι, οπότε δε θα του αρέσει πολύ η ιδέα!

Μάγδα, ωραία τα αυτοκόλλητα! Για πεταλούδες, πάντως, ίσως βρεις κάτι που να σου αρέσει στο etsy - βρήκα αυτά ενδεικτικά αλλά έχει και πολλά άλλα:

http://www.etsy.com/listing/87998961/wall-decals-nursery-children-wall?ref=sr_gallery_41&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=10&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

http://www.etsy.com/listing/121403344/butterflies-wall-sticker-pattern?ref=sr_gallery_39&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=5&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

http://www.etsy.com/listing/76742621/kids-wall-decals-baby-decals-nursery?ref=sr_gallery_37&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

http://www.etsy.com/listing/81869747/tulip-butterfly-garden-large-wall-decals?ref=sr_gallery_21&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=16&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

Ιωαννάκι, όντως έχει γεννήσει η ξαδέρφη σου πρόσφατα ή διαβλέπω έναν κρυφό ανταγωνισμό μεταξύ των ξαδελφών ;)

Μαράκι, ελπίζω όλα να είναι καλά μετά την καλλιέργεια - καλά αποτελέσματα!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα, όταν ήμουν εγώ στην εφηβεία έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω στα παιδιά μου ότι μου έκαναν οι γονείς μου και ότι θα τα αφήνω να αποφασίσουν μόνα τους για την τύχη τους!!!! Και μου έλεγε η μάμα μου: Δε θα κάνεις δικά σου παιδιά; Θα δεις... Ε, τώρα βλέπω!!!

Νεφέλη μου, γενικά πολλές από τις ατάκες που μας έλεγαν οι γονείς μας και εμείς τις κοροιδεύαμε ή λέγαμε ότι δε θα τις πούμε ποτέ, τις λέμε και εμείς όταν γίνουμε γονείς. Ένα κλασσικό παράδειγμα θα σου πω, τη φοβερή και τόσο γελοία ατάκα: Θα χτυπήσεις και θα φας και ξύλο...πόσες φορές την έχεις ακούσει? Εγώ πάντα όταν την άκουγα άρχιζα τη φιλοσοφική ανάλυση του πόσο "άτοπο" ήταν όλο αυτό που μου έλεγαν και πως αν σκέφτονταν λίγο τι μου είχαν πει, τουλάχιστον θα έπρεπε να πεθάνουν από τα γέλια...κι όμως, όταν έφτασα να την πω και εγώ στη μικρή μου συνειδητοποίησα τη λογική...του παραλόγου! Την αγωνία να προστατεύσεις και ο μόνος τρόπος που έχεις εκείνη τη στιγμή, που τίποτα άλλο δε φαίνεται να δουλεύει για να καταφέρεις να περάσεις το μήνυμα του κινδύνου είναι ο εκφοβισμός...Και τη στιγμή που το ξεστομίζεις...νιώθεις ξαφνικά τόσο αστείος αλλά και τόσο ανίσχυρος να κάνεις ή να σκεφτείς κάτι άλλο καλύτερο, οπότε τα βιώματά σου γίνονται και πράξεις σου...

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?δεν υπαρχει ανταγωνισμος αναμεσα σε μενα κ στην ξαδελφη μου κ αυτη να φανταστεις παντρευτηκε μικρη τωρα ειναι 33 κ εχει κορη 12 χρονψν κ γιο 9

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Εντυπωσιακή ερημιά..... τι σου κάνει ο καλός καιρός!!!!!!!

Καλημέρα βρε κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε !!!!

Περάσαμε όμορφό σ/κ με καφεδάκια και βόλτες χθες μάλιστα πήγαμε και στην ανθοέκθεση και ήταν τόσο.... ωραία τα ήθελα όλα:P

Κορίτσια η κοιλία μου εκτοξεύεται μέρα με τη μέρα, από τη μέρα που λέγαμε για την περιφέρεια της μέσης( πρίν μια εβδομάδα περίπου) έχω πάρει 5 εκ από 92 πήγε 97!!!!!

Αυτά για τώρα έχω πάρα πολλές δουλειές σε τράπεζες και υπηρεσίες όποτε χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία..... φιλάκια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!:):)

Καλησπέρα, κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε καλά το σαββατοκύριακο

Floreta, εγώ το βάζω το μαξιλάρι από την αριστερή πλευρά, γιατί διάβασα ότι όταν κοιμάσαι στην αριστερή πλευρά διευκολύνεις τη ροή θρεπτικών συστατικών προς τον πλακούντα, και όταν ξυπνάω από την άλλη πλευρά προσπαθώ να ξαναγυρίζω στα αριστερά. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ και πάντα το μαξιλάρι, μόνο όταν νοιώθω πιασμένη τη μέση μου. Βρήκα, όμως, τη λύση στο πρόβλημά σου, για δες αυτό: http://www.amazon.com/Todays-Mom-Comfort-Pregnancy-Pillow/dp/B000M44SN4 Μ' αυτό όμως σίγουρα δε θα χωράει ο άντρας σου στο κρεββάτι, οπότε δε θα του αρέσει πολύ η ιδέα!

Μάγδα, ωραία τα αυτοκόλλητα! Για πεταλούδες, πάντως, ίσως βρεις κάτι που να σου αρέσει στο etsy - βρήκα αυτά ενδεικτικά αλλά έχει και πολλά άλλα:

http://www.etsy.com/listing/87998961/wall-decals-nursery-children-wall?ref=sr_gallery_41&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=10&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

http://www.etsy.com/listing/121403344/butterflies-wall-sticker-pattern?ref=sr_gallery_39&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=5&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

http://www.etsy.com/listing/76742621/kids-wall-decals-baby-decals-nursery?ref=sr_gallery_37&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

http://www.etsy.com/listing/81869747/tulip-butterfly-garden-large-wall-decals?ref=sr_gallery_21&ga_search_query=butterflies+nursery+wall+decal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=16&ga_search_type=all&ga_facet=butterflies+nursery+wall+decal

Ιωαννάκι, όντως έχει γεννήσει η ξαδέρφη σου πρόσφατα ή διαβλέπω έναν κρυφό ανταγωνισμό μεταξύ των ξαδελφών ;)

Μαράκι, ελπίζω όλα να είναι καλά μετά την καλλιέργεια - καλά αποτελέσματα!

Ευχαριστω πολύ εχει παρα πολύ ωραιες πεταλουδες βρηκα καποια σχεδια και αν αρεσουν στον αντρα μου θα προσπαθησω να αγορασω(δεν εχω παρει ποτε απο εξωτερικο)!!!

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες του καφέ μας!

Flosummer, υπομονή και κουράγιο! Κάτι παρόμοιο πέρασα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, όμως για το μπεμπάκι σου πρέπει να είσαι ήρεμη (όσο μπορείς).

magda μου, για την γενική κλινική στη Θεσσαλονίκη ρώτα ό,τι θες. Εκεί γέννησα τον 1ο μου εκεί και τώρα. Τις τιμές μπορείς να τις δεις και στο site της κλινικής.

Εγώ έκανα την καμπύλη ζαχάρου χτες...την μεγάααααααλη...100γρ. και 6 αιμοληψίες. Η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα ούτε με την γλυκόζη ούτε με τα τσιμπιματάκια, μόνο οι 3.30 ώρες στο μικροβιολογικό μου φάνηκαν ατελείωτες. Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά...μέχρι 105 έφτασα και στις 3 ώρες επανήλθα στα αρχικά μου επίπεδα στο 68. Έτσι μετά αφού βέβαια έφαγα το φαγάκι μου, τσάκισα και ένα παγωτο...χιχιχι!!!

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες!!!

Μπηκα ειδα τις τιμες μου αρεσε που τα ειχαν αναλητικά γιατι στο γεννεσις τα δινουν μονο τηλεφωνικα και εχω ακουσει πως λενε όλη την ωρα αλλες τιμες και στο τελος σε χρεωνουν εχτρα!!!!

Οταν ερθω Θεσ/νικη θα παω να ρωτησω απο κοντα στο Γενεσσις στην Γεννικη και στον Αγιο Λουκα!!!!

Παω να φαω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδια σε όλες τις μπουμπούκες!!!!!

milinaki δεν παίζεσαι.... χαχαχαχχαααα έχω ξεραθεί στα γέλια μιλάμε!!! Lol

το μαξιλάρι είναι τεράστιο!!! Είναι τέλειο για τη δουλειά που το θέλω, αλλά φαντάσου να πω στον άντρα μου "Αγάπη τέρμα οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια... έχω βρει τον τέλειο αντικαταστάτη σου... τη σούπερ μαξιλάρα!! Και δε σηκώνω κουβέντα! Εσύ στον καναπε κι αν σ΄αρέσει! "

χαχαχαααα

Νεφέλη μου, γενικά πολλές από τις ατάκες που μας έλεγαν οι γονείς μας και εμείς τις κοροιδεύαμε ή λέγαμε ότι δε θα τις πούμε ποτέ, τις λέμε και εμείς όταν γίνουμε γονείς. Ένα κλασσικό παράδειγμα θα σου πω, τη φοβερή και τόσο γελοία ατάκα: Θα χτυπήσεις και θα φας και ξύλο...πόσες φορές την έχεις ακούσει? Εγώ πάντα όταν την άκουγα άρχιζα τη φιλοσοφική ανάλυση του πόσο "άτοπο" ήταν όλο αυτό που μου έλεγαν και πως αν σκέφτονταν λίγο τι μου είχαν πει, τουλάχιστον θα έπρεπε να πεθάνουν από τα γέλια...κι όμως, όταν έφτασα να την πω και εγώ στη μικρή μου συνειδητοποίησα τη λογική...του παραλόγου! Την αγωνία να προστατεύσεις και ο μόνος τρόπος που έχεις εκείνη τη στιγμή, που τίποτα άλλο δε φαίνεται να δουλεύει για να καταφέρεις να περάσεις το μήνυμα του κινδύνου είναι ο εκφοβισμός...Και τη στιγμή που το ξεστομίζεις...νιώθεις ξαφνικά τόσο αστείος αλλά και τόσο ανίσχυρος να κάνεις ή να σκεφτείς κάτι άλλο καλύτερο, οπότε τα βιώματά σου γίνονται και πράξεις σου...

Βιβη ωραια χρωματακια εβαλες στα τικερακια!!! Καλοκαιρινά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!:):)

Οταν ερθω Θεσ/νικη θα παω να ρωτησω απο κοντα στο Γενεσσις στην Γεννικη και στον Αγιο Λουκα!!!!

Μαγδούλα εγώ πήρα τις τιμές του Γένεσις πριν 10 μέρες που πήγα σε μια φίλη που γέννησε αλλα είναι για δίδυμη κύηση :(. Δίκλινο καισαρική τομή 1490 ευρώ + παιδίατρος 225 ευρώ+ παιδιατρική παρακολούθηση 150 ευρώ + αναισθησιολόγος 160 ευρώ.

Και αν χρειαστεί θερμοκοιτίδα είναι 55 ευρώ/ημέρα (άουτς!!)

Κανονίστε να μη χρειαστείτε θερμοκοιτίδα, δηλαδή...

Και η λάμπα για τον ίκτερο είναι πάρα πολύ ακριβή, μια φίλη που χρειάστηκε της τη χρέωσαν 700 ευρώ για μια μέρα :shock::shock::shock::shock::shock:

Στο Διαβαλκανικό:

για δίκλινο με φυσιολογικό τοκετο: 1.125 (συμπ. ΦΠΑ)

για δίκλινο με καισαρική: 1.485 (αυμπ. ΦΠΑ)

Η τιμή περιλαμβάνει: υγειονομικό υλικό, φάρμακα, νεογνολόγο, εργαστηριακό έλεγχο μητέρας και νεογνού, δωρεαν εξέτσαη από παιδίατρο 24 ώρες το 24ωρο για 1 χρόνο

Καλημέρα!

Τα χρωματάκια τα έχω πετύχει...κάτι άλλο κάνω λάθος όμως και το παίρνει σα φωτογραφία, οπότε δε μου μετράει τις ημέρες!

Αν κάποια μπορεί να βοηθήσει...ας μου δώσει τα φώτα της.

Διαφημίσεις

καλημέρα κ από εμένα..... σας έλειψα???? εεεε????? χαχαααα

ασς διάβαζα αλλά είπα να λείψω να δω αν θα καταλάβετε την απουσία μου.... χαχαχαχαχαχααα

καλά με το ΟΕΔΒ μου ξυπνήσατε πολλές αναμνήσεις.... που το θυμηθήκατε βρε θηρία??!!!! πάντως ωραία όλα τα σχέδια.

Μιλινάκι πολύ καλό το μαξιλάρι.... εμείς ούτως ή άλλως κοιμομαστε χώρια, φεύγω εν τω μέσω της νυκτός γιατί δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό κ να μην τον ξυπνήσω, οπότε φεύγω. στο δωμάτιο του μπέμπη υπάρχει κρεβάτι οπότε κοιμάμε εκεί.

το σ/κ πόναγαν όλα μου τα κόκαλα. λεκάνη-πλάτη-μέση... λες κ με είχαν δείρει 10 μπράβοι.... το σάββατο το βράδυ βγήκαμε για φαγητό, μετα από πολύ καιρό. ωραία περάσαμε. την κυριακή βόλτα οικογενειακή σε ένα σαλε (έτσι το λένε) που έχει κούνιες κ πίνεις το καφεδάκι σου άνετα. κ το απόγευμα είχα μποτέ μόνη μου. έκανα αποτρίχωση (όσο μπορούσα) μόνο στα μπροστά πόδια (πίσω με τπτ μόνη μου) κ έβαψα νύχια χεριών μετά από 3 χρόνια!!!!!!! φαντάζεστε χαρά.... κ αυριο έξω για νύχια ποδιών... ουάου!!!!!!! αυτά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια......

Πρεπει να παρω και εγω τηλ για τιμες στο Λητω αν και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

κοριτσια θελω τη συμβουλη σας γιατι εχω φρικαρει,χτες ειχα παει στα πεθερικα μου και μας ειχαν τραπεζι,εφαγα,εσκασα μεχρι και 2 κομματια τουρτα σοκολατα.Μετρησα το ζαχαρο μου και ηταν 112 με οριο 140 οποτε απο ζαχαρο ειμαστε καλα.Αλλα μου ζητησε ο πεθερος μου να τον βοηθησω να μετρησει και αυτος και ενω τον βοηθουσα γρατσουνιστηκα με τη βελονα που τον ειχα τρυπησει.Ξερω βεβεαια οτι ο ανθρωπος ειναι υγειεστατος αλλα εχω φρικαρει λιγο...Τι λετε εσεις?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα!

Τα χρωματάκια τα έχω πετύχει...κάτι άλλο κάνω λάθος όμως και το παίρνει σα φωτογραφία, οπότε δε μου μετράει τις ημέρες!

Αν κάποια μπορεί να βοηθήσει...ας μου δώσει τα φώτα της.

εκει που βάζεις τα λινκ για τις υπογραφές πάτα ένα έντερ μεταξύ τους να αφήσεις μια-δυο σειρές κενό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια......

Πρεπει να παρω και εγω τηλ για τιμες στο Λητω αν και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

κοριτσια θελω τη συμβουλη σας γιατι εχω φρικαρει,χτες ειχα παει στα πεθερικα μου και μας ειχαν τραπεζι,εφαγα,εσκασα μεχρι και 2 κομματια τουρτα σοκολατα.Μετρησα το ζαχαρο μου και ηταν 112 με οριο 140 οποτε απο ζαχαρο ειμαστε καλα.Αλλα μου ζητησε ο πεθερος μου να τον βοηθησω να μετρησει και αυτος και ενω τον βοηθουσα γρατσουνιστηκα με τη βελονα που τον ειχα τρυπησει.Ξερω βεβεαια οτι ο ανθρωπος ειναι υγειεστατος αλλα εχω φρικαρει λιγο...Τι λετε εσεις?

ουτε καν τρυπηθηκες δηλαδη?αφου ο ανθρωπος ειναι υγιεστατος μην φοβασαι παιρνει φαρμακα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...