Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ανατ κανε υπομονη λιγος καιρος εμεινε κ μετα θα εχεις το μωρακι αγκαλια κ θα τα ξεχασεις ολα.βρε κοριτσια η δημιουργος του καφε που εχει εξαφανιστει?για την Λιανα λεω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Παν μέτρον άριστον δε λες τίπτα - άντε να το πετύχεις αυτό, βέβαια! Εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα οι γονείς και τα πεθερικά καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ελλείψεις του κοινωνικού κράτους και ότι στην πράξη, αν δεν έχεις τη βοήθειά τους είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και πέρα από αυτό νομίζω ότι η παρουσία του παππού και της γιαγιάς κάνει καλό στα παιδιά και το αντίστροφο, και οι παππούδες και οι γιαγιάδες ξανανιώνουν με τα εγγόνια τους. Αυτά εφόσον οι παππούδες και οι γιαγιάδες όμως καταλαβαίνουν και σέβονται ότι η ευθύνη των παιδιών ανήκει στους γονείς τους και ότι αυτοί θα παίρνουν τις αποφάσεις, ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Άμα αυτό δε γίνεται σεβαστό, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα...

Like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

καλημερα μπραβο κοριτσι!!!!!!!!!!!!παιδαρος ο γιοκας σου μπραβο!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστούμε!!

Φλώρα μου περαστικά στη μανούλα σου... αυτό που χρειάζεται πάντα είναι θετική σκέψη!

Κορίτσια μου σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και το ζάχαρο είναι ελαφρώς τσιμπημένο κλαψ και σνιφ!~!!!!!!!!!!! αντίο μερέντα πατατούλες μακαρονάκια και όλα τα νόστιμα πραγματάκια:(:(:(

Σου είπε ο γιατρός να κάνεις διατροφή; Λιγοι μήνες ακόμα και μετά θα μπορείς να φας ό,τι λαχταράει η ψυχούλα σου!!!

Κορίτσια γειά σας!!!

Εγώ για διακόσμηση δωματιου λέω να πάρω αυτο γιατί μου άρεσε πάρα πολύ:

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/skip-hop-tree-top-friends-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/

και μετά να είναι όλα στα χρώματα αυτά...

δεν μου αρέσουν τα πολύ αγορίστικα ή τα πολύ κοριτσίστικα...

Δεν ξέρω όμως ακόμη, γιατί μια φίλη μου που έκανε πάρα πολύ ωραία διακόσμηση με πεταλούδες στην κόρη της είχε πρόβλημα. Γιατί όταν μεγάλωσε κάπως το μωρό, φοβόταν τις πεταλούδες και δεν ήθελε να κοιμηθεί στο δωματιό της :shock:

Πολύ ωραίο!! Λες μετά να φοβάται τις κουκουβάγιες; :rolleyes: Κι εγώ είχα βρει ένα αυτοκόλλητο με κουκουβάγιες αλλά ο άντρας μου πρόβαλε βέτο γιατί δε θέλει το παιδί του να μάθει να διαβάζει και μετά να μπλέξει με πανεπιστήμια, σπουδές και να την πατήσει όπως εκείνος!! :shock: Τα απωθημένα που λέγαμε.... Κι έτσι πήραμε τα μαϊμουδάκια!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια

Ιωαννακι πραγματικά η Λιάνα έχει κάνει απουσία.... Μαράκι ξέρεις κάτι?????

Σήμερα έχω απίστευτες δουλείες και βαριέμαι τρελά!!!!!

Βρε κορίτσια έχω δύο βράδια που δεν κοιμάμαι καθόλου καλά:(:(:(

Καλημερούδια!!!

Anat καλό κουράγιο! Λίγο έμεινε! Δε θα βάλεις και πολλά κιλά, τυχερούλα ;) Όταν εμείς θα αγκομαχαμε να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης εσύ θα είσαι άνετη!

Νεφέλη μου τι μου θύμισες τώρα... το σύμβολο του ΟΕΔΒ (αν το λέω σωστά) που είχε στα σχολικά βιβλία και από πάνω την κουκουβάγια :D χαχχαχα... που το λέγαμε "Όποιος διαβάζει είναι βλάκας!" χιχιχι

Είδαμε και τα μωράκια μας χτες, 1.055 και 1.074 kg τα χρυσούλια μου! Είμαστε ακριβώς στο μέσο όρο της καμπύλης ανάπτυξης και αυτό είναι πάρα πολύ καλό!

Κι εγώ ψιλοχάλια κοιμήθηκα, αλλά βρε κορίτσια... εγκυμοσύνη είναι, θα περάσει!!!

:D:D:D

Καλή σας μέρα και καλό ΣΚ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Τέλειος καιρός σήμερα, ε, δεν έχετε παράπονο; Ώρα για παραλία, μου φαίνεται!

Floreta μπράβο για τους γιόκες σου! Όσο για τις κουκουβάγιες είναι πολύ ωραίες και πολύ της μόδας - δε θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις και ασορτί αξεσουάρ (πριν από αρκετό καιρό, βέβαια, είχα δει πολύ ωραίες παιδικές πετσετούλες και σεντονάκια με κουκουβαγάκια και στο zara home). Με προβλημάτισες, όμως, μ' αυτό που λες για το παιδάκι που φοβότανε τις πεταλούδες - λες τα διάφορα σχέδια στους τοίχους να φοβίζουν τα μωράκια;

Anat και Floreta, γιατί δεν κοιμόσαστε καλά; Κι εγώ δεν κοιμάμαι αλλά λόγω άσθματος - αλλεργιών, μόλις ξαπλώνω δεν μπορώ να πάρω ανάσα, στριφογυρίζω βήχοντας όλη τη νύχτα και το πρωί είμαι κομμάτια... Έχω απελπιστεί, δεν ξέρω τι να κάνω και το επόμενο ραντεβού στον πνευμονολόγο αργεί ακόμα :confused:

tt18a28c.aspx

Καλημέρα, sangreluna, τώρα σε είδα!

Πάντως, κορίτσια, κάπου διάβασα ότι ο ΟΕΔΒ καταργήθηκε, οπότε μάλλον τα σχολικά βιβλία δεν πρέπει να φέρουν πλέον το γνωστό σηματάκι και δεν υπάρχει περίπτωση τα μωράκια να κάνουν δυσάρεστους συνειρμούς. Τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο για τις κουκουβάγιες (άσχετο τελείως). Πριν από κάμποσο καιρό είχε βγάλει η benneton μια σειρά με πυτζάμες - εσώρουχα με κουκουβαγάκια και εκεί που ψώνιζα είχα πετύχει ένα νεαρό που ψώνιζε εσώρουχα με την κοπέλα του. Ε, λοιπόν, αυτή του έλεγε να αγοράσει ένα μποξεράκι με κουκουβάγια μπροστά για να έχει το "πουλί της σοφίας" - χα χα χα!!!

tt18a28c.aspx

Εγώ milinaki δεν κοιμάμαι καλά για πολλούς λόγους...

αφενός έχω κι εγώ πρόβλημα με την αναπνοή και τις αλλεργίες.. το δικό μου πρόβλημα είναι περισσότερο με τη μύτη, που περνάει πολύ λίγος αέρας (αλλεργία+στραβό διάφραγμα+εγκυμοσύνη = άστα να πάνε)

έχω και λίγες καούρες και παλινδρόμηση, ευτυχώς όχι πολύ

αφετέρου έχω πολύ μεγάλη κοιλιά λόγω των διδύμων (ο γιατρός χτες που με μέτρησε μου είπε ότι έχει μέγεθος σαν αρχή 9ου μήνα) και είναι δύσκολο να βολευτώ γιατί κάθε φορά που αλλάζω πλευρό ξυπνάω για να μεταφέρω και την κοιλιά μου μαζί και φυσικά χρειάζομαι τουαλέτα περίπου 3 φορές μέσα στη νύχτα!

Αλλά νομίζω ότι στην τελική πάνω απ΄όλα είναι ψυχολογικό... έχω άγχος για τα μωράκια αν θα γεννηθούν γερά, για το δωμάτιό τους που δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη, όπως και για το διδακτορικό μου γιατί θέλω να τελειώσω τα πρώτα 4 κεφάλαια προτού γεννήσω, ώστε μετά να μείνουν τα τελευταία 3...

Καλημέρα, sangreluna, τώρα σε είδα!

Πάντως, κορίτσια, κάπου διάβασα ότι ο ΟΕΔΒ καταργήθηκε, οπότε μάλλον τα σχολικά βιβλία δεν πρέπει να φέρουν πλέον το γνωστό σηματάκι και δεν υπάρχει περίπτωση τα μωράκια να κάνουν δυσάρεστους συνειρμούς. Τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο για τις κουκουβάγιες (άσχετο τελείως). Πριν από κάμποσο καιρό είχε βγάλει η benneton μια σειρά με πυτζάμες - εσώρουχα με κουκουβαγάκια και εκεί που ψώνιζα είχα πετύχει ένα νεαρό που ψώνιζε εσώρουχα με την κοπέλα του. Ε, λοιπόν, αυτή του έλεγε να αγοράσει ένα μποξεράκι με κουκουβάγια μπροστά για να έχει το "πουλί της σοφίας" - χα χα χα!!!

χαχαχαχαα!!!

Αχ, Floreta, για τις αλλεργίες συμπάσχω... τώρα για την κοιλίτσα και για να βολεύεσαι καλύτερα, μήπως να δοκιμάσεις αυτά τα μακρουλά μαξιλάρια που είναι ειδικά για εγκύους; Εγώ πήρα ένα από το mothercare που είναι στενό και μακρύ (πρέπει να έχει μήκος 1,5 μέτρο περίπου) και το αγκαλιάζεις όταν κοιμάσαι, υποτίθεται ότι στηρίζει την κοιλίτσα και βοηθάει το σώμα να έχει πιο βολική στάση. Εγώ το βρήκα σχετικά βολικό, βέβαια η κοιλίτσα μου δεν έχει μεγαλώσει τόσο πολύ ακόμα.

Όσο για το ψυχολογικό, γιατί να μην πάνε όλα καλά; Αφού έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και τα μπεμπάκια μια χαρά είναι. Τώρα για το δωμάτιο και το διδακτορικό, σιγά σιγά κι όλα θα γίνουν!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Το έχω milinaki το μαξιλάρι, μου το δάνεισε μια φίλη μου! Είναι όντως πάρα πολύ βολικό!! Αλλά εσύ τί κάνεις όταν αλλάζεις πλευρό; Το παίρνεις μαζί σου;

εγώ για να αλλάξω μεριά, μαζί με την κοιλιά μου και μαζί με το μαξιλάρι, ξυπνάω εντελώς.. γιατί μπερδεύεται το μαξιλάρι στα σεντόνια και ξεσκεπάζομαι και μετά μέχρι να τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή και να ξαναβολευτώ στο άλλο πλευρό έχω ξυπνήσει, οπότε λεω "αφού ξύπνησα που ξύπνησα, ας πάω και μια τουαλέτα". Οπότε διακόπτεται ο ύπνος εντελώς. Τελικά κατέληξα να έχω το μαξιλάρι μόνο από τη μια μεριά και να μην το μετακινώ! και από την άλλη έβαλα ένα κανονικό μαξιλάρι ύπνου. Και φυσικά ο άντρας μου δε χωράει πια στο κρεββάτι με όλα αυτά πάνω, οπότε τον εξόρισα κι αυτόν στο παιδικό!!!χαχαχαχα μπάχαλο είμαστε σου λέω!

κοριτσια τι κανετε?τρελη ζεστη σημερα.ουτε γω κοιμαμια καλα το βραδυ δεν βολευομαι σε καμια θεση κ σηκωνομαι 3 φορες σιγουρα για τουαλετα .χτες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα γεννησει κ επειδη δεν ειχαμε ετοιμα τα πραγματα της μπεμπας την πηγα στην ξαδελφη μου η οποια ειχε γεννησει κ αυτη προσφατα κ τα χε ολα ετοιμα μετα τρομαξα κ ξυπνησα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα!!!

Αχ ουτε εγω βολευομαι στον υπνο όλο ξυπναω γιατι κουραζομαι που κοιμαμαι απο την μια και για να αλλαξω πλευρο παιρνει ποση ώρα(εγω θελω το μαξιλάρι μου)!!!!

Φλο μια χαρα τα αγοράκια!!!! αρα σε 2 εβδομαδες που εχω ραντεβου θα ειναι η μπεμπα γυρω στο 1 κιλό!!!! Αχ τα ζουζούνια μου!!:):)

Ιωαννάκι και εγω λεω να ξεκινησω με το δωμάτιο πρεπει να αποφασισω για το κρεβατάκι και αυτοκολλητα πεταλουδας που εψαχνα δεν βρηκα χαριτωμένα (ψαχνω παιδικα- μην εχουμε φοβιες μετα- flo μου εβαλες ιδεες)

Παντως και τα τρια ξαδερφακια μου μετα τον 6ο μηνα τους αρεσαν να βλεπουν τα αυτοκολλητα που ειχαν χρωμα!!!!

εγω βρηκα κατι πουλάκια αλλα του αντρα μου αρεσαν κατι νεραιδούλες που λέγονται τινκερμπελ!!!!

http://www.cosycorner.gr/el/category/κορίτσια/τεράστιες-πεταλούδες-αυτοκόλλητα-το/

και

http://www.cosycorner.gr/el/category/κορίτσια/νεράιδες-αυτοκόλλητα-τοίχου-1/

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!! Χαθηκα λίγο, είχα την ξαδερφη μου από Ναυπλιο επίσκεψη για 2 μερες κ είχα δουλίτσες! Έκανα καμπύλη ζαχαρου, όλα τελεια 71 πριν, 99 μια ωρα μετα! Έκανα και καλιεργεια κολπικού υγρου, κορίτσια με 'εκοψε αυτη στην εξεταση κ μετα για όλη την υπόλοιπη μερα είχα τσούξιμο στην ούρηση και λίγο ροζ αινμα στο χαρτακι .. Παω να σας διαβασω και εανερχομαι με σχόλια!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα αλλά μια φίλη μου μου είπε ότι το σαββατοκύριακο θα έχει 35 βαθμούς - μπαίνει το καλοκαίρι για τα καλά!

Flosummer, κουράγιο... ελπίζω το πρόβλημα υγείας της μητέρας σου να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και όλα να πάνε καλά. Περαστικά και σιδερένια!

Μαράκι, 30 ευρώ μου ακούγεται απίστευτη τιμή... και είναι από τους πιστοποιημένους γιατρούς;

Χαρά, μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου... βουρ στα παγωτάκια τώρα, είναι και πηγή ασβεστίου!

Άσχετο, eurovision βλέπετε, κορίτσια; Εμείς άλλες χρονιές το βλέπαμε με φίλους, τρώγαμε πίτσες, κάναμε διαγωνισμό ποιος θα προβλέψει το τραγούδι που θα κερδίσει και τέτοια. Φέτος οι περισσότεροι δεν μπορούν γιατί έχουν μωρά παιδάκια και δε μπορούν να λείψουν μέχρι αργά από το σπίτι. Κι εγώ χαίρομαι από μια πλευρά που κι εμείς του χρόνου θα έχουμε το μπεμπάκι μας αλλά στενοχωριέμαι που δεν μπορεί να μαζευτεί η παρέα...

Μιλινάκι ο ντοκ μου φανταζομαι πως τωρα εκανε διαδικασιες για πιστοποιηση γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσύνη 4 χρονια πριν μας είχε στειλει αλλού για αυχενικη κ β επιπεδου!

Καλημέρα! Χθες πήγαμε γιατρό, ο μικρούλης είναι 1.200, η καμπύλη ζαχάρου μια χαρά (ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ξανακάνω!!!), ο αιματοκρίτης μου αντί να ανεβαίνει πέφτει οπότε θα αυξήσω τη δόση, η TSH αντί να πέφτει ανεβαίνει οπότε και πάλι θα αυξήσουμε τη δόση, επόμενο ραντεβού σε 3 εβδομάδες και μετά το doppler! Του είπαμε ότι θα κάνουμε δωρεά τα βλαστοκύτταρα και συμφωνήσαμε να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε επισκληρίδιο εκείνη την ώρα, γιατί σε πρώτη φάση εγώ δε θέλω καθόλου! Ταξίδια και μπάνια σε καθαρές θάλασσες επιτρέπονται, οπότε μένει να βρούμε τον προορισμό!!!!

Μάγδα καλή βόλτα! Κι εμείς για τέλη Μαϊου αρχέ Ιουνίου λέμε να βάψουμε!

Ζουνίτσα κι εδώ συννεφιά έχει αλλά ευτυχώς όχι λασποβροχή... Το Σ/Κ πάντως λέει θα φτάσει 35 βαθμούς!!!!

Νεφελη μπράβο μια χαρα ο μικρούλης μεσιέ!!

Παν μέτρον άριστον δε λες τίπτα - άντε να το πετύχεις αυτό, βέβαια! Εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα οι γονείς και τα πεθερικά καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ελλείψεις του κοινωνικού κράτους και ότι στην πράξη, αν δεν έχεις τη βοήθειά τους είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και πέρα από αυτό νομίζω ότι η παρουσία του παππού και της γιαγιάς κάνει καλό στα παιδιά και το αντίστροφο, και οι παππούδες και οι γιαγιάδες ξανανιώνουν με τα εγγόνια τους. Αυτά εφόσον οι παππούδες και οι γιαγιάδες όμως καταλαβαίνουν και σέβονται ότι η ευθύνη των παιδιών ανήκει στους γονείς τους και ότι αυτοί θα παίρνουν τις αποφάσεις, ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Άμα αυτό δε γίνεται σεβαστό, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα...

Respect!!

Φλώρα μου περαστικά στη μανούλα σου... αυτό που χρειάζεται πάντα είναι θετική σκέψη!

Κορίτσια μου σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και το ζάχαρο είναι ελαφρώς τσιμπημένο κλαψ και σνιφ!~!!!!!!!!!!! αντίο μερέντα πατατούλες μακαρονάκια και όλα τα νόστιμα πραγματάκια:(:(:(

Ναι αλλά σκέψου οτι από τη στιγμη που θα αποφευγεις όλα αυτα τα νόστιμα πραγματακια, δεν θα πάρεις πολλά κιλάκια και θα σαι κορμαρα μετα τη γεννα!!

Ανατ κανε υπομονη λιγος καιρος εμεινε κ μετα θα εχεις το μωρακι αγκαλια κ θα τα ξεχασεις ολα.βρε κοριτσια η δημιουργος του καφε που εχει εξαφανιστει?για την Λιανα λεω

Κοριτσια βρηκα τη Λιανα στο φεις, καλά μου φαινεται! Θα μπει λογικά κποια στιγμη να μαθουμε νεα!!

Εγώ milinaki δεν κοιμάμαι καλά για πολλούς λόγους...

αφενός έχω κι εγώ πρόβλημα με την αναπνοή και τις αλλεργίες.. το δικό μου πρόβλημα είναι περισσότερο με τη μύτη, που περνάει πολύ λίγος αέρας (αλλεργία+στραβό διάφραγμα+εγκυμοσύνη = άστα να πάνε)

έχω και λίγες καούρες και παλινδρόμηση, ευτυχώς όχι πολύ

αφετέρου έχω πολύ μεγάλη κοιλιά λόγω των διδύμων (ο γιατρός χτες που με μέτρησε μου είπε ότι έχει μέγεθος σαν αρχή 9ου μήνα) και είναι δύσκολο να βολευτώ γιατί κάθε φορά που αλλάζω πλευρό ξυπνάω για να μεταφέρω και την κοιλιά μου μαζί και φυσικά χρειάζομαι τουαλέτα περίπου 3 φορές μέσα στη νύχτα!

Αλλά νομίζω ότι στην τελική πάνω απ΄όλα είναι ψυχολογικό... έχω άγχος για τα μωράκια αν θα γεννηθούν γερά, για το δωμάτιό τους που δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη, όπως και για το διδακτορικό μου γιατί θέλω να τελειώσω τα πρώτα 4 κεφάλαια προτού γεννήσω, ώστε μετά να μείνουν τα τελευταία 3...

Αχ floreta μου τα ίδια ακριβως κ εγω.. βάλε και το άγχος τη εεξεταστική ςπου πλησιαχει, του ελάχιστου χρόνου που έχω για να διαβασω το μαθημα που κόπηκα πριν γεννησω... αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά πιστεύω!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...