Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

χαλαρα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!:P σημερα το χρωμα στο δωματιο αυριο το επαγγελμα και τη νυφη χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιι!:tongue:

χαχαχαχαχαααα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό για την νύφη κ για το τι πεθερά θα γίνω...... :D:D:D:D:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα, όταν ήμουν εγώ στην εφηβεία έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω στα παιδιά μου ότι μου έκαναν οι γονείς μου και ότι θα τα αφήνω να αποφασίσουν μόνα τους για την τύχη τους!!!! Και μου έλεγε η μάμα μου: Δε θα κάνεις δικά σου παιδιά; Θα δεις... Ε, τώρα βλέπω!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Τελικά όλοι οι γονείς τα ίδια λάθη κάνουν επί γενιές... Αλλά αυτή είναι και η μαγεία! Όσο για το τι πεθερές θα γίνουμε... Άστο καλύτερα! Εγώ θα ζητήσω από την πεθερά μου να μου κάνει μαθήματα από τώρα μπας και της μοιάσω έστω στο ελάχιστο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Sangreluna, ευχαριστώ για το βιβλιοπωλείο, θα το κοιτάξω!

Κορίτσια, έλεος, όχι να σκεφτόμαστε τι πεθερές θα γίνουμε από τώρα... ας κοιτάξουμε να μη γίνουμε καταπιεστικές μανούλες, να μην τα πρήζουμε τα παιδάκια μας να φάνε οοοόλο το φαγητό τους (μέχρι σκασμού), να μην τα ντύνουμε σαν κρεμμύδια και να μην τους κάνουμε τα μαθήματά τους και βλέπουμε για τα υπόλοιπα! Αν και από μια άλλη πλευρά δεν είναι και κακό να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας (το τι πεθερές θα γίνουμε, δηλαδή), για να βλέπουμε τις πεθερές μας τώρα με περισσότερη κατανόηση!

tt18a28c.aspx

αχ μωρέ δίκιο έχεις απλά μου φαίνεται οτι αυτός είναι μεγαλύτερος φόβος απο το αν θα πιέσουμε το παιδί αν θα φάει όλο το φαγητό. εντωμεταξύ εγώ στην οικογένειά μου ζω όλες τις καταστάσεις. η πεθερά της αδερφής μου γαϊδούρα και ακόμα παραπάνω, ούτε που την νοιάζει για τα παιδιά, ούτε να τα δει. δεν λέμε για την αδερφή μου, αυτή δεν υπάρχει καν. από την άλλη η δικιά μου πεθερά που με την τόσο βοήθεια μερικές φορές γίνεται ας πούμε κουραστική. κ μετά λέω "σύνελθε γιατί αν δεν ήταν έτσι τι θα έλεγες"? οπότε καλύτερα να βοηθάμε κ ας μας βάλουν "χέρι" παρά να αρνούμαστε την οικογένεια του παιδιού μας.

και παν μέτρον άριστον!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Παν μέτρον άριστον δε λες τίπτα - άντε να το πετύχεις αυτό, βέβαια! Εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα οι γονείς και τα πεθερικά καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ελλείψεις του κοινωνικού κράτους και ότι στην πράξη, αν δεν έχεις τη βοήθειά τους είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και πέρα από αυτό νομίζω ότι η παρουσία του παππού και της γιαγιάς κάνει καλό στα παιδιά και το αντίστροφο, και οι παππούδες και οι γιαγιάδες ξανανιώνουν με τα εγγόνια τους. Αυτά εφόσον οι παππούδες και οι γιαγιάδες όμως καταλαβαίνουν και σέβονται ότι η ευθύνη των παιδιών ανήκει στους γονείς τους και ότι αυτοί θα παίρνουν τις αποφάσεις, ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Άμα αυτό δε γίνεται σεβαστό, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα...

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χθες πήγαμε γιατρό, ο μικρούλης είναι 1.200, η καμπύλη ζαχάρου μια χαρά (ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ξανακάνω!!!), ο αιματοκρίτης μου αντί να ανεβαίνει πέφτει οπότε θα αυξήσω τη δόση, η TSH αντί να πέφτει ανεβαίνει οπότε και πάλι θα αυξήσουμε τη δόση, επόμενο ραντεβού σε 3 εβδομάδες και μετά το doppler! Του είπαμε ότι θα κάνουμε δωρεά τα βλαστοκύτταρα και συμφωνήσαμε να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε επισκληρίδιο εκείνη την ώρα, γιατί σε πρώτη φάση εγώ δε θέλω καθόλου! Ταξίδια και μπάνια σε καθαρές θάλασσες επιτρέπονται, οπότε μένει να βρούμε τον προορισμό!!!!

Μάγδα καλή βόλτα! Κι εμείς για τέλη Μαϊου αρχέ Ιουνίου λέμε να βάψουμε!

Ζουνίτσα κι εδώ συννεφιά έχει αλλά ευτυχώς όχι λασποβροχή... Το Σ/Κ πάντως λέει θα φτάσει 35 βαθμούς!!!!

καλημερα μπραβο κοριτσι!!!!!!!!!!!!παιδαρος ο γιοκας σου μπραβο!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αρκεί να τα θυμόμαστε αυτά όταν θα γίνουμε εμείς πεθερές! Χα χα!!!

Κορίτσια, σας αφήνω προς το παρόν να κάνω και καμιά δουλίτσα. Φιλιά και τα λέμε αργότερα!

αυτό είναι το κακό, μεγαλώνουμε κ ξεχνάμε:rolleyes::rolleyes:

φιλάκια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φλώρα μου περαστικά στη μανούλα σου... αυτό που χρειάζεται πάντα είναι θετική σκέψη!

Κορίτσια μου σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης και το ζάχαρο είναι ελαφρώς τσιμπημένο κλαψ και σνιφ!~!!!!!!!!!!! αντίο μερέντα πατατούλες μακαρονάκια και όλα τα νόστιμα πραγματάκια:(:(:(

Κορίτσια γειά σας!!!

Εγώ για διακόσμηση δωματιου λέω να πάρω αυτο γιατί μου άρεσε πάρα πολύ:

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/skip-hop-tree-top-friends-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/

και μετά να είναι όλα στα χρώματα αυτά...

δεν μου αρέσουν τα πολύ αγορίστικα ή τα πολύ κοριτσίστικα...

Δεν ξέρω όμως ακόμη, γιατί μια φίλη μου που έκανε πάρα πολύ ωραία διακόσμηση με πεταλούδες στην κόρη της είχε πρόβλημα. Γιατί όταν μεγάλωσε κάπως το μωρό, φοβόταν τις πεταλούδες και δεν ήθελε να κοιμηθεί στο δωματιό της :shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...