Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Το ψάχνω και δεν τα βρίσκω πουθενά. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι καταχωνιασμένα σε κανένα πατάρι στο πατρικό μου αλλά άντε να τα βρεις από 'κει... Λέω να πάω σε κανένα παλαιοβιβλιοπωλείο μήπως και τα πετύχω.

Στο μεταξύ, έχω και το φόβο ότι τα ζωάκια του δάσους ίσως να μην ταιριάζουν και πολύ με τα πράγματα που αρέσουν στα αγοράκια σήμερα: μπάλα, αυτοκίνητα, transformers και τέτοια! Αλλά μπορεί το βρεφικό δωμάτιο να έχει διακόσμηση με ζωάκια και όταν μεγαλώσει ο πιτσιρίκος να διαλέξει αυτός το θέμα μιας ανακαίνισης, έτσι δεν είναι; Άλλωστε, απ' ό,τι καταλαβαίνω, η διακόσμηση των βρεφικών δωματίων μάλλον είναι περισσότερο προς τέρψη των γονέων παρά των μωρών, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να εστιάσουν σε πολλά πράγματα στην αρχή τουλάχιστον.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Κι εμείς είχαμε αυτή την κόντρα στην αρχή... Εγώ ήθελα να μείνει το δωμάτιο όπως είναι ενώ ο άντρας μου ήθελε να το αλλάξουμε και να το κάνουμε εντελώς αγορίστικο! Τελικά άλλαξε γνώμη γιατί του είπα ότι αν μετά κάνουμε κοριτσάκι θα πρέπει να αποχαιρετήσει το γραφείο του για να το κάνουμε ροζ δωμάτιο!!! Έτσι καταλήξαμε στο unisex! Α, θα βάλουμε και αυτό στον έναν τοίχο http://www.stickit.gr/index.php?id_product=16405&controller=product

Γι' αυτό που λες μπορείς είτε να βρεις κάποιον να σου ζωγραφίσει τον τοίχο με την παράσταση που θέλεις είτε να βρεις μια καλής ποιότητας φωτογραφία και να πας σε ένα τυπογραφείο να στην τυπώσει σε αυτοκόλλητο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Τέλεια τα πιθηκάκια, πολύ χαρούμενα!

Για τα αυτοκόλλητα, έχετε ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ; Είναι όντως εύκολο να τα βγάζεις και να τα ανανεώνεις ή ξεκολλάει κι η μπογιά απ' τον τοίχο μαζί;

tt18a28c.aspx

Πλάκα δεν έχουν; Από τη συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω αγοράσει ξανά, αλλά έχω στο δικό μας υπνοδωμάτιο αυτοκόλλητα τα οποία τα καθαρίζω από πάνω κανονικά και δεν έχουν πάθει τίποτα. Υποτίθεται ότι βγαίνει με ατμό χωρίς να χαλάσει τον τοίχο... Δεν το έχω δοκιμάσει όμως! Αν τελικά βγάλει και τοίχο, θα ξαναβάψουμε τον τοίχο... Άλλωστε δε θα κολλάμε και θα ξεκολλάμε όλη την ώρα τα αυτοκόλλητα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

μωρέ κ εγώ την ίδια άποψη έχω, τώρα θα τους βάλεις ένα θέμα πιο ουδέτερο. όταν μεγαλώσουν κ καταλαβαίνουν να ζητάνε μόνα τους θα βάλεις αυτά που θέλουν. αυτοκινητάκι, transformers κλπ. εγώ το ίδιο κάνω κ με τις τούρτες γενεθλίων. βάζω μίνυ μαους, τουίτυ κλπ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχ, αυτά είναι τα αγαπημένα μου βιβλιαράκια αλλά άμα πατήσεις στη σελίδα του εκδοτικού οίκου και στο perizitito.gr θα δεις ότι έχουν εξαντληθεί... αυτά που έχει στο e-shop.gr τα έχω αλλά πρέπει να είναι πιο καινούρια, δεν είναι η παλιά σειρά που ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, πάντως!

tt18a28c.aspx

λοιπόν υπαρχει ενα βιβλιοπωλειο που λεγεται βιβλιοχαμος στην ζωοδοχο πηγη από πισω στο κεντρο το ξερεις εκει εχει πολλά παλια και σε καλες τιμες κανε μια ερωτηση επίσης μπορεις να ψαξεις σε δημοτικες βιβλιοθηκες αλλα αμα το θες για αυτοκολητα γιατι δεν τα εκτυπωνεις από το ιντερνετ επίσης θα μπορουσες να πάρεις τηλ στον εκδ οικο και να ρωτησεις αν θα μπορουσες να τα βρεις κάπου!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ για τα ουδέτερα θέματα!! Άλλωστε δε νομίζω να αργήσει πολύ η ώρα που θα λέει "Δε μου αρέσει αυτό! Εγώ θέλω το άλλο!", οπότε τότε μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές μας! Το σίγουρο είναι ότι στην αρχή (ειδικά στο πρώτο παιδί) βγάζουμε τα δικά μας απωθημένα και δε σκεφτόμαστε καθόλου το μωρό!!! Σιγά μην το νοιάζει το νεογέννητο πόσο κάνει η κούνια ή τι χρώμα είναι το δωμάτιό του!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

σωστά....!!!!!!!!! αλλά έτσι είναι, ότι δεν μας έκαναν, τα κανουμε εμείς στα μικρά μας που δεν μπορούν να μας τπτ... χαχαχααα

χαλαρα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!:P σημερα το χρωμα στο δωματιο αυριο το επαγγελμα και τη νυφη χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιι!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...