Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

γειά σας κουκλίτσες μου :D

flosummer εύχομαι περαστικά για τη μανούλα σου... ελπίζω να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και να είναι κοντά στα εγγονάκια της σύντομα ;)

φιλάκια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα αλλά μια φίλη μου μου είπε ότι το σαββατοκύριακο θα έχει 35 βαθμούς - μπαίνει το καλοκαίρι για τα καλά!

Flosummer, κουράγιο... ελπίζω το πρόβλημα υγείας της μητέρας σου να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και όλα να πάνε καλά. Περαστικά και σιδερένια!

Μαράκι, 30 ευρώ μου ακούγεται απίστευτη τιμή... και είναι από τους πιστοποιημένους γιατρούς;

Χαρά, μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου... βουρ στα παγωτάκια τώρα, είναι και πηγή ασβεστίου!

Άσχετο, eurovision βλέπετε, κορίτσια; Εμείς άλλες χρονιές το βλέπαμε με φίλους, τρώγαμε πίτσες, κάναμε διαγωνισμό ποιος θα προβλέψει το τραγούδι που θα κερδίσει και τέτοια. Φέτος οι περισσότεροι δεν μπορούν γιατί έχουν μωρά παιδάκια και δε μπορούν να λείψουν μέχρι αργά από το σπίτι. Κι εγώ χαίρομαι από μια πλευρά που κι εμείς του χρόνου θα έχουμε το μπεμπάκι μας αλλά στενοχωριέμαι που δεν μπορεί να μαζευτεί η παρέα...

tt18a28c.aspx

Καλημερα!!!!

Flo περαστικα τη μαμα σου και να πάνε ολα καλά.

Εγω θα κατεβω αγορα να δω τι θα βρω εδω σε παιδικα αυτοκολλητα και υφασματα προκειμενου να αποφασισω τι χρωμα θα γινει το δωματιο!!!! Λεω αρχες Ιουνιου να το βαψουμε!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα! Χθες πήγαμε γιατρό, ο μικρούλης είναι 1.200, η καμπύλη ζαχάρου μια χαρά (ευτυχώς δε θα χρειαστεί να ξανακάνω!!!), ο αιματοκρίτης μου αντί να ανεβαίνει πέφτει οπότε θα αυξήσω τη δόση, η TSH αντί να πέφτει ανεβαίνει οπότε και πάλι θα αυξήσουμε τη δόση, επόμενο ραντεβού σε 3 εβδομάδες και μετά το doppler! Του είπαμε ότι θα κάνουμε δωρεά τα βλαστοκύτταρα και συμφωνήσαμε να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε επισκληρίδιο εκείνη την ώρα, γιατί σε πρώτη φάση εγώ δε θέλω καθόλου! Ταξίδια και μπάνια σε καθαρές θάλασσες επιτρέπονται, οπότε μένει να βρούμε τον προορισμό!!!!

Μάγδα καλή βόλτα! Κι εμείς για τέλη Μαϊου αρχέ Ιουνίου λέμε να βάψουμε!

Ζουνίτσα κι εδώ συννεφιά έχει αλλά ευτυχώς όχι λασποβροχή... Το Σ/Κ πάντως λέει θα φτάσει 35 βαθμούς!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από τη συννεφιασμένη Αθήνα!

Λασποβροχή δεν έχει πέσει ακόμα αλλά βλέπω μια κιτρινίλα στην ατμόσφαιρα, λέτε να έχει έρθει πάλι εκείνη η αφρικάνικη άμμος; Αν όντως είναι έτσι ίσως αυτό να φταίει που δεν κοιμήθηκα καθόλου όλο το βράδυ. Με είχε πιάσει φοβερή δύσπνοια, οι ανάσες μου ήταν σαν να ήταν κομμένες στη μέση και έβηχα συνέχεια. Μετά από κανένα δίωρο μαρτυρίου υπέκυψα για άλλη μια φορά στο sumbicort και σε δέκα λεπτά μου είχε περάσει... Τώρα έκλεισα πάλι ραντεβού με τον πνευμονολόγο αλλά θα πάω στα τέλη του μήνα και να δω πώς θα τη βγάλω μέχρι τότε!

Μάγδα και Νεφέλη, σε τι χρώμα προσανατολίζεστε για το δωμάτιο;

tt18a28c.aspx

Αμάν πια με αυτή τη σκόνη! Κάθε χρόνο έρχεται μόλις κάνω γενική στο σπίτι και τα μπαλκόνια μου λάμπουν!!!! Σ' ευχαριστούμε Ζουνίτσα! Άντε να μεγαλώσετε κι εσείς!! Μιλλινάκι, εμείς το δωμάτιο θα το βάψουμε στο χρώμα της βανίλιας και ίσως έναν τοίχο λίγο πιο σκούρο, τα έπιπλα μας θα είναι όλα στο φυσικό χρώμα του ξύλου, κουρτίνες, κουνουπιέρα, πάντα, σεντόνια σε λευκό και τα διακοσμητικά σε γαλάζιο-τυρκουάζ! Γενικά θέλαμε πολύ απλό και λιτό αλλά να φαίνεται ότι είναι και αγορίστικο... Εσείς έχετε σκεφτεί;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια, καλά που μου το είπατε για τη σκόνη, μόλις έκλεισα όλα τα παράθυρα και μου φαίνεται δε θα ξεμυτίσω από το σπίτι μέχρι να φύγει - σκόνη και γύρη, θανατηφόρος συνδυασμός! Στο μεταξύ έχει κάτι λεύκες στο δρόμο και είναι σαν να χιονίζει έξω από τη γύρη, είναι πολύ όμορφα αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να αναπνεύσω!

Νεφέλη, τέλειο ακούγεται το δωμάτιο, πολύ κομψό - και το τυρκουάζ είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα. Εμείς έχουμε διαφωνία στο θέμα του δωματίου. Τώρα το έχουμε βάψει ανοιχτό κιτρινοκρεμ (το χρώμα του βουτύρου) και έναν τοίχο ανοιχτό κιτρινοπορτοκαλί - κροκί, ανοιχτό όμως, που δε σε κουράζει, και έχουμε βάλει και αντίστοιχη κουρτίνα και φωτιστικό. Εγώ λέω να κρατήσουμε τα χρώματα αυτά, που είναι ζεστά και unisex, ο άντρας μου όμως λέει να το κάνουμε τελείως αγορίστικο, με λευκό - μπλε. Η ένστασή μου είναι τι θα κάνουμε αργότερα αν αποκτήσουμε και κοριτσάκι, γιατί δεύτερο παιδικό δωμάτιο δεν υπάρχει σ' αυτό το σπίτι, αλλά ο άντρας μου λέει ότι έτσι κι αλλιώς τότε θα πρέπει να μετακομίσουμε γιατί δε θα χωράμε!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

τι εύκολα που τα λενε.....!!!!!! χα-χα-χα η αλήθεια είναι οτι υα έχει ονειρευτεί (ο άντρας σου) ένα αγορίστικο δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια που θα μπορεί να παιζει ο ίδιος. για το παιδί, ντάξει μωρέ θα παίξει κ αυτό....

οι λεύκες όντως είναι κουραστικό, εγώ που δεν έχω θέμα, με κουράζει όλο αυτό το βαμβάκι.... υπομονή και υπομονή!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Χα χα χα!!! Λες αυτό να είναι το πραγματικό του κίνητρο, zounitsa;

Στο μεταξύ όταν ήμουνα μικρή μου άρεσε πάρα πολύ μια σειρά βιβλίων "ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους" και πάντα ονειρευόμουν να φτιάξω παιδικό δωμάτιο με διακόσμηση εικόνες από αυτό το βιβλίο - ήταν με ζωάκια του δάσους, νάνους και τέτοια. Έλα τώρα που τα ψάχνω αυτά τα βιβλία για να φτιάξω κανένα αυτοκόλλητο δεν τα βρίσκω πουθενά και δεν υπάρχουν ούτε στα μαγαζιά, έχουν εξαντληθεί! Κοντεύω να σκάσω!

tt18a28c.aspx

Χα χα χα!!! Λες αυτό να είναι το πραγματικό του κίνητρο, zounitsa;

Στο μεταξύ όταν ήμουνα μικρή μου άρεσε πάρα πολύ μια σειρά βιβλίων "ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους" και πάντα ονειρευόμουν να φτιάξω παιδικό δωμάτιο με διακόσμηση εικόνες από αυτό το βιβλίο - ήταν με ζωάκια του δάσους, νάνους και τέτοια. Έλα τώρα που τα ψάχνω αυτά τα βιβλία για να φτιάξω κανένα αυτοκόλλητο δεν τα βρίσκω πουθενά και δεν υπάρχουν ούτε στα μαγαζιά, έχουν εξαντληθεί! Κοντεύω να σκάσω!

στο λέω γιατί κ ο γαμπρός μου έτσι έκανε. έπερνε κάτι παιχνίδια, όχι για την ηλικία του παιδιού, κ τα πρόσεχε τόσο πολύ τα παιχνίδια να μην χαλάσουν..... αφίσες της ομάδας μέσα, κασκόλ κλπ... άσε, έτσι είναι οι μπαμπάδες... :P:p

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...