Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα!Κοριτσια μου περισσευει μια ενεση cetrotide 0,25 που ληγει τον Ιουνιο!!!!!!Οποια κοπελα τη χρειαζεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυματακι!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Βροχερή μέρα σήμερα :( Θέλω ήλιοοοο!Sangreluna μου όντως οι γιατροι με μια γέννα βγάζουν ολόκληρο μηνιάτικο.. αλλά χαλάλι τους αμα κανουν καλή δουλειά και σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια!

Α, οκ... γιατί αν μου έλεγες 20 ευρώ τους μεγάλους υπερήχους θα χλώμιαζα! Πάντως μια χαρά τον βλέπω το γιατρό σου, μπράβο!

Εμείς τους μεγάλους υπερήχους τους κάναμε στο ιατρειο του με 30 ευρω.. :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα!!!!

Εμεις τα καναμε στο γεννεσις και πληρωσαμε για αυχενικη 170 και για β επιπεδου 135(αν θυμαμαι)!!! Στο ιατρειο του πληρωνω 50 και για γεννα δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι κλινικες στην Θεσ/νικη ούτε ποσο κοστιζει ο γιατρος!!!! Τον Ιουν που εχω ραντεβου θα ρωτησω....

Ξερει καμια τι γινετε με τις κλινικες στην Θεσ/νικη????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσακια μου καλημερα

χρονια πολλα και με το καλο ολα τα μωρακια του καφε μας!!!!!!!!!!!!

Εχω χαθει αλλα ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση......εμαθα λιγο πριν το πασχα οτι η μανουλα μου ειναι πολυ αρρωστη και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..........μου το κρυβαν τοσο καιρο λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν πηγαινε αλλο και τελικα το εμαθα.....

Εχω αυτο, εχω τη δουλεια στο φορτε της(πανελληνιες) και τα δυο παιδια μονη μου χωρις καμια βοηθεια πλεον απο τη μητερα μου...........γενικα χαλια.....

Δεν θελω ομως να σας μαυρισω αλλο. Δεν σας εχω διαβασει καθολου..........ελπιζω να ειστε ολες καλα.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα

χρονια πολλα και με το καλο ολα τα μωρακια του καφε μας!!!!!!!!!!!!

Εχω χαθει αλλα ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση......εμαθα λιγο πριν το πασχα οτι η μανουλα μου ειναι πολυ αρρωστη και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..........μου το κρυβαν τοσο καιρο λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν πηγαινε αλλο και τελικα το εμαθα.....

Εχω αυτο, εχω τη δουλεια στο φορτε της(πανελληνιες) και τα δυο παιδια μονη μου χωρις καμια βοηθεια πλεον απο τη μητερα μου...........γενικα χαλια.....

Δεν θελω ομως να σας μαυρισω αλλο. Δεν σας εχω διαβασει καθολου..........ελπιζω να ειστε ολες καλα.....

Πωπω περνάς δύσκολα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να είσαι όσο το δυνατον πιο ηρεμη για τα παιδάκια σου,και ελπίζω να είναι περαστικό όλο αυτό με την μανούλα σου..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κορίτσια μοπυ καλήμέρα χωρίς ήλιο κ εδώ......

Φλο τι κατραπακιά ήταν αυτή???? τι να πω? υπομονή, κουράγιο και περαστικά της!!!

οι υπόλοιπες καλά σας διαβάζω. κ εμείς ευτυχώς ήσυχα. εμείς εδώ δεν έχουμε μαθήματα για τπτ οπότε ότι μάθουμε από εμπειρία, από παιδίατρο κ απο παλιές....

όσο αφορά χρήματα 1200 με αναισθησιολόγο ο γιατρός, 40-50ευρώ (αν μας πάρει) κάθε επίσκεψη. μεγάλους υπέρηχους 120 αυχενική, 150 β επιπέδου, 125 κυστική ίνωση και 100 για την καρδιολόγο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!εμεις εδω εχουμε ηλιο.περαστικα να ναι στη μανουλα σου κ κανε κουραγιο για τα παιδακια που εχεις κ αυτο που ερχεται.εδω δεν υπαρχει ιδιωτικη κλινικη εγω μεχρι στιγμης παω σ ενα γιατρο που χει δικο του ιατρειο κ τελος του μηνα εκλεισα ραντεβου στο γιατρο που θα με αναλαβει στο νοσοκομειο ειναι γιατρος της κουμπαρας μου ο συγκεκριμενος ειναι υπεροχος ανθρωπος οπως λεει η κουμπαρα,δεν εχει συγκεκριμενη ταριφα δινεις οτι θες εσυ σε αντιθεση με αλλους που ειναι στο νοσοκομειο.το μονο σιγουρο ειναι οτι πληρωνεις 150 ευρω την επισκληριδιο.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!! Συννεφιά κι εδώ αλλά δε μπορώ να πω ότι με χαλάει... :tongue:

Millinaki για τη Φαιναρέτη έχω ακούσει τα καλύτερα! Δυστυχώς εμάς μας έπεφτε πολύυυυ μακριά... Άλλες επιλογές είναι όπως σου είπε και η Φεγγαρένια τα ήρα, λητώ, mothercare και prenatal (τα premaman συγχωνεύτηκαν με orchestra) που είναι 1 ή 2 φορές το μήνα και δωρέαν! Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις!! Επίσης, για μαθήματα ανώδυνου τοκετού πολύ καλό θεωρείται και το Έλενα! Εγώ θα πάω μέσα Ιουνίου και θα πληρώσω 20 ευρώ για 4 μαθήματα, έχει θεωρητικά αλλά και πρακτικά με αναπνοές, στάσεις κλπ. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού αρκετά νωρίτερα!!

Μαράκι, στη δημόσια τράπεζα είναι δωρεάν η φύλαξη αίματος αλλά σε χρεώνουν για τη φύλαξη τμήματος του ομφάλιου λώρου. Μερικά μαιευτήρια χρεώνουν έξτρα τη συλλογή ομφαλοπλακουντιακού αίματος!!!!! Μιλήστε με το γιατρό σας (εκείνος θα κάνει τη συλλογή στην τελική) τι ισχύει!

Flosummer, κουράγιο κοριτσάκι μου! Εύχομαι η μανούλα σου να το ξεπεράσει σύντομα και να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σου...

Ζουνίτσα καλημέρα! Πάντα στην ώρα σου στο καφέ! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες του καφέ μας!

Flosummer, υπομονή και κουράγιο! Κάτι παρόμοιο πέρασα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, όμως για το μπεμπάκι σου πρέπει να είσαι ήρεμη (όσο μπορείς).

magda μου, για την γενική κλινική στη Θεσσαλονίκη ρώτα ό,τι θες. Εκεί γέννησα τον 1ο μου εκεί και τώρα. Τις τιμές μπορείς να τις δεις και στο site της κλινικής.

Εγώ έκανα την καμπύλη ζαχάρου χτες...την μεγάααααααλη...100γρ. και 6 αιμοληψίες. Η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα ούτε με την γλυκόζη ούτε με τα τσιμπιματάκια, μόνο οι 3.30 ώρες στο μικροβιολογικό μου φάνηκαν ατελείωτες. Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά...μέχρι 105 έφτασα και στις 3 ώρες επανήλθα στα αρχικά μου επίπεδα στο 68. Έτσι μετά αφού βέβαια έφαγα το φαγάκι μου, τσάκισα και ένα παγωτο...χιχιχι!!!

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Tsa! Επανήλθα!! Κοριτσια εμείς μάλλον ιδιωτική φυλαξη θα κάνουμε, ρωτησαμε τον ντοκ στο τελευταίο μας ραντεβου κ μας είχε πει οτι πάει 750 ευρα το φουλ πακετο..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερα κοιλιτσες μου.....

Flo μακαρι να πανε ολα καλα με τη μαμα σου και περαστικα να ειναι ολα.Τα περασα και εγω αυτα πριν λιγο καιρο και ξερω πως νιωθεις.

Εγω κοριτσια σε αυτο το μωρακι δεν θα κρατησω τα βλαστοκυτταρα γιατι τα ειχαμε κρατησει στη κορη μου.Οταν γεννησα τη κορη μου ειχε προσφορα το Λητω δωρεαν το ομφαλοπλακουντιακο αιμα οποτε δεν πληρωσαμε τιποτα.

Για τους μεγαλους υπερηχους εμεις πληρωσαμε 150 την αυχενικη,130 τη β επιπεδου και ντοπλερ μαλλον δεν θα κανω εξω γιατι κανουμε με το γιατρο μου σε καθε επισκεψη.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...