Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νομίζω πως για Αθηναίο γιατρό είναι καλά, ούτε λίγα ούτε πολλά.. τον πληρωνεις και σε επισκέψεις? 1200 είτε φτ είτε κτ?

ναι ναι σε οποιαδηποτε περιπτωση μας είπε πως κανονικα θα ηταν 1000 με φτ και 1400 με κτ αλλα το κανει 1200 για όλα εγω ομως μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα και πάω για φτ καλα γενικα δεν εχω ακουσει να ζηταν λιγοτερα αλλα και πάλι πολλα δεν είναι βρε κοριτσια! νταξει θα παρει σε μια μερα ενα μηνιατικο και! δε λεω για το συγκεκριμενο γενικα!:?

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι άλλοι γιατροί παίρνουν πολύ περισσότερα για κάθε επίσκεψη και οι υπέρηχοι είναι έξτρα κι απ' την επίσκεψη!

οντως και αυτο δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα εν τω μεταξυ εγω καθε φορα αν δε κλεισω ωρα στο ιατρείο δε σηκονομαι από την καρεκλα χιχιχιχιχιχιχ! εξετασεις δινει ο ανθρωπος καθε φορα χιχιχιχιχιχιχιχ! ασε που τον εχω αγχωσει γιατι του λεω να κανουμε κι αυτο κι εκεινο και το αλλο και μου λεει μπα εσυ πολλα ξερεις θα τα κανουμε όλα ηρεμησε! χιχιχιχιχιχι!:tongue:

Διαφημίσεις

νταξει καλος είναι μεχρι στιγμης οχι πως ειχε να αντιμετωπισει και την τρελη δυσκολια με την παρτη μου χιχιχιχιχι! αλλα είναι γλυκουλης και πανω από όλα ηρεμος και υπομονετικος!

Τώρα είδα το προηγούμενο μήν. - μέχρι στιγμής αυχενική έχω κάνει και β' επιπέδου, η β' επιπέδου ήταν 120 ευρώ, η αυχενική δε θυμάμαι αλλά κάτι τέτοιο. Τα έκανα σε ένα άλλο ιατρείο που ήταν πιστοποιημένο για τέτοια πράγματα. Καληνύχτα και πάλι!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...