Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

''Καλησπέρα Μαρία,

καταρχήν με το καλό! Στην Κλινική μας δυστυχώς διοργανώνονται μόνο μαθήματα μητρικής τέχνης. Καθημερινά στις 12:00 στον 7ο όροφο της κλινικής μας.''

Αυτό μου απάντησαν οπότε λογικά μπορεί να πάει όποια θέλει, κ πριν γεννησει!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Μπορούμε να πάμε στα μαθήματα μαζί, τουλάχιστον!

Ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορεί να πάει οπουδήποτε αλλά ότι προτιμά το συγκεκριμένο και επειδή κι εγώ έχω ακούσει καλά λόγια εκεί μας βλέπω. Για τιμές δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με το γιατρό αλλά έριξα μια ματιά στο http://www.genna.gr/pinakes-me-kostos-toketou-se-oles-tis-klinikes/ και πήρα μια ιδέα. Εσείς έχετε μιλήσει για το θέμα του κόστους;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

καλα για το ρεα τρικλινο εοππυ ειναι 1017 ο γιατρος σου ποσα θελει εμενα μου πε 1200 και μου φανηκαν λιγο αρκετα!

Νομίζω πως για Αθηναίο γιατρό είναι καλά, ούτε λίγα ούτε πολλά.. τον πληρωνεις και σε επισκέψεις? 1200 είτε φτ είτε κτ?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

μονο για τον τοκετο αλλακαι στις επισκεψεις παιρνει 20 ευρω το μηνα για τον υπερηχο κι οτι αλλο χρειαστω παω τσαμπα και μου γραφει τις εξετασεις και τα φαρμακα! νταξει αλλά και πάλι πολλα τα 1200!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...