Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Μόλις μπηκα σπίτι. Έφυγα λίγο νωρίτερα από τη σχολή γιατι ήμουν κομμάτια! Milinaki,νομίζω πως η αμοιβη είναι θέμα γιατρού,υπάρχουν άλλοι που πέρνουν όσα ακριβώς δίνεις στο δωμάτιο, άλλοι που έχουν μια στανταρ τιμη ανεξαρτητως δωματιου και άλλοι που αυξανουν την τιμή όσο ανεβαινεις κατηγορία στο δωμάτιο! Ρε κορίτσια, σήμερα μου είπε ενας συμφοιτητης οτι το 2009 που γεννησε η γυναικα του το πρωτο, είχαν πληρώσει 1300 ευρω για να δωρίσουν τα βλαστοκυταρα στην δημόσια τράπεζα..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

ναι βρε μιλινακι το ξεχασα εμενα με πηραν τηλ από τα πρεναταλ στο συνταγμα να πήγαινα την τριτη αλλά βαρεθηκα ειχα πάει στα ηρα όχι τιποτα σπουδαιο από τα λητω είπαν θα ειδοποιησουν...

Καθόλου επικίνδυνο!!! Εμάς νομίζεις δε μας έδωσαν ζαχαρόνερο ή ξένο γάλα όσο ήμασταν στο μαιευτήριο; Πάθαμε τίποτα; Νομίζω ότι δεν πρέπει να γινόμαστε υστερικές (αν και μερικές φορές μας κάνουν και εδώ έχει δίκιο το άρθρο) και να προσπαθήσουμε να δώσουμε στο μωράκι μας ότι καλύτερο μπορούμε και όσο μπορούμε...

Συμφωνω μαζί σου, άλλωστε εγω είμαι από τα μωράκια που δεν θηλασαν καθόλου,χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν θα προσπαθήσουμε για να θηλάσουμε..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

λοιπόν μαρακι η δωρεα ομφαλοπλακουντιακου αιματος είναι δωρεαν το τμημα ομφαλιου λωρου χρεωνεται στη δημοσια τραπεζα περισσοτερο από το ιδιωτικο δε ξερω γιατι!

Sangreluna, θα περάσω κι εγώ από Σύνταγμα να δω τι γίνεται - πολύ φοβάμαι ότι τα υπόλοιπα (ήρα και λητώ) μου πέφτουν λίγο μακρυά.

Μαράκι, αυτό που σου είπε ο συμφοιτητής σου μου φαίνεται πολύ απίθανο... μήπως εννοούσε σε ιδιωτική τράπεζα και τα μπέρδεψε; Γιατί αν πληρώνεις τόσα λεφτά μόνο δωρεά δεν είναι! Πάντως τώρα είναι σίγουρα δωρεάν, απ' ό,τι είδα στο site τους.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακια είπαμε καλο είναι να θηλασουμε ε οχι να τρελαθουμε κιολας μη σου πω πως είναι ακλο πρωτα για μας και μετα για το μπεμπε! αλλα αν γινει αν οχι ε δε θα σκασουμε ισα ισα αν το βαλουμε αγχος είναι πιθανοτερο να αποτυχουμε!

Sangreluna, θα περάσω κι εγώ από Σύνταγμα να δω τι γίνεται - πολύ φοβάμαι ότι τα υπόλοιπα (ήρα και λητώ) μου πέφτουν λίγο μακρυά.

Μαράκι, αυτό που σου είπε ο συμφοιτητής σου μου φαίνεται πολύ απίθανο... μήπως εννοούσε σε ιδιωτική τράπεζα και τα μπέρδεψε; Γιατί αν πληρώνεις τόσα λεφτά μόνο δωρεά δεν είναι! Πάντως τώρα είναι σίγουρα δωρεάν, απ' ό,τι είδα στο site τους.

όχι οχι στη δημοσια τράπεζα μου είπε και μάλιστα του χρεωσε και 400 ευρα το ΙΑΣΩ δεν θυμαμαι για πιο λογο, τα οποία δεν πληρωσε, και του έδωσαν να υπογραψει ενα χαρτι οτι θα έχει νομικές συνέπειες κάτι τέτοιο..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

όχι οχι στη δημοσια τράπεζα μου είπε και μάλιστα του χρεωσε και 400 ευρα το ΙΑΣΩ δεν θυμαμαι για πιο λογο, τα οποία δεν πληρωσε, και του έδωσαν να υπογραψει ενα χαρτι οτι θα έχει νομικές συνέπειες κάτι τέτοιο..

Αναι ναι το χω ακουσει κι εγω αυτο για το ιασω!!!!! δεν υποχρεουσαι να πληρωσεις στο ιασω!

Διαφημίσεις

Μήπως τα ιδιωτικά μαιευτήρια χρεώνουν έξτρα τη συλλογή του αίματος, για να μας εξωθήσουν να προτιμάμε τις ιδιωτικές τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται; Τίποτα δεν αποκλείεται!

Για τα μαθήματα μητρικής τέχνης δεν έχω ακούσει κάτι - εσύ, Μαράκι, πού το άκουσες;

tt18a28c.aspx

Λοιπόν, γκουγκλάρισα τα μαθήματα μητρικής τέχνης και πρώτα πρώτα μου έβγαλε τέτοια μαθήματα στο Ρέα!!! Τι μαθαίνει κανείς...http://www.reamaternity.gr/newsdet.aspx?id=1103

ναι μιλινακι ισχυει εκανε η νυφη που γεννησε εκει κατα τη διαρκεια της τριημερης παραμονης της!

Μήπως τα ιδιωτικά μαιευτήρια χρεώνουν έξτρα τη συλλογή του αίματος, για να μας εξωθήσουν να προτιμάμε τις ιδιωτικές τράπεζες με τις οποίες συνεργάζονται; Τίποτα δεν αποκλείεται!

Για τα μαθήματα μητρικής τέχνης δεν έχω ακούσει κάτι - εσύ, Μαράκι, πού το άκουσες;

Στο ΡΕΑ όπως ακριβως γραφεις στο επόμενο ποστ σου.. Τους έστειλα στο φεις και τους ρωτησα αν κάνουν μαθηματα ανωδυνου και μου είπαν όχι δυστυχως μόνο μαθηματα μητρικής τέχνης..

Sangreluna ευχαριστώ ούτε που ήξερα τι είναι!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...