Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Χριστίνα έχε το νου σου, μπορεί να ξανακάνει!

Λίνα, εσείς τα κάνατε όλα τα ψώνια! Με γεια σας!!! Εμείς μόνο την κούνια έχουμε παραγγείλει και έχουμε πάρει μερικά ρουχαλάκια. Από Ιούνιο τα υπόλοιπα! Για το παιδικό σκέφτεσαι δυο διαφορετικά χρώματα; Θα μπορούσες να βάλεις σε όλο το δωμάτιο το φυστικί που λες και τον έναν τοίχο να τον κάνεις 2-3 τόνους πιο σκούρο, αλλά στην ίδια απόχρωση. Εμείς έχουμε κάνει το σαλόνι μας έτσι και δείχνει πολύ ωραίο, κάνει την τσαχπινιά του αλλά δεν σε κουράζει στο μάτι!

Ιωαννάκι το αμυγδαλέλαιο είναι το καλύτερο! Από κρέμες που έχω δοκιμάσει μου φάνηκαν πολύ λιπαρές...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς καλύτερα, ο μικρός ξεπρηστηκε αρκετα και σχεδόν του έφυγε όλη η κοκκινίλα.. και φυσικά απαιτησε να πάει σχολείο!

Λίνα με γεια τα πραγματάκια σας!! Ιωαννακι εγω βάζω μια της φρεζυντερμ και είμαι πολύ ευχαριστημένη, δεν κολλάει και έχει ενα απαλό δροσερο αρωματακι. Από τιμη δεν ξέρω πόσο ακριβώς κάνει, είχα πετυχιε μια προσφορα στο φαρμακειο μια+ 50% προιον δώρο 25 ευρω ..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαράκι έχω κι εγώ κάτι δειγματάκια της frezyderm, θα δοκιμάσω την κρέμα που λες και θα δω μήπως την πάρω. Ψάξε και στα online φαρμακεία για προσφορές!!

Είναι μια μεσα σε ένα ροζ γκρι σωληνάριο? αν ναι, λέμε την ίδια! Την έχω καταβολευτει, και δεν ξερω αν παίζει ρόλο οτι ακόμα δεν έχω φτασει τα κιλά της 1ης εγκυμοσύνης, πάντως δεν έχω κάνει ούτε μια καινούρια ραγάδα! (έχω μπολικες παλιές βέβαια χιχιχ) πωπω αυτο με τις online αγορες δεν το χω καθόλου.. θα προσπαθησω πάντως!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Είναι μια μεσα σε ένα ροζ γκρι σωληνάριο? αν ναι, λέμε την ίδια! Την έχω καταβολευτει, και δεν ξερω αν παίζει ρόλο οτι ακόμα δεν έχω φτασει τα κιλά της 1ης εγκυμοσύνης, πάντως δεν έχω κάνει ούτε μια καινούρια ραγάδα! (έχω μπολικες παλιές βέβαια χιχιχ) πωπω αυτο με τις online αγορες δεν το χω καθόλου.. θα προσπαθησω πάντως!

Έτσι είναι το σωλινάριο αλλά έχω δυο: η μια είναι για πρόληψη και η άλλη για μετά. Ούτε εγώ έχω κάνει ραγάδες αν και η κοιλίτσα μου εξαπλώνεται καθημερινά!! Μπορεί να κάνουμε αργότερα; Για τις online αγορές είναι να μην κάνεις την αρχή! Θέλει αρκετό ψάξιμο και μπόλικη προσοχή μέχρι να καταλήξεις σε ποια μαγαζιά σε βολεύουν και μετά θα είναι παιχνιδάκι! Εγώ πλέον τα πάντα έτσι τα αγοράζω!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια μου!!! επιτέλους έφτιαξε κ λίγο ο καιρός... κρέμες ακούω κ όλο ξεχνάω να πάρω κ εγώ. κ πάω πολύ συχνά στο φαρμακείο. εγώ θέλω να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο. ελπίζω να μην αφήνει λαδίλα κ κάνω τα ρούχα χάλια... Νεφέλη??? για πες...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας , γεια σας!!!! Λοιπόν, μου δωσαν κ εμενα κατι δειγματα απο την preventstria thw φρεζυδερμ κ εβαλα κ μου αρεσε παρα πολύ. Κ μετά κοιταξα τα συστατικά. Ε όχι, έχει paraben κ τα φρεζυδερμ υποτιθεται οτι ειναι σχετικα αγνά. Αηδιες, ξαναγύρισα στο αμυγδαλελαιο που ειναι αγνο κ 1 φορα καθε δευτερη να βαζεις η κοιλια μενει απαλη κ ενυδατωμενη. Στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα μια πανακριβη αηδια της mustela, ekaνα ραγαδες στο στηθος στην κοιλια οχι , μετα προς το τελος δεν εβαζα τιποτα κ εκανα λιγες ραγαδουλες 5 μερες πριν γεννησω. είμαι σίγουρη οτι αν απο την πρωτη εβαζα αμυγδαλελαιο οποτε το θυμομουν δε θα χα κανει τιποτα. Δε συγκρινεται με τιποτα κ ειναι απαλο, οχι λαδιλα, μονο που το μπουκαλακι που εχω εχει μεγαλο ανοιγμα κ θελει προσοχη, θα με βολευε αν το χα σε σπρει ή εστω με πιο μικρη τρυπούλα!!! κ κάνει μόνο 7 ευρώ. Α κ στην κορη μου ειχα παρει 18 κιλα , με λιγοτερα κιλα ισως δεν εκανα τιποτα απο ραγαδες

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Κορίτσια έχετε ρίξει μια ματιά στα συμπληρώματα που πίνουμε;;; τίγκα στα parabens κ εχουν κ aspartami τ ασβεστια, που υποτιθεται οτι απαγορευεται κ εο γιατρος μου μου λεει να μην τρωω λαιτ κ τσιχλες για την ασπαρταμη κ τα συμπληρωματα τα παιρνουμε καθε μέρα!!! έλεος!!!! Κ να πεις οτι κανουν τιποτα;;;; 35 αιματοκριτη εχω κ οι αποθηκες σιδηρου αδειες

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Nefel, για την ασπαρτάμη εγώ είχα ρωτήσει και γιατρούς και διαιτολόγους και μου είχαν πει ότι δεν είναι πιο επικίνδυνη από τη ζάχαρη, υπό την έννοια ότι για να γίνει επικίνδυνη η ασπαρτάμη πρέπει να την καταναλώσεις σε τέτοιες ποσότητες που 1. πρακτικά ειναι αδύνατον να φας τόσο πολύ υπό νορμάλ συνθήκες και 2. και ζάχαρη αν έτρωγες στην ίδια - τεράστια για να είναι βλαβερή - ποσότητα πάλι πρόβλημα θα είχες. Τώρα, βέβαια, αυτά μου τα είχαν πει προ εγκυμοσύνης, δεν ξέρω αν στην εγκυμοσύνη ισχύει κάτι άλλο.

Κορίτσια, θέτω υπόψη σας ένα άρθρο που εντόπισα που ξέρω ότι μάλλον θα προκαλέσει αντιδράσεις: http://www.slate.com/articles/health_and_science/medical_examiner/2006/03/tales_from_the_nursery.html . Λέει ότι τα μωρά με το που γεννιούνται έχουν ήδη όλα τα αντισώματα που μπορούν να πάρουν από τη μητέρα τους, γιατί τα έχουν λάβει ήδη κατά την κύηση μέσω του πλακούντα, και ότι τα αντισώματα που υπάρχουν στο μητρικό γάλα προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα μόνο και δεν περνάνε στην κυκλοφορία του αίματος (το οποίο είναι πολύ σημαντικό αλλά κυρίως σε χώρες του τρίτου κόσμου που έχουν μολυσμένο νερό και δεν έχουν μέσα αποστείρωσης). Θα μου πείτε, τι το ψάχνεις, προβληματίζομαι αν αξίζει τον κόπο το μονόκλινο δωμάτιο στο μαιευτήριο, με rooming in, για αποκλειστικό θηλασμό. Οικονομικά η διαφορά ειναι πάρα πολύ μεγάλη, αν είναι τόσο σημαντικός ο αποκλειστικός θηλασμός ειδικά τις πρώτες μέρες να ζοριστούμε και να την κάνουμε τη θυσία, αν όχι να πάμε σε πιο οικονομικό δωμάτιο και τη διαφορά να την απολαύσει το μπεμπάκι σε άλλα πράγματα... Διάβασα και αυτό το άρθρο και προβληματίζομαι: http://mariasot.blogspot.gr/2013/04/blog-post_15.html

Α, να ρωτήσω και κάτι άλλο: αληθεύει ότι η αμοιβή του γιατρού διαφέρει ανάλογα με το τι δωμάτιο κλείνεις; Έτσι μου είπαν κάτι φίλες μου και το βρίσκω τελείως εξωφρενικό!

tt18a28c.aspx

Έτσι είναι το σωλινάριο αλλά έχω δυο: η μια είναι για πρόληψη και η άλλη για μετά. Ούτε εγώ έχω κάνει ραγάδες αν και η κοιλίτσα μου εξαπλώνεται καθημερινά!! Μπορεί να κάνουμε αργότερα; Για τις online αγορές είναι να μην κάνεις την αρχή! Θέλει αρκετό ψάξιμο και μπόλικη προσοχή μέχρι να καταλήξεις σε ποια μαγαζιά σε βολεύουν και μετά θα είναι παιχνιδάκι! Εγώ πλέον τα πάντα έτσι τα αγοράζω!!!

nefeli μου η prevenstria είναι για πρόληψη και η reconstria για μετά...αλλά κακά τα ψέματα η βλάβες που δημιουργούνται είναι δύσκολο να φύγουν με μια κρεμούλα όποτε ποντάρουμε στην πρόληψη. Και εγώ αυτή βάζω και μια στις θηλές για προετοιμασία!

Γεια σας , γεια σας!!!! Λοιπόν, μου δωσαν κ εμενα κατι δειγματα απο την preventstria thw φρεζυδερμ κ εβαλα κ μου αρεσε παρα πολύ. Κ μετά κοιταξα τα συστατικά. Ε όχι, έχει paraben κ τα φρεζυδερμ υποτιθεται οτι ειναι σχετικα αγνά. Αηδιες, ξαναγύρισα στο αμυγδαλελαιο που ειναι αγνο κ 1 φορα καθε δευτερη να βαζεις η κοιλια μενει απαλη κ ενυδατωμενη. Στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα μια πανακριβη αηδια της mustela, ekaνα ραγαδες στο στηθος στην κοιλια οχι , μετα προς το τελος δεν εβαζα τιποτα κ εκανα λιγες ραγαδουλες 5 μερες πριν γεννησω. είμαι σίγουρη οτι αν απο την πρωτη εβαζα αμυγδαλελαιο οποτε το θυμομουν δε θα χα κανει τιποτα. Δε συγκρινεται με τιποτα κ ειναι απαλο, οχι λαδιλα, μονο που το μπουκαλακι που εχω εχει μεγαλο ανοιγμα κ θελει προσοχη, θα με βολευε αν το χα σε σπρει ή εστω με πιο μικρη τρυπούλα!!! κ κάνει μόνο 7 ευρώ. Α κ στην κορη μου ειχα παρει 18 κιλα , με λιγοτερα κιλα ισως δεν εκανα τιποτα απο ραγαδες

Κορίτσια το θέμα με τα parabens έχει πάρει χωρίς λόγο τεράστιες διαστάσεις, ενημερωτικά λοιπον τα parabens είναι ένα είδος συντηρητικού που στις ποσότητες που χρησιμοποιουνται στα δερμοκαλλυντικά είναι απόλυτα ασφαλή

Επιπλέον τα καλλυντικά που δεν τα έχουνε parabens έχουν κάποια αλλά συντηρητικά τα οποία δεν ξέρουμε πόσο δοκιμασμένα είναι. Τέλος το χύμα αμυγδαλέλαιο που χρησιμοποιουμε μπορεί κάποιος να μας εγγυηθεί ότι είναι αγνό!!!!!! Το βάζω και εγώ το βράδυ αλλά για την αγνότητα του δεν είμαι σίγουρη!!!!

Κορίτσια έχετε ρίξει μια ματιά στα συμπληρώματα που πίνουμε;;; τίγκα στα parabens κ εχουν κ aspartami τ ασβεστια, που υποτιθεται οτι απαγορευεται κ εο γιατρος μου μου λεει να μην τρωω λαιτ κ τσιχλες για την ασπαρταμη κ τα συμπληρωματα τα παιρνουμε καθε μέρα!!! έλεος!!!! Κ να πεις οτι κανουν τιποτα;;;; 35 αιματοκριτη εχω κ οι αποθηκες σιδηρου αδειες

nefelaki μου και που να δεις τι αναπνέουμε!!!!!!!!!!

Κορίτσια σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου με 100gr γλυκόζης......ΑΗΔΙΑ:shock::shock::shock: Κόντεψα να κάνω εμετό δέκα φορές

και δεν έτρωγα μια τούρτα καλύτερα γιατί να πιω νηστική το νεροζούμι??????

Τα αποτελέσματα αύριο!!!!

Nefel, δεν είναι μόνο τι βάζουμε στο δέρμα μας, αλλά και τι εισπνέουμε, η ηλιακή ακτινοβολία, τι τρώμε... Πέρασα κι εγώ τη φάση να ψάχνω όλες τις ετικέτες για συντηρητικά και καρκινογόνες ουσίες και το μόνο που κατάφερα είναι να αγχώνομαι περισσότερο! Το αφήνω στην τύχη του λοιπόν... Πάντως για τη frezyderm η άποψη μιας μαίας σε ένα σεμινάριο που πήγα είναι ότι είναι καλή εταιρία μεν αλλά διαφημίζεται πολύ μέσω γιατρών και φαρμακοποιών γι' αυτό και όλοι τη θεωρούν κορυφαία! Πληροφοριακά το λέω, χωρίς να θέλω να θίξω τίποτα...

Millinanaki, αποκλειστικό θηλασμό μπορείς να ζητήσεις και χωρίς να έχεις rooming-in, όπως επίσης μπορείς να έχεις rooming-in ακόμα και σε 3κλινο. Επίσης, κάποτε ίσχυε ότι η αμοιβή του γιατρού πήγαινε ανάλογα με το δωμάτιο, αλλά πλέον δε νομίζω ότι ισχύει. Σε κάθε περίπτωση ρώτα με το γιατρό σου και μίλα με το μαιευτήριο που θα γεννήσεις για το τι ισχύει.

Anat, καλά αποτελέσματα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...